Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963526 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Kerim in yeteneklerine kimsenin laf ettiği yok.Kerim son derece yetenekli belki de takımdaki en yetenekli oyuncu ama kafası futbol hariç her yerde.Yeteneği kullanmadıktan sonra ona yetenek diyemezsin yok olur gidersin kerim de bu işte emin adımlarla ilerliyor.Ortada Batuhan Karadeniz örneği var Beşiktaş altyapısında en fazla gol atan oyuncuyken a takıma çıkıp eli para gördükten sonra karı kıza düştü,adam olsun diye evlendirdiler sonuç değişmedi yine futbol hariç her ortamda boy gösterdi .Eğer kendini futbola verseydi şimdi avrupanın sayılı takımlarının forveti olacakken anadolu takımlarından kovulan yedek adam oldu.Kerim de kendine çekidüzen vermeli.Bilic şans veriyor fazlasıyla.Artık bunları kullanmalı.Mesele yetenek meselesi değil ,çalışma,azim etme meselesi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Arkadaş doğru yazmış.Allahtan takımı siz yönetmiyorsunuz.Herşeyede bir eleştiriniz var maşAllah.Kerim Frei daha kaç yaşında haberiniz varmı acaba ? Onu bunu bırakında takımda Bilic geldiğinden beri yerinde sayan bir oyuncu var mı ? Motta,Ersan,Franco,özelliklede Olcay,Gökhan Töre,Pektemek,Veli,Tartışılsada Oğuzhan, ?? Bu oyuncular 3 sene önceki durumlarıyla sizce aynı oyunumu oynuyor ? Olcay Şahan 3 yıl önceki haliyle bir mi ? Motta geldiği haliyle bir mi ? Ben böyle birşey görmedim ya.23,24 yaş ortalamasıyla Avrupada ve Ligde üst düzey performans gösteriyoruz.Rakiplerimiz tahminim 28 29 ortalamalarda ve onlardan hem mental hem fizik açısından öndeyiz ama büyük Beşiktaş taraftarı onu bile beğenmiyor ?? Kendinize gelin biraz en son kaç yıl önce her konuda bu kadar pozitif Beşiktaş gördünüz ? Sadece saha içi değil.Yönetimsel olarakta.Gerçekten bazılarımızı anlamak zor.
Hocam sakin biraz kimse bir şeyi beğenmemezlik etmedi sadece Kerim'in mevcut durumuna makul eleştiriler getirdik. Kötü günde herkes eleştirir ama önemli olan takımı ileri taşıyacak iyi günde de eksiklikleri görüp tedbir almaktır. Sürekli başarı ancak böyle sağlanır. Kerim'i de asıp kesmedik sadece yeterli duruma gelene kadar başka bir takımda kiralık oynamalı dedik  :ok:

Çevrimdışı ozan062

şu farkındalık yaratma olayını biraz geliştir bence  :D kimseye kandığımız falan yok tam aksine sürekli başarısız olacakmışız gibi yazıyoruz. Takımın oynadığı futbol çok çok başarılı, bunu herkes görüyor. Ayrıca geçen  yıla göre daha tecrübeliler. Geçen yıl 6 hafta sahamız kapatıldı. Ne yapalım peki, tkım  bu durumdayken umutlanmayalım mı ? karamsar mı olalım?

sizde taktınız su farkındalıga arkadas ben her yazımdamı farkındalıga dem vuruyorum hayır :)) herkesin kapasitesi farklı herkesin bakısı farklı ben birseyi anlatmak istersem bunu size coktan soylerim,, o kadar psikoloji üstüne tezler yapmısız bırakta o işi biz yapalım

canım ben burda karamsarlıgı anlatmıyorumki gercekleri:)) simdi seni kocaman bir sirkete mudur yapalım ne kadar goturursun?? aynı sekilde tansu hanım basbakan oldugunda ne kadar zamanda uyum sagladı bu zamanda ne imtiyazlar verdi bilmeyerek?? yani biz besiktas taraftarı o kadar cok akıllıki ben zaten bunları yazıyorum ama cogumuz coktan bunları dusunmustur tartmıstır ona gore hareket ediyordur,,

takımımız basarılı zaten buna birsey diyen carpılır
her zaman soyluyorum inönü zamanında biz inanılmaz puanlar kaybediyorduk dolayısıyla biz her zaman deplasmanda puan almaya alıskınız dolayısıyla ben bunun bir eksik oldugu dusuncesinde değilim,,
umutlanacaz hocam umutlanmazsak yasama inancımızı kaybederiz  kesinlikle katılıyorum

[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2014, 11:58:53 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Abdullah

Kerim in yeteneklerine kimsenin laf ettiği yok.Kerim son derece yetenekli belki de takımdaki en yetenekli oyuncu ama kafası futbol hariç her yerde.Yeteneği kullanmadıktan sonra ona yetenek diyemezsin yok olur gidersin kerim de bu işte emin adımlarla ilerliyor.Ortada Batuhan Karadeniz örneği var Beşiktaş altyapısında en fazla gol atan oyuncuyken a takıma çıkıp eli para gördükten sonra karı kıza düştü,adam olsun diye evlendirdiler sonuç değişmedi yine futbol hariç her ortamda boy gösterdi .Eğer kendini futbola verseydi şimdi avrupanın sayılı takımlarının forveti olacakken anadolu takımlarından kovulan yedek adam oldu.Kerim de kendine çekidüzen vermeli.Bilic şans veriyor fazlasıyla.Artık bunları kullanmalı.Mesele yetenek meselesi değil ,çalışma,azim etme meselesi.
:claps: altına imzamı atarım

Çevrimdışı ilhan mansız

deniz, Kerimin kafası futbol hariç heryerde yazmışsın. Örneğin nerede? yani Kerimin futbol dışı nelerini biliyoruz? ben bilmiyorum

Çevrimdışı Anil

Hocam sakin biraz kimse bir şeyi beğenmemezlik etmedi sadece Kerim'in mevcut durumuna makul eleştiriler getirdik. Kötü günde herkes eleştirir ama önemli olan takımı ileri taşıyacak iyi günde de eksiklikleri görüp tedbir almaktır. Sürekli başarı ancak böyle sağlanır. Kerim'i de asıp kesmedik sadece yeterli duruma gelene kadar başka bir takımda kiralık oynamalı dedik  :ok:
Yazdıklarım tamamen Kerim üzerinden değil.Sorun taraftarın Beşiktaşın büyüklüğünü anlayamaması.Bütün bu yapılanmalar,sahadaki iyi performanslar,yeni stadımızın yapılması,yönetimin bazı yaptığı doğruları görmeyen taraftarımız ''Şampiyon olacağız biz'' diyemiyor.Arkadaş ne yapalım ? Şampiyon olacağız demekten mi korkalım ? Şu durumda Beşiktaş kendinden emin davranmayacakta kim davranacak ? Bütün bu olaylar içinde Kerimi gösterip eleştirmek kadar yanlış bişey yok.Önce şunu anlamamız lazım.Bizim bu adamdan beklentimiz ne ? 3 milyon euro yu bizi şampiyonluğa taşısın diye mi verdik ? Yoksa Kerimin bize vaad ettiği potansiyele mi verdik ? Bunları iyice düşünmek gerek.
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2014, 12:05:36 Anıl ]

Çevrimdışı ozan062

anıl cok guzel demiş herkes her asamada üstüne koydu ama bana sorarsanız bir sene daha lazım bundan haftalar onceki yazımdada soyledim tamamen klubun dinamikleri seneye hazr oalcak sampiyonluga işte o zaman cosmucaz kudurmucaz ve devamlı oalrak sampiyonluga oynayan bir dinamik yaratıcaz,, bu sene alırsak daha iyi olurmu olabilir sureci hızlandırır ama ben kendi içimde seneye tamam bu iş olur diyorum fakat ortama bakıyorsun dokulen diğer iki büyük var ama gecen sene ondan onceki sene heriflerin 10 puan gerisindeyiz oalcak iş değil:((

Çevrimdışı ilhan mansız

Yazdıklarım tamamen Kerim üzerinden değil.Sorun taraftarın Beşiktaşın büyüklüğünü anlayamaması.Bütün bu yapılanmalar,sahadaki iyi performanslar,yeni stadımızın yapılması,yönetimin bazı yaptığı doğruları görmeyen taraftarımız ''Şampiyon olacağız biz'' diyemiyor.Arkadaş ne yapalım ? Şampiyon olacağız demekten mi korkalım ? Şu durumda Beşiktaş kendinden emin davranmayakta kim davranacak ? Bütün bu olaylar içinde Kerimi gösterip eleştirmek kadar yanlış bişey yok.Önce şunu anlamamız lazım.Bizim bu adamdan beklentimiz ne ? 3 milyon euro yu bizi şampiyonluğa taşısın diye mi verdik ? Yoksa Kerimin bize vaad ettiği potansiyele mi verdik ? Bunları iyice düşünmek gerek.
Hatta kerime o parayı vermeyip stadda 100 işçi çalıştırsaydık demek daha da kötü bir yaklaşım. oyuncunun hiçbir olumsuz durumu yok, ama biz yetmiyor bir de Batuhan ile kıyaslıyoruz. Aklı futbol hariç heyşeydeymiş Kerimin, ben adamın hiçbir olumsuzluğunu duymadım, bilmiyorum gerçekten Kerim ne yapmış?

Çevrimdışı Abdullah

Yazdıklarım tamamen Kerim üzerinden değil.Sorun taraftarın Beşiktaşın büyüklüğünü anlayamaması.Bütün bu yapılanmalar,sahadaki iyi performanslar,yeni stadımızın yapılması,yönetimin bazı yaptığı doğruları görmeyen taraftarımız ''Şampiyon olacağız biz'' diyemiyor.Arkadaş ne yapalım ? Şampiyon olacağız demekten mi korkalım ? Şu durumda Beşiktaş kendinden emin davranmayakta kim davranacak ? Bütün bu olaylar içinde Kerimi gösterip eleştirmek kadar yanlış bişey yok.Önce şunu anlamamız lazım.Bizim bu adamdan beklentimiz ne ? 3 milyon euro yu bizi şampiyonluğa taşısın diye mi verdik ? Yoksa Kerimin bize vaad ettiği potansiyele mi verdik ? Bunları iyice düşünmek gerek.
Hocam ilk yazdığın kısma katılıyorum. Bu takım bu sene şampiyon olacak buna hepimizin inanması ve destek vermesi lazım. Ama maçlarda geriye düştüğümüzde veya berabere devam ederken 60. dakikadan falan sonra oyuna etki edecek maçı çevirmemizi sağlayacak hamle oyuncularına ihtiyacımız var şampiyonluk yolunda ama maalesef Kerim bunu yapamıyor. Ve bu yıl yapması da pek olası gözükmüyor. Biz de bunun için o seviyeye gelene kadar yedekte oturmasının ne bize ne ona faydası olmaz bir takıma kiralık gidip geliştirsin kendini. Amacımız Kerim'i harcamak değil aksine onun daha iyi hale daha iyi yerlere gelmesi.  :ok:

Çevrimdışı Abdullah

Hatta kerime o parayı vermeyip stadda 100 işçi çalıştırsaydık demek daha da kötü bir yaklaşım. oyuncunun hiçbir olumsuz durumu yok, ama biz yetmiyor bir de Batuhan ile kıyaslıyoruz. Aklı futbol hariç heyşeydeymiş Kerimin, ben adamın hiçbir olumsuzluğunu duymadım, bilmiyorum gerçekten Kerim ne yapmış?
Hocam Kerim'in saha dışında bir şey yaptığını ben de duymadım Deniz bir şey duyduysa söyler fakat saha içinde ne yapmış ki Kerim biz onu bu kadar savunuyoruz. O performansı göremedik ki Kerim'den

Çevrimdışı Abdullah

anıl cok guzel demiş herkes her asamada üstüne koydu ama bana sorarsanız bir sene daha lazım bundan haftalar onceki yazımdada soyledim tamamen klubun dinamikleri seneye hazr oalcak sampiyonluga işte o zaman cosmucaz kudurmucaz ve devamlı oalrak sampiyonluga oynayan bir dinamik yaratıcaz,, bu sene alırsak daha iyi olurmu olabilir sureci hızlandırır ama ben kendi içimde seneye tamam bu iş olur diyorum fakat ortama bakıyorsun dokulen diğer iki büyük var ama gecen sene ondan onceki sene heriflerin 10 puan gerisindeyiz oalcak iş değil:((
Abi katılmıyorum sana bu takım bu sene de şampiyon olacak güçte ve durumda. Bu sene o şampiyonluğu almalıyız ki seneye yeni stata daha özgüvenli daha emin adımlarla girelim ve eskiden olduğu gibi kupalara ambargo koyalım  :ok:

Çevrimdışı ozan062

cok hosuma gitti biraz su kızısan havayı sakinleştirelim hemde yüzlerimiz gülsün

http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/eski-ve-yeni-besiktasSXGLQ17396SXQ

Çevrimdışı ilhan mansız

Valla harcamak klavyeden kıyasıya eleştirmek çok kolay  :D tam olarak bir çeşit masturbasyon yolu gibi. Ama konuyu iyice detaylandırmadan eleştirmenin bu takıma hiçbir faydası olmaz. Biz bu sene şampiyon olabiliriz de, olamayabiliriz de. Gerçek şu ki takım bu mantıkla idare edildiği sürece başarı kaçınılmazdır. Allahtan bizim gibi düşünmüyorlar yoksa takıma oyuncu dayanmaz

Çevrimdışı Anil

Valla harcamak klavyeden kıyasıya eleştirmek çok kolay  :D tam olarak bir çeşit masturbasyon yolu gibi. Ama konuyu iyice detaylandırmadan eleştirmenin bu takıma hiçbir faydası olmaz. Biz bu sene şampiyon olabiliriz de, olamayabiliriz de. Gerçek şu ki takım bu mantıkla idare edildiği sürece başarı kaçınılmazdır. Allahtan bizim gibi düşünmüyorlar yoksa takıma oyuncu dayanmaz
Katılıyorum.Bizim taraftara sorsan transfer konularını ''Genç yetenekli oyuncular alalım'' derler..3 senedir yaptığımız şey bu ama en ufak destek yok.Atıp kesme derdindeler.Olcay lige bu performansla başlamasa 4 gol atmasa eminimki onada saracaklardı.Allahtan hoca Kerimi arada sırada 11 de başlatıyor.Her maç başlatsa takımı sırtlamasını felan isterler 20 yaşında çocuktan.Biz bilmiyoruz sanki Kerimin şuanki performansını..Ama 5 yıl sonrasını tahmin edecek düzeye gelebilmişiz neyseki..
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2014, 12:17:38 Anıl ]

Çevrimdışı Deniz

deniz, Kerimin kafası futbol hariç heryerde yazmışsın. Örneğin nerede? yani Kerimin futbol dışı nelerini biliyoruz? ben bilmiyorum
Gece hayatı konusuna girmiyorum gençtir eğlenecektir tartışmaya bile gerek yok,ben futbol mantalitesine bakıyorum bir oyuncunun.Oyuna giriyor Bilic in ısrarla pas ver demesine rağmen pas vermiyor.çalıma giriyor kaptırıyor bencil oyun oynuyor.Bu çocuk takımdaki en yetenekli oyunculardan biri.Takımda Demba BA gibi dünya yıldızı bile bencil oynamıyorken Kerim in bunu yapması çok abes kaçıyor.Eğer kendini takıma adarsa bu çocuk Türkiyenin en iyi oyuncularından biri olur.Tek endişem kendini harcaması.Yoksa biz ona fazlasıyla sahip çıkarız.Eleştirmek harcamak değildir hocam ,daha iyisini yapabileceğini bildiğimiz için yanlışlarını söylüyoruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

espriyle karısık soyle birsey deyim

senin savunduklarında tartısmaya acık benimkide dolayısıyla kimse ne senin gibi nede benim gibi dusunur..
bilic hocamız bilmiyorsanız soyleyelim guntekin onayda bunu soyledi gecen sene pedroyuda kerimide silmişti bilic ilkyarıda,, pedroyu sartlar mecburen oynattı ve sonrasında bırakmadı formayı devam etti ancak kerime hem fırsat dogmadı hemde her zaman fiziksel oalrak yertersiz oldugunuda her maç sonu yineledi bilic,
biz boyle dusunyoruz ama oradakiler coktan bunu bize direk değil ama dolanarak ilettiler biz bosuna konusmayız hacııı:D

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocam Kerim'in saha dışında bir şey yaptığını ben de duymadım Deniz bir şey duyduysa söyler fakat saha içinde ne yapmış ki Kerim biz onu bu kadar savunuyoruz. O performansı göremedik ki Kerim'den
Abdullah tekrar başa dönelim. Al bak bu defa isim isim yazayım. Pedro ne yamış ki? bunu kim aldı?, Veli topçu mu?, Oğuzhanın fiziği çok zayıf gönderin gitsin, Olcay zaten kazma, Mustafa ve İsmail desen at gitsin, Serdarı yazmıyorum bile sıkın kafasına, Ersan desen zaten yaramaz adam, Gökhan a o kadar para mı verilir adam kazmanın teki, necip i hemen ptt 1. lige verelim .en son da Kerim ne yapmış ki? bunlar son 1 yılda hep defalarca yazılmadı mı? gerçekten inanılır gibi değil. oldu mu şimdi.

Çevrimdışı Abdullah

Katılıyorum.Bizim taraftara sorsan transfer konularını ''Genç yetenekli oyuncular alalım'' derler..3 senedir yaptığımız şey bu ama en ufak destek yok.Atıp kesme derdindeler.Olcay lige bu performansla başlamasa 4 gol atmasa eminimki onada saracaklardı.Allahtan hoca Kerimi arada sırada 11 de başlatıyor.Her maç başlatsa takımı sırtlamasını felan isterler 20 yaşında çocuktan.Biz bilmiyoruz sanki Kerimin şuanki performansını..Ama 5 yıl sonrasını tahmin edecek düzