Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979710 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Necip gitse de kurtulsak abi bu ne adam bildigin saatli bomba her hafta kadro aciklanirken acaba bu hafta necip nereyi rezil edecek diye dusunuyoruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Beyler Necip tamam da Veli'den alıp veremedğiniz nedir Ne zaman şu çocuk oynamadı orta saha dinamizmi çöktü yapmayın etmeyin.

Bu arada Necip olayını abartıyorsunuz. Gören sanar Bilic sene başından beri Necipsiz maça çıkmadı gibi konuşmayın şurda. Adam yaratabileceği en iyi alternatifi yaratmaya çalışıyor. Bizim camianın abartılı tepkilerine anlam veremiyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yakup

Beyler Necip tamam da Veli'den alıp veremedğiniz nedir Ne zaman şu çocuk oynamadı orta saha dinamizmi çöktü yapmayın etmeyin.

Bu arada Necip olayını abartıyorsunuz. Gören sanar Bilic sene başından beri Necipsiz maça çıkmadı gibi konuşmayın şurda. Adam yaratabileceği en iyi alternatifi yaratmaya çalışıyor. Bizim camianın abartılı tepkilerine anlam veremiyorum.

veliye lafımız yok veli+atibaya lafımız var. büyük takım 2 ön libero oynayamaz/oynamamalı/oynatılamaz. tek ön libero diğeri ileri dönük olmalı melo+selçuk örneği gibi. veli arada atıyor gol senden 2-5 arası ya atiba ? demek ki burada bir sorun var. dünya da büyük diye lanse edilen takımların ön liberolarından toplamda kaç golü var. senin kaç golün var. bu ikisinin yay çevresinde topla buluştuğunda hangi rakibin şut veya ara pası korkusu yaşıyor? sence bunlar sorun olmaya yetmiyor mu?

necip olayında ise beygir gibi saha içinde koşmayı deneyen ama onu bile doğru dürüst yapamayan bıraktım balı , bal yapmaya çalışanı engelleyen oyuncu profili. gitsin kumda oynasın diyeceğim ama o bile zor. en iyisi hiç oynamaması . insan şu kadar yıl kendini geliştiremediyse bıraksın zaten bu işi gitsin kağıt falan toplasın orada kendini geliştirmeye gerek yok.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı talha

Necip daha 22 yaşında. O kadar yıl takımda olmasına rağmen.

Bu arada Necip beceriksiz bir topçu buna lafım yok zaten. Beşiktaş gibi bir takımda bulunmaması gerekir. Ama benim demek istediğim Bilic'in Necip'i çok aşırı kullanıyormuş gibi verdiğiniz tepkiler. Burada da DH'de de öyle tepkiler var kl. Sene başından beri Necip'siz maça çıkmamışız gibi Yapmayın yazıktır.

Çevrimdışı Deniz

Necip Beşiktaşın topçusu olacak kalitede değildir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Necip Beşiktaşın topçusu olacak kalitede değildir.
Necip topçu olacak kalitede de değil ki  :akuma:

Çevrimdışı Deniz

Necip topçu olacak kalitede de değil ki  :akuma:
Açıkça söyleyim süper ligde 3-4 anadolu takımı hariç hiçbirinde forma giyemez.adamda yetenek yok.aldığı her topu eziyor pasları kötü kademeye giremiyor.yaptığı hiçbirşey yok.senelerdir gelişecek diye bekledik birşey olduğu yok.bir de sözleşme yenilediler şunla.

Çevrimdışı Abdullah

Açıkça söyleyim süper ligde 3-4 anadolu takımı hariç hiçbirinde forma giyemez.adamda yetenek yok.aldığı her topu eziyor pasları kötü kademeye giremiyor.yaptığı hiçbirşey yok.senelerdir gelişecek diye bekledik birşey olduğu yok.bir de sözleşme yenilediler şunla.
Sözleşmeyi zam yaparak yenilediler  :s20:

Çevrimdışı Deniz

Sözleşmeyi zam yaparak yenilediler  :s20:
Yemin ediyorum para umrumda değil ama bu adam kadroda saatli bomba gibi olduğu her gün kalbim tekliyor  :iscrewy:

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı aykut.celenk

Bu kadar eksik varken elde de Atınç varken bir şansı haketmiyor mu?  :tabe:

Atınç söylenene göre iyi ben canlı seyretme fırsatı bulamadım. Bu sene başında 15 dak. gördük şişirme pozisyonlarda 90 dak. görmeden söz söylemem yanlış olur. Biraz riskli bir kadro gibi görünüyor.

cenk

Serdar  Sivok   Atiba   Motta

Veli       Sosa

Gökhan T     Oğuzhan       Olcay

Demba Ba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah @Deniz necip kim ? :alala: :alala:
Beşiktaş taraftarının sabrını sınamak için gönderilmiş topçu tanesi  :s20: :s20:

Çevrimdışı talha

Klasik beşiktaşlı abartması dediklerinde kızarsınız da Necip'i o kadar da gömmeyin la. :evillol:  Tamam 3 büyüklerde oynayamaz ama. Anadolu takımlarının hepsinin orta sahada görmek isteyeceği topçudur Necip.

Çevrimdışı Abdullah

Klasik beşiktaşlı abartması dediklerinde kızarsınız da Necip'i o kadar da gömmeyin la. :evillol:  Tamam 3 büyüklerde oynayamaz ama. Anadolu takımlarının hepsinin orta sahada görmek isteyeceği topçudur Necip.
Elime verseniz dünyanın merkezine gömerim onu kazma  :akuma: Abi valla o kadar isteyen takım varsa bedava verelim harını görsünler  :bandit:

Çevrimdışı murat

Allah sizlere necip şansı versin kardeşlerim :D

Çevrimdışı murat

evet hepsi rakiplerinin orta sahasında  veya sağ bekinde en azından bir necip görmek ister :D

Çevrimdışı Abdullah

Beşiktaşımızın Kasımpaşa ile oynayacağı maç için satılan bilet sayısı : 13.233

Çevrimdışı Deniz

Açıkça söyleyim İstanbul takımlarından kasımpaşa ve başakşehir dahil hiçbirinde oynayamaz,trabzon ve bursada da oynayamaz,akhisarda da oynayamaz,konyada da oynayamaz.kalan takımlarda yer bulabilir ama yedek kulübesinde :D

Çevrimdışı Abdullah

Allah sizlere necip şansı versin kardeşlerim :D
Allah herkese Beşiktaşlı sabrı versin abi  :tabe:

Çevrimdışı Abdullah

Açıkça söyleyim İstanbul takımlarından kasımpaşa ve başakşehir dahil hiçbirinde oynayamaz,trabzon ve bursada da oynayamaz,akhisarda da oynayamaz,konyada da oynayamaz.kalan takımlarda yer bulabilir ama yedek kulübesinde :D
18 kişilik kadroya almazlar bunu gitsin top toplasın onu bile beceremez kazma  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Abdullah

Yaptığı pas hataları, faul yaptıktan sonra ben ne yaptım diye mal mal hakeme bakması yok mu ANLAYAMAZSINIZ...  :boxin: :boxin:

Çevrimdışı murat

bir maçı tek başına çevirebilme özelliği beni bitiriyor. :s20:

Çevrimdışı Abdullah

bir maçı tek başına çevirebilme özelliği beni bitiriyor. :s20:
O en önemli özelliği bu özelliği sayesinde avrupanın büyük kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı  :akuma:

Çevrimdışı Abdullah

SON DAKİKA | Sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen Tomas Sivok, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.  :s20: