Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974298 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Dün topa ne kadar hızlı vurmuşsundur dendiğinde bile ben tavuk bacaklıyım hızlı vuramam diyecek kadar da alçak gönüllü bir adam Ba. Ki 124 km/h hızla vurmuş gerilmeden :ebebe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2014, 23:34:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
birde soyle bak bu kadro yetersiz enaz 2 tane kaliteli adamla yukselir
bunu da 2-3 senede yapamıcagımızı biliyorsun hatta en iyi bilenlerdensin yatırım imkanı yok mumkun değil....

Şurada duralım öncelikle :)

Kulübün 2 tane adamı alacak gücü olacak seneye çok rahat. Bahettiğin şey şu.

Örnek olarak Sissoko ve Dede. Fatura 20 milyon euro.

Kulüp bunu 3 yıl vadeyle çok rahat çıkartır. Zaten seney risk alınacak çünkü yönetimin son senesi o yüzden 2-3 yıl gerekmiyor Ozan dediğin şey bence 4-5 adam almak için geçerli.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2014, 23:36:03
  • Beşiktaş / Bodrum
ancak eline yıldızı parlamamış ama büyük yetenek bir golcü geçer o zaman önünü açmak için BA yı gözden çıkarırsın onun dışında kafana kurşun sıkarsın unutma oyuncu satmak için önce avrupada oynaman gerekiyor ki oyuncunu pazara çıkarabilesin seni avrupaya taşıyacak isimlerde BA gibi isimlerdir

Necmi abi bu sene Demba olmasa Feyenoord bizi yüzde 90 elemişti fazla uzağa gitmeye gerek yok. Ondan sonra o moralle lige girişimizi düşünün.

Allah korusun diyorum Ozan kulübün yetki mercilerinden hayat boyu uzak olsun  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Dün topa ne kadar hızlı vurmuşsundur dendiğinde bile ben tavuk bacaklıyım hızlı vuramam diyecek kadar da alçak gönüllü bir adam Ba. Ki 124 km/h hızla vurmuş gerilmeden :ebebe:

oyun ahlakı cok yuksek zaten chelseada zamanın buyuk cogunluugunu yedek klubuesinde geciriyordu ve sonradan girdiği donemlerde hep zindeydi yani bu inanılmaz bir mental birikim  bu anlamdada fark yaratıyor,, bu konuda tartısanı fena yaparım :iapprove:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı If Else

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Tolga

ancak eline yıldızı parlamamış ama büyük yetenek bir golcü geçer o zaman önünü açmak için BA yı gözden çıkarırsın onun dışında kafana kurşun sıkarsın unutma oyuncu satmak için önce avrupada oynaman gerekiyor ki oyuncunu pazara çıkarabilesin seni avrupaya taşıyacak isimlerde BA gibi isimlerdir
kesinlikle öyle demba ba gibi adamlar bizi ligte ve avrupa da bir yerlere götürebilir bu tarz oyuncuların sayısının artması gerekiyor bu yüzden tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Şurada duralım öncelikle :)

Kulübün 2 tane adamı alacak gücü olacak seneye çok rahat. Bahettiğin şey şu.

Örnek olarak Sissoko ve Dede. Fatura 20 milyon euro.

Kulüp bunu 3 yıl vadeyle çok rahat çıkartır. Zaten seney risk alınacak çünkü yönetimin son senesi o yüzden 2-3 yıl gerekmiyor Ozan dediğin şey bence 4-5 adam almak için geçerli.

yönetim geldiğinden beri bu takımı kuruyor ara transferde sağ bek sorunsalı halledilebilirse seneye en fazla iki kaliteli oyuncu takviyesiyle bu takım mükemmele döner o yüzden kaynak az oyuncu alacağın için yaratılır sadece göbek düşünülecek biri defansa biride orta sahaya çift yönlü gerçi sosa bu işi rahat yapar ilerde oğuzhanda çok rahatlar ve iyi performans gösterir

Çevrimdışı If Else

Muhabbetinizi bölüyorum ama kaliteli insan kendini nasıl belli ediyor. Objektif yorumcu böyle olunur...

http://www.bugun.com.tr/anlamli-galibiyet-yazisi-1339211
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bu sene Demba olmasa Feyenoord bizi yüzde 90 elemişti fazla uzağa gitmeye gerek yok. Ondan sonra o moralle lige girişimizi düşünün.

Allah korusun diyorum Ozan kulübün yetki mercilerinden hayat boyu uzak olsun  :biggrinking:
kulübün yanından bile geçmemeli :bandit: ne olur ne olmaz bir şeyler falan bulaştırır Başkana neme lazım :D

Çevrimdışı ozan062

2 secim sonrasında yonetime girme ihtimalim hayli yuksek bence bu yorumu tekrardan gozden gecirmelisin  :evillol:,, benimgibi yarı psikopat adamlar  bir anda kahraman olabiliyorlar yada tam tersi,,, bu dengeyide kurmak riskleri gerektiriyor zaten ronaldoyu aldıgında bile o risk mevcut enson gokhan gulec bile hakikaten hiçbirsey yapılamaz dendiğinde yarım devre imkansızı basardı oyle birini bulursun yırtarsın:)))

bu arada dediğin dogru ben zaten eline 5kişilik bir ekip gelirse bunu yaparsın diye dusunuyorum ki bu suan var boyle bir liste zaten olmasa bu sekilde insanlar ugras vermez fakat hersey imkansızlıktan dolayı sekteye ugruyor bunuda nasıl yapıcaklarını dediğim sekilde hallederler zaten elden vermiyorlar paraları o zaman anladınız siz onu güzel sohbetti baya bolca burayı mesgul ettim ama kacgundur mesajlar siliniyordu habire gundem dısına cıkııyordu bende sıcak tutayım dedim baya guzel oldu okuyanlar zevk almıstır

Çevrimiçi murat

Muhabbetinizi bölüyorum ama kaliteli insan kendini nasıl belli ediyor. Objektif yorumcu böyle olunur...

http://www.bugun.com.tr/anlamli-galibiyet-yazisi-1339211
bizim en büyük düşmanlarımız beşiktaşlı görünenler.rakip spor yazarı ağzıyla konuştukları için hem spor yazarları hem yayın kuruluşları hem hakemler hemde federasyon kurulları istediği gibi hareket edebiliyorlar.

Çevrimdışı eski inönü

@Necmi abi @ozan062

Buyrun Ba'nın yüzde 100 kapasitesi.

kafa toplarında çok etkili yalnız. Bizde kenardan orta gelmediği için bu özelliğini pek gosteremiyor. Ama artık duran toplarda Sosa var  :super: Bir de Sosa'nın sagdan actıgı sert kavisli ortalar. Şu 2 haftalık arayı da iyi degerlendirsin dönüşte Sosa'yı konuşacaz inş.  :ok:

Çevrimdışı ozan062

kafa toplarında çok etkili yalnız. Bizde kenardan orta gelmediği için bu özelliğini pek gosteremiyor. Ama artık duran toplarda Sosa var  :super: Bir de Sosa'nın sagdan actıgı sert kavisli ortalar. Şu 2 haftalık arayı da iyi degerlendirsin dönüşte Sosa'yı konuşacaz inş.  :ok:

oyle gorunuyor ki ingilteredeki stoperler hem fizikli hemde boyludurlar oyle kolay kolay golde atamazsın demekki bizde onu değerlendiricek durumlar yaratılmıyor tekrardan anlyıroruz bunu

bu arada ben sosayı bu dunku maca kadar begenmiyordum yetersiz diyordum acaba transferde hatamı yaptık demeye baslamıstım ki iki goldede payı buyuk.. bu arada ondan freekick golu beklemeyin zaten duran top eksikliğimiz o sekilde gol atmamız uzun zamandır yoktu sanırım hala oyle olacak bu iki yonlu ortasaha belki bu konuda usta olabilir bunuda ek ozellik olarak istemeleri lazım ozellikle bilicin..

90+2de bir serbest vurus pat gol mac 2-1 mis gibi al milyon dolarları hemde bizleri sevindir:))

Çevrimdışı FARUK

oyle gorunuyor ki ingilteredeki stoperler hem fizikli hemde boyludurlar oyle kolay kolay golde atamazsın demekki bizde onu değerlendiricek durumlar yaratılmıyor tekrardan anlyıroruz bunu

bu arada ben sosayı bu dunku maca kadar begenmiyordum yetersiz diyordum acaba transferde hatamı yaptık demeye baslamıstım ki iki goldede payı buyuk.. bu arada ondan freekick golu beklemeyin zaten duran top eksikliğimiz o sekilde gol atmamız uzun zamandır yoktu sanırım hala oyle olacak bu iki yonlu ortasaha belki bu konuda usta olabilir bunuda ek ozellik olarak istemeleri lazım ozellikle bilicin..

90+2de bir serbest vurus pat gol mac 2-1 mis gibi al milyon dolarları hemde bizleri sevindir:))
Simdi freekick bekleyelim mi beklemeyelim mi anlamadım ben :)

Çevrimdışı Yakup

Sabah oturdum kahvaltımı yapıyorum birde ne konuşulmuş diye geceye bakayım dedim. Aman Allahım! Ba satılsınmış  :s20: :s20: Ba'nın şu ana kadar bize kazandırdıklarına baksan çoktan almeida'nın beşiktaş'tan aldıklarından fazladır diyesi geliyor insanın. Demba ba gol atıyorsa takım bir tık ileri gidiyor. Saha içerisinde çıplak gözle izleyen biri olarak ki tvden de görebilirsiniz o gencecik çocuklara abilik yapıyor. Bu abiliği yaparken pozisyon alma konusunda bilgi de veriyor. İşte herkesin koşmuyor pres yapmıyor dediği anlar var ya onlar genelde bu anlar.

Örnek vererek açıklayayım. Forvet koşmak zorunda mı? Kesinlikle hayır. Mesela şuan ki çakma ronaldo her maç koşuyor ne oluyor ofsayt rekoru kırıyor. karşı karşıya kalıyor ama kaleciye nişanlıyor ya da auta atıyor. Demba ba karşı karşıya ya gol atıyor ya korner. ben daha kolay kolay kaçırdığına şahitlik etmedim diye hatırlıyorum.  :alala: :alala:

Demba ba satılırsa @Çağrı nın dediği gibi bony idealdir ama onu da ilk isteyenlerdendik alamamıştık. Şu haliyle almamız artık imkansıza yakındır diye düşünüyorum. Ba nın bu sene ve seneye eksinlikle kadromuzda yer alacağını ve yer alamsı gerektiğini düşünenlerdenim.

Birde unutulmamalıdır ki ba henüz hazır değil . Devre arası kampıyla %80 lere gelir ki o haliyle bildiğin gol yağmuruna tutabilir kaleleri. Sosa nın uyumu ve ara paslarıyla 25 den aşağı golde atmaz.  :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 10:44:32
  • Beşiktaş / Bodrum

Ozan  :kop: Gözünü seveyim iyice araştırmadan yazma şunları Sosa'nın frikikleri çok etkilidir tonla golü var frikikten nasıl böyle yorumlar üretiyorsun ben gerçekten anlayamıyorum  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 10:47:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 10:49:33
  • Beşiktaş / Bodrum

Demba ba satılırsa @Çağrı nın dediği gibi bony idealdir ama onu da ilk isteyenlerdendik alamamıştık. Şu haliyle almamız artık imkansıza yakındır diye düşünüyorum. Ba nın bu sene ve seneye eksinlikle kadromuzda yer alacağını ve yer alamsı gerektiğini düşünenlerdenim.

Birde unutulmamalıdır ki ba henüz hazır değil . Devre arası kampıyla %80 lere gelir ki o haliyle bildiğin gol yağmuruna tutabilir kaleleri. Sosa nın uyumu ve ara paslarıyla 25 den aşağı golde atmaz.  :ok:

Aynen katılıyorum 2 sene sonra Ba 32 olacak 4-5 milyon arası fiyata katar'a satılır üzerine para koyup 2 sene sonra Bony alınır. Ama yerine adam bulmadan ve altını çizerek söylüyorum tartışılmayacak bir isim bulmadan 33'e kadar bile kalsa 20'nin altında atmaz Ba burada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 10:51:55
  • Beşiktaş / Bodrum
2 secim sonrasında yonetime girme ihtimalim hayli yuksek bence bu yorumu tekrardan gozden gecirmelisin  :evillol:,, benimgibi yarı psikopat adamlar  bir anda kahraman olabiliyorlar yada tam tersi,,

Seni döverler ozan ben o kadar söyleyeyim önce biz forum olarak çullanırız üstüne  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Aynen katılıyorum 2 sene sonra Ba 32 olacak 4-5 milyon arası fiyata katar'a satılır üzerine para koyup 2 sene sonra Bony alınır. Ama yerine adam bulmadan ve altını çizerek söylüyorum tartışılmayacak bir isim bulmadan 33'e kadar bile kalsa 20'nin altında atmaz Ba burada.

@Çağrı gazeteler pinto demiş görüşülmeye başlandı demiş sağ bekmiş? kimdir nedir necidir var mı bir malumatın?? :alala: :alala:

Çevrimdışı Abdullah

Sabah oturdum kahvaltımı yapıyorum birde ne konuşulmuş diye geceye bakayım dedim. Aman Allahım! Ba satılsınmış  :s20: :s20: Ba'nın şu ana kadar bize kazandırdıklarına baksan çoktan almeida'nın beşiktaş'tan aldıklarından fazladır diyesi geliyor insanın. Demba ba gol atıyorsa takım bir tık ileri gidiyor. Saha içerisinde çıplak gözle izleyen biri olarak ki tvden de görebilirsiniz o gencecik çocuklara abilik yapıyor. Bu abiliği yaparken pozisyon alma konusunda bilgi de veriyor. İşte herkesin koşmuyor pres yapmıyor dediği anlar var ya onlar genelde bu anlar.

Örnek vererek açıklayayım. Forvet koşmak zorunda mı? Kesinlikle hayır. Mesela şuan ki çakma ronaldo her maç koşuyor ne oluyor ofsayt rekoru kırıyor. karşı karşıya kalıyor ama kaleciye nişanlıyor ya da auta atıyor. Demba ba karşı karşıya ya gol atıyor ya korner. ben daha kolay kolay kaçırdığına şahitlik etmedim diye hatırlıyorum.  :alala: :alala:

:super: ovv bugünkü köşe yazımızın konusu da Ba   :guitar: bakalım yarın ne okuyacaz  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 11:02:53
  • Beşiktaş / Bodrum
:super: ovv bugünkü köşe yazımızın konusu da Ba   :guitar: bakalım yarın ne okuyacaz  :bandit:

Yarın Ozan 3. sayfa haberlerine konu olacak  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

:lol: :lol: ne yazayım ne istersin @Abdullah yarına  :evillol: :evillol:

Jermaine lens diyorum aslında bu takım için ba ile sanki uçarız hemde ne uçmak kimse yanımıza bile yaklaşamaz gibi geliyor bana. düşündüm de bir an.

sosa ba töre olcay lens aman allahım dedim. @Çağrı nasıl olur şu 5 li  :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 11:09:12
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı gazeteler pinto demiş görüşülmeye başlandı demiş sağ bekmiş? kimdir nedir necidir var mı bir malumatın?? :alala: :alala:

@Yakup 2-3 kez izledim sadece Zagreb'in beki.

Kısaca özet geçersek dengeli oyuncu. 4-5 maçta 1 asist ortalaması var  aday listemizde olan Kaderabek , Pinto ve Serdar Kurtuluş'un profillerini vereyim birazdan inceleyin sizde.

Bence bu adam asla alınmaz Bilic çok ısrarcı Linnes'te. Sırf bu yüzden bek aldırmamış alamıyorsak onu devre arası alalım gerekirse almayalım kimseyi diye
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah