Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3969486 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

renkli medya şimdi de dalga geçer gibi sağ bek için 34 yaşındaki cicinho yu kakalamaya çalışıyor bize. Aynı şekilde tabata, serdar kurtuluş ve daha nicelerinin transfer edilmesine yol açmışlardı. Haftalarca hatta aylarca sürekli haber yapmışlardı "beşiktaşın sağ bekine çare, mutlaka alınmalı beşiktaş daha ne duruyor niye almıyor vs vs" diye. Köşe yazarlarının da çoğu gaz vermeyi eksik etmiyordu. Pek çok taraftarı da gaza getirdiler böyle. Bi yandan taraftar bi yandan medya bastırdı zorla aldırttılar. Bize zararlarını geçtim adamların futbol hayatlarıyla oynuyorlar resmen. serdar antepte kalsa bu halde olmazdı yazık ettiler çocuğa da. Sene başında almanyada tel tel dökülen hatta bir sezonda penaltı yaptırtma rekorunu kıran hilbertle fenerin eski beki zigleri aldırtmaya çalıştılar aldırtamadılar. Şimdi yine aynı tiyatro başladı. umarım yönetim düşmez bu tuzağa. linnes için bastırsınlar. 3 yıl uzatsa kaç yazar. klübü daha çok kazansın diye sözleşme uzatıp transfer olan bi ton oyuncu var. orda alacağı yıllık 300 bin sen ver yılda 750 4 yıllık da sözleşme öner adam molde falan tanımaz uçağa binmeden kendi kanatlanır da gelir skandinavyadan.

Çevrimiçi Samet Ç

renkli medya şimdi de dalga geçer gibi sağ bek için 34 yaşındaki cicinho yu kakalamaya çalışıyor bize. Aynı şekilde tabata, serdar kurtuluş ve daha nicelerinin transfer edilmesine yol açmışlardı. Haftalarca hatta aylarca sürekli haber yapmışlardı "beşiktaşın sağ bekine çare, mutlaka alınmalı beşiktaş daha ne duruyor niye almıyor vs vs" diye. Köşe yazarlarının da çoğu gaz vermeyi eksik etmiyordu. Pek çok taraftarı da gaza getirdiler böyle. Bi yandan taraftar bi yandan medya bastırdı zorla aldırttılar. Bize zararlarını geçtim adamların futbol hayatlarıyla oynuyorlar resmen. serdar antepte kalsa bu halde olmazdı yazık ettiler çocuğa da. Sene başında almanyada tel tel dökülen hatta bir sezonda penaltı yaptırtma rekorunu kıran hilbertle fenerin eski beki zigleri aldırtmaya çalıştılar aldırtamadılar. Şimdi yine aynı tiyatro başladı. umarım yönetim düşmez bu tuzağa. linnes için bastırsınlar. 3 yıl uzatsa kaç yazar. klübü daha çok kazansın diye sözleşme uzatıp transfer olan bi ton oyuncu var. orda alacağı yıllık 300 bin sen ver yılda 750 4 yıllık da sözleşme öner adam molde falan tanımaz uçağa binmeden kendi kanatlanır da gelir skandinavyadan.
Abi emin ol yine Cicinho'yu alcağız.

Çevrimdışı Tolga

Abi emin ol yine Cicinho'yu alcağız.
aynen en ucuzu cicinho diye onu alırsak hiç şaşırmam yani
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

milliyette haber var biliç küfür etmiş sırpça.nasıl manipülasyon yapıyorlar.adamların yazarları hakem iyi diyor.bizim yazarların çoğuda iyi diyor.kazım kaptan vedat kaptan olacaktı ağızlarının payını verecekti.bunlar beşiktaşlı falan değil.tvde yorum yaparken bile pozisyonlardan hakemin bilerek yanlışlarından bahseden yok. varsa yoksa biliçe vur başkana vur.süper ligden kaldırın süleyman seba isminin kemikleri sızlar.
bu takıma sağ sol bek(kaliteli) 1 tanede defansa iyi bir adam.box to boxa kaliteli bir oyuncu lazım.yeni stadla çöp olan çoğu oyuncununda gönderilmesi gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 17:44:33 adler ]

Çevrimdışı ozan062

basaksehire Töre, Olcay ve Veli'den yoksun bir kadroyla mücadele edeceğiz.

tehlikenin farkındasınız dimi??
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 17:59:52 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı forzatunga

Frei,Pektemek,Sosa oynar kötü bir rotasyon değil bence.Zaten bu oyuncularla Başakşehir gibi takımlara gömemiyeceksek yazık.

Çevrimdışı ozan062

Frei,Pektemek,Sosa oynar kötü bir rotasyon değil bence.Zaten bu oyuncularla Başakşehir gibi takımlara gömemiyeceksek yazık.

tabiki ama maç temposu en buyuk sıkıntı,,, bundan birkaç gün once hep aynı kadro aynı kadro bşryerde patlarız dedim fener macı oncesi yapsın bi rotasyon dedim zaten yapmadıgı halde yenildik yapsaydı hem veli cezalı olmazdı hemde takım daha zinde olurdu ahh bilic ahh artık yapıcı tarafım kalmadı her zaman yıkıcıyım :bawling:
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 18:10:38 ozan062 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Fakındayım. Zaten yenemiyoruz adamları. Bilic partizan maçında rotasyon yapmazsa üzülerek söylüyorum lige havlu atarız.

Çevrimiçi Kartal Ç

Bülente 8.2 puan vermişler
hoca çok sağlam kanaat notu kullanmış demek ki. sözlüden 4 tane 10 vermiştir geçirmek için :evillol: maçı fener kaybetse de 8.2 mi verirlerdi yoksa 7.2 mi olurdu o merak içindeyim  :bandit:

Çevrimdışı ozan062

hoca çok sağlam kanaat notu kullanmış demek ki. sözlüden 4 tane 10 vermiştir geçirmek için :evillol: maçı fener kaybetse de 8.2 mi verirlerdi yoksa 7.2 mi olurdu o merak içindeyim  :bandit:

bizim için hakem faciası oalrak biten  macların hepsinde hakemler yukske puan alıyor nasıl admalar bize boyle kotu yonetmesinler birsey değişmiyorki işin caydırıcılıgı yok mis gibi dosuyorlar bize:((

Çevrimdışı Olimpos1903

Ne oldu?Yine bitti mi?Buraya kadar mıydı 2 aylık rüya?Hah,hakkımızı savunan olmadıktan sonra bunlar doğaldır.Beşiktaş Unity ve bazı taraftarlar Cumartesi saat 14'te TFF'ye yürüyüş düzenleyecek başkanı da davet ettiler twitter hesaplarından ama başkan katılır mı hiç tahmin etmiyorum muhtemelen o evinde Fenerbahçe'nin bu seneki şampiyonluğunu nerede kutlaması gerektiğini düşünüp,kutlama partisinde HANGİ TARZ kıyafet giyeceğine karar vermeye çalışacaktır?Koskoca(!) Beşiktaş yönetimi yaklaşık 2-3 aylık transfer döneminde 1 tane sağ bek bulamıyor ona mı yanalım mahallede takıma almayacağın Necip Beşiktaşta oynuyor ona mı yanalım?Kimse Necipi savunmasın 2004'te geldi Beşiktaşa en ufak bir gelişme göstermez mi insan a be kalas sen Q7 ile guti ile fernandes ile aynı ortamlarda bulundun insan hiç mi bir şeyler öğrenmez o saçına gösterdiğin çabayı az da futbola göstersen çok mu zor.Bu arada Bilic ne yapıyor akıl sır erdirmek zor.Sana 3 dakikada 2 gol yedirmiş adamla maça başlıyorsun.Güntekin Onay söyledi maçtan önce Bilic'in çok acayip derecede bir Necip takıntısı varmış.10-15 M euro verseler de sattırmam diyormuş  :claps: :claps: Bu arada Oğuzhana twitterdan küfreden hakemin lisansı elinden alınmış,Bülent Yıldırıma'da görevini çok iyi bir şekilde yapıp,rolünü mükemmel oynadığından dolayı 8,2 puan vermişler.SİZDEN RİCAM BEYAZ TV'DEKİ PİSLİKLERİ İZLEMEMENİZ.O İNSANLAR RANT İÇİN HER B.KU YERLER.BEŞİKTAŞ'I BİTİRME KAMPANYASINI HEPSİ BERABER YÜRÜTÜP AMAÇLARINA ULAŞMIŞTIR.İLK ÖNCE AHMET ÇAKAR-ROK DENEN KİŞİLERİN ŞAMPİYON YAPILACAK SÖZLERİ,SONRA SİNAN ENGİN DENEN ŞAHSİYETSİZ BEŞİKTAŞ DÜŞMANIN YOK OYUNCU PARASI AZ YOK ŞUNA BUNA FARK ATARLAR GİBİ SÖYLEMLERİ SONUCU BU DURUMA ZEMİN HAZIRLANMIŞTIR.BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON YAPILACAK DENİP HAKEMLERİN EZMESİ DOĞAL GÖSTERİLMEYE ÇALIŞILMIŞTIR.LÜTFEN BU FORUMDAN HİÇ KİMSE O PROGRAMI İZLEMESİN.
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 18:27:20 Olimpos1903 ]
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimiçi Samet Ç

Rezillik dün Fikret Orman'ın boşa konuştuğunu amacının taraftarın gazını almak olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Belki cumartesi günü tffye yapılacak yürüyüşten sonra bazı şeyler değişir diyorum ama o da zor.

Çevrimdışı CanEmre

Bülente 8.2 puan vermişler
az vermişler. görevini layığıyla yaptı oysa ki
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Samet Ç

BROTHERS ‏@BrothersBJK  4 sa.4 saat önce
Beşiktaşlı ünlüleri, başkan ve yönetim kurulunu, eski yöneticileri ve büyük Beşiktaş taraftarını C.tesi 14:00'da TFF'ye yürümeye bekliyoruz.

Buna dahil olarak Beşiktaş için şimdiye kadar ter akıtmış bütün eski futbolcularımızı ve diğer sporcularımızı davet ediyoruz.

Gün birlik olma günüyse, herkesi birlik olmaya davet ediyoruz.
Artık #AyakLan

BROTHERS ‏@BrothersBJK  3 sa.3 saat önce
Darbe yapmakla suçlanan abi, kardeşlerimiz için, sahada hakkı yenen futbolcularımız için, ctesi adalet diye haykırma vaktidir.
#AyakLan

Acaba kaç ünlü katılacak kaç yönetici katılacak kaç eski yönetici katılacak tabi ki sıfır.

Çevrimdışı Olimpos1903

Her ne olursa olsun ne kadar pisliğe bulaşmış olsa bile şu son 12 yılda Aziz Yıldırım gibi bir başkanımız olsun isterdim.Artık Süleyman Seba gibi ne kulüp için her şeyi ŞEREFiyle yapacak bir yönetici var,ne de Onun kadar Beşiktaşa sevgi besleyen bir başkan var.Hiç olmazsa sözünü geçiren bir adam Azize.Bizimki gibi taraftarın gazını almaya çalışmıyor .Beşiktaş'ın arkası boş dedi o bile hakemlere mesajı açıkça verdi.Biz hala adil olma derdindeyiz "bu puanı hak etmedik,bize yakışmaz,keşke onlarda gol atsa eşitlik olur" bizden başka bunları düşünen var mı adil olana puan,hak vermiyorlar benim istediğim kupa,şampiyonluk falan değil tek istediğim Beşiktaş'ı doyasıya seyredebilmek,kafamda bu maçta da hakkımız yenecek mi diye soru işareti olmadan.Yıllardır "hakkımız yeniyor,buna bir son verilsin,tek istediğimiz adil olsun ne bizim ne onların ......" böyle uzayıp giden ifadelerimiz var.SONUÇ:Hala aynı şeyler yapılmaya devam ediyor edecekte.
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 18:42:32 Olimpos1903 ]
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı f_madida

milliyette haber var biliç küfür etmiş sırpça.nasıl manipülasyon yapıyorlar.adamların yazarları hakem iyi diyor.bizim yazarların çoğuda iyi diyor.kazım kaptan vedat kaptan olacaktı ağızlarının payını verecekti.bunlar beşiktaşlı falan değil.tvde yorum yaparken bile pozisyonlardan hakemin bilerek yanlışlarından bahseden yok. varsa yoksa biliçe vur başkana vur.süper ligden kaldırın süleyman seba isminin kemikleri sızlar.
bu takıma sağ sol bek(kaliteli) 1 tanede defansa iyi bir adam.box to boxa kaliteli bir oyuncu lazım.yeni stadla çöp olan çoğu oyuncununda gönderilmesi gerekiyor.

asil sorun burada, Besiktasli yazar yok. Besiktas kontenjanindan yazan ve kendini Besiktasli gosteren ama is Besiktas'in hakkini savunmaya gelince kendi kosesine cekilip bana dokunmayan yilan 1000 yil yasasin diyen adamlar var. Ne ise yaradigi bilinmeyen ama renkli basin tarafindan Besiktasli kontenjanina sokulan bu isimler Besiktas'in en buyuk dusmanlari.

