Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971786 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 13:33:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
şunu merak ediyorum uefa ve ş.liginde puan eşitliği olduğu zaman ilk genel averaja mı bakılıyor yoksa ikili averaja mı :alala:

genel averaja bakılıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama gene de sorayım dedim

Benim de aklımda genel diye kalmış
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Rize, ADS, Sariyer.. Guzel grup..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş - Adana Demirspor - Sarıyer - Ç. Rize  eşleştik  :ok:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yakup

Beşiktaş - Rize- Adana Demir -Sarıyer  :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 14:39:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Turkcell aradı taahhüt istedi dedim Voadone geçiyorum birdahaki ay neden dedi Beşiktaşlıyım dedim saygı duyarız iyi günler dedi  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

adana maçı nerde olacak acaba  :alala:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Tolga

grup kuralarına şimdi bakabildim güzel ve kolay grup bu gruptan tüm maçları kazanarak çıkmamız lazım ayrıca adana demirsporu seven biri olarak aynı gruba düşmüş olduğumuza sevindim :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı forzatunga

grup kuralarına şimdi bakabildim güzel ve kolay grup bu gruptan tüm maçları kazanarak çıkmamız lazım ayrıca adana demirsporu seven biri olarak aynı gruba düşmüş olduğumuza sevindim :) :)

çok yoğun maç takvimi olacak, yedek ve a2 ağırlıklı oynamak lazım gruptan bu şekilde çıkılırsa sonra as kadro ile devam edilebilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 17:47:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Serdar Kurtuluş iyileşmiş.

Yalnız Doktorun bu abartı zamanlar söyleyip erken döndürdüm mucize yarattım vıdıvıdıları sıkmaya başladı artık.

Açıklana  sakatlık bu kadar kısa sürede iyileşmez. Madem acıbadem'de çekiliyor mr o zaman Acıbadem'den aldığı raporu yayınlasın kulüp.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ozan062

Adanaya A2 yi gönderelim :D

klübün mali durumlarından doalyı kesinlikle transfer yapılamaz bu kadro genişleyemez dolayısıyla a2 dusunulmeli cidden genclere imkan verilmeli ama işte işin etik kısmı var yakısı olmaz:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 20:48:17
  • Beşiktaş / Bodrum
klübün mali durumlarından doalyı kesinlikle transfer yapılamaz bu kadro genişleyemez dolayısıyla a2 dusunulmeli cidden genclere imkan verilmeli ama işte işin etik kısmı var yakısı olmaz:((

Ben ne dediğini anlayamadım seneye transfer yapamayız o yüzden a2'den oyuncu almalıyız mı demek bu  :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

1-31 aralık arasi 10 tane macimiz var  :alala: :alala:

Çevrimdışı Yakup

Bursa - karagümrük ayni grupta ve cizre ankara ve karadenizde gidecek passoligsiz bu maçlarda neler olur izlemesi keyifli olacak :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 21:32:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Bursa - karagümrük ayni grupta ve cizre ankara ve karadenizde gidecek passoligsiz bu maçlarda neler olur izlemesi keyifli olacak :lol:

Karagümrük maçına Bursalılar gelirse olan olur  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Ben ne dediğini anlayamadım seneye transfer yapamayız o yüzden a2'den oyuncu almalıyız mı demek bu  :iscrewy:

değiştir butonuna basınca hata verdi değiştiremedim,,

sadece surası değişecek transferler yapamıycaz yani dolayısıyla alternatifi bol kaliteli bir oyuncu toplulugu olusturamıycaz paramızıda harcıyamıycaz onun için a2 veya ondan en azından 4 oyuncuyla cıkarsak rotasyonu yapmıs oluruz..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz