Ozan senin anlamadığın ya da atladığın kısım şu. Beşiktaş hiçbir şey deneyecek durumda değil. Bir adamı alırken kılı kırk yarıyoruz ve takımda winner yok diyoruz değil mi sen de diyorsun bunu.
Winner olmayan takımın tek winnerını para için yollamak hangi akla sığar yapma gözünü seveyim.
Sıcak para girişi filan öğrenemez Beşiktaş sebep de açık. Zaten lobi yok medya yok hiçbir şey yok.
1 senede para yıkıp kadro kuracak güç de yok. Bu kadro 3 senedir taş taş kuruldu hala bitmedi farkında mısın? Bu takım 6 yıldır hiç 18 yıldır 3 kez şampiyon olmuş hala denemek öğrenmek diyorsun.
Sen denediğin sırada küsecek ve Gs'li olacak çocukları ve kaybedeceğin maddi kaybı düşünüyor musun?
birde soyle bak bu kadro yetersiz enaz 2 tane kaliteli adamla yukselir
bunu da 2-3 senede yapamıcagımızı biliyorsun hatta en iyi bilenlerdensin yatırım imkanı yok mumkun değil....
bonservissiz adam piyasada yok goruyoruz istediğimiz etkiyi yapan olmucak birde yonetimin tasarruflarını goruyoruz istesekte alamazlar....
ha ne var bu ogrenme işini ba üzerinden yapmazlar baska isim üzerinden yaparlar ama mcgregordan sonra bu yonetimin tarz değiştirdiğinide gozlemlemeni isterim
ondan sonra inanılmaz sekilde koyu pazarlıklara ve eldekileri cıkarmada zorluk yasamadılar biz ocneden o sezerleri toramanları holoskoları elden cıkarabilirdik yokya onu anca bebeye anlatırsınız bu yonetim bu sekildede kademe atladı bayılıyorum,,hastasıyımm(sicimoglu moduna girelim)
tamda bu asamada işte bu ivmeyi oyuncu satarak bunu ogrenerek farklı bir asamaya geciceğimizi dusunyorum tabi oyuncu ismi cok onemli o konudada sizlere hak veriyorum..
ben kendime soyledim 3 kulvarda herkes su asamada tecrübesiz gitmez bu iş ne hocası nede oyuncularının gucu yetmez,,, en azından bu surecte aptis aptis zaman olduruceğimize baska sekilde yeni kazanımlarla ilerlemeyi beklerim samet hjoca doneminde gram ilerleyemedik ama bunu ykaptabiliriz itşe bu sekilde:))