Kim bunlar derseniz: Atilla Gokce, Sergen Yalcin, Tumer Metin, Sinan Engin ilk sirada, Besiktas'la alakasi olmamasina ragmen Besiktas kontenjanina sokulan Alpay Ozalan da ayri bir fenomen. Besiktas'li olup da konusmayanlar icinde ise Metin Tekin, Ali Gultiken, Guntekin Onay ve etkisiz eleman Adnan Aybaba var. Besiktas'i ulusal basinda acikca savunan tek isim Ali Ece ve klupten ayrilmasina ragmen takima halen sahip cikan Onder Ozen. Bu kadar sozde Besiktas'linin Besiktas ustunden ekmek yiyerek takimin haklarini dahi savunmadigi bir ortamda Besiktas'in linc edilmesi gayet normal.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Olimpos1903

asil sorun burada, Besiktasli yazar yok. Besiktas kontenjanindan yazan ve kendini Besiktasli gosteren ama is Besiktas'in hakkini savunmaya gelince kendi kosesine cekilip bana dokunmayan yilan 1000 yil yasasin diyen adamlar var. Ne ise yaradigi bilinmeyen ama renkli basin tarafindan Besiktasli kontenjanina sokulan bu isimler Besiktas'in en buyuk dusmanlari.

Kim bunlar derseniz: Atilla Gokce, Sergen Yalcin, Tumer Metin, Sinan Engin ilk sirada, Besiktas'la alakasi olmamasina ragmen Besiktas kontenjanina sokulan Alpay Ozalan da ayri bir fenomen. Besiktas'li olup da konusmayanlar icinde ise Metin Tekin, Ali Gultiken, Guntekin Onay ve etkisiz eleman Adnan Aybaba var. Besiktas'i ulusal basinda acikca savunan tek isim Ali Ece ve klupten ayrilmasina ragmen takima halen sahip cikan Onder Ozen. Bu kadar sozde Besiktas'linin Besiktas ustunden ekmek yiyerek takimin haklarini dahi savunmadigi bir ortamda Besiktas'in linc edilmesi gayet normal.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
BU HOCAM BU BEN DE BUNU DİYORUM HER BİRİ KENDİNİ BEŞİKTAŞLI GÖSTERİP ASLINDA BEŞİKTAŞA EN FAZLA ZARAR VERENLER.İNSAN YEDİĞİ EKMEĞE BU KADAR NAMERTÇE DAVRANIR MI?ALİ ECE BİLE YAZISINDA HAKEMDEN HİÇ BAHSETMEMİŞ TABİİ HEP BEŞİKTAŞI SAVUNUYOR ONU GÖRÜYORUZ AMA KEŞKE BAHSETSEYDİ.ŞU ANDA BEŞİKTAŞA GERÇEKTEN DEĞER VERENLERİN BAŞINDA ÖNDER ÖZEN,ALİ ECE GELİR.TURGAY DEMİR DE SAVUNUYOR DA O AZİZE KARŞIT NE VARSA ONU DESTEKLİYOR DAHA ÇOK  :lol: UĞUR MELEKEYİ DE ÇOK BEĞENİYORUM OBJEKTİF BAKANLARIN EN BAŞINDA GELİYOR ŞAHSIMCA.BU SAYDIĞIM ARASINDA GERÇEKTEN BEŞİKTAŞLI OLUP BİR ŞEYLER BİLİPTE BEŞİKTAŞI SAVUNAN TEK ALİ ECE VAR O DA GENELDE HERKESE EŞİT DAVRANMAYA ÇALIŞIYOR ÇOK BEŞİKTAŞLI VAR AMA SAHİP ÇIKAN YOK.

Çevrimdışı Türkay

Düşünüyorum da stat bitse hakemi de aziz yıldırım gibilerini de yeneriz, avrupa da da kanatlanırız da işte. Stat ile birlikte maddi olarak da rakiplerimizin üstüne çıkacağız. Beşiktaş'ın tek kurtuluşu Vodafone Arena. O yüzden bu yönetim ve özellikle Slaven Bilic'e statın da bizimle birlikte olduğu bir sezon daha verilmesi gerekiyor. Çünkü gerçek Beşiktaş o zaman çıkacak sahaya. Gerçi ben Slaven Bilic'in daha 5 yıl kalmasını isterim.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi murat

CENK
                    (altyapı)   atınç   (pedro,sivok veya ersan) ismail

veli 
                       göhhan    kerim      olcay     uğur boral
                                             cenk tosun
partizan maçına bu şekilde
 çıkmak bence çok isabetli olur.
haftasonu oynayamayacak olanlar oynasın gençler tecrübe kazansın.bir kaç isimde dinlenmiş olsun.takımın bu kadroyla hem ligi hem avrupayı hem kupayı kaldırması zor.lig başlamadan dediğim gibi bu takımın iki yönlü bir ortasaha ile demba ba ayarında bir gölcüye ve tabiki bir sağbeke ihtiyacı vardı.ekonomik gerçekler tabi bunları mümkün kılmadığıda bir gerçek.

Çevrimdışı Deniz

Kendimize sormamiz gereken Asil soru su :

Fenerbahce butun deplasman derbilerini atlatarak 8 haftada 16 puan topladi.
Besiktas bunu yapabilecek kadroya ve teknik beceriye sizce sahip mi?eger sahipse neden yapamadi?deplasmanda derbi bile oynamadan fenerin 2 puan gerisine dusen takimin fenere karsi ligde tutunma ihtimali nedir?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı frkndgnr

Çarşı diye bi grup var bu grup siyaset yapacağına biraz Beşiktaşın haklarını savunsun gezide en öndeydi. Bi kerede Beşiktaş için sokağa çıksın

Çevrimiçi murat

Kendimize sormamiz gereken Asil soru su :

Fenerbahce butun deplasman derbilerini atlatarak 8 haftada 16 puan topladi.
Besiktas bunu yapabilecek kadroya ve teknik beceriye sizce sahip mi?eger sahipse neden yapamadi?deplasmanda derbi bile oynamadan fenerin 2 puan gerisine dusen takimin fenere karsi ligde tutunma ihtimali nedir?
hakem farkı olmasa neden olmasın.lig başından beri verilmeyen 5-6 penaltımız rakip teknik kadroların gösterdiği kırmızı kartlar vs olmasa bu takımın önünde duramazlar.özgüveni kaybetmez ve yılmadan devam edersek neden olmasın.yeterki yıkmayalım işler öyle bir dönerki neye uğradıklarını şaşırırlar.şuan hayat öpücüğü ve kalp masajıyla yollarına devam ediyorlar.bizde eksik olan bu.kırılma anlarını büyük kayıpla atlatamazken onlara devamlı bir suni tenefüs kalp masajı uygulanması.

Çevrimdışı ozan062

Çarşı diye bi grup var bu grup siyaset yapacağına biraz Beşiktaşın haklarını savunsun gezide en öndeydi. Bi kerede Beşiktaş için sokağa çıksın

siyasi sebeblerle olaylar cıktıgında ilk sokaga cıkan carsımıydı?? degildi sonradan destek verdi doalyısıyla kıyaslaman yanlıs,,

fakat bu taraftarlar efsane baskanıda yolladı buda dogru

ama sonucta biz ayaklansak nolur,, birkere sanırım tff binasının otoparkında içi bos silah koyulmustu birseyler değişmişti ama devamında noldu?? yine aynı seyler onun için biz değil esas yukardakiler işini yapacak...

bu akdar insan oluyor iş kazalarında diğerlerinde bir tane gorevli istifa etmiyor türkiyede onun için adalet demeyin bana...

Çevrimdışı Deniz

Onlar yurudugunde katildin mi sen?ben adanadan gidip katilmistim.ya sen?
http://m.radikal.com.tr/spor/carsi_tffye_yuruyor-1167476
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba