Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963536 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

emin ol bize +10 fark falan attırmazlar biraz puan açalım doğramaya başlarlar :bandit:

cok buyuk ihtimal aynen oyle olacak abi simdiden tecrubeliyiz onunu kesmeliyiz  :outtahere:

Serhat Ulueren, Unal Aysal'in hirsizliklarini anlatiyor 360TV'de.. Adam harbiden de buyuk gazeteci...

oda cok donek adam gitti diye bunlar
yurekli oslalardı bundan aylar once serhatları beyaz tvdekileri aysal cagırmıs bir gun borsadaki sorunları dillendirmemeleri için onlara izahat vermiş,,,

sen gazeteciysen medyadaki bir zat isen ne olursa olsun o haberi yapıcaksın ama yapmıyorsanız ben sizi sorgularım....

yani hepsi bos iş içi bos herifler....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı manyak1903

yok o kadar da değil, kimse bizimkinin eline su dökemez
bizimkinin eline su mu ,bi kerem bizimki büyük düşünüyor, Türkiye'yi komple göçertme aşamasında  :kop:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Fatih

cok buyuk ihtimal aynen oyle olacak abi simdiden tecrubeliyiz onunu kesmeliyiz  :outtahere:

oda cok donek adam gitti diye bunlar
yurekli oslalardı bundan aylar once serhatları beyaz tvdekileri aysal cagırmıs bir gun borsadaki sorunları dillendirmemeleri için onlara izahat vermiş,,,

sen gazeteciysen medyadaki bir zat isen ne olursa olsun o haberi yapıcaksın ama yapmıyorsanız ben sizi sorgularım....

yani hepsi bos iş içi bos herifler....
Kaynaginiz nedir?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Aysel belediyede ve devlet kurumlarinda rusvet yedirmedik adam birakmadi diye soylenti vardi.eger ortaya cikarsa gs de fena ceza alir.zaten ultravesti baskanina verdigi rusvet de cikti ortaya.bunlarin hukukcu baskan secmelerinin sebebi de bu zaten bu pislikleri usulune gore uydurmaya calisacaklar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Galatasaray Schalke gibi isminin sonuna 04 koyacakmış... 

Galatasaray 04 :D

Çevrimdışı ozan062

Kaynaginiz nedir?

gecen haftaki gs macı bittiğinde 15 dakka bunu konustular yayınları izlediyseniz duymussunuzdur dakikalarını bulup atmak gerekirse yarın ozel oalrak bunun için vakit ayırıcam...

Çevrimdışı ilhan mansız

adamlar hep tarık çamdalın kanadından gelmişler tam koridor olmuş orası

Çevrimdışı manyak1903

GS Dordmunddan yediği golün aynısını yiyecekti gene
alışmış kudurmuştan beter :D kenardan bindir , muz kes , arkadan bindiren vursun Gs yesin  :lol:

Çevrimdışı Fatih

gecen haftaki gs macı bittiğinde 15 dakka bunu konustular yayınları izlediyseniz duymussunuzdur dakikalarını bulup atmak gerekirse yarın ozel oalrak bunun için vakit ayırıcam...
Zahmet olmayacaksa izlemek isterim hocam...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anil

Aynen.Biz serdarı sevmiyoruz ama adam en azından savunmada bi standartı var.

Çevrimdışı Deniz

Pirtlandelli istifa etmis (ntvspor)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Serhat Ulueren, Unal Aysal'in hirsizliklarini anlatiyor 360TV'de.. Adam harbiden de buyuk gazeteci...
yapma Fatih, gerçi sen işin içindesin ama bu adam sansasyondan başka bir şey aramıyor. Desteksiz sallayan biri

Çevrimdışı Tolga

şampion olunca renkliler kötü,renklilerden biri şampiyon olunca gs ya da fb kötü.lütfen bu laflara oyunlara gelmeyin.
u19 daki oyuncumuz eslem 2 kere üstüste penlatı kazanınca 2.nci penaltıyı kaleciye bırakmış.bir yerd okudum ama doğru olup olmadığını bilmiyorum.
aleyhine 2 penaltı verilen aynı maçta 3 büyükler arasında(diğer takımlarla oynarken) tek takım...
38 maçtır ligde penaltı atamayan takım...
zaten ben de o yüzden diyorum sezonu nisanda falan bitirmemiz lazım normal şartlarda.geçen sene hem biz hem gs ortada yoktu fb bunu yaptı eğer bunu yapabiliyorsak şu şartlarda kendimizi kanıtlamış oluruz tekrardan.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

Aynen.Biz serdarı sevmiyoruz ama adam en azından savunmada bi standartı var.
daha önce de yazdım. Türkiye de yerli sağbek olarak Serdar aslında en iyisidir. Ne bursadaki şener ne tarık serdarın yanına yaklaşamaz.

Çevrimdışı ozan062

Zahmet olmayacaksa izlemek isterim hocam...

tamamdır yarın bunun dakikalarıyla mesajlıcam alıntılıcam :ok:

yapmaya  istifa ettiyse yırttılar:((

Çevrimdışı manyak1903

sosa ligde sadece 2 maç oynadı.. dembaba da sanırım 3 maç oynadı... Güntekin yanılmış demek çok mu zor..
Demba ile Sosayı çıkar.Özellikle Demba ba yı çıkar.Avrupa maçlarında oynamasın, yerine mustafa.mustafa sakatlansın cenki koy.Sonrada aynı maçları aynı adamlar oynadığı için yorulsunlar , sonra Demba Ba gibi yakaladığını atamasınlar ,skolarla moralin bozulsun.Ondan sonra bir de hayal et kaçıncı olurduk.

Demba Ba nın takıma katkısını farketmemek bu kadar zormuş.

ysariusta

• Ziyaretçi

oraya belediye metrobüs projesi hazırlıyor  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

ben hiçbir yerde böyle bir haber duymadım hocam :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ilhan mansız

tazminatını da alsın hakkıdır  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

haftaya oynayan takıma yazık 4 ü kaçırdı

Çevrimdışı Deniz

ben hiçbir yerde böyle bir haber duymadım hocam :alala:
Lig tv de yok diyor ki bence de kovulmadan gitmez tazminatsiz :).aciklama yapti danismani sinirli oldugu icin cikmamis toplantiya

ysariusta

• Ziyaretçi

etmesin zaten, en azından bizim maça kadar. dişli rakip daha zevkli olur ama 4 yıldız da biz takalım şunlara ya

Çevrimdışı Deniz

tazminatını da alsın hakkıdır  :D
Almadan gitmez gs gibi bir lavuk parfon tavuk bulmus yolmadan gider mi? :D