Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970389 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 10:56:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Asper futbolu bırakmamı bu arada 40 yaşında hala düşünebbiliriz  :kop:

http://www.transfermarkt.com.tr/mattias-asper/profil/spieler/18840

Şaka bir yana Mhyre için şu adamı harcamayıp satın alsaydık 2009'a kadar kaleci aramazdık efsane olurdu yine vizyonsuzluk örneği.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Asper futbolu bırakmamı bu arada 40 yaşında hala düşünebbiliriz  :kop:

http://www.transfermarkt.com.tr/mattias-asper/profil/spieler/18840
Kaleciler oynuyor pek yaşı takmıyor  :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kemal

Fevziyi getirelim olsun bitsin , hem maddi durumu da kötüydü.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 11:05:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Fevziyi getirelim olsun bitsin , hem maddi durumu da kötüydü.

:kop: Yediği ilk golden sonra direklere vura vura patlatır kafasını önce direkleri sigortalayalım  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

:kop: Yediği ilk golden sonra direklere vura vura patlatır kafasını önce direkleri sigortalayalım  :kop:

haha aynen  :D :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 11:07:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Şaka bir yana illa kaleci diyorsanız iki aday var sadece

Asmir Begovic 1,96 Boy Bosnalı Yabancılık da Çekmez.

http://www.transfermarkt.com.tr/asmir-begovic/profil/spieler/33873

Steffan Ruffier 1,87 Boy ve ona rağmen müthiş refleksleri var. Özellike 3.25 teki kurtarışı Tolga yaparsa bel fıtığı olur  :biggrinking:

http://www.transfermarkt.com.tr/stephane-ruffier/profil/spieler/39910

[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 11:11:21 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 11:13:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 11:16:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Son bir seçenek var. Onur'u Tolga artı para karşılığı alırız  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 11:18:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Ospina cechden daha iyi kaleci su an.hava toplarinda da cok etkili biz ne kaleciler gorduk boyu 2 metre ama kornerde kale cizgisine yapisip cikmayan :).ospina iyi de zipliyor alinacak en iyi kaleci olur

Ospina iyi kaleci ben de beğeniyorum ama Cordoba varken Zago Ronaldo 1,90 üstü Ahmet Yıldırım 1,85 civarıydı bunu unutmayalım Ersan 1,85 Pedro 1,83  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 11:21:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Şunu da ekleyeyim Tolga bana Rüştü'den sonra havatoplarında inanılmaz güven veriyor daha top sektirdiini görmedim hava toplarında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ospina iyi kaleci ben de beğeniyorum ama Cordoba varken Zago Ronaldo 1,90 üstü Ahmet Yıldırım 1,85 civarıydı bunu unutmayalım Ersan 1,85 Pedro 1,83  :)
Tolgadan daha az hava topu golu yiyecegi kesin :) .ayrica uzunluk yerine gore kalecilerde dezavantaj.bence ospinanin boyu yeterli.5-6 sene hic kaleci bakmayiz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Şunu da ekleyeyim Tolga bana Rüştü'den sonra havatoplarında inanılmaz güven veriyor daha top sektirdiini görmedim hava toplarında.
Toplara ciksa sektirmeyecek.kale diregine yapisiyor sonra biz gol yiyoruz.zamanlama hatakari da cabasi.bu sezon cok kotu
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Kaleciği dediğin bana göre hem yapılı hem refleksleri gelişmiş olacak ,  artık boy ortalaması futbolda uzadı ve işini seven saygı gösteren futbolcular özellikle avrupada vücut çalışıyolar, bunlara karşı hava topuna duran top - korner topuna çıkan kaleci uzun ve yapılı olacak ki yıksın alsın topu ve klasik olarakta refleksleri gelişmiş olacak. Bizim Tolga çıt kırıldım .Ah kolum - Ah bacağım- ah kaburgam. Ya arkadaş her maç senlemi uğraşacaz maça mı konsatre olacaz, direktör senimi düşünecek bişey olursa diye yoksa rahat rahat 3 kişi değiştirebilecek mi. Ya kendine bak vücudunu geliştir yada kendini iyi hissetmiyosan maça çıkma.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 12:27:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolgadan daha az hava topu golu yiyecegi kesin :) .ayrica uzunluk yerine gore kalecilerde dezavantaj.bence ospinanin boyu yeterli.5-6 sene hic kaleci bakmayiz

Yok iyi kaleci olursa dezavantaj filan olmaz. Çok örneği var. Ben daha kısa kaleci olup da adını kazıyan kaleci görmedim.

Van Der Sar , Schmeichel , Buffon , Oliver Kahn , Toldo , Lev Yaşin ( 1,89 boyla 150 tane penaltı çıkarmıştır ) , günümüzden Neuer , Courtois , De Gea , Leno hepsi uzun.

1,87 altına düştüğü anda 1,90 lık stoperden top alırken hata yapmaya başlar kaleciler.

Tolga yediği golleri hava topu hatasından yemiyor o toplara defansın vurdurmaması gerek sorun bu. Kaleci 6 pasın dışından hava topu çok fazla almaz zaten.

Tolga'yı alırken çizgi kalecisi olduğunu biliyorduk Casillas da çizgi kalecisidir mesela ama bunu seçiyorsun önündeki stoperleri uzun seçeceksin sorun yine bizde.

Geçen sene Tolga çok iyiken de çıkmıyordu uzaktan çıkarıyordu hep topları bu sene asıl formsuzluğu uzak şutlar ve yakın direğe kesmeler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Hala Olcay'ı sol kanatta düşünmeyenler varsa ben ne diyeyim adam herhalde 30 tane atması ya da bir sürü artistik hareket yapıp hiç gol asist yapmaması lazım bu takımda herkesin saygısını kazanmak için.

satıcam desen kim alır??

onu gectim sadece bizde skor yapıyor milli takımda 2 golu var ama resmi mactamı?? onun için benim için tamam ama dısardaki bir takım için olcay cok dusundurur...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

açıkçası devre arası ben sağ bek transferi bile beklemiyorum iş işten geçtikten sonra sağ bek alsan ne olur almasan ne olur 2 maç kaybettik ikisini de kaybetmemizin en büyük sebebi sağ bekimizin olmayışı.bana göre bu takımın çoğu bölgesine ciddi derecede transfer şart ama bunu yapabilecek bütçe bizde yok maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Pascal

5+3 geçerli olduğu sürece yabancı kaleci işi zora giriyor. 1'ini yabancı kalecide kullansan geriye 4 yabancı oynatabileceksin. 1 stoper ,1 sağ bek, 1 forvet, 1 orta saha dersen Sosa'yı koyacak yer kalmıyor. Ya bu mevkiilerden en az birinde yabancı ihtiyacını ortadan kaldıracak çok iyi bir yerli bulacaksın (o da yok), ya da yerli kaleciyle devam edeceksin. Yabancı sınırı kaldırılırsa (bizim kulübün karşı çıkacağını sanıyorum) o zaman sıkıntı yok. Ama buna rağmen bizim yöneticilerin bir kaleci ihtiyacımız olduğu gerçeğini göreceklerini sanmıyorum. Seneye yabancı kaleci düşünme (satın alma değil) ihtimalimiz çok az ama, şartlar oluşursa da favorim Asmir Begovic.
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 12:58:50 Pascal ]
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Olimpos1903

Şaka bir yana illa kaleci diyorsanız iki aday var sadece

Asmir Begovic 1,96 Boy Bosnalı Yabancılık da Çekmez.

http://www.transfermarkt.com.tr/asmir-begovic/profil/spieler/33873

Steffan Ruffier 1,87 Boy ve ona rağmen müthiş refleksleri var. Özellike 3.25 teki kurtarışı Tolga yaparsa bel fıtığı olur  :biggrinking:

http://www.transfermarkt.com.tr/stephane-ruffier/profil/spieler/39910

videoyu izleyince ağlayasım geldi  :bawling: :bawling: :bawling:
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 13:31:16
  • Beşiktaş / Bodrum
satıcam desen kim alır??

onu gectim sadece bizde skor yapıyor milli takımda 2 golu var ama resmi mactamı?? onun için benim için tamam ama dısardaki bir takım için olcay cok dusundurur...

Volkan Demirel'i satıcam desen kim alır? Emre Belözoğlunu? Ersan'ı ? Sneijder'i? Eboue'yi?

Olcay milli takımda ne zaman düzenli oynadı? Çıkardın mı üstüste 5 maç? Etrafındakileri tanıyor mu? Olcay'ı şuan Gs'ye Fener'e koy banka oynar o takımlarda. Çünkü hepsinin kanat oyuncularından daha verimli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 13:32:34
  • Beşiktaş / Bodrum
açıkçası devre arası ben sağ bek transferi bile beklemiyorum iş işten geçtikten sonra sağ bek alsan ne olur almasan ne olur 2 maç kaybettik ikisini de kaybetmemizin en büyük sebebi sağ bekimizin olmayışı.bana göre bu takımın çoğu bölgesine ciddi derecede transfer şart ama bunu yapabilecek bütçe bizde yok maalesef.

İş işten geçmez en fazla olacağı 3-4 puan fark  ve Uefa'da kesin turlayacağız ama zaten bu sene için değil seneye adapte olmuş şekilde oynasın diye devre arası alınmalı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 13:33:49
  • Beşiktaş / Bodrum
5+3 geçerli olduğu sürece yabancı kaleci işi zora giriyor. 1'ini yabancı kalecide kullansan geriye 4 yabancı oynatabileceksin. 1 stoper ,1 sağ bek, 1 forvet, 1 orta saha dersen Sosa'yı koyacak yer kalmıyor. Ya bu mevkiilerden en az birinde yabancı ihtiyacını ortadan kaldıracak çok iyi bir yerli bulacaksın (o da yok), ya da yerli kaleciyle devam edeceksin. Yabancı sınırı kaldırılırsa (bizim kulübün karşı çıkacağını sanıyorum) o zaman sıkıntı yok. Ama buna rağmen bizim yöneticilerin bir kaleci ihtiyacımız olduğu gerçeğini göreceklerini sanmıyorum. Seneye yabancı kaleci düşünme (satın alma değil) ihtimalimiz çok az ama, şartlar oluşursa da favorim Asmir Begovic.

Ben kesinlikle alacaklarını düşünmüyorum kaleci. Seneye değil ondan sonraki sene de alınmaz. Alınmamalı da zaten Tolga kötü kaleci değil. Formda bir Tolga elindeyken yabancı kaleciye ihtiyacın yok.

He 2 sene sonra biraz da yaşı geçeceği için ya Begovic ya da Handanovic favorilerim olur benim de
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 13:35:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Handanovic'în 2 sene sonra sözleşmesi bitiyor 32 yaşında olacak al 2-3 sene oynat işte o zaman şuanda zaten alamayız.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

İsin ozeti Tolga bana artik hic guven vermiyor.ya cenk adam olup kaleyi devralacak ya da seneye kaleci arayislarina girecez..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 13:49:40
  • Beşiktaş / Bodrum
İsin ozeti Tolga bana artik hic guven vermiyor.ya cenk adam olup kaleyi devralacak ya da seneye kaleci arayislarina girecez..

Cenk aldığı maaş ile keyfine bakıyor yedek kalmayı da sorun etmiyor Cenk'i direk geçelim  :uyucam:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 13:52:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş-F.Bahçe derbisini yöneten Yıldırım, maçtaki yardımcılarından gerekli olan desteği görmediğinden hata yaptığını ifade etti

Pazar günü oynanan derbinin hakemi Bülent Yıldırım, zorlu karşılaşmada yardımcı hakemlerinden gerekli desteği görmediğini itiraf etti. Önceki akşam bütün TV programlarında futbolcuların birbirlerine ettiği küfürler sonrası adeta şok olan Bülent Yıldırım'ın, MHK Başkanı Zekeriya Alp'i bizzat aradığı ve "Yardımcılarımın kurbanı oldum" dediği iddia edildi. Bülent Yıldırım, Olcay Şahan'ın atıldığı pozisyonda Emre Belözoğlu'nun teknik direktör Bilic'e küfür ettiğini duymadığını; çünkü o anda Beşiktaşlı oyuncu Atiba'ya, Olcay'ı neden attığını anlattığını itiraf etti. Bülent Yıldırım, o pozisyonu kıdemli yardımcı hakemin görüp kendisini uyarması gerektiğini ama sadece kulaklığına, "Emre- Veli sarı" diye uyarı geldiğini söyledi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli