Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979497 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yakup

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  41 sn.41 saniye önce
4) Musa Muhammed'te büyük hayalkırıklığı yaşanıyor.
31 Ekim'de 18 yaşına girdi..Profesyonel sözleşme imzalanacaktı.
Menajerinde sıkıntı var.

en son okuduğum linnes kadar para istiyordu menajeri. oyuncuyu nijerya'ya geri götürdü deniliyordu.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 09:16:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
en son okuduğum linnes kadar para istiyordu menajeri. oyuncuyu nijerya'ya geri götürdü deniliyordu.

Yola gelir rahat olun normaldir  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Böyle olacağı belliydi zaten , tut kolundan eski sistem sok son 3 ay Şilede villanın içine kafasını çıkarttırma villadan , yesin içsin fitness spor yapsın. Sözleşmesini imzalat , sonra napıyosa yapsın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 09:36:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Böyle olacağı belliydi zaten , tut kolundan eski sistem sok son 3 ay Şilede villanın içine kafasını çıkarttırma villadan , yesin içsin fitness spor yapsın. Sözleşmesini imzalat , sonra napıyosa yapsın.

Abi imzalatamadık ki yaşından ötürü mülteci yardımı yapmış damgası koyuyor UEFA  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Martin Linnes'i transfer etmek için görüşmelerde bulunacağına yönelik, basında yer alan haberler üzerine şu açıklamayı yaptı:

"İzleme ve Araştırma Komitemiz, sağ bek mevkii için 3 farklı alternatif üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Basında ismim kullanılarak futbolcu Martin Linnes'in transferi için Norveç'e gideceğime yönelik iddialar asılsızdır.

Sağ bek mevkii için transfer araştırmalarımız devam etmektedir ve henüz verilmiş bir karar yoktur.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım."

Ahmet Nur Çebi
İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı

nedense şaşırmadım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Tolga biraz daha olumlu ol uçurucam kafanı yoksa  :biggrinking:
hocam elimde değil napıyım :)

Çevrimdışı Yakup

yalanlanan transfer gerçekleşmiş transferdir der noktayı koyarım  :ok: :ok: :ok: :ok: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 10:57:23
  • Beşiktaş / Bodrum
yalanlanan transfer gerçekleşmiş transferdir der noktayı koyarım  :ok: :ok: :ok: :ok: :kop: :kop: :kop:

İşte aradığım adam  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Çevrimdışı Deniz

Linnes hedef sastirma da olabilir mi acaba?mesela x oyuncusuyla ilgileniyoruz ama fiyati yukselmesin diye medyaya linnesi suruyoruz.fiyati yukselmeden bu x i transfer edebiliriz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Linnes hedef sastirma da olabilir mi acaba?mesela x oyuncusuyla ilgileniyoruz ama fiyati yukselmesin diye medyaya linnesi suruyoruz.fiyati yukselmeden bu x i transfer edebiliriz :)

dediğin doğru ama bana  tam tersi gibi geliyor kadarabek pinto felan sürülen isimler linnesi perdelemek için:)
yoksa bilic niye atsın ortaya durduk yere

Çevrimdışı Deniz

dediğin doğru ama bana  tam tersi gibi geliyor kadarabek pinto felan sürülen isimler linnesi perdelemek için:)
yoksa bilic niye atsın ortaya durduk yere
o da olabilir.Gündemi bayağı yoğun tutuyorlar.Yalnız aylarca Ruizle de ilgilenip almamıştık.Sonra Sosayı almıştık.Böyle birşey de olabilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 17:08:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic Linnes'i o kadar çok istedi ki bek aldırmadı yönetime durup durmadık yerde sıradan hırvat bek ismi vermez hedef şaşırtma kesinlikle  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

hedefi çok şaşırıp ikinci yarıya sağ beksiz başlamayalım da  :evillol:  :s20:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 18:05:00
  • Beşiktaş / Bodrum
hedefi çok şaşırıp ikinci yarıya sağ beksiz başlamayalım da  :evillol:  :s20:

yakında açıklama gelirse iyice emin olabiliriz serdar necip var elimizde gerek yok transfere diye  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Türkay

Son antrenmana Töre Olcay Ersan katılmamış. İnşallah oynarlar Kasımpaşa macında.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

2 cezalımız var yine.İsmail neyse de franconun olmaması sıkıntı.Kasımpaşa ilerde hızlı ayaklara sahip.Ersana hiç güvenmiyorum.Koşmayı unutmuş.Geçen senenin en hızlılarından biriydi bu sene açık ara en yavaş.

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Türkay

2 cezalımız var yine.İsmail neyse de franconun olmaması sıkıntı.Kasımpaşa ilerde hızlı ayaklara sahip.Ersana hiç güvenmiyorum.Koşmayı unutmuş.Geçen senenin en hızlılarından biriydi bu sene açık ara en yavaş.

Ersan da da zorlanma varmış. Pedro da cezalı, bir Sivok kalıyor. Acaba Sivok Atınç oynar mı Kasımpaşa maçında

Çevrimdışı Deniz

Ersan da da zorlanma varmış. Pedro da cezalı, bir Sivok kalıyor. Acaba Sivok Atınç oynar mı Kasımpaşa maçında
Çok mutlu olurum.Ersan bence bu sezon çok kötü

Çevrimdışı Kemal

Atınç oynarsa bidaha banko 11 de oynayabilir, hava topu - duran top zaafımızı kapatsa nefes alırız, bizle oynayacak takımlar sırf bunun idmanını yapmaya başladılar.

Çevrimdışı Kemal

Abi imzalatamadık ki yaşından ötürü mülteci yardımı yapmış damgası koyuyor UEFA  :biggrinking:

3 ay dediğim o işte kardeşim, yazın bizde idmandayken yaşını doldurmasına 3 ay vardı :)

Çevrimdışı manyak1903

yakında açıklama gelirse iyice emin olabiliriz serdar necip var elimizde gerek yok transfere diye  :kop:
yapmadıkları şey değil  :D

Çevrimdışı manyak1903

Demba Ba başlığındaki şiir bomba , dinlemeyenler ve okumayanlar için