milli maçı izlemedim , denk gelmedim , gelsem belki.şöyle skorunu gördüm ntvsporda fatih terim'in açıklamalarının bir kısmını duydum.
maçtan önce yağını yapmıştı , federasyonumuz brezilyayı getirdi diye.diyor kazakistanla da yapabilirdik.istatistik düzeltirdik ben bilmiyor muyum diyor.bundan sonra ayarımızda veya aşağısında takımla oynarken daha iyilerini getiremediğimizi değil istatistik düzeltmek için olduğunu düşüneceğim , bu olaya hiç böyle bakmazdım adamın aklında neler var.
yok brezilyayı getirmiş , yok neymar gelmiş.seyircimiz görmüş.
utanmasa gerçi utanmıyor orasını biliyoruz ,bir ara biz izlanda'dan 3 yemiş takımız brezilya'dan 4 yememizi normal karşılayın diyececek sandım
yazık harbi içine ettiler.birileri gitmeden pek düzeleceği yok ülkenin.herkes küçüğünden büyüğüne birbirinin altına yatma derdinde.en azından gittiklerinde bunlar kadar yoksunları çıkmaz bir daha , inşallah.kimse daha iyi olsun diye değil cebime ne kadarını sokarım derdinde.
Türkiye'de futbol para kazandırmayana kadar bitmez devam eder onların gözünde.öyle yenilgilerle , şikelerle değil , para kazandırmadığı gün kodamanlar anca o zaman gider.