Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979080 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Töre girdi korneri attı gol oldu  :icool:  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 00:39:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Volkan tamamiyle gündem olmak için yaptı geçiniz ABV.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

ne diyorsun ABV mi. hepsinin.

ah ulan ah ah ah  :s20: (küfür yazsak) (küfür yazsak) (küfür yazsak) (küfür yazsak) (küfür yazsak)

Fulya davasiyla ilgili soyle bir sohbet var, gayet bilgilendirici:

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Ayrica Fulya davasinin bir sonraki durusmasi 11Aralık saat 13:00te Çağlayan Adliyesindeymis, duruşmaya izleyici katılabiliyor...

Çevrimdışı Yakup

Kime el atsak yıldız oluyor.  :akuma: kaderabek dün akşam golünü atmış.  :akuma: :akuma:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Tolga

Kime el atsak yıldız oluyor.  :akuma: kaderabek dün akşam golünü atmış.  :akuma: :akuma:
ben hala aynı şeyi söylüyorum biz bu gidişte sağ bek falan alamayız
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 11:52:34
  • Beşiktaş / Bodrum
ben hala aynı şeyi söylüyorum biz bu gidişte sağ bek falan alamayız

Tolga biraz daha olumlu ol uçurucam kafanı yoksa  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

bayağı biz yazdım ama göndermiyorum

volkan bundan sonra milli takım yüzü görürse diyorum, başta fatih terim olmak üzere sonra volkan olmak üzere sonra bütün hepsi olmak üzere

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

Ayrica Fulya davasinin bir sonraki durusmasi 11Aralık saat 13:00te Çağlayan Adliyesindeymis, duruşmaya izleyici katılabiliyor...
o radyo programlarını tam bir dinleyemedim.

evet benim de imzamda var.herkes koysun.

Fulya davası, 11.12.2014(aralık) Perşembe günü, saat 11:35'te.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 12:11:04
  • Beşiktaş / Bodrum

Duyuru girdireceğim ana sayfadan  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

ne zaman sonuçlanır dava tahmin edebilir misiniz?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı manyak1903

Duyuru girdireceğim ana sayfadan  :ok:
Saatinden tam emin değilim gün olarak girilsin ya da daha iyi kaynak varsa bakıverin.
Bu arada bu da bir eksiklik bence.Sen ben demeden önce çoktan konmalıydı ya da daha çok göz önüne getirilmeliydi zaten.Demeden geçemedim : )
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 12:48:12 manyak1903 ]

Çevrimdışı manyak1903

ne zaman sonuçlanır dava tahmin edebilir misiniz?
Ne zaman sonuçlanır tahmin edemem.Çünkü bu dava uzun yıllardır var.Şu anki dava tarihi bile kaç ay öncekinin ertelenmiş hali.

Bana sorsan sonuçlanmasını istemem şimdilik (olumlu sonuçlanmasını isterim)  umut kalsın, neden istemem diyorum Allah korusun bu davayı dalavere yapsalar , sonuca bağlayıp bitirseler çok büyük darbe vurur bize.Bir daha açma hakkımız olur mu bilemem.Tam tersi olması demek çok büyük katkılar sağlar.Bize borçlu duruma gelmeleri , ibra edildi denilen eski günlerden yeniden değerlendirilmesi , sıfırdan başlamak demek.

Stattan çok daha önemlidir o yüzden.

https://twitter.com/tekinoktay bu adresi takip et.Yazdıklarını geçmişten gelerek oku.Davayı açan kişidir.Bak neler söylüyor.Davayı açan kişi Hürser Tekinoktay karşısındaki kişi ya da destek olmayan kişi Fikret Orman.Ne kadar absürt değil mi.Ben onun yalancısıyım.Oradan kendin ve buradakiler takip edebilir.Kendiniz kendi fikirlerinizi oluşturun.Ben çok yönlendirmeyeyim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 13:31:39
  • Beşiktaş / Bodrum
"Volkan'ın protesto hakkına sonuna kadar kadar saygı duyuyorum ama bu hareketi ile bundan sonra bir daha küfretmeyeceğini tüm dünyaya açıklamış oldu"

Demirkol Ba'ya ettiği küfüre atıfta bulunmuş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

Beyler BJK TV netten canlı izleyebileceğimiz bir bağlantı var mı ? divanı da seyredemedik bugün de locada konuşma vardı hep gitti : / izlenebilecek birkaç şey , işte onu da seyredemiyoruz.Zaten genelde yakalanmıyor da (denk gelemiyoruz) :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Beyler BJK TV netten canlı izleyebileceğimiz bir bağlantı var mı ? divanı da seyredemedik bugün de locada konuşma vardı hep gitti : / izlenebilecek birkaç şey , işte onu da seyredemiyoruz.Zaten genelde yakalanmıyor da (denk gelemiyoruz) :D
canlı yayını pasif ettiler...! tekrar youtube de vs izleceğiz artık

Çevrimdışı f_madida

O programdan anladigim kadariyla davada onemli bir gelisme var o da su:

Orijinal planda, 66%-33%'luk Besiktas-Ascioglu paylasiminin yapildigi planda, rezidanslar 24 kat olarak planlanmis ama bu rezidans kuleleri sonradan 36 kata kadar izin alinarak buyutulmus.

Simdi burada 2 onemli nokta var, birincisi Besiktas bu buyutulen insaat alanindan: kule basina 12 kattan, iki kule icin 24 kat, ve her katta 4 daireden 96 dairelik sonradan buyutulen bolumden payina dusen 66% lik kisim ki neredeyse 63 daireye tekabul ediyor (daire basi fiyati 1 milyon euro civarinda neredeyse 63 milyon euroluk bir para soz konusu), bir pay almamis... Yani 63 milyon euroluk bir paya hakki varken buradan Besiktas'a bir gelir gelmemis.

Isin ilginc tarafi su, Besiktas'in o donemki yonetimi insaati yapan firmayla ek katlara yonelik olarak kotu bir anlasma yapip Besiktas'i zarara ugratmis dahi olsa, o yonetim kararlari genel kuruldan ibra  aldigi icin geriye yonelik olarak bu paylasima itiraz etmek neredeyse imkansiz gibi idi deniyor. Ancak cok onemli bir detay ortaya cikmis o da su, Besiktas belediyesi 12 katlik ek bolume izin verirken kultur merkezi icin bir alan talebinde bulunuyor bu arazi Besiktas JK'ne ait olan bolumden 2000 metrakarelik bir arazi tahsisiyle karsilaniyor. Fakat bu arazinin devri ve yapilan bu anlasma o donemdeki mali genel kurulda beyan edilmiyor, yani genel kurul uyeleri eksik veya sahte bir beyana onay veriyor. Son durusmada Belediyeden gelen dosyalar kronolojik olarak bu durumu kanitlayacak detaylara da sahip. Bu delil isiginda eksik/sahte beyanla kurulu yanlis yonlendirilerek alinan ibra gecersiz sayilmali ve Besiktas'in payina dusen kisim orijinal anlasma cercevisinde Besiktas JK'ye gecmeli veya degeri kadar bir bedel karsiligi uzlasma saglanmali deniyor. Tabi bir de isin su yani var, o gunku ibra gecersiz sayilirsa bu o gunden sonra gelen kararlari ve diger mali kurullari da etkiliyor anladigim kadariyla (konunun uzmani degilim, konusmalardan ve okuduklarimdan anladigim bunlar).

Bana en garip gelen kisim, bu davanin mevcut Besiktas yonetimi tarafindan zaman asimina ugratilmaya calisildigi yonundeki iddia; klubun avukat gondermeyerek veya davanin uzamasini saglayacak talepler yaparak davayi zaman asimina ugratmaya calistigi iddia edildi. Bu ne kadar dogru bilemiyorum ama ibranin geriye donuk iptalini mevcut yonetim de istemiyor iddiasi mevcut.

Her halikurda bu davayi takip etmekte fayda var. 

Çevrimdışı manyak1903

canlı yayını pasif ettiler...! tekrar youtube de vs izleceğiz artık
az çok netten takip ediyorduk o da gitti desene.110. yıl kutlamaları hesap sorsanayı canlı izlemiştim mesela :D

Çevrimdışı manyak1903

O programdan anladigim kadariyla davada onemli bir gelisme var o da su:

Orijinal planda, 66%-33%'luk Besiktas-Ascioglu paylasiminin yapildigi planda, rezidanslar 24 kat olarak planlanmis ama bu rezidans kuleleri sonradan 36 kata kadar izin alinarak buyutulmus.

Simdi burada 2 onemli nokta var, birincisi Besiktas bu buyutulen insaat alanindan: kule basina 12 kattan, iki kule icin 24 kat, ve her katta 4 daireden 96 dairelik sonradan buyutulen bolumden payina dusen 66% lik kisim ki neredeyse 63 daireye tekabul ediyor (daire basi fiyati 1 milyon euro civarinda neredeyse 63 milyon euroluk bir para soz konusu), bir pay almamis... Yani 63 milyon euroluk bir paya hakki varken buradan Besiktas'a bir gelir gelmemis.

Isin ilginc tarafi su, Besiktas'in o donemki yonetimi insaati yapan firmayla ek katlara yonelik olarak kotu bir anlasma yapip Besiktas'i zarara ugratmis dahi olsa, o yonetim kararlari genel kuruldan ibra  aldigi icin geriye yonelik olarak bu paylasima itiraz etmek neredeyse imkansiz gibi idi deniyor. Ancak cok onemli bir detay ortaya cikmis o da su, Besiktas belediyesi 12 katlik ek bolume izin verirken kultur merkezi icin bir alan talebinde bulunuyor bu arazi Besiktas JK'ne ait olan bolumden 2000 metrakarelik bir arazi tahsisiyle karsilaniyor. Fakat bu arazinin devri ve yapilan bu anlasma o donemdeki mali genel kurulda beyan edilmiyor, yani genel kurul uyeleri eksik veya sahte bir beyana onay veriyor. Son durusmada Belediyeden gelen dosyalar kronolojik olarak bu durumu kanitlayacak detaylara da sahip. Bu delil isiginda eksik/sahte beyanla kurulu yanlis yonlendirilerek alinan ibra gecersiz sayilmali ve Besiktas'in payina dusen kisim orijinal anlasma cercevisinde Besiktas JK'ye gecmeli veya degeri kadar bir bedel karsiligi uzlasma saglanmali deniyor. Tabi bir de isin su yani var, o gunku ibra gecersiz sayilirsa bu o gunden sonra gelen kararlari ve diger mali kurullari da etkiliyor anladigim kadariyla (konunun uzmani degilim, konusmalardan ve okuduklarimdan anladigim bunlar).

Bana en garip gelen kisim, bu davanin mevcut Besiktas yonetimi tarafindan zaman asimina ugratilmaya calisildigi yonundeki iddia; klubun avukat gondermeyerek veya davanin uzamasini saglayacak talepler yaparak davayi zaman asimina ugratmaya calistigi iddia edildi. Bu ne kadar dogru bilemiyorum ama ibranin geriye donuk iptalini mevcut yonetim de istemiyor iddiasi mevcut.

Her halikurda bu davayi takip etmekte fayda var.
güzel , benim bilmediğim kısım çok yokmuş.çok güzel özetledin eline sağlık.okuyacak arkadaşlara yardımcı bilgiler.

bu yönetim 100 milyon tl için anlaşalım diyorya ,yıldırım demirören aslında bize borçlu çıkacak ama işte neyse bir şey söylemiyorum , çok büyük başkan seba dan sonra 2.kurucumuz fikret ormanımız var.

yazık vallaha kulüp ne hallerde.üzüldüğüm konu da taraftar stadı takip ettiği kadar bu konuyu takip etmiyor.o daha büyük bir zarar.

Çevrimdışı manyak1903

Fulya davası 11:35'te diye de yazılmış eski gönderilerde.saat 13:00 olmayabilir.

Çevrimdışı Türkay

İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Martin Linnes'i transfer etmek için görüşmelerde bulunacağına yönelik, basında yer alan haberler üzerine şu açıklamayı yaptı:

"İzleme ve Araştırma Komitemiz, sağ bek mevkii için 3 farklı alternatif üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Basında ismim kullanılarak futbolcu Martin Linnes'in transferi için Norveç'e gideceğime yönelik iddialar asılsızdır.

Sağ bek mevkii için transfer araştırmalarımız devam etmektedir ve henüz verilmiş bir karar yoktur.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım."

Ahmet Nur Çebi
İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Martin Linnes'i transfer etmek için görüşmelerde bulunacağına yönelik, basında yer alan haberler üzerine şu açıklamayı yaptı:

"İzleme ve Araştırma Komitemiz, sağ bek mevkii için 3 farklı alternatif üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Basında ismim kullanılarak futbolcu Martin Linnes'in transferi için Norveç'e gideceğime yönelik iddialar asılsızdır.

Sağ bek mevkii için transfer araştırmalarımız devam etmektedir ve henüz verilmiş bir karar yoktur.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım."

Ahmet Nur Çebi
İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı
Tam ben yazacaktım bu açıklamayı sen benden hızlı çıktın.  :evillol: Bu arada ne olacak bu sağ bek  :alala: Bir Norveç'e gidiyoruz almaya adamı sonra uçak rötar yapıyor.

Çevrimdışı Deniz

Ee ahali nasılsınız yine almışsınız satmışsınız kritik yapmışsınız bensiz  :evillol: .Linnes derim bombayı ortaya bırakırım  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer @firatgunayer  ·  5 dk. 5 dakika önce
1) Beşiktaş'ın öncelikli sağ bek hedefi Martin Linnes..
Çebi'nin yalanlaması normal..Borsa, Kap vsvs var..
Norveç'e gidilecek 2-3 haftaya..

Fırat Günayer @firatgunayer  ·  3 dk. 3 dakika önce
2) Martin Linnes, Molde ile sözleşme yenilirken, yurtdışından gelecek tekliflerde "kolaylık sağlanacak" sözü aldı..Bjk'ye gelmek istiyor..

3) İvo Pinto diğer alternatif..Bilic istiyor..
Allan Nyom da teklif edilen bir diğer isim..
Kaderabek de listede..Ama fiyatı yükseldi..

Bildiğimiz olaylar ama ben yine de yapıştırayım.

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  41 sn.41 saniye önce
4) Musa Muhammed'te büyük hayalkırıklığı yaşanıyor.
31 Ekim'de 18 yaşına girdi..Profesyonel sözleşme imzalanacaktı.
Menajerinde sıkıntı var.