Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3962763 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Olimpos1903

mancini para almamıştı diye biliyorum hatta gsli taraftarlar bu yüzden adama saygı duymuşlardı sanırsam prandalli bunu da yapmaz almadan gitmez diyorlar  :evillol: gelen gideni aratıyor  :lol:
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Olimpos1903

GİTTİKÇE DAHA FAZLA SEVİYORUM DİYECEM DE HERHALDE O SEVGİNİN DORUK NOKTASINA ULAŞTIM  :iblush: GERÇİ DOĞRULUĞUN PEK GÜVENİLMEZ BİR GAZETE AMA BÖYLE BİR ŞEY OLDUYSA DA BU ADAM BUNU YAPAR YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ SOSYALİST BERELİ GİTARİST TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ  :super:
Beşiktaş'ta taraftarın ve futbolcuların sevgilisi olan Slaven Bilic'in ekim ayı başında Premier Lig takımlarından Newcastle United'dan transfer teklifi aldığı ortaya çıktı. Alan Pardew'in yerine takımı ateşleyecek bir teknik adam arayan İngiliz ekibi, Hırvat çalıştırıcının kardeşi Domagoj ile temas kurdu. Bilic'in kardeşi ile görüşen kişinin ise Galatasaray'a Roberto Mancini transferinde aracı olan Muzzi Özcan olduğu öğrenildi. İngiliz yetkililerin, menajerler aracılığıyla ilettikleri teklifte Hırvat teknik adama yıllığı 2 milyon sterlin'den 3 yıllık anlaşma önerildiği ifade edildi. Ayrıca ilk 4'e girilen her sezon için 250 bin sterlin zam ve 3 yıl içinde harcanmak üzere 90 milyon sterlin transfer bütçesi sunulduğu dile getirildi.

Kibarca 'olmaz' dedi

Ancak Slaven Bilic'in, kardeşi tarafından kendisine iletilen teklife olumsuz yanıt verdiği kaydedildi. Siyah-beyazlı çalıştırıcının, Newcastle United'e teşekkür ederek, "Benim burada başkana, futbolculara ve taraftara verilmiş bir sözüm var. Premier Lig'de çalışmak tabii ki hayalim ama bir erkek için önce verdiği sözler gelir" dediği öğrenildi.

Tek hedef şampiyonluk

Bilic'in bu tavrı bir kez daha gönülleri fethetti. Hırsı, çalıma azmi ve samimi tavırları nedeniyle camiada büyük saygı duyulan Hırvat hocanın, bu sezon Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya ve UEFA Avrupa Ligi'nde final oynatmaya konsantre olduğu ve başka hiçbir şey düşünmediği belirtildi.

(Fotomaç)
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı ozan062

bugun 4tlemek için burdayız

BEŞİKTAŞ'ımızın İlk 11'i : Tolga Necip-Franco-Ersan-Motta Atiba-Veli Gökhan-Oğuzhan-Olcay Demba Ba

bilice olan inancım azalmaya devam yahu adam bu takım avrupaya lige hep aynı kadro giderse bir yerden sonra agır mıcar
kendince diyebilrsin baska adammı var o zaman bizi ucurtmucan biraz su inatlarından uzaklas yav
boylesine bir rakibe yapmıcaksan bu rotasyonu nereye yapıcaksın yav git olcayı dinlendir ne bileyim yap birseyler:(((
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 17:37:25 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 17:47:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

BEŞİKTAŞ'ımızın İlk 11'i : Tolga Necip-Franco-Ersan-Motta Atiba-Veli Gökhan-Oğuzhan-Olcay Demba Ba

bilice olan inancım azalmaya devam yahu adam bu takım avrupaya lige hep aynı kadro giderse bir yerden sonra agır mıcar
kendince diyebilrsin baska adammı var o zaman bizi ucurtmucan biraz su inatlarından uzaklas yav
boylesine bir rakibe yapmıcaksan bu rotasyonu nereye yapıcaksın yav git olcayı dinlendir ne bileyim yap birseyler:(((

Yahu niye dinlendirsin Ozan takım yorgunsa dinlendirilir gereksiz rotasyon takımı dinamitler. Takım bu haftadan sonra bir hafta dinlenecek işte zaten yarısı Partizan maçının yarosomda aldı Töre  ba oyundan.

İnancı en iyi adamları oynatrıyor diye kırılanı da ilk kez görüyorum  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı siyah-1903

kadro iyi bence.. alınacak farklı bir galibiyet daha zorlu bir süreç öncesi özgüveni artırır. yeter ki sakatlık olmasın.. her pozisyonda 1.tercihlerle oynayarak maça verilen önem de gözönüne serilmiş.. rotasyon konusuna çok takılmıyorum, esas kadronu belirlersin, dönüşümü de arada yaparsın, bu maç esas kadro maçıdır, kazanıp tepede uzaklaşma ve sorgusuz lider olarak kabul görme maçı..
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimiçi Samet Ç

Niye dinlendirsin ki? Çok tempolu bir avrupa maçından mı çıktık ? Bilic eğer rotasyona gitseydi bu maçta açık açık söylüyorum kaybederdik.

Çevrimdışı doctore

semih şentürk hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? şahsen bu adam beni çok şaşırtıyor. adam yedek oynasa atıyor ilk 11 oynasa atıyor. yıllardır standardını koruyor. lig başından beri özellikle takip ediyorum adam acayip başarılı. hiç salmamış, hala ispatlayacak birşeyleri varmış gibi savaşıyor. evet yaşı var ama bir iki yıl bu adam kadro derinliği yaratabilmek açısından çok iyi bir tercih olur. hatırlayın yusuf u futbolunun son deminde geldi müthiş katkı verdi ve gitti. bence semih şentürk ten mutlaka faydalanılmalı.  :claps: :claps:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Tolga

semih şentürk hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? şahsen bu adam beni çok şaşırtıyor. adam yedek oynasa atıyor ilk 11 oynasa atıyor. yıllardır standardını koruyor. lig başından beri özellikle takip ediyorum adam acayip başarılı. hiç salmamış, hala ispatlayacak birşeyleri varmış gibi savaşıyor. evet yaşı var ama bir iki yıl bu adam kadro derinliği yaratabilmek açısından çok iyi bir tercih olur. hatırlayın yusuf u futbolunun son deminde geldi müthiş katkı verdi ve gitti. bence semih şentürk ten mutlaka faydalanılmalı.  :claps: :claps:
semihi bilmem de açıkçası ben olsam orta sahada rotasyonu arttırmak için bilali alırım ligi biliyor,oyun tekniği iyi ve karakterli oyuncu bize ligin 2.yarısında katkı sağlayabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

arkadaslar bir iki kişi yeter koca kadroyu rotasyona sokması gerekmezki:)) sakin biraz kadro iyi zaten ama adamlar 7 haftada bilmiyorum 15 maç yapmıstır mesela atiba mesela veli bu adamlar istisnasız habire oynadılar biraz dinlensinler yav

Yahu niye dinlendirsin Ozan takım yorgunsa dinlendirilir gereksiz rotasyon takımı dinamitler. Takım bu haftadan sonra bir hafta dinlenecek işte zaten yarısı Partizan maçının yarosomda aldı Töre  ba oyundan.

İnancı en iyi adamları oynatrıyor diye kırılanı da ilk kez görüyorum  :evillol:

soylediğimide farklı anlıyan 88bininci kişisin:))

en az risk bu macta niyemi soyluyorum1 puan her halukarda farkımız var diğerleriyle ama haftaya mesela boyle bir dilendirme fırsatın yok hatta onumuzdeki 3 hafta yok... milli arada yok yani sıkısıık donemde zorlanabiliriz onlemini simdiden alsınlar diyorum bilici maç içinde gorucez bakalım bugun neler yapacak:))

not: (bir hafta dinlenecek demiş cagrı nasıl yav? eger oyleyse dediklerim çope)
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 18:11:40 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

arkadaslar bir iki kişi yeter koca kadroyu rotasyona sokması gerekmezki:)) sakin biraz kadro iyi zaten ama adamlar 7 haftada bilmiyorum 15 maç yapmıstır mesela atiba mesela veli bu adamlar istisnasız habire oynadılar biraz dinlensinler yav

soylediğimide farklı anlıyan 88bininci kişisin:))

en az risk bu macta niyemi soyluyorum1 puan her halukarda farkımız var diğerleriyle ama haftaya mesela boyle bir dilendirme fırsatın yok hatta onumuzdeki 3 hafta yok... milli arada yok yani sıkısıık donemde zorlanabiliriz onlemini simdiden alsınlar diyorum bilici maç içinde gorucez bakalım bugun neler yapacak:))
haklı olabilirsin de şuan motta yerine ismail oynar franco yerine sivok oynayabilir onun haricinde rotasyonda kullanabileceğimiz oyuncu var mı bence yok.mutlak 3 puana ihtiyacımız varken demba ba yerine cenkle başlamak mantıklı değil ya da töre nin yerine formsuz frei ile.böyle bakarsak yapacak birşey yok gibi keşke sakatlanan oyuncular kadroda olsaydı da dediğini yapabilseydik :)

Çevrimdışı Olimpos1903

ntvspora bak ya adamlar bizim oyuncuların aldığı maaşa takmışlar gsli yeni oyuncuların aldığı maaşı lira şeklinde yayınlayıp bizimkilerin maaşlarını euro olarak yayınlıyorlar :)

Çevrimdışı Sedat

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin iddaa oranları belli oldu.
Beşiktaş: 1.90
Beraberlik: 3.40
Fenerbahçe: 2.60

Derbilerde bize 3.00 orandan aşağısı zor verilirdi noldu ki böyle birden  :biggrinking:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 18:26:39
  • Beşiktaş / Bodrum

not: (bir hafta dinlenecek demiş cagrı nasıl yav? eger oyleyse dediklerim çope)

Fener maçı 2 kasım'da kardeşim hafta arası Uefa maçı da yok yani takım 6 gün dinlenecek  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

BEŞİKTAŞ-Fenerbahçe derbisinin iddaa oranları belli oldu.
BEŞİKTAŞ: 1.90
Beraberlik: 3.40
Fenerbahçe: 2.60

Derbilerde bize 3.00 orandan aşağısı zor verilirdi noldu ki böyle birden  :biggrinking:
varınızı yoğunuzu basın oran düşmeden :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 18:27:27
  • Beşiktaş / Bodrum
semihi bilmem de açıkçası ben olsam orta sahada rotasyonu arttırmak için bilali alırım ligi biliyor,oyun tekniği iyi ve karakterli oyuncu bize ligin 2.yarısında katkı sağlayabilir.

Kesinlikle katılıyorum  :) Gekas'ı da versinler ikisini 6 ay sonra geri iade ederiz  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Erciyes maçında fire vermezsek derbi tadından yenmez  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Kesinlikle katılıyorum  :) Gekas'ı da versinler ikisini 6 ay sonra geri iade ederiz  :icool:
aynen gekas bile yarım sezonda bize 5-6 maç rahat kazandırır valla :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 18:33:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Yasaklı Link'dan alıntı   :biggrinking:

Anlı şanlı Aziz Yıldırım procesinde her 200 üye adam başı 2000 er lira verip 1 (Yazı ile "bir") kişi olarak da oy verebiliyorlar.

Ben de karşı proce geliştirdim.

Beş arkadaş toplanıp 2000 er liraları birleştirelim ve toplam 10000 TL yapalım. İçimizden bir arkadaş da seçimle o parayı helalinden kulübe yatırıp kongre üyesi olsun.

Böylece aynı paraya 200 de 1 oy hakkımız olacağına 5 de 1 oy hakkımız olur. Kısaca adam sayılmamız 40 kez artar. Cebimizden de bir kuruş fazla para çıkmaz.

O seçimle üye olan şanslı arkadaşın kontenjanından havuzdan‚ lokalden bile yararlanırız belki.

Hepinize fikir hedayem olsun.

Öldüm gülmekten akşam akşam   :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 18:34:11
  • Beşiktaş / Bodrum
aynen gekas bile yarım sezonda bize 5-6 maç rahat kazandırır valla :D

Tek sıkıntı Akhisar küme düşer  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

haklı olabilirsin de şuan motta yerine ismail oynar franco yerine sivok oynayabilir onun haricinde rotasyonda kullanabileceğimiz oyuncu var mı bence yok.mutlak 3 puana ihtiyacımız varken demba ba yerine cenkle başlamak mantıklı değil ya da töre nin yerine formsuz frei ile.böyle bakarsak yapacak birşey yok gibi keşke sakatlanan oyuncular kadroda olsaydı da dediğini yapabilseydik :)

orası oyle bunu farkında olamnızda beni sevindirdi ben onu anlatırken bir anlam daha yüklüyorum değiştirdiğinde de sıkıntı var:D
dediğin gibi mutlak 3 puanda lazım onun için riske girilmez ama cagrıda diyorki baya arada gun farkı var sorun yok ama ben simdiden kendimce uyarımı yapayımda sonra yine mazeret seklinde onumuze sunulmasın bazıları tarafından çünkü bu bariz belli

formsuzluk, kart ve sakatlıklar oldugunda sonra neden oyuncularımız hazır değil maç formu tutmamıs vesaire denmesin:))

hermen ornekle kapatıyorum gecen seneki fener yedekten adam soktugundadafaydası maksimizeydi,,, ki biz birde sadece lig gitmiyoruz daha musait....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 18:37:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada stad yapıldıktan sonra başkan tesisleşmeye önem vermeli artık.

Beşiktaş'ta semtte artık nerede olur bilmiyorum beledeiye başkanı ile anlaşıp deniz kenarına bie lokal yapmalı Beşiktaş.

Kongre üyeleri maç izleyip , yemek yiyebileceği , havuza girebileceği , organizasyon yapılabilen her haliyle bir lokal. Konaklamalı olmalı her şey düşünülmeli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Yeri zamanı değil ama aklıma geldi. Şu milli maç aralarını hiç sevmiyorum. Hem ligden hem Beşiktaştan uzak kalıyoruz. Milli takımı zaten her maç pat ediyolar. Üstüne bir de oyuncularımız sakatlanıyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

ilk 11 imiz

tolga-necip-franco-ersan-motta-g.töre-veli-atiba-oğuzhan-olcay-demba ba
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 19:11:35 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı ozan062

mesela en basit sekliyle motta yerine ismail bugun denenebilirdi,,, zaten her sekilde beklerden fayda gelmiyor ama onada bir fırsat çünkü gecen mac roportaj verirken hafif üzgün bezgin gordum moralde motivasyonda olurdu bu,, pedro bugun bir gol atacak insallahh

sivok neden kesildi bugun mesela,, escude yapılmayan sey sivoka yapılıyor buda ilginc bir detay...
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 18:49:10 ozan062 ]