Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963470 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Forza ya TC'siz kayıt olamıyor muyuz? Kendi takımımın taraftar formuna üye olamıyorum arkadaş   :s20:
Olamıyorsun kardeşim.

Çevrimdışı Türkay

Olamıyorsun kardeşim.

Off merak ediyodum ordaki muhabbetleri. Yasaklı Link ya giriyorum da adamlar forum değil de tarlaya sürülmüşler gibi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2014, 20:49:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Forza ya TC'siz kayıt olamıyor muyuz? Kendi takımımın taraftar formuna üye olamıyorum arkadaş   :s20:

Bu da ayrı bir ironi. Passolig'e karşıyız derken gösterilen sebeplernden biri tc ama protesto edenler Tc istiyor üye olurken  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Fenere o penaltıların nasıl çalındığı bugün belli oldu. Aziz hakemleri tehdit etmiş ve Pfdk'ya sevk edilmiş yanılmıyorsam. Ne güzel hayat anasını satayım git tehdit et sonra beleşten penaltını al ceza olarak en fazla 1 ay hak mahrumiyeti al.

Çevrimdışı manyak1903

Bu da ayrı bir ironi. Passolig'e karşıyız derken gösterilen sebeplernden biri tc ama protesto edenler Tc istiyor üye olurken  :)
pek sanmam sadece pasolige tepki T.C. numarasından olsun.pasolig tekel olması ve o tekelin kim olduğu bilinmesi.en fazla pasonun banka müşterisi yapması vardır T.C. den dolayı.üniversitelerde bile zorla bankaya müşteri yapıyorlar bir şekilde maalesef.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

bence biz bundan sonra tek farklı galibiyette, maç bitmeden gündoğdu yapmayalım.ya yenilirken ya 2 fark olsun.2 gündoğdu 2 hüsran bu sene.gündoğdudan değil zaten , o gün atmosferi birden bozduk ,kazandık havasına girince futbolculara da yansıdı bana kalırsa.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi Samet Ç

bence biz bundan sonra tek farklı galibiyette, maç bitmeden gündoğdu yapmayalım.ya yenilirken ya 2 fark olsun.2 gündoğdu 2 hüsran bu sene.gündoğdudan değil zaten , o gün atmosferi birden bozduk ,kazandık havasına girince futbolculara da yansıdı bana kalırsa.
Derbi de maç başlarken yapmak lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Ne kadar inanılır bilmem ama fanatiğin yazarı orhan yıldırım devre arası  3 takviye yapacağımızı yazmış twittera ben pek inanmadım ama sağ bek stoper ön libero lazım

Çevrimdışı Efe

bu arada fener ve partizan maçları yağışsız 10 derece gibi sıcaklıkta oynanak ideal bir hava olacak herkesi maçlara bekliyoruz passolig olmayanlar hemen alabilirler biletlerini yükletebilirler :)

passolig kart almak için
http://www.passolig.com.tr/

bilet yüklemek için
https://www.passo.com.tr/

passolig kartı bilgisayardan aldıktan sonra 30 dakika içinde bilet yükletebiliyorsunuz kartınız gelmese bile tek geçişlik pass kartla maçlara girebiliyorsuz :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Fenere o penaltıların nasıl çalındığı bugün belli oldu. Aziz hakemleri tehdit etmiş ve Pfdk'ya sevk edilmiş yanılmıyorsam. Ne güzel hayat anasını satayım git tehdit et sonra beleşten penaltını al ceza olarak en fazla 1 ay hak mahrumiyeti al.
sonuç olarak kimse sezon bittiğinde bunları konuşmaz şampiyon musun değil misin herkes ona bakar o yüzden biz ne kadar bunlar doğru değil desekte lafta kalıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

sonuç olarak kimse sezon bittiğinde bunları konuşmaz şampiyon musun değil misin herkes ona bakar o yüzden biz ne kadar bunlar doğru değil desekte lafta kalıyor.
Haklısın maalesef.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Çevrimdışı Deniz

Bu arada herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Senin de kardeşim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Badem hakem raporunu açıklıyor Töre ile ilgili
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Coupe

Çevrimdışı Abdullah

Badem hakem raporunu açıklıyor Töre ile ilgili
Açıklamaya başladı mı 00.55 dememiş miydi @Deniz
00.55 ne ya bu badem öldürüyor beni  :iscrewy:

Çevrimiçi Samet Ç

Gazete baskısı olmasın diye öyle yapıyor herhalde

Çevrimdışı Deniz

onun badem tipini ..Alacam bir gün klavyesini elinden zaten @Abdullah

Çevrimiçi Necmi

hocam epey mutlu ediyorsun dediklerinle rakibimizin fener olması kısmına da katılıyorum ama lig tv lobisi nasıl işe yaramazmış onu pek çıkaramadım futbolu yönetenlerin başında geliyor lig tv. :iscrewy:
yanlış yorumlamışsın işe yaramaz demedim fener için tek güçlü olan lobi lig tv demek istedim ellerinde bir tek o var onun dışında etkili lobileri yok aziz tek adamlığı onlara sürekli kan kaybettiriyor lig tvde menfaati için feneri itekliyor ama bu sene lig tv fenerin şampiyonluğunu istemez işi bir sene daha götürmek varken neden bu sene fenerin şampiyon olmasını istesinki senenin sonuna kadar bir şekilde yarıştırırlar ama bunların lig tv nin iteklemesiyle bile yarışacak halleri yok ancak bizi durdurarak yarış sağlarlar @Olimpos1903

Çevrimdışı ALI RIZA

Seneye iyi takım trasnferler yaparsan seneye de bu düzeni bozarız...

Çevrimiçi Necmi

olayı bu kadar basite indirgememek lazım sonuçta biletix den bilet alırkende tc numaranı veriyordun burda olayın boyutu daha farklı seni zorla şubesi olmayan bir bankaya müşteri yapıyorlar yetersiz kalacağı belli olan bir sisteme üye yapılıyorsun bunun bin tane yolu varken yandaşlarına rant sağlayan bir yol seçim bunuda sana güvenlik diye yutturmaları nasıl güvenlikmiş şimdi koltuklarımıza oturabiliyormuyuz veya bir olay çıkınca küfür edilince müdahalemi ediliyor bu sistemi kurdun madem o zaman benim takımım niye küfürden ceza alıyor edeni tespit et sokma ama sistem bunun için değil sen kalk iktidarı protesto et bakalım bir sonraki maç girebiliyormusun bana küfürü ortadan kaldıracağım diyorsan kaldıracaksın ama sırf kendin için bir sistem kuruyorsan o zaman elbetteki protesto edecek taraftar sen bunu bir yerlere rant sağlamak için yapmasaydın her kulüp kendi sistemini yapmaya mecbur deseydin yapmayanlarda başkasına taşöre edebilir dedinmi bu aktif bank olur pasif bank olur o zaman derdikki kulüp aktif bankı seçti bu iş için tercih kulübün bizede uymak düşer uyardık @Çağrı

Çevrimiçi Necmi

tc ni versen bile gene olamazsın yaşın yetmiyor :D forzada yaş sınırı var @Türkay

Çevrimdışı Olimpos1903

Başkan hala niye bu kadar susuyor anlamış değilim her kameraya konuşan Fikret Orman son olaylar hakkında açıklama yapmadı.Mete Vardar da PFDK'ya sevk edilmiş iyi bari hiç olmazsa saçma bir sebep değil az da olsa hakkımız aradığımızdan olmuş nerede nasıl konuşması gerektiğini bilen yönetimdeki ender adamlardan biri :lol:
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2014, 06:12:24 Olimpos1903 ]
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 08:47:08
  • Beşiktaş / Bodrum
olayı bu kadar basite indirgememek lazım sonuçta biletix den bilet alırkende tc numaranı veriyordun burda olayın boyutu daha farklı seni zorla şubesi olmayan bir bankaya müşteri yapıyorlar yetersiz kalacağı belli olan bir sisteme üye yapılıyorsun bunun bin tane yolu varken yandaşlarına rant sağlayan bir yol seçim bunuda sana güvenlik diye yutturmaları nasıl güvenlikmiş şimdi koltuklarımıza oturabiliyormuyuz veya bir olay çıkınca küfür edilince müdahalemi ediliyor bu sistemi kurdun madem o zaman benim takımım niye küfürden ceza alıyor edeni tespit et sokma ama sistem bunun için değil sen kalk iktidarı protesto et bakalım bir sonraki maç girebiliyormusun bana küfürü ortadan kaldıracağım diyorsan kaldıracaksın ama sırf kendin için bir sistem kuruyorsan o zaman elbetteki protesto edecek taraftar sen bunu bir yerlere rant sağlamak için yapmasaydın her kulüp kendi sistemini yapmaya mecbur deseydin yapmayanlarda başkasına taşöre edebilir dedinmi bu aktif bank olur pasif bank olur o zaman derdikki kulüp aktif bankı seçti bu iş için tercih kulübün bizede uymak düşer uyardık @Çağrı

@Necmi abi zaten sebebi demedim sebeplerinden biri dedim  :) Tabi ki anlattığın sebepler temel sebepler ama karşı çıkılırken öne çıkarılan anlattıkların değil tc mizi alıyorlar fişleniyoruz oldu. Ben sistemi söylediğin sebeplerden kesinlikle desteklemiyorum en başta tekelcilik var ortada. Kulübe kendi passossunu kendi oluşturma şartı konsa bunlar olmazdı. Kart1903 ün içine aktive edeceklerdi sadece ya da fenerkarta ama işlerine gelmedi. Ama sebeplerden biri de bu gösterdiği için çArşı Biraz komik oluyor bu haliyle  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 08:48:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Başkan hala niye bu kadar susuyor anlamış değilim her kameraya konuşan Fikret Orman son olaylar hakkında açıklama yapmadı.Mete Vardar da PFDK'ya sevk edilmiş iyi bari hiç olmazsa saçma bir sebep değil az da olsa hakkımız aradığımızdan olmuş nerede nasıl konuşması gerektiğini bilen yönetimdeki ender adamlardan biri :lol:

Beni şaşırtan Ahmet Kavalcı ve Deniz Atalay hiç konuşmuyor 5 aydı başımıza taş yağacak  :lol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli