Sabah oturdum kahvaltımı yapıyorum birde ne konuşulmuş diye geceye bakayım dedim. Aman Allahım! Ba satılsınmış

Ba'nın şu ana kadar bize kazandırdıklarına baksan çoktan almeida'nın beşiktaş'tan aldıklarından fazladır diyesi geliyor insanın. Demba ba gol atıyorsa takım bir tık ileri gidiyor. Saha içerisinde çıplak gözle izleyen biri olarak ki tvden de görebilirsiniz o gencecik çocuklara abilik yapıyor. Bu abiliği yaparken pozisyon alma konusunda bilgi de veriyor. İşte herkesin koşmuyor pres yapmıyor dediği anlar var ya onlar genelde bu anlar.
Örnek vererek açıklayayım. Forvet koşmak zorunda mı? Kesinlikle hayır. Mesela şuan ki çakma ronaldo her maç koşuyor ne oluyor ofsayt rekoru kırıyor. karşı karşıya kalıyor ama kaleciye nişanlıyor ya da auta atıyor. Demba ba karşı karşıya ya gol atıyor ya korner. ben daha kolay kolay kaçırdığına şahitlik etmedim diye hatırlıyorum.

Demba ba satılırsa
@Çağrı nın dediği gibi bony idealdir ama onu da ilk isteyenlerdendik alamamıştık. Şu haliyle almamız artık imkansıza yakındır diye düşünüyorum. Ba nın bu sene ve seneye eksinlikle kadromuzda yer alacağını ve yer alamsı gerektiğini düşünenlerdenim.
Birde unutulmamalıdır ki ba henüz hazır değil . Devre arası kampıyla %80 lere gelir ki o haliyle bildiğin gol yağmuruna tutabilir kaleleri. Sosa nın uyumu ve ara paslarıyla 25 den aşağı golde atmaz.