Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976312 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Olimpos1903

Güzel işler bunlar.Ntv Spor kaynaklı  :D
Devre arasında dev turnuva

Ligde ilk yarının bitmesine yaklaşık 2 ay var ancak takımlar devre arası programlarını yapmaya başladı. Beşiktaş Alanya'da düzenlenecek turnuvada dev takımlarla karşı karşı gelecek.

15-18 Ocak tarihlerinde Alanya'da düzenlenecek Türk Hava Yolları Alanya Royal Cup'a Beşiktaş'ın yanı sıra Arjantin'in köklü takımı River Plate, Almanya'dan Schalke veya Borussia Monchengladbach ile bir takım daha katılacak.

Maçlar Alanya Oba Stadı'nda oynanacak.
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Volkan Başaran

Uefa'nın Aralık Ayındaki toplantısı çok önemli..

Eğer yine Avrupa dan men yersek burada konuşulan bir çok şey rafa kalkacaktır..

Seneyenin takımı ile ilgili planlarında bu yüzden geç başlayacağını düşünüyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Olimpos1903

Öyle bir durum olursa Fikret Ormana yol gözükür...
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 13:16:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Uefa'nın Aralık Ayındaki toplantısı çok önemli..

Eğer yine Avrupa dan men yersek burada konuşulan bir çok şey rafa kalkacaktır..

Seneyenin takımı ile ilgili planlarında bu yüzden geç başlayacağını düşünüyorum

Bize sıkıntı olacağını sanmıyorum. Giderler artmadı stadyum dışında onun aksine gelirlerde çok ciddi artış var.

Stadyum olmasa borcu indiriyorduk şuan aşağı büyük ihtimalle. Bunu göze aldıklarında sorun kalmayacaktır. Uefa transfer yüzünden ciddi para harcayan kulüplere katı davranıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 13:20:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Finansal fair play kadar saçma bir şey de yoktur zaten.

İlla fair yani hak söz konusuysa Nba gibi kota koyarsın her şeye sıcak para dolaşımını kısıtlarsın.

Psg , City gider istediğini alır cezasını da öder Red Star , Bursa , Gs batar anca bu kuralla.

Şampiyonlar ligi eleme turu saçmalığı da küçük takımları içeri sokmak gibi lanse edilse de aslında önünü kesmek içindi.

Eskiden resgele kura varken şimdi evet küçük takımlar giriyor büyük takımların play off'ta birbiri ile eşleşmesinin önünü kesmek için bizim ülke gibi orta kalıp ülkelerin takımlarını onlarla eşleştirip kurban ediyorlar.

Uefa ince çalışıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 13:53:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş, milli aradan sonra sözleşme uzatmak için Veli Kavlak ve Ersan Gülüm ile masaya oturacak.

Siyah-beyazlılar, milli aradan sonra sözleşme uzatmak için Veli Kavlak ve Ersan Gülüm ile masaya oturacak. Olcay, Cenk Gönen, Oğuzhan, Necip ve İsmail ile sözleşme uzatan Beşiktaş, bu ay içerisinde 2 futbolcunun da işini bitirecek.

Slaven Bilic’in isteğiyle bu iki oyuncunun mukavelesini üç sene daha uzatmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, daha sonra rotasını sağ beke çevirecek. Bu çalışmayı da devre arası gelmeden sonlandırmayı planlayan yönetim, yaz transferi için de bir stoper, bir ön libero, bir de ofansif orta saha oyuncusu almayı planlıyor.

Yönetim de bizim düşündüğümüzü düşünüyor ama isimler kim olacak işte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş, milli aradan sonra sözleşme uzatmak için Veli Kavlak ve Ersan Gülüm ile masaya oturacak.

Siyah-beyazlılar, milli aradan sonra sözleşme uzatmak için Veli Kavlak ve Ersan Gülüm ile masaya oturacak. Olcay, Cenk Gönen, Oğuzhan, Necip ve İsmail ile sözleşme uzatan Beşiktaş, bu ay içerisinde 2 futbolcunun da işini bitirecek.

Slaven Bilic’in isteğiyle bu iki oyuncunun mukavelesini üç sene daha uzatmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, daha sonra rotasını sağ beke çevirecek. Bu çalışmayı da devre arası gelmeden sonlandırmayı planlayan yönetim, yaz transferi için de bir stoper, bir ön libero, bir de ofansif orta saha oyuncusu almayı planlıyor.

Yönetim de bizim düşündüğümüzü düşünüyor ama isimler kim olacak işte.
devre arası sadece sağ bek almak yetmez mutlaka bir ön libero da lazım yaza bırakılmamalı o transfer.gerçi ben devre arası sağ bekte beklemiyorum bence linnes için uğraşılacak gene bir sorun çıkacak ve transfer yapılmayacakmış gibime geliyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

İsmail solda iyi oynuyor şuan.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 22:01:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Ağır rezil oluyoruz çok değil 10 yıl önce Dünya kupasında kafa kafaya oynayıp konfederasyon kupasında yenmiştik Brezilya'yı eze eze.

Federasyon , kurullar , medya , devlet hepsi sorumlu bu rezaletten.

Yalan şike davaları , Gs koltuk çıkmaları , lige ayar çekmeler ve son olarak passo ile içine edip bıraktılar.

Daha bitmedi. Hepsi teker teker istifa edecekler 10 yıllık bir plan yapılacak belki o zaman umutlanabiliriz.

Şuanda ülkede en sistemli yapılanan vizyonu olan kulüp Beşiktaşımızdır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yorum yazmıştim ama kaldirdim.cunku biz ne dersek tersini yapıyorlar :).birakalim futbolu bitirmeye devam etsinler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Olimpos1903

Twittwerde temizellerbjk diye bir hesap var bazı tapeler yayınlıyor  çebi 1000 bedava bilet falan dağıtmış offffff sıkıldım artık bu haberlerden kime güveneceğiz  :akuma:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2014, 08:58:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Twittwerde temizellerbjk diye bir hesap var bazı tapeler yayınlıyor  çebi 1000 bedava bilet falan dağıtmış offffff sıkıldım artık bu haberlerden kime güveneceğiz  :akuma:

Bilet dağıyılıyor zaten kardeşim bütün başkanlar yapıyor.

Ben kombine almaya gittiğimde ofise emre gönlüşen oradaydı şu spiker olan. Ben kombine alacağım yerim ayrılmıştı dedi. Yer ayırma yok yalnız dedi passo görevlisi.

Yok sen şimdi akıllı ol benimki ayrıldı dedi Emre. Telefon açtı Ahmet başkanım diye verdi telefonupassocuya aldı ayrılmış kombinesini çıktı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Bilet dağıyılıyor zaten kardeşim bütün başkanlar yapıyor.

Ben kombine almaya gittiğimde ofise emre gönlüşen oradaydı şu spiker olan. Ben kombine alacağım yerim ayrılmıştı dedi. Yer ayırma yok yalnız dedi passo görevlisi.

Yok sen şimdi akıllı ol benimki ayrıldı dedi Emre. Telefon açtı Ahmet başkanım diye verdi telefonupassocuya aldı ayrılmış kombinesini çıktı.
Gönlü şen olur tabiki :tabe: herkes bir avanta(j) bir ayrıcalık peşinde.

Çevrimdışı ahmetx

Beşiktaşımın parasını kim çar çur ediyor,kulubümüzü şahsi çıkarlarına alet ediyorsa Allah bin belasını versin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı manyak1903

milli maçı izlemedim , denk gelmedim , gelsem belki.şöyle skorunu gördüm ntvsporda fatih terim'in açıklamalarının bir kısmını duydum.

maçtan önce yağını yapmıştı , federasyonumuz brezilyayı getirdi diye.diyor kazakistanla da yapabilirdik.istatistik düzeltirdik ben bilmiyor muyum diyor.bundan sonra ayarımızda veya aşağısında takımla oynarken daha iyilerini getiremediğimizi değil istatistik düzeltmek için olduğunu düşüneceğim , bu olaya hiç böyle bakmazdım adamın aklında neler var.

yok brezilyayı getirmiş , yok neymar gelmiş.seyircimiz görmüş.

utanmasa gerçi utanmıyor orasını biliyoruz ,bir ara biz izlanda'dan 3 yemiş takımız brezilya'dan 4 yememizi normal karşılayın diyececek sandım  :kop:  :bawling:

yazık harbi içine ettiler.birileri gitmeden pek düzeleceği yok ülkenin.herkes küçüğünden büyüğüne birbirinin altına yatma derdinde.en azından gittiklerinde bunlar kadar yoksunları çıkmaz bir daha , inşallah.kimse daha iyi olsun diye değil cebime ne kadarını sokarım derdinde.

Türkiye'de futbol para kazandırmayana kadar bitmez devam eder onların gözünde.öyle yenilgilerle , şikelerle değil , para kazandırmadığı gün kodamanlar anca o zaman gider.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

levent tüzemen diyor ki milli takım 1 yada 2 takımdan seçilmeli.neyin kafasını yaşıyorsun sen.alışmışlar tabi renklilerden kurmaya.sizden hiçbirşey olmaz.inş.bu dalavereler menajer oyunları milli takıma seçilmeler ft inşallah bitecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2014, 09:47:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya adam gerçekleri görmemiz lazım diyor  :kop:

ulan 4 yemişsin gerçekleri biz mi göremiyoruz sen mi acaba  :biggrinking: Pişkinliğin bu kadarı. Milli takımda son 7 yılda 4,5 yıl çalışmış adamsın  kim çözüm üretemedi?

Kim içine etti biz mi? İngiltere'den 8 yediğimiz günlere az kaldı. Demirören 2009'da şuana kadar çok başarılı bir başkanlık yürüttüm demişti aynısını milli takım için de söyleyecek ona da az kaldı.

Lan Allah topunuzun belasını versin içine ettiniz hepimizi soğuttunuz futboldan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2014, 10:03:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Gazeteyi okurken Letonya'yı bile yenemedik Brezilya'yı yeneceğiz diye bir şey okudum.

O kadar farkındalığımı kaybetmişim ki lan Bizim yenemediğimiz Letonya mıydı dedim.

Değil 2016 , 2018 hatta 2020 de yalan olur Almanya'dan olağanüstü gurbetçiler çıkmazsa.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

Ya adam gerçekleri görmemiz lazım diyor  :kop:
doğru söylüyor.bozuk saat gibi ama uygulama yok  :evillol: gerçekleri görmemiz lazım.

Demirören 2009'da şuana kadar çok başarılı bir başkanlık yürüttüm demişti aynısını milli takım için de söyleyecek ona da az kaldı.
bunu söyledi bile.komikli video vardı orada söylüyordu sanırım.aha buldum

http://www.zapkolik.com/video/yildirim-demirorenin-hayal-dunyasi-894235  :kop:

para bitti yok desek giderler mi.

Çevrimdışı Deniz

Yine el altindan internete birseyler dusuyor.su kulup ne zaman iyi gitse bir guc cikiyor ve ayagimizin altindaki haliyi cekiyor.ahmet nur cebi ve yonetimin beles bilet vermesi benim icin anormal bir durum degil acikcasi.Turkiyede en az beles bilet veren kulup Besiktastir.aziz yildirimin 5000 unal aysalin 10 bin beles bilet verdigini bilmeyen yok.ama bunlari gundem etmeyip 200 bileti gundem ediyorlar.beles bilete sonuna kadar karşıyim alan da veren de terbiyesizdir ahlaksizdir ama once gidip fb gsden hesap sorsunlar.sorabilirler mi?soramazlar cunku 4. Yildiz ayagina onlar basabas gitsin Besiktasin ici karissin dertleri bu.

