Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974357 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2014, 22:36:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
formda diye birsey diyemiyoruz aslında ben hala begenmiyorum:)) kronik bir durumu var:)) almeidadan iyidir ama kafa toplarında etkisiz kendi ozel becerisiyle birseyler yapıyor allahtan o konuda ustune yok,, ama onun dısında defansa yardım etmiyor ve bence oyun içinde cok anlamsız yerlerde oluyor oda beni rahatsız ediyor ama onuda zamanla halleder fakat ben yasından dolayı satılması taraftarıyım:)) iyi para kazandırır kacırmamak lazım

Ba'nın tüm Avrupa'da bilinen en temel özelliği pozisyon alma özelliğidir gollerin yarısını böyle atar ozan çığır açtın artık  :biggrinking:

Kafa topunda iyi olması gerekmez sen topu yerden oynarsa 25 tane atar daha şimdiden 10 tane attı  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Ba gittiğinde yerine alacağız ya da almamız gerken adam belli.

Wilfred Bony. 2 sene sona Ba gider Bony 27 yaşına gelir verir 10 milyonu alırız senede 25 tane de o atar.

leblebici vallahi fenaa onunla beraber michuda iyi giderdi bize:))

Ba'nın tüm Avrupa'da bilinen en temel özelliği pozisyon alma özelliğidir gollerin yarısını böyle atar ozan çığır açtın artık  :biggrinking:

Kafa topunda iyi olması gerekmez sen topu yerden oynarsa 25 tane atar daha şimdiden 10 tane attı  :evillol:
öyle zaten baya baya kayboluyor ceza sahasında yani adamlar tutamıyor guzel ama ben begenmiyorum bizim takımın oyun stilinde olmuyor yani yoksa boyle benim gozume batmaz:D
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2014, 22:41:16 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2014, 22:38:59
  • Beşiktaş / Bodrum
leblebici vallahi fenaa onunla beraber michuda iyi giderdi bize:))

Demba Ba 14 maçta 10 gol 2 asist yapmış ve bu adam henüz hazır da değil formda da değil sadece hayal et :biggrinking:

42 maça çıkarsa en kötü 30 tane atacak demek bu formsuz haliyle. Biraz form tutarsa 40 tane atabilir 25 ligde 15 Avrupa'da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2014, 22:40:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Dortmund en büyük hatayı Bony yerine Immobile'yi alarak yaptı.

2 milyon yüzünden almadılar Bony'i. Abartısız kılçıksız 30 tane bırakırdı bu sezon o ortasahnın önünde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2014, 22:42:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Götze yerine Tadic , Lewo yerine Bony alınsaydı Dormund şampiyonluğa oynardı bu sene. Çok da fena para döktüler Allah'tan kazandığından fazlasını harcamıyorlar artıkher sene yapabilirler böyle denemeler.

Biz de 2 sene sonra böyl düşünebileceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Demba Ba 14 maçta 10 gol 2 asist yapmış ve bu adam henüz hazır da değil formda da değil sadece hayal et :biggrinking:

42 maça çıkarsa en kötü 30 tane atacak demek bu formsuz haliyle. Biraz form tutarsa 40 tane atabilir 25 ligde 15 Avrupa'da.

zaten bilic diyor 20 attımı sampiyonluk gelir cnk bizim 60golu bulmamız için birisinin ekstra birseyler yapması lazımki bu sayı baya faydası olacak baksana bizim toreyle kerim olcay baya skor uretiyorlar devam etsinler bu sekilde guzel oalcak

Çevrimiçi Necmi

formda diye birsey diyemiyoruz aslında ben hala begenmiyorum:)) kronik bir durumu var:)) almeidadan iyidir ama kafa toplarında etkisiz kendi ozel becerisiyle birseyler yapıyor allahtan o konuda ustune yok,, ama onun dısında defansa yardım etmiyor ve bence oyun içinde cok anlamsız yerlerde oluyor oda beni rahatsız ediyor ama onuda zamanla halleder fakat ben yasından dolayı satılması taraftarıyım:)) iyi para kazandırır kacırmamak lazım
:alala: eminmisin hiç canlı izledinmi bu karar televizyondan verilmez ilerde top tutuyor basit oynuyor 18 içinde affetmiyor pasları mükemmel hemen hemen hiç top kaybetmiyor kaç maç çıplak gözle izledim daha hatasını görmedim pozisyonlarda mükemmel yer tutuyorda kimsenin pas verdiği yok adam çok hızlı ve sonuca gidecek hamleyi yapıyor birde ciddi pres yapıyor ne demek almeidadan iyidir bu güne kadar fikirlerine bir şey demedim keyifle okudum uç fikirlerini ama bu konuda kocaman bir yanılgı içindesin bu güne kadar TR ye gelen forvetler içinde bu kadar oyunun içinde olan ve bu kadar oynadığını bilen bir forvet görmedim kendiside diyor kapasitem %60 diye ve bu haliyle mükemmel %100 ünü düşünemiyorum seneye vodafone arenada bu adam coşacak seyirciyle oynayan biri, egosu yok takımı için her şeyini veriyor aldığını hak ediyor adam yıldız değil takımın emekçisi gibi davranıyor  satılacak adam var satılmayacak adam var hele bir sosayla töreyle uyum sağlasınlar sen ondan sonra seyret kendi oyuncularınıza çamur atmaya değerini düşürmeye ne kadar meraklısınız renkliler deli oluyor bizim yaptığımıza bir bak millet kıskanarak bakıyor biz itin g.tüne sokuyoruz adam uzun zamandır 90 dakika oynamamış biraz zaman ver ne kroniği ne kadar renkli basın propagandasından etkileniyorsunuz bekle gol atmaya devam etsin daha neler söylenecek

Çevrimdışı ozan062

:alala: eminmisin hiç canlı izledinmi bu karar televizyondan verilmez ilerde top tutuyor basit oynuyor 18 içinde affetmiyor pasları mükemmel hemen hemen hiç top kaybetmiyor kaç maç çıplak gözle izledim daha hatasını görmedim pozisyonlarda mükemmel yer tutuyorda kimsenin pas verdiği yok adam çok hızlı ve sonuca gidecek hamleyi yapıyor birde ciddi pres yapıyor ne demek almeidadan iyidir bu güne kadar fikirlerine bir şey demedim keyifle okudum uç fikirlerini ama bu konuda kocaman bir yanılgı içindesin bu güne kadar TR ye gelen forvetler içinde bu kadar oyunun içinde olan ve bu kadar oynadığını bilen bir forvet görmedim kendiside diyor kapasitem %60 diye ve bu haliyle mükemmel %100 ünü düşünemiyorum seneye vodafone arenada bu adam coşacak seyirciye oynayan biri, egosu yok takımı için her şeyini veriyor aldığını hak ediyor adam yıldız değil takımın emekçisi gibi davranıyor  satılacak adam var satılmayacak adam var hele bir sosayla töreyle uyum sağlasınlar sen ondan sonra seyret kendi oyuncularınıza çamur atmaya değerini düşürmeye ne kadar meraklısınız renkliler deli oluyor bizim yaptığımıza bir bak millet kıskanarak bakıyor biz itin g.tüne sokuyoruz adam uzun zamandır 90 dakika oynamamış biraz zaman ver ne kroniği ne kadar renkli basın propagandasından etkileniyorsunuz bekle gol atmaya devam etsin daha neler söylenecek

cıplak gozu işi dogru ama su var yorumlarda kimse hatasız demiyor:)) yani bu akdar gol atmıs hala soru isareti olan insanlara rastlıyorum demekki birseyleri ispat edememiş bu yuzden bende bunun nedenini arastırıyorum genelde ilk yarıları mesela oyunda olmuyor sonraları devreye giriyor buda değişik bir durum... zatena bi katılıyorum almeidadan beridir dembabaya oyun içindekiler alısamadılar zaten benim gozume ondan batıyor oralarda buralarda gezmesi bizimkiler ona uymuyor:)) uyamıyor bak sosa dunku macta ilkgolu  ba gezerken verdi bombos gitti vurdu mesela onu diğer oyuncularla yapamazdı oyun aklı olan iki topcu fark yarattı birde hala kendide soyluyor sakatlıgı devam ediyor tam kapasiteyi vermiyor,, bazı sakarlıkları var kaldıki bunu chelseadada gorduk oralardada yapıyordu enson arsenal macında ve tott maclarında bunları bize gosterdi yapamadı oralarda skor onunde topu buldugu halde değerlendiremedi ha hazır değil deriz birsey deriz ama yapamadı...

ben parayı dusunuyorum onun için egerki 10milyonun ustunde teklif gelirse satılmalı bu fikrimden vazgecmem :)
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2014, 22:53:35 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2014, 22:55:59
  • Beşiktaş / Bodrum
@Necmi abi @ozan062

Buyrun Ba'nın yüzde 100 kapasitesi.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2014, 22:59:36
  • Beşiktaş / Bodrum

ben parayı dusunuyorum onun için egerki 10milyonun ustunde teklif gelirse satılmalı bu fikrimden vazgecmem :)

Diyelim 14 milyon geldi ve sattın. Yerine adam alabilecek misin bu kadar etkili ve daha az harcayarak?

Beşiktaş son 10 yılda forvet transferine

Bobo - 2

Nobre - 3

Almeida - 4

Ailton - 3

Carew - 7

16 milyon harcamış. Aslında sen de biliyorsun daha iyisini alamayacağını Beşiktaş'ın ama yine de satılsın diyorsun ben bu tarz şeyleri niye söylediğini inan anlamıyorum ve açıklamanı istiyorum.

Parasal yönden diyorsun sattın 2 senede 2 forvet aldın 15 milyon harcadın ikisi de tutmadı ne olacak kar mı etmiş olacaksın Ba gittiği yerde de 30 tane sallarken.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ba 14 maçta 10 gol 2 asisti toplam 15 dakika da atmış yalnız.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sağduyu

Demba bütün sezon böyle oynasın da isterse yüzde 60 la oynasın. Santrafor ne demek unutmuşuz, ilhana pascal dan bu yana.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimiçi Necmi

cıplak gozu işi dogru ama su var yorumlarda kimse hatasız demiyor:)) yani bu akdar gol atmıs hala soru isareti olan insanlara rastlıyorum demekki birseyleri ispat edememiş bu yuzden bende bunun nedenini arastırıyorum genelde ilk yarıları mesela oyunda olmuyor sonraları devreye giriyor buda değişik bir durum... zatena bi katılıyorum almeidadan beridir dembabaya oyun içindekiler alısamadılar zaten benim gozume ondan batıyor oralarda buralarda gezmesi bizimkiler ona uymuyor:)) uyamıyor bak sosa dunku macta ilkgolu  ba gezerken verdi bombos gitti vurdu mesela onu diğer oyuncularla yapamazdı oyun aklı olan iki topcu fark yarattı birde hala kendide soyluyor sakatlıgı devam ediyor tam kapasiteyi vermiyor,, bazı sakarlıkları var kaldıki bunu chelseadada gorduk oralardada yapıyordu enson arsenal macında ve tott maclarında bunları bize gosterdi yapamadı oralarda skor onunde topu buldugu halde değerlendiremedi ha hazır değil deriz birsey deriz ama yapamadı...

@ozan062 bak BA yla ilgili tek kelime daha edersen pataklarım seni :bandit: keşke devre arasında onun arkasına bir oyuncu daha ekleye bilsek kaliteli oyuncu kaliteli oyuncularla kendini gösterir yada oğuzhan bir gömlek daha yüksek performans gösterecek yada töre bencilliği bırakıp aralara pas atmanın yollarına bakacak ki aslında bunu iyi yapıyor biraz daha topu az tutsa o zaman sana garanti veriyorum BA nın gol atmadan geçireceği maç olmaz

Çevrimdışı ozan062

Diyelim 14 milyon geldi ve sattın. Yerine adam alabilecek misin bu kadar etkili ve daha az harcayarak?

Bobo - 2

Nobre - 3

Almeida - 4

Ailton - 3

Carew - 7

16 milyon harcamış. Aslında sen de biliyorsun daha iyisini alamayacağını Beşiktaş'ın ama yine de satılsın diyorsun ben bu tarz şeyleri niye söylediğini inan anlamıyorum ve açıklamanı istiyorum.

Parasal yönden diyorsun sattın 2 senede 2 forvet aldın 15 milyon harcadın ikisi de tutmadı ne olacak kar mı etmiş olacaksın Ba gittiği yerde de 30 tane sallarken.

hemen soyleyim...klubun bu sıcak parayı bu sekilde ogrenmesi gerektiğini ve bununda suan en kolay yapabiliceği isim demba badır.. yani bu sebebten dolayı oguzhanlar gokhanlar için daha zaman var o rakamları almamız için ama en hazır ve en rahat elden gidebilicek kişi bu...en azından piyasası hep var olacakta amaaa beni dusunduren tek sey bizde ikinci seneden sonra istisnasız herkes dususe gecer ve buda 31 yasına geleceği anlamı tasıyorve elde kalacak:)) sakatlık meseleside var toparlanması geri donusu uzun surer yani biraz fazla bu konuda dusunceliyim

hepnize katıldıgım sey onun yerine kimin geleceği ve daha iyi performans gostereceği,, illaki vardır bulmak getirmek sıkıntı dogru ,, bu kulturu bu sekilde ogrenebiliriz:))

[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2014, 23:08:36 ozan062 ]

Çevrimiçi Necmi

Bobo - 2

Nobre - 3

Almeida - 4

Ailton - 3

Carew - 7

:alala: 16 ben 19 hesapladım :D

Çevrimdışı ozan062

@ozan062 bak BA yla ilgili tek kelime daha edersen pataklarım seni :bandit: keşke devre arasında onun arkasına bir oyuncu daha ekleye bilsek kaliteli oyuncu kaliteli oyuncularla kendini gösterir yada oğuzhan bir gömlek daha yüksek performans gösterecek yada töre bencilliği bırakıp aralara pas atmanın yollarına bakacak ki aslında bunu iyi yapıyor biraz daha topu az tutsa o zaman sana garanti veriyorum BA nın gol atmadan geçireceği maç olmaz

tamamdır abi anlastık :lol: tabi gol atmaya devam etmesi halinde ondan baska birsey istemiyoruz :super: :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2014, 23:09:27
  • Beşiktaş / Bodrum
hemen soyleyim...klubun bu sıcak parayı bu sekilde ogrenmesi gerektiğini ve bununda suan en kolay yapabiliceği isim demba badır.. yani bu sebebten dolayı oguzhanlar gokhanlar için daha zaman var o rakamları almamız için ama en hazır ve en rahat elden gidebilicek kişi bu...en azından piyasası hep var olacakta amaaa beni dusunduren tek sey bizde ikinci seneden sonra istisnasız herkes dususe gecer ve buda 31 yasına geleceği anlamı tasıyorve elde kalacak:)) sakatlık meseleside var toparlanması geri donusu uzun surer yani biraz fazla bu konuda dusunceliyim

ama hepnize katıldıgım sey onun yerine kimin geleceği ve daha iyi performans gostereceği,, illaki vardır ama bulmak getirmek sıkıntı dogru ama bu kulturu bu sekilde ogrenebiliriz:))

Ozan senin anlamadığın ya da atladığın kısım şu. Beşiktaş hiçbir şey deneyecek durumda değil. Bir adamı alırken kılı kırk yarıyoruz ve takımda winner yok diyoruz değil mi sen de diyorsun bunu.

Winner olmayan takımın tek winnerını para için yollamak hangi akla sığar yapma gözünü seveyim.

Sıcak para girişi filan öğrenemez Beşiktaş sebep de açık. Zaten lobi yok medya yok hiçbir şey yok.

1 senede para yıkıp kadro kuracak güç de yok. Bu kadro 3 senedir taş taş kuruldu hala bitmedi farkında mısın? Bu takım 6 yıldır hiç 18 yıldır 3 kez şampiyon olmuş hala denemek öğrenmek diyorsun.

Sen denediğin sırada küsecek ve Gs'li olacak çocukları ve kaybedeceğin maddi kaybı düşünüyor musun?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2014, 23:10:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2014, 23:10:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba 14 maçta 10 gol 2 asisti toplam 15 dakika da atmış yalnız.

İşte istikrarsızlık da burada zaten genç adam. Hazır olduğunda bir maçta 2-3 atıp 3 maç susacağına her maç 1-2 atmaya başlayacak ama 2-3 ay daha beklememiz gerek  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

ama hepnize katıldıgım sey onun yerine kimin geleceği ve daha iyi performans gostereceği,, illaki vardır ama bulmak getirmek sıkıntı dogru ama bu kulturu bu sekilde ogrenebiliriz:))

bak hala konuşuyor :bandit: iki sene bizi ŞL ye taşısın varsın onu satıp para kazanmayalım biz porta değiliz her sene beş oyuncu satıp yerini aynı ayarda oyuncularla dolduralım kaldıki o yaşta bir oyuncuya verdiğimizden bir veya iki M fazlasını verirler burda o bize fazlasını kazandırır iki yıl oynasın zaten yeter ama ben en az 3 yıl bu kapasitede gider fikrindeyim

Çevrimdışı Anil

Ne Emre buraya gelir ne Ben şahsen Ba'yı yollarım.
aynen  demba ba gibi golcü yu para varken bulmak bile zor yokken hele imkansız

Çevrimdışı ozan062

Ozan senin anlamadığın ya da atladığın kısım şu. Beşiktaş hiçbir şey deneyecek durumda değil. Bir adamı alırken kılı kırk yarıyoruz ve takımda winner yok diyoruz değil mi sen de diyorsun bunu.

