Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973688 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 22:19:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Umudunuzu kesmeyin hemen yarın kazandığımız anda ibre dönüverir bir anda.

Geçen seneki kadro olsa ben de aynı düşünürdüm ama ileride öyle ya da böyle Oğuzhan , Ba , Sosa , Cenk ve Kerim olacak bunlar az buz adamlar değiller.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

yarın kaybedersek bu sezonda şampiyonluk gider şimdiden söyliyeyim ve yarın kazanmamızda çok zor

olumlu dusunelim

ama su bir gercek kaybettiği vakit bilic cok zor duruma dusucek bir mac daha kaybettiği vakit gidecek burası belli
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Umudunuzu kesmeyin hemen yarın kazandığımız anda ibre dönüverir bir anda.

Geçen seneki kadro olsa ben de aynı düşünürdüm ama ileride öyle ya da böyle Oğuzhan , Ba , Sosa , Cenk ve Kerim olacak bunlar az buz adamlar değiller.
yarın kazanırsak durum değişebilir de ben pek kazanabileceğimizi düşünmüyorum bu kadar eksik varken bir de rakibin başakşehir olduğunu düşünürsek işimiz kolay değil.bir de fb ve gs bir şekilde kazanıyorlar bu ister istemez insanın canını sıkıyor.inş ben yanılırım da yarın 3 puan alırız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Adamlara her maç penaltı + kırmızı kart vermezsen olmuyor.şikesini yediğimin ligi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 22:26:52
  • Beşiktaş / Bodrum
olumlu dusunelim

ama su bir gercek kaybettiği vakit bilic cok zor duruma dusucek bir mac daha kaybettiği vakit gidecek burası belli

Bilic ne olursa olsun en az sezon sonuna kadar gitmez. Bak en az diyorum. Yeterli bulmuyorum ama kalmak da hakkıdır. O kadar cefasını çekti o yeni stadta bir şansı hakediyor coşkulu taraftarla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

ben hala sorunun bilic olmadığına eminim.bilicle ismail kartalın yerlerini değiştirelim biz kaç puandaydık fb kaç puandaydı.ismail kartal bilic'ten daha iyi bir hoca mı kesinlikle hayır elinde iyi kadro olursa hakemler ve tff senin arkanda olursa lig sıralaması aynen böyle oluyor bu kadar basit.

Çevrimdışı ozan062

Bilic ne olursa olsun en az sezon sonuna kadar gitmez. Bak en az diyorum. Yeterli bulmuyorum ama kalmak da hakkıdır. O kadar cefasını çekti o yeni stadta bir şansı hakediyor coşkulu taraftarla.

yokbe cagrı o zaman sametinde hakkı var:(( feda diye birsey cıktı onun doneminde,,,

onu geçtim bu adam kupa kaldıramamıs en kotu türkiye kupasını,, sonrasında hiçbir derbi kazanamamıs,,hiçbir zaman üst üste seri yapamamıs bana saymayın ilk 5 haftayı,,
oyuncu tercihleri hatalı,,oyunun sonunu getirememede sorun var,,tekrardan savunmada hatalar basladı ondada geriye sarmaya basladı,, inanılmaz ısrarları var cok anlamsız sekilde,,onder hocanın dediği gibi mac bası için guzel bir planlaması var ama sonrasında yaptıkları fiyasko bir tane geriden mac kazanmıs 51 mac yapmıs bir hoca???? sonrasında artık saha dısında yaptıgı bazende içinde yaptıgı seylerle antipatik gelmeye basladı en azından bana boyle gelmeye basladı,,,ben ısrar etme taraftarı değilim kaldıki ikinci baskanda bu kafada yani devre arasına kadar butun hersey ona baglı ben sana soyleyim süresi budur.....

Çevrimdışı Tolga

trabzon da ersun yanalla anlaştı büyük ihtimal şimdi yavaş yavaş onlarda puanları toplamaya başlarlar.

Çevrimdışı adil arif

Ben çocukken öyle umudum kırılmıştı ki, sadece renklilerin çok kötü olduğu yıllarda şampiyon olabileceğimizi düşünüyordum. Sonra MAF dönemi ve arka arkaya 3 şampiyonluk geldi. Merak etmeyin yine öyle dönemler gelir.

Galiba ülke yönetimi ile takım yönetimi ters işliyor. Seba' nın tek adam olduğu, eleştirilemediği yıllarda sanki daha başarılıydık. Şimdi fb nin Yıldırım dönemi gibi. Eskiden de gruplar, cıkar çatışmaları ve hizipçilik yüzünden onlar sürünürdü

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 12:06:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu ülke yemin ederim cennet.

Bordo-mavili kulüp de ayrılığı, resmi sitesinden ve borsaya yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu. Boşnak teknik adama sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon 650 bin euro ödeneceği öğrenildi.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

bu devirde futbolcu veya teknik adam olacaksın  :evillol:
paralara bak ts geçmiş olsun diyor biz hala ferari ye ödeme yapıyoz   :ebebe:

Çevrimdışı Anıl

Adamlara her maç penaltı + kırmızı kart vermezsen olmuyor.şikesini yediğimin ligi.
Kırmızı ve penaltı doğru @Deniz abi hatta verilmeyen çok net 2-3 penaltısı var Fenerin. Mesela dün çok Rize çok kötüydü kaleye şutları bile yok ve Fenerbahçe son yarım saati Emenike Sow Webo Alper Diego Kuytla oynadı. Rize aynı futbolu bize karşı oynasa Bilic hala çift ön libero oynar ben adım gibi eminim. İşte asıl sıkıntı da burada. Her maça 4-2-3-1 çıkılmaz ya da maç içinde ani değişiklik gerekir. Rakip 10 kişi de kalsa, öne de geçse biz hep 4-2-3-1 oynuyoruz. 2 farkla öne geçince Necip'i sokup 3 öngün libero yapıyoruz. Bilic bugün de Neciple başlarsa eğer maç sonu Necip'i de alsın gitsin. Neciple başlaması halinde maçı kazanmamız da benim fikrimi değiştirmez.

Çevrimdışı ozan062

cech için yoklama olmus sinan enginin dediğine gore yani kalecilerin yetersizliği goruluyor,, gecen tartısmıstık aramızda  sambadeyi:)) alın işte ne kadar yararlı bir hocaymıs biz bu akdar bolluga bir tane daha alıcaz:))

Çevrimdışı Tolga

cech için yoklama olmus sinan enginin dediğine gore yani kalecilerin yetersizliği goruluyor,, gecen tartısmıstık aramızda  sambadeyi:)) alın işte ne kadar yararlı bir hocaymıs biz bu akdar bolluga bir tane daha alıcaz:))
valla alabiliyorsak 10 numara olur bize maç kazandıracak kaleci lazım da ben zannetmiyorum sinan engin gene bir tarafından uyduruyor.

Çevrimdışı forzatunga

sinan engin Beşiktaş 'tan bilgi filan alamaz rahat olun, mikserlik yapmaya çalışıyor aklı sıra.aziz yıldırımın kankası olduğu için fener transferlerini çok iyi bilir ama

Çevrimdışı Deniz

Kırmızı ve penaltı doğru @Deniz abi hatta verilmeyen çok net 2-3 penaltısı var Fenerin. Mesela dün çok Rize çok kötüydü kaleye şutları bile yok ve Fenerbahçe son yarım saati Emenike Sow Webo Alper Diego Kuytla oynadı. Rize aynı futbolu bize karşı oynasa Bilic hala çift ön libero oynar ben adım gibi eminim. İşte asıl sıkıntı da burada. Her maça 4-2-3-1 çıkılmaz ya da maç içinde ani değişiklik gerekir. Rakip 10 kişi de kalsa, öne de geçse biz hep 4-2-3-1 oynuyoruz. 2 farkla öne geçince Necip'i sokup 3 öngün libero yapıyoruz. Bilic bugün de Neciple başlarsa eğer maç sonu Necip'i de alsın gitsin. Neciple başlaması halinde maçı kazanmamız da benim fikrimi değiştirmez.
@anilt kardesim yanlis demiyorum ama bu pozisyonlar bizde olsa hakemler vermez.fenere oldugu an caliyorlar bizim maclarda hep tartismali pozisyon..

Çevrimiçi Samet Ç

cech i sanki kiralık olarak alabiliriz.

Çevrimdışı Tolga

cech i sanki kiralık olarak alabiliriz.
keşke alabilsek ama öyle bir ihtimal bile yok bence hocam ben devre arası transferde beklemiyorum hiçbir bölgeye

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 16:43:26
  • Beşiktaş / Bodrum
sinan engin Beşiktaş 'tan bilgi filan alamaz rahat olun, mikserlik yapmaya çalışıyor aklı sıra.aziz yıldırımın kankası olduğu için fener transferlerini çok iyi bilir ama

Kesinlikle katılıyorum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

ama bayadır donuyor bu sadece bir gazeteyede ozgu değil heryeri gezdi bu haber demekki dusunulmus bu bile birseyleri bize anlatıyor aslında ha ne var alınamaz çnk maası agırdır o iş zaten bastan bitiyor ama olursa bir ihtimal iyi olur yarım devre faydası maks olur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 16:58:01
  • Beşiktaş / Bodrum
ama bayadır donuyor bu sadece bir gazeteyede ozgu değil heryeri gezdi bu haber demekki dusunulmus bu bile birseyleri bize anlatıyor aslında ha ne var alınamaz çnk maası agırdır o iş zaten bastan bitiyor ama olursa bir ihtimal iyi olur yarım devre faydası maks olur

Petr Cech'in maaşı vergi düşünce 2,5 milyon pound.

Yani yaklaşık 3 milyon euro.

Ama 2016'da bitiyor bu maaşa imza atamaz bir daha.

Almak istersen 3 milyon eurodan 3 yıl imzalarsın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 17:01:14
  • Beşiktaş / Bodrum
33 yaşında kaleciyle de o paralara imzalanmaz açıkçası böyle durumumuz yok Tolga iyidir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2014, 17:20:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzonspor öyle plansız gitmiş ki bakıyorum takımda3 yabancı 3 yabancı stoper var ama sadece 1 ortasaha var.

Constant'ın yanına koyaacak bir adam bile yok bir tane bile.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Bugün maçı izlemeyeceğim bir süre iyi gün taraftarı olmaya karar verdim :D