Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974608 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yakup

:hiho: Efsane olur o öyleyse ahh para ahh  :akuma:

para demişken aklıma geldi. her kupada devre arası efes cupta buna dahil. ne kadar fazla kupada yer alırsak iddaa spor toto genel müdürlüğünden o kadar fazla para alıyoruz. yani aslında 3 kupa da çok önemli. geçen 20 milyon tl verdim derken devlet bu paradan bahsediyordu. amaç türkiye kupası efes cup ne kadar kupa varsa hep final olmalı. kupayı kazanamıyorsak hedefimiz final demeli oyuncular bile :D kupayı kazandığınız zaman o kupanın ekstra ödemelerini alıyorsunuz birde  :ok: :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

Çürümesin  :by2: de kiralayacak olsalar bizden daha iyi talipleri çıkar kesin abi ikna edebilir miyiz bizde oynamaya

gs istedi son ana kadar ama wenger vermedi. sonra welbeck'i aldılar. devre arası wenger ile oturup konuşmaya bakar bu transfer. hem wenger bizim takımı canlı görmüşken bizden iyisini bulacağını oda düşünmüyordur  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 12:04:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
para demişken aklıma geldi. her kupada devre arası efes cupta buna dahil. ne kadar fazla kupada yer alırsak iddaa spor toto genel müdürlüğünden o kadar fazla para alıyoruz. yani aslında 3 kupa da çok önemli. geçen 20 milyon tl verdim derken devlet bu paradan bahsediyordu. amaç türkiye kupası efes cup ne kadar kupa varsa hep final olmalı. kupayı kazanamıyorsak hedefimiz final demeli oyuncular bile :D kupayı kazandığınız zaman o kupanın ekstra ödemelerini alıyorsunuz birde  :ok: :ok: :ok:

O adi müdürün suratına tükürmek gerek ama başkan ağzının payını verdi.

Herkese verdikleri parayı bize stad yapımı için yardım yapıyormuş gibi göstermeye kalktı pislik herif.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Daha linnesi alamadik campell bi kenarda dursun.kartallar yuksek ucar ama siz bayagi yuksek ucmussunuz beyler :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Abi türkiye kupası falan para getirmiyor ya ama başarı olarak sonuna kadar kovalanmalı ona katılıyorum. Türkiye kupasıyla süper lig şampiyonlar ligiyle avrupa ligi gibi, para uçurum var ama prestij sağlıyor.  :iscrewy: Denge sağlansa çok iyi olur

Çevrimdışı Yakup

O adi müdürün suratına tükürmek gerek ama başkan ağzının payını verdi.

Herkese verdikleri parayı bize stad yapımı için yardım yapıyormuş gibi göstermeye kalktı pislik herif.

küfür yasak  :lol: :lol: parantezi olmayanı ben yazayım @Çağrı  :lol: :lol:

Çevrimdışı Abdullah

Daha linnesi alamadik campell bi kenarda dursun.kartallar yuksek ucar ama siz bayagi yuksek ucmussunuz beyler :)
Hayal kuruyoruz ne güzel ya bozma havayı Deniz  :ebebe:

Çevrimdışı Yakup

Abi türkiye kupası falan para getirmiyor ya ama başarı olarak sonuna kadar kovalanmalı ona katılıyorum. Türkiye kupasıyla süper lig şampiyonlar ligiyle avrupa ligi gibi, para uçurum var ama prestij sağlıyor.  :iscrewy: Denge sağlansa çok iyi olur

ben burada türkiye kupasından aldığımız paradan bahsetmiyorum @Abdullah kupada maç + tur atlama + İDDAA dan gelecek para ben son kısımdan bahsediyorum. üniversitedeyken çanakkalede 2006 yılında çanakkaleli oyuncular programda yer aldığımızda kulüp 60.000 tl alıyor diyordu. ve çanakkale 3. ligdeydi. süper ligi var sen düşün ve aradan geçen 7 yılı  :ok:

Çevrimdışı Abdullah

gs istedi son ana kadar ama wenger vermedi. sonra welbeck'i aldılar. devre arası wenger ile oturup konuşmaya bakar bu transfer. hem wenger bizim takımı canlı görmüşken bizden iyisini bulacağını oda düşünmüyordur  :ok:
Abi yönetim konuşşun ya onu da mı biz yapalım  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

ben burada türkiye kupasından aldığımız paradan bahsetmiyorum @Abdullah kupada maç + tur atlama + İDDAA dan gelecek para ben son kısımdan bahsediyorum. üniversitedeyken çanakkalede 2006 yılında çanakkaleli oyuncular programda yer aldığımızda kulüp 60.000 tl alıyor diyordu. ve çanakkale 3. ligdeydi. süper ligi var sen düşün ve aradan geçen 7 yılı  :ok:
Eğer öyleyse daha çok asılsınlar. Ben aşırı yedek kadrolarla çıkılmasını saçma buluyorum.

Çevrimdışı Yakup

Abi yönetim konuşşun ya onu da mı biz yapalım  :evillol:

dün gs joel campell için istekli diyordu. clde anderlet maçı sonrası biz istersek direk alırız gs de babayı  :lol: :lol:

Çevrimdışı Yakup

Eğer öyleyse daha çok asılsınlar. Ben aşırı yedek kadrolarla çıkılmasını saçma buluyorum.

şu fikstür ile sarıyer ve ads maçlarına yedek ağırlıklı çıkılması taraftarıyım. onlarda insan 41 günde 13 maç 41/13=3.15 günde bir maç. sence de bu takvimde yedek ağırlıklı çıkmamız gerekmez mi? birde ts+gs+tottenham maçı diyorum bu 13 maçın 3 üne  :)

Çevrimdışı Abdullah

dün gs joel campell için istekli diyordu. clde anderlet maçı sonrası biz istersek direk alırız gs de babayı  :lol: :lol:
Abi basın yol yapıyor onlara ya onlar önce eldekilere maaş ödesin sonra aç karınlarını doyursunlar  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

şu fikstür ile sarıyer ve ads maçlarına yedek ağırlıklı çıkılması taraftarıyım. onlarda insan 41 günde 13 maç 41/13=3.15 günde bir maç. sence de bu takvimde yedek ağırlıklı çıkmamız gerekmez mi? birde ts+gs+tottenham maçı diyorum bu 13 maçın 3 üne  :)
Ne kadar yedek ağırlıklı o önemli benim için. Atınç girsin burada rotasyona mesela ama Oğuzhan oynasın töre oynasın Pedro oynasın. Forvete gidip de A2 den adam koymayalım Cenk Pektemek oynasın

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 12:28:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bonservisiyle değil be Denizcim kiralama diyoruz  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

campell ismi dolaşmış keşke olsa ama kiralık bile bence zor o tarz adamları biz buraya getiremeyiz çok potansiyelli bir oyuncu en kötü ingiltere'nin orta sınıf takımlardan birinde kiralık oynar gene gelmez maalesef gerçekçi bakmak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Ya beyler burada o kadar lafını ediyorum,yoksa ben de mi problem var şu Lasse Schone biraz konuşun yahu,bayılıyorum bu adama eğer Alman veya Brezilyalı olsaydı bu çocuk şu an top 10 takımda oynuyor olacaktı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Göksel Gümüşdağ Kasımpaşa ve Akhisar maçlarının kesin olarak başakşehir stadında oynanacağını söylemiş :super: :super:(haber1903)

he bu arada bir de devletin stadında oynamak için kiralama bedeli verecekmişiz nasıl iştir bu arkadaş.
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 13:16:21 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Tolga

Ya beyler burada o kadar lafını ediyorum,yoksa ben de mi problem var şu Lasse Schone biraz konuşun yahu,bayılıyorum bu adama eğer Alman veya Brezilyalı olsaydı bu çocuk şu an top 10 takımda oynuyor olacaktı.
oyuncuya söylenecek birşey yok zaten de bize yedirmezler schöne'yi  :)

Çevrimdışı ozan062

Ozan  :kop: Gözünü seveyim iyice araştırmadan yazma şunları Sosa'nın frikikleri çok etkilidir tonla golü var frikikten nasıl böyle yorumlar üretiyorsun ben gerçekten anlayamıyorum  :biggrinking:

bide tonla demezmi:D hadi bana simdiye kadar attıgı 10 gol goster freekickten ciddiyim goster çnk ben inanmıyorum bu konuda iyi değil:))

ha freekickten dolayı kotu topcu oldugunu falanda cıkarmıyorum hayır herkes ilah yaptı bu konuda onuda ondan diyorum :)) sergenden iyimiş yorumları bile var simdiye kadar direkte patlamıs topu yok:))simdiye kadar 3 tane frikik kullanmıstır hemen sergenden iyi:))
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 13:27:40 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

oyuncuya söylenecek birşey yok zaten de bize yedirmezler schöne'yi  :)
haklısın burası Türkiye,çöp cenneti. :bawling:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

Seni döverler ozan ben o kadar söyleyeyim önce biz forum olarak çullanırız üstüne  :kop:

hahaha nereye dovuyon yav))) suanki yoneticiler onceki yoneticiler türkiyedeki yoneticiler benden kotu allah askına yapma bunu gozunu seveyim:))) ben burada "fark yaratırım"  :kop: :eyes

Olabilir  :kop: :kop:

yapmayın ba üzerinden yurudugum için kimse takmaz gidip oguzhan üzerinden yürüseydim bak ona yaparlardı:)) bu sıralar cnk milli takımada alınmıyor
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 13:21:30 ozan062 ]

Çevrimdışı Abdullah

hahaha nereye dovuyon yav))) suanki yoneticiler onceki yoneticiler türkiyedeki yoneticiler benden kotu allah askına yapma bunu gozunu seveyim:))) ben burada "fark yaratırım"  :kop: :eyes

yapmayın ba üzerinden yurudugum için kimse takmaz gidip oguzhan üzerinden yürüseydim bak ona yaparlardı:)) bu sıralar cnk milli takımada alınmıyor
Ba yı yedirmeyiz sana abi  :evillol: :evillol: Abi fikirlerinin büyük çoğunluğu tabii ki şimdiki bir çok yöneticiden daha iyi ama çok radikal kararlar gerekir. Türkiye şartları kaldırmaz  :bandit:

Çevrimdışı ozan062

sol bek işinde pintoyu izlemedim ama kesinlikle onun mac sayısıyla linnesi kıyaslamam,, mesele bu sene sonu sampiyonluksa pintoyu alırım ama bu cocuk gelişim gosteremeyebilir uzun vadede linnes gibi,, bu sebebten dolayı linnes tercih sebebi ama onunda bilelim savunması kotu ki bizimde bir baska handicapımız bu türkiyede defansıda ogreneceğini dusunmuyorum:)) ondan dolayı orada ince detaylar onem tasıyor iyi tartılması taraftarıyım

Çevrimdışı ozan062

Ba yı yedirmeyiz sana abi  :evillol: :evillol: Abi fikirlerinin büyük çoğunluğu tabii ki şimdiki bir çok yöneticiden daha iyi ama çok radikal kararlar gerekir. Türkiye şartları kaldırmaz  :bandit:

hehehe :evillol: vazgeçtim zaten:D

katılıyorum büyük ihtimalle işin içine girince sacmalıycaz o istediğimiz değişiklikleri yapamıycaz suana kadar yapanda olmadı mesela inandıgımız guvendiğimiz onder hocada yapamadı gerci onun sebebi maaslı olmasıydı yoksa yoneticinin kellesi bu türkiyede alınmyor oradaysan cok rahatsın ne yapsan etsende sorgulanmıyorsun...
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 13:38:28 ozan062 ]