şu farkındalık yaratma olayını biraz geliştir bence
kimseye kandığımız falan yok tam aksine sürekli başarısız olacakmışız gibi yazıyoruz. Takımın oynadığı futbol çok çok başarılı, bunu herkes görüyor. Ayrıca geçen yıla göre daha tecrübeliler. Geçen yıl 6 hafta sahamız kapatıldı. Ne yapalım peki, tkım bu durumdayken umutlanmayalım mı ? karamsar mı olalım?
sizde taktınız su farkındalıga arkadas ben her yazımdamı farkındalıga dem vuruyorum hayır

) herkesin kapasitesi farklı herkesin bakısı farklı ben birseyi anlatmak istersem bunu size coktan soylerim,, o kadar psikoloji üstüne tezler yapmısız bırakta o işi biz yapalım
canım ben burda karamsarlıgı anlatmıyorumki gercekleri:)) simdi seni kocaman bir sirkete mudur yapalım ne kadar goturursun?? aynı sekilde tansu hanım basbakan oldugunda ne kadar zamanda uyum sagladı bu zamanda ne imtiyazlar verdi bilmeyerek?? yani biz besiktas taraftarı o kadar cok akıllıki ben zaten bunları yazıyorum ama cogumuz coktan bunları dusunmustur tartmıstır ona gore hareket ediyordur,,
takımımız basarılı zaten buna birsey diyen carpılır her zaman soyluyorum inönü zamanında biz inanılmaz puanlar kaybediyorduk dolayısıyla biz her zaman deplasmanda puan almaya alıskınız dolayısıyla ben bunun bir eksik oldugu dusuncesinde değilim,,
umutlanacaz hocam umutlanmazsak yasama inancımızı kaybederiz kesinlikle katılıyorum