Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972287 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

31 Aralık @Necmi abi  :D
:by2: çok tehlikeli bir tarih :bandit: ne uçaklarda yer bulunur nede evli olanlar izin alabilir :evillol:

Çevrimdışı Deniz

:by2: çok tehlikeli bir tarih :bandit: ne uçaklarda yer bulunur nede evli olanlar izin alabilir :evillol:
Dansöze gideriz abi gelin  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

ben karşıya gidiyorum diye çıkarım :D

Çevrimiçi Necmi

:D her zamanki gibi yalan değil

Çevrimdışı ALI RIZA

2 gün sonra evdesin :) navigasyon bozuldu  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı manyak1903

az önce trt spor'da önder özen'li programın tekrarına denk geldim.

vatandaşın bir sorusunu okudular.özen olsaydı sağ bekimiz olur muydu sorusu.

özen de ben varken töre daha bitmemişti , planlamamızda sağ bek vardı, o anki isimlerden biri sanırım Wallace imiş.onun haricinde 1 yerli 4-5 tane sağ bek ismi geçiyormuş.stoper de konuşuluyormuş galiba.Yani 11'de oynaması gibi durumlar anladığım kadarıyla.Mesela töre alınmasa sağ öne yabancı isim gibi.

Ayrıca özen ben bıraktığımda transfer dönemi bitmesine 45 gün vardı ama şu an üstüme almam gerekirse alırım dedi.Ben çalıştığım insanlara aşağıdan yukarı kimseye zarar vermem aksine kendime zarar veririm gibi bir şeyler de dedi.Yani istifa etmesi,konuşup başkalarını hırpalamak yerine istifası ile kendini hırpalamış oldu.

Şimdi burada patlamayalım her şey güncelliğini yitirsin bir gün konuşuruz diyerek bitirdi.

Bana göre çok dolu ama işte efendiliği ve belli çizgisi var.Başka biri olsa günde bilmem kaç kamera görürdü.bu kadar haklıyken konuşmaması hem güzel hem bana göre kötü.Susmak bazen daha çok zarar veriyor.

bunun gibi şeylerdi.birebir ağzından çıkan şekilde yazmadım.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ozan062

sinir oldum yine,, ahmet baskan demişki gokhan toreyı satmayız nereye satmıyorsun yahu adama teklif varsa satıcaksın yerisine adam bulursun ama yabancı olsun sorun yok onun için sat teklif varsa..... satmazsan elinde patlarrrr örn pektemek,,veli
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yakup

sinir oldum yine,, ahmet baskan demişki gokhan toreyı satmayız nereye satmıyorsun yahu adama teklif varsa satıcaksın yerisine adam bulursun ama yabancı olsun sorun yok onun için sat teklif varsa..... satmazsan elinde patlarrrr örn pektemek,,veli

töreyi sattın milana 10-15 fark etmez. o ayarda birini kimden kaç alacaksın ya da o kim olabilir. ben törenin 3 sene sonunda satılması taraftarıyım. biz uygulamaya çalıştığımız ya da insanların düşündüğü ne dortmundduz ne de porto.  :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı manyak1903

satmadığına sinir olma , ben buna sinir oldum :evillol: "Onun bu özel­lik­le­ri­ni ve gü­zel­lik­le­ri­ni or­ta­ya çı­ka­ra­bi­le­cek bir yö­ne­ti­ci­ye ih­ti­yaç var­dı bel­ki. Ben onu ba­şar­dı­ğı­mı dü­şü­nü­yo­rum sa­de­ce. Ba­şar­dım de­mek ta­bi­i ki ayıp olur. An­cak, genç kar­de­şi­me yar­dım­cı ol­du­ğu­mu dü­şü­nü­yoru­m"

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 09:32:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Beşiktaş'ın şuanda satamayacağı tek adam Gökhan töre adam yanlış bir şey söylememiş.

Gs de Arda istemese satmazdı Arda'yı 13 milyon aldı da noldu? O bölgeye 45 milyon harcayıp 4 adam aldılar Arda'nın çeyreği olamadı hiçbiri.

Türk takımlarında sat yenisini bulursun mantığı işlemez Ozan anca bulduktan sonra satabilirsin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 09:33:04
  • Beşiktaş / Bodrum
satmadığına sinir olma , ben buna sinir oldum :evillol: "Onun bu özel­lik­le­ri­ni ve gü­zel­lik­le­ri­ni or­ta­ya çı­ka­ra­bi­le­cek bir yö­ne­ti­ci­ye ih­ti­yaç var­dı bel­ki. Ben onu ba­şar­dı­ğı­mı dü­şü­nü­yo­rum sa­de­ce. Ba­şar­dım de­mek ta­bi­i ki ayıp olur. An­cak, genç kar­de­şi­me yar­dım­cı ol­du­ğu­mu dü­şü­nü­yoru­m"

Çok mütevaziymiş  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

hehehh hayır zihniyet cok farklı o akdarcok ornek varki varsa para kazabiliyorsan satacaksın heleki bu silah vakasıyla ustunde bir yük olan kişiyse hertürlü burda onu yasatmazlar aynı arda gibi onun için fazla ugrasmaya degmezz bana sorarsan bundan fazlasını veremez zaten sadece sürekliliğini arttırırsa o zaman fevkalade olur ama bu mental yapısıyla zor onun için zorlamayalım derim ben

töreyi sattın milana 10-15 fark etmez. o ayarda birini kimden kaç alacaksın ya da o kim olabilir. ben törenin 3 sene sonunda satılması taraftarıyım. biz uygulamaya çalıştığımız ya da insanların düşündüğü ne dortmundduz ne de porto.  :ok:

onun için oguzhanlarla gitmemek lazım o zaman hala gelişiyorlar:)) yasları oldu 24 hala gelişiyorlar yani biz resmen geliştirici takım olmusuz bence o yaslara gelince gokhanı kimse istemez avrupaya anca 22-23te giderbana gore

Beşiktaş'ın şuanda satamayacağı tek adam Gökhan töre adam yanlış bir şey söylememiş.

Gs de Arda istemese satmazdı Arda'yı 13 milyon aldı da noldu? O bölgeye 45 milyon harcayıp 4 adam aldılar Arda'nın çeyreği olamadı hiçbiri.

Türk takımlarında sat yenisini bulursun mantığı işlemez Ozan anca bulduktan sonra satabilirsin.

tamam tabi dogru ama simdi oraya zaten onderde soylemiş yabancı istiyorduk diye zaten kesin olan birsey yabancı sınırlarında bir değişiklik olacak iki ayagını kullanan bir yabancıya ihtiyac var bana sorarsanız olcayla gokhanla olmuyor sosayı oraya koyarız ama yama oluyor gibime geliyor  alternatifi dar,,onun için oraya yardıran bir tip lazım veya dengeli,,hem illa net olan birini almamıza gerek yok parada yok zaten onun için 2-3 milyona illaki bulunur:))
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2014, 09:54:00 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 09:57:22
  • Beşiktaş / Bodrum

onun için oguzhanlarla gitmemek lazım o zaman hala gelişiyorlar:)) yasları oldu 24 hala gelişiyorlar yani biz resmen geliştirici takım olmusuz bence o yaslara gelince gokhanı kimse istemez avrupaya anca 22-23te giderbana gore

Oğuzhan ile Töre daha 22 yaşında gelişiyor olmaları normal şuanda geldikleri seviye bile Türkiye ortamında çok iyi ve evet 24'üne kadar gelişecekler bu her yerde böyle sabır biraz  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 09:58:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Oğuzhan son 6 ayda 5-6 kilo kadar kas kazandı bu arada. Çalışmıyor değil artık çalışıyor güçlenmeye başladı kondisyonu da eskiden 60 dakikalıktı 70'lere kadar çıktı biraz daha ıkınırsa olacak.

Şutları , Ortaları ve driblinigi de daha gelişmeli o potansiyel var
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Oğuzhan ile Töre daha 22 yaşında gelişiyor olmaları normal şuanda geldikleri seviye bile Türkiye ortamında çok iyi ve evet 24'üne kadar gelişecekler bu her yerde böyle sabır biraz  :)
bi 25lik reus olacaklarsa eyv:D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 10:01:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Toplasan 100 dakika bile oynatmadı yine Wenger devre arasında Schöne ile filan uğraşmayıp ne yapıp ne edip Joel Camphell'i satın alma opsiyonlu kiralamalıyız Yunanistan'da döktürmüştü.

http://www.transfermarkt.com.tr/joel-campbell/profil/spieler/131248
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 10:01:34
  • Beşiktaş / Bodrum
bi 25lik reus olacaklarsa eyv:D

Bir Reus kolay yetişmiyor serpilmiyor  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Toplasan 100 dakika bile oynatmadı yine Wenger devre arasında Schöne ile filan uğraşmayıp ne yapıp ne edip Joel Camphell'i satın alma opsiyonlu kiralamalıyız Yunanistan'da döktürmüştü.

Takımdan göndermem diyordu abi keşke kiralasak veya alsak hücumda her bölgede oynuyor adam.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2014, 10:14:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Takımdan göndermem diyordu abi keşke kiralasak veya alsak hücumda her bölgede oynuyor adam.

Bir de burayı alt üst eder. 8 gol 12 asist yaptı Yunanda. Asist öncesi pasları da sayarsak 30'a yakın gol yaratmıştı adam ve şutları çok etkili.

Bu adamı alırsak o zaman Olcay rotasyona girer Töre ve bununla dehşet olur hücum hattı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bir de burayı alt üst eder. 8 gol 12 asist yaptı Yunanda. Asist öncesi pasları da sayarsak 30'a yakın gol yaratmıştı adam ve şutları çok etkili.

Bu adamı alırsak o zaman Olcay rotasyona girer Töre ve bununla dehşet olur hücum hattı
Biz bu transfer önerilerimizi kulübe mail yoluyla gönderebiliyor muyuz abi ?

Çevrimdışı manyak1903

tamam tabi dogru ama simdi oraya zaten onderde soylemiş yabancı istiyorduk diye zaten kesin olan birsey yabancı sınırlarında bir değişiklik olacak iki ayagını kullanan bir yabancıya ihtiyac var bana sorarsanız olcayla gokhanla olmuyor sosayı oraya koyarız ama yama oluyor gibime geliyor  alternatifi dar,,onun için oraya yardıran bir tip lazım veya dengeli,,hem illa net olan birini almamıza gerek yok parada yok zaten onun için 2-3 milyona illaki bulunur:))
önder özen'i benden görüp dediysen açayım biraz .Yani töre'yi uygun fiyata alamasaydık tarzında.Yani öncelik değil fiyat politikası gibi bir şey demiş olabilir.

Şimdi töre için şöyle bir durum var.5'e aldık biz.bence satmamıza değmesi için en az 15 hatta 20 dolaylarında olsa kabul edilebilir.Çünkü süper ligde her türlü gideri var.

Şöyle pişmanlık olabilir.Aklı başında biri çıkmaz ,olaylar devam edebilir.Ben bir emre volkan melo bülent korkmaz olacağını sanmam.
Fernandes olayı gibi de olabilir.Fernandes satılıp Quaresma tutulmuş olsaydı çok daha faydalı olurdu yapılan iş.Bugün 2m nasıl sağ beke harcansa etkisi büyük olur o zaman da o yapılmalıydı bana göre.

hehehh hayır zihniyet cok farklı o akdarcok ornek varki varsa para kazabiliyorsan satacaksın heleki bu silah vakasıyla ustunde bir yük olan kişiyse hertürlü burda onu yasatmazlar aynı arda gibi onun için fazla ugrasmaya degmezz bana sorarsan bundan fazlasını veremez zaten sadece sürekliliğini arttırırsa o zaman fevkalade olur ama bu mental yapısıyla zor onun için zorlamayalım derim ben

şunu da ekleyeyim.vallaha bizim maçların iyi veya kötü en etkili ismi o maalesef.son zamanlarda şutlarıyla da çok etkili olmaya başladı.bir sağ bek ile onun verimi daha da artar.
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2014, 10:38:22 manyak1903 ]

Çevrimdışı manyak1903

Camphell dünya kupasında çok iyidi.alabileceğimiz bir opsiyon konmalı , 7.5 koyup sonra uğraşmamak lazım :D kira süresinde zaten denemiş oluruz.yararlı olacak mı görürüz.tabii o iş artık gelecek sezona anca.

Çevrimdışı manyak1903

futbolda onların hissettikleri

http://www.59saniye.com/futbolun-hissettirdikleri/

bizim hissetiklerimiz

google doğuş babadan oğula nesil

video olarak sitede çıkmasını istemedim  :evillol:
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2014, 10:44:30 manyak1903 ]