Bilic ne olursa olsun en az sezon sonuna kadar gitmez. Bak en az diyorum. Yeterli bulmuyorum ama kalmak da hakkıdır. O kadar cefasını çekti o yeni stadta bir şansı hakediyor coşkulu taraftarla.
yokbe cagrı o zaman sametinde hakkı var:(( feda diye birsey cıktı onun doneminde,,,
onu geçtim bu adam kupa kaldıramamıs en kotu türkiye kupasını,, sonrasında hiçbir derbi kazanamamıs,,hiçbir zaman üst üste seri yapamamıs bana saymayın ilk 5 haftayı,,
oyuncu tercihleri hatalı,,oyunun sonunu getirememede sorun var,,tekrardan savunmada hatalar basladı ondada geriye sarmaya basladı,, inanılmaz ısrarları var cok anlamsız sekilde,,onder hocanın dediği gibi mac bası için guzel bir planlaması var ama sonrasında yaptıkları fiyasko bir tane geriden mac kazanmıs 51 mac yapmıs bir hoca???? sonrasında artık saha dısında yaptıgı bazende içinde yaptıgı seylerle antipatik gelmeye basladı en azından bana boyle gelmeye basladı,,,ben ısrar etme taraftarı değilim kaldıki ikinci baskanda bu kafada yani devre arasına kadar butun hersey ona baglı ben sana soyleyim süresi budur.....