2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865197 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yoruk

Bu vatandaşı (Mensah) alıcı gözü ile hiç izlemedim.Acaba bizim şu anki düzende kimleri keser kimler ile oynar ?

Çevrimdışı Orhan_

Uzunca bir süredir kontrol ediyorum 300 ila 340 arası ziyaretçi var. %10'u renkli olsa, %10'u giriş yapmayı unutmuş müdavim olsa elimizde yaklaşık 250 kişilik ziyaretçi Beşiktaşlı arkadaş var. Gelin bi iki isim yazıverin (:.

Çevrimdışı worns

Dyzuba ismini ilk ortaya atan telefonda yanlış anlamış demek ki.

Herife Kuzyaev demişler, bu Dyzuba anlamış.

haberi görünce benim de aklıma bu geldi :) 

Çevrimdışı tangaz

Chupo Moting adı geçmişti, onu da unutun.

ben biliyorum bu işi  :bandit:

sergenin şef sıkatı ben olmalıyım   :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

mensah k.paşada da 32 maç 5 gol 7 asist yapmış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

benim geçen sene çok yazdıgım max gradel sivasta @worns

Çevrimiçi tolga1903

Bu vatandaşı (Mensah) alıcı gözü ile hiç izlemedim.Acaba bizim şu anki düzende kimleri keser kimler ile oynar ?

Ben izledim özellikle büyük takımların maçlarında. Adamın sahip olduğu delicilik özelliği bizim takımda ben kendimi bildim bileli herhangi bir orta saha oyuncusunda hiç olmadı. Yakın döneme gidelim belki 15/16 sosa diyeceğim ancak o da ofansif orta saha oynadı biz bunu merkeze alıyoruz diye tahmin ediyorum. Bizim yıllardır süre gelen "önde basan hiçbir takıma üstünlük kuramama" zaafiyetimiz için böyle bir oyuncuyu ben hep istiyordum topu stoperlerin önünden alıp rakip baskısından kurtularak 20 30 metre topla dribbling yapıp takımı hücuma çıkaracak mensah bunu yapar işte alametifarikası bu mensah'ın. Uzaktan şutlarını da geliştirir biraz da pas isabetini artırırsa iyi bir modern orta sahamız olur tabi oyun içinde özellikle takımı topun arkasındayken konsantrasyon kaybı çok yaşıyor bunu hoca çözmeli eğer gelirse. Umarım takıma uygun bir maliyetle katabiliriz zira daha çok fazla mevkimiz var takviye yapılacak.

Çevrimdışı celiker1

mensah k.paşada da 32 maç 5 gol 7 asist yapmış

Fener'e hemen hemen her maç ya direk ya dolaylı yoldan bir şekilde saplıyor :ok:
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 00:33:54 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

yaşın verdiği ağırlık

ama bende severim en sevdiğim 3. veya 4. şarkıları

Youthanasia albümünde Train of Consequences gibi efsane parça varken A tout le monde mu favori olur ya. Metallica - Nothing Else Matters gibi amatör eğlendiren şarkılardan.  :alsaa:

Çevrimdışı yoruk

Ben izledim özellikle büyük takımların maçlarında. Adamın sahip olduğu delicilik özelliği bizim takımda ben kendimi bildim bileli herhangi bir orta saha oyuncusunda hiç olmadı. Yakın döneme gidelim belki 15/16 sosa diyeceğim ancak o da ofansif orta saha oynadı biz bunu merkeze alıyoruz diye tahmin ediyorum. Bizim yıllardır süre gelen "önde basan hiçbir takıma üstünlük kuramama" zaafiyetimiz için böyle bir oyuncuyu ben hep istiyordum topu stoperlerin önünden alıp rakip baskısından kurtularak 20 30 metre topla dribbling yapıp takımı hücuma çıkaracak mensah bunu yapar işte alametifarikası bu mensah'ın. Uzaktan şutlarını da geliştirir biraz da pas isabetini artırırsa iyi bir modern orta sahamız olur tabi oyun içinde özellikle takımı topun arkasındayken konsantrasyon kaybı çok yaşıyor bunu hoca çözmeli eğer gelirse. Umarım takıma uygun bir maliyetle katabiliriz zira daha çok fazla mevkimiz var takviye yapılacak.
Teşekkürler.Açıklayıcı oldu  :) Sanırım sadece Mensah ve Oğuzhan'ın gelmesi ile bile geçen seneki orta saha rotasyonundan hücum olarak daha iyi olabilecek bir duruma geleceğiz .Tabi Oğuzhan'ı yazmak ne kadar doğru bu konuda ama artık yani bir zahmet oynasın bu yıl.

Çevrimdışı Erman1903

Teşekkürler.Açıklayıcı oldu  :) Sanırım sadece Mensah ve Oğuzhan'ın gelmesi ile bile geçen seneki orta saha rotasyonundan hücum olarak daha iyi olabilecek bir duruma geleceğiz .Tabi Oğuzhan'ı yazmak ne kadar doğru bu konuda ama artık yani bir zahmet oynasın bu yıl.

Ben bu sene farklı bir Ozzy göreceğimize inanıyorum. Yüzünde olgunlaşmış bir adam gördüm Sergen hoca ile en verimli olacağı şekilde kullanılacaktır

Çevrimiçi tolga1903

Rica ederim. Bence hoca eğer gerçekten mensah'ı çok istiyorsa oğuzhan'ı şu an için 11'de düşünmüyor tabi ljajic sola atılıp mensah oğuzhan atiba vs de yapabilir kafasında ne var oyuncu gelirse eğer görürüz paok maçında. Bu arada kesin gibi konuşuluyor da kadın daha yarın gs ile görüşecekmiş boşa gaza getiriyor taraftarı klasik spor medyası.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben bu sene farklı bir Ozzy göreceğimize inanıyorum. Yüzünde olgunlaşmış bir adam gördüm Sergen hoca ile en verimli olacağı şekilde kullanılacaktır
Ben de Larin'den umutluyum.

Eleman fotoğraflarda zımba gibi görünüyor, swat elemanı gibi.

Çevrimdışı tangaz

kampta hocayı etkilese kalsa bu sene takımda sonra 25 gol atsa 35 milyona çaksak ingiltereye ne güsel olur

Sosyalkartal yine formunda 2'de 0'la başladı.  :lol:  :ok:

Balotelli yarın kap açıklaması geliyor hayırlı olsun  :ishock:

akşam fotoğraflı imza yarın Türkiye hazırlanın

:director:

Çevrimdışı Erman1903

Berahino-Vossen gibi ismi bilinen adamlar var kadrolarında bir de Gianni Bruno diye daha önce hiç duymadığım bir santraforları daha var. Aralarında en çok Larin iş yapmış gibi gözüküyor, 9 numarayı da vermişler. Satılacak gibi geliyor bana ama kalırsa da alışık olduğumuz Larin'den daha kendine güvenli bir adam görürüz muhtemelen.

Bizim zamanında ts'den yaklaşık 1 milyon dolara transfer ettiğimiz genç yetenek Mertcan Çam kulüpsüz kalmış hemen çökelim  :evillol: Hekimoğlu Trabzon gibi efsane takım nasıl sözleşme uzatmamış hayret  :alala:

Bu arada diğer bir yeteneğimiz Aras Özbiliz'de dünyanın en iyi takımlarından biri olan Pyunik Yerevan'da döktürüyor. Kötü kaçırdık adamı ya :D Şaka bi yana ne zaman aklıma gelse şu haberi hatırlıyorum. Sonra neden 600 milyon zarar açıklandı diye düşünüyoruz.

Alıntı
Beşiktaş yabancı kontenjanında yer açmak için Aras Özbiliz ‘in kontratını feshetti. Tecrübeli oyuncuya kalan iki yıllık kontratı karşılığı 4 eşit taksitte 2 milyon 250 bin Euro ödenecek. Beşiktaş kariyeri boyunca 5 maça çıkıp 251 dakika süre alan Aras’ın maliyeti, 1.3 milyon Euro bonservis ve 5 milyon Euro’luk garanti ücretle, toplam 6.3 milyon Euro’yu buldu.

Çevrimdışı ferdi1903

Sosyalkartal yine formunda 2'de 0'la başladı.    :ok:

:director:
ama bir anliğinada olsa foruma heycan katmisti

Çevrimdışı tuncaboylu

Berahino-Vossen gibi ismi bilinen adamlar var kadrolarında bir de Gianni Bruno diye daha önce hiç duymadığım bir santraforları daha var. Aralarında en çok Larin iş yapmış gibi gözüküyor, 9 numarayı da vermişler. Satılacak gibi geliyor bana ama kalırsa da alışık olduğumuz Larin'den daha kendine güvenli bir adam görürüz muhtemelen.
Bence satılmasın. 1-2 milyona satmak, akıllıca olmaz.

Çocuğun transfermarkt değeri 4 milyon oldu. Kullanıp parlatmak lazım.

Millet maaşına takmış durumda, ama Avrupa'da santrafor maaşlarının hali ortada işte. 1 aydır santrafor bulamıyorlar.

Çevrimdışı ferdi1903

Bizim zamanında ts'den yaklaşık 1 milyon dolara transfer ettiğimiz genç yetenek Mertcan Çam kulüpsüz kalmış hemen çökelim  :evillol: Hekimoğlu Trabzon gibi efsane takım nasıl sözleşme uzatmamış hayret  :alala:

Bu arada diğer bir yeteneğimiz Aras Özbiliz'de dünyanın en iyi takımlarından biri olan Pyunik Yerevan'da döktürüyor. Kötü kaçırdık adamı ya :D Şaka bi yana ne zaman aklıma gelse şu haberi hatırlıyorum. Sonra neden 600 milyon zarar açıklandı diye düşünüyoruz.
Aman Allahim 6.3 bu ne mütis kazik olmus

Çevrimdışı tuncaboylu

kampta hocayı etkilese kalsa bu sene takımda sonra 25 gol atsa 35 milyona çaksak ingiltereye ne güsel olur
Daha gerçekçi senaryo şu:

Bizim yönetim 1.5 milyona satar. Kalan 2 senelik sözleşmesinden toplam 3.2 milyon + 1.5 milyon diye hesap yaparak 5 milyon Euro kâr ettik derler.

Çocuk Belçika'da iyi 1 sene geçirip 10-12 milyona Premier League'de aşağıdaki takımlardan birine gider.

[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 01:05:44 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Daha gerçekçi senaryo şu:

Bizim yönetim 1.5 milyona satar. Kalan 2 senelik sözleşmesinden toplam 3.2 milyon + 1.5 milyon diye hesap yaparak 5 milyon Euro kâr ettik derler.

Çocuk Belçika'da iyi 1 sene geçirip 10-12 milyona Premier League'de aşağıdaki takımlardan birine gider.

orda 10 gol atınca o teklifi alır ama burda 10 gol atsa hiç bir epl takımı yüzüne bakmaz die de senaryo part II var elimde