Winner olmayan takımın tek winnerını para için yollamak hangi akla sığar yapma gözünü seveyim.

Sıcak para girişi filan öğrenemez Beşiktaş sebep de açık. Zaten lobi yok medya yok hiçbir şey yok.

1 senede para yıkıp kadro kuracak güç de yok. Bu kadro 3 senedir taş taş kuruldu hala bitmedi farkında mısın? Bu takım 6 yıldır hiç 18 yıldır 3 kez şampiyon olmuş hala denemek öğrenmek diyorsun.

Sen denediğin sırada küsecek ve Gs'li olacak çocukları ve kaybedeceğin maddi kaybı düşünüyor musun?

birde soyle bak bu kadro yetersiz enaz 2 tane kaliteli adamla yukselir
bunu da 2-3 senede yapamıcagımızı biliyorsun hatta en iyi bilenlerdensin yatırım imkanı yok mumkun değil....
bonservissiz adam piyasada yok goruyoruz istediğimiz etkiyi yapan olmucak birde yonetimin tasarruflarını goruyoruz istesekte alamazlar....
ha ne var bu ogrenme işini ba üzerinden yapmazlar baska isim üzerinden yaparlar ama mcgregordan sonra bu yonetimin tarz değiştirdiğinide gozlemlemeni isterim
ondan sonra inanılmaz sekilde koyu pazarlıklara ve eldekileri cıkarmada zorluk yasamadılar biz ocneden o sezerleri toramanları holoskoları elden cıkarabilirdik yokya onu anca bebeye anlatırsınız bu yonetim bu sekildede kademe atladı bayılıyorum,,hastasıyımm(sicimoglu moduna girelim)
tamda bu asamada işte bu ivmeyi oyuncu satarak bunu ogrenerek farklı bir asamaya geciceğimizi dusunyorum tabi oyuncu ismi cok onemli o konudada sizlere hak veriyorum..

ben kendime soyledim 3 kulvarda herkes su asamada tecrübesiz gitmez bu iş ne hocası nede oyuncularının gucu yetmez,,, en azından bu surecte aptis aptis zaman olduruceğimize baska sekilde yeni kazanımlarla ilerlemeyi beklerim  samet hjoca doneminde gram ilerleyemedik ama bunu ykaptabiliriz itşe bu sekilde:))

[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2014, 23:24:03 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

benimde aslında söylemek istediğim buydu hocam demba ba giderse onun seviyesinde oyuncu alamayız zaten onun seviyesindeki bir oyuncunun piyasası 10 dan aşağı başlar bizim de bu paraları verecek durumumuz yokken elimizdeki en winner oyuncuyu da satmak mantıklı olmaz ki ben bir demba ba ya daha ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum o olmadığı zamanlar çok zorlanırız ki o varken bile zorlanıyoruz bu bir gerçek yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

benimde aslında söylemek istediğim buydu hocam demba ba giderse onun seviyesinde oyuncu alamayız zaten onun seviyesindeki bir oyuncunun piyasası 10 dan aşağı başlar bizim de bu paraları verecek durumumuz yokken elimizdeki en winner oyuncuyu da satmak mantıklı olmaz ki ben bir demba ba ya daha ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum o olmadığı zamanlar çok zorlanırız ki o varken bile zorlanıyoruz bu bir gerçek yani.

mesela ne dediniz calhanogluyla emre canı 2,3 milyoncuklar yuzunden kaybettik hatta salih ucanıda sayalım peki atıyorum bayı sattık bunu oylesine diyorum onu sattın 3 oyuncu kazandın bunu dusunun birde:)) arayada birtane bedavaya essien patlattınmı alsana mis gibi kazanım:))

winner zaten eksikti yine eksik kalır:Ddeğişen birsey olmaz fakat mac kazanmayı unuturuz bu dogru:D

Çevrimiçi Necmi

ancak eline yıldızı parlamamış ama büyük yetenek bir golcü geçer o zaman önünü açmak için BA yı gözden çıkarırsın onun dışında kafana kurşun sıkarsın unutma oyuncu satmak için önce avrupada oynaman gerekiyor ki oyuncunu pazara çıkarabilesin seni avrupaya taşıyacak isimlerde BA gibi isimlerdir