2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2891839 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Oğuzhan bireysel çalışmalara başlamış ozel hocayla hollandada sanırım. Şu an dönmesini engelleyen bir durum var mı takımla çalışması için.
yok diye biliyorum babel gs ile calısıyor.

Adam buraya geri dönmek istemiyormuş orda kalmak istiyormuş.

Çevrimdışı caner.eryigit

Elimizde topla kavga eden bir dünya hızlı adam var.
Şöyle topla haşır neşir bir adam neden bakmıyorlar.nerede süratli kazma varsa ismi bizile geçiyor.
Şuan kadroda dolu var onlardan zaten.
Demirörenden nefret ediyordum bırakıp gittiğinde Fikret Orman rahmet okuttu kendisine saolsun.
Görevdeyken bu olanları bilip şimdi eskiye çakmaya çalışırsan Çebi başkan siz ne iş yapıyorsunuz o zmn diye size de sorarlar kusura bakma.
Diğer twitter yöneticilerimizin duruşu net belli onlar eskiden intikam almak için gelmişler başka da bir dertleri yok.
Bu kadar olay olurken genel kurul ne işe yarıyor o da ayrı bir konu.
Bitmişiz okeye dönüyoruz.
Geçmiş olsun

Çevrimdışı worns

yoshida çok uzak olmayan geçmişte pl seviyesinde bile dikkat çekici performanslar veren bir stoperdi. pek sanmıyorum ama alınırsa gayet iyi olur.

yanına hızlı stoper filan denmiş ama boyuna karşın çevik bir stoper yoshida tsl stoper standartlarına göre ağır bir oyuncu değil kesinlikle.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yoshida, Sompo Sigorta sponsorluğu ile birlikte geliyor demek

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Yoshida, Sompo Sigorta sponsorluğu ile birlikte geliyor demek

:D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı gastrula

https://twitter.com/TFFSuperLig/status/1284460943401984000?s=19
Bunun bir yaptırımı falan yok mu adamlar her şeyi ayarlamış

bu herif kendisi bilet alamıyor da başka kulüpten yardım mı istiyor, uçak bileti almak ne kadar zor olabilir yahu?

Çevrimiçi yaço58

bu herif kendisi bilet alamıyor da başka kulüpten yardım mı istiyor, uçak bileti almak ne kadar zor olabilir yahu?
Mesele uçak bileti değil Sercan orta yol olsun diye uçak bileti diye geçiştirmiş altında büyük ihtimalle bir ayartma falan söz konusu

Çevrimdışı gastrula

Mesele uçak bileti değil Sercan orta yol olsun diye uçak bileti diye geçiştirmiş altında büyük ihtimalle bir ayartma falan söz konusu

yok ben de haberin yazılışındayım zaten, uçak biletine yardım etti diye saçma haber mi olur yahu

Çevrimiçi yaço58

yok ben de haberin yazılışındayım zaten, uçak biletine yardım etti diye saçma haber mi olur yahu
Bizim tüm muhabirler orta yolcu olduğu için ayarttığı haberini falan almış bunu nasıl yazayım gsyi kırmadan diye düşünmüş en sonunda uçak bileti muhabbetine bağlamış yani yoksa komik haber gerçekten ama işte alt metne bakınca gerçek ortaya çıkıyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim tüm muhabirler orta yolcu olduğu için ayarttığı haberini falan almış bunu nasıl yazayım gsyi kırmadan diye düşünmüş en sonunda uçak bileti muhabbetine bağlamış yani yoksa komik haber gerçekten ama işte alt metne bakınca gerçek ortaya çıkıyor
GS'nin ilk puan kaybında garantiliyoruz yerimizi. Sadece bizi Şampiyonlar Ligi'nden etmek için böyle bir hamle yapacaklarını sanmıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

GS'nin ilk puan kaybında garantiliyoruz yerimizi. Sadece bizi Şampiyonlar Ligi'nden etmek için böyle bir hamle yapacaklarını sanmıyorum  :tabe:
SON 2 hafta kaldı ancak ne zamandan beri akıl çeldikleri belli olmaz bide marcaoyu yollayıp daha ucuz maaş ile ruizi beleşe almak mantıklı gözüküyor o yüzden onlardan herşey beklenir

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Doğukan İnci ile anlaşma sağlandı.

Siyah beyazlılar, TFF 3. Lig ekiplerinden Karşıyaka’da forma giyen Doğukan İnci’yi kadrosuna katmak istiyor.

Edinilen bilgiye göre; 21 yaşındaki kanat oyuncusu ile her konuda anlaşma sağlandı. Siyah beyazlılar, Doğukan İnci için 250 bin TL garanti yıllık maaş ve 250 bin TL bonusun yanı sıra 30 maçta forma giymesi durumunda ise 100 bin TL daha ekstra ödeme teklifi yaptı. Beşiktaş yönetimi, Doğukan İnci için Karşıyaka Kulübü’ne de 1,5 milyon TL bonservis bedeli ve sonraki satıştan pay teklifi yaptı. Ayrıca oyuncu için menajerlik ücretinin ödenmeyeceği öğrenildi.

Karşıyaka’dan bu teklif sonrası haber bekleyen siyah beyazlı yönetim, teklifin kabul edilmesi durumunda Doğukan İnci ile 4+1 yıllık sözleşme imzalayacak. 21 yaşındaki oyuncu, bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup’ta 24 maçta forma giyerken 12 gol atıp  5 kez de asist yaptı. Doğukan İnci’nin İzmir ekibiyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi blackeagle35

Karagümrük stoperi Fatih Kuruçuk'un listede olduğu söyleniyor. Yorumlar da gayet olumlu. Takip eden, tanıyan var mı? 5 gol atmış bir stoper için iyi. Ama Karagümrük'ün sahibi meşhur Süleyman Hurma. Bize verir mi kaça verir muamma.

Çevrimdışı Erman1903

Karagümrük stoperi Fatih Kuruçuk'un listede olduğu söyleniyor. Yorumlar da gayet olumlu. Takip eden, tanıyan var mı? 5 gol atmış bir stoper için iyi. Ama Karagümrük'ün sahibi meşhur Süleyman Hurma. Bize verir mi kaça verir muamma.

Çakma scoutlar'ın yeni abartması. Her yerde yazıp durarak transfer listesine aldırdılar.  İyi çocuk, Genç-tecrübeli bir stoper listesi yapılsa PTT'den ilk 10'girer ama 5'e giremez.

Erdi Dikmen çok daha iyi performans veriyor ama adı bile anılmaz.

Çevrimiçi tolga1903

Çakma scoutlar'ın yeni abartması. Her yerde yazıp durarak transfer listesine aldırdılar.  İyi çocuk, Genç-tecrübeli bir stoper listesi yapılsa PTT'den ilk 10'girer ama 5'e giremez.

Doğukan inci hakkındaki fikrin nedir abi rotasyona girebilir mi ne tür oyuncu hiç izlemedim ben istatistikleri iyi gibi ama bulunduğu lig itibariyle burada bocalayabilir nasıl sence oyuncu

Çevrimdışı worns

izledim ben bu sene fatih'i. kapanarak oynayan anadolu takımlarında başarılı olabilir. güçlü bir oyuncu, mesela sivas. bizde hiç bir işe yaramaz. rocovari bi oyuncu.