Besiktastan menfaat bekleyen kim varsa hesabi elbet sorulur ama bunu takim fb ve gs ile cekisirken (ki gs tarihinin en aciz doneminde) yapmaktansa lig bittikten kupamizi kaldirdiktan sonra yapmayi tercih ederim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı manyak1903

bizim bu sevdadan vazgeçersek diye bestemiz vardı.yıldırım demirören böyle tezahüratlar yakışmıyor falan diyordu.aslında doğrusu şuydu.arkadaşlar ben sevdadan vazgeçtim yeter bana bela okuduğunuz diyordu.

fenerbahçemiz mevzusu.gerçi bunu fikret orman da yaptı.mizli değil ama statlarında kutlasınlar diyerek.neyse bugün bir yorum okudum bir yerde gayet mantıklı.galatasaray fatih terimle çıkışa geçmişti.fenerbahçe sönük kalıyordu, aldılar fatih terimi milli takıma sonrası hep fener götürüyor.bence bu da danışıklı.hep fenere çalışılıyor.o yüzden ben feneri ele geçirmesinler diye aziz yıldırıma hak veriyordum ama aziz yıldırımında gitmesi şart Türk futbolu için.Azizle futbol oynanmıyor bu ülkede hep masa başı dönüyor.Haklı olarak fenerliler de göndermiyor.O olmasa başarı gelmeyecek onlara ,özellikle iç saha maçlarını garantileyemeyecekler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2014, 11:09:09
  • Beşiktaş / Bodrum
bizim bu sevdadan vazgeçersek diye bestemiz vardı.yıldırım demirören böyle tezahüratlar yakışmıyor falan diyordu.aslında doğrusu şuydu.arkadaşlar ben sevdadan vazgeçtim yeter bana bela okuduğunuz diyordu.

fenerbahçemiz mevzusu.gerçi bunu fikret orman da yaptı.mizli değil ama statlarında kutlasınlar diyerek.neyse bugün bir yorum okudum bir yerde gayet mantıklı.galatasaray fatih terimle çıkışa geçmişti.fenerbahçe sönük kalıyordu, aldılar fatih terimi milli takıma sonrası hep fener götürüyor.bence bu da danışıklı.hep fenere çalışılıyor.o yüzden ben feneri ele geçirmesinler diye aziz yıldırıma hak veriyordum ama aziz yıldırımında gitmesi şart Türk futbolu için.Azizle futbol oynanmıyor bu ülkede hep masa başı dönüyor.Haklı olarak fenerliler de göndermiyor.O olmasa başarı gelmeyecek onlara ,özellikle iç saha maçlarını garantileyemeyecekler.

Aziz Yıldırım dinamitlemiştir türk futbolunu.

Ekonomi olarak nasıl harcayağını bilmedikleri hazır olmadıkları bir para pompalandı futbola.

İğrenç ya. Adam polemik için Orman'A gücün yeterse in diyor hayır biraz kafası çalışan adam ne diyo lan bu dümbük demesi lazım ama taraftarları helal beee yürü bee çekiyor.

Türkiye gerçeği.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2014, 11:09:49
  • Beşiktaş / Bodrum
doğru söylüyor.bozuk saat gibi ama uygulama yok  :evillol: gerçekleri görmemiz lazım.
bunu söyledi bile.komikli video vardı orada söylüyordu sanırım.aha buldum

http://www.zapkolik.com/video/yildirim-demirorenin-hayal-dunyasi-894235  :kop:

para bitti yok desek giderler mi.

:kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

başakşehirin zemin rezalet yalnız. :bawling:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2014, 17:19:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş'ın önü çok açık. Stat bitince gelirimiz 200-250 milyon dolar seviyesine gelecek ve dünyanın en güzel stadyumu olacak" diye konuştu.

250 milyon dolar çok yüksek rakam umarım doğru söylüyordur başkan. En üst seviyeden hesap yaptığımızda bile Gs ile denk bütçe hesaplamıştık burada o da 200 milyon dolardı 70 milyon doları stadın tüm gelirlerinden olmak üzere.

Vodafone ekstra gelirler getirecekse stad kiralamalarından o zaman bu rakam mümkün olur anca.

500 milyon sene 180 milyon euro yapar. Şuan harcadığımızda para 70 milyon euro senede varın siz düşünün gerisini.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli