tamam tabi dogru ama simdi oraya zaten onderde soylemiş yabancı istiyorduk diye zaten kesin olan birsey yabancı sınırlarında bir değişiklik olacak iki ayagını kullanan bir yabancıya ihtiyac var bana sorarsanız olcayla gokhanla olmuyor sosayı oraya koyarız ama yama oluyor gibime geliyor alternatifi dar,,onun için oraya yardıran bir tip lazım veya dengeli,,hem illa net olan birini almamıza gerek yok parada yok zaten onun için 2-3 milyona illaki bulunur:))
önder özen'i benden görüp dediysen açayım biraz .Yani töre'yi uygun fiyata alamasaydık tarzında.Yani öncelik değil fiyat politikası gibi bir şey demiş olabilir.
Şimdi töre için şöyle bir durum var.5'e aldık biz.bence satmamıza değmesi için en az 15 hatta 20 dolaylarında olsa kabul edilebilir.Çünkü süper ligde her türlü gideri var.
Şöyle pişmanlık olabilir.Aklı başında biri çıkmaz ,olaylar devam edebilir.Ben bir emre volkan melo bülent korkmaz olacağını sanmam.
Fernandes olayı gibi de olabilir.Fernandes satılıp Quaresma tutulmuş olsaydı çok daha faydalı olurdu yapılan iş.Bugün 2m nasıl sağ beke harcansa etkisi büyük olur o zaman da o yapılmalıydı bana göre.
hehehh hayır zihniyet cok farklı o akdarcok ornek varki varsa para kazabiliyorsan satacaksın heleki bu silah vakasıyla ustunde bir yük olan kişiyse hertürlü burda onu yasatmazlar aynı arda gibi onun için fazla ugrasmaya degmezz bana sorarsan bundan fazlasını veremez zaten sadece sürekliliğini arttırırsa o zaman fevkalade olur ama bu mental yapısıyla zor onun için zorlamayalım derim ben
şunu da ekleyeyim.vallaha bizim maçların iyi veya kötü en etkili ismi o maalesef.son zamanlarda şutlarıyla da çok etkili olmaya başladı.bir sağ bek ile onun verimi daha da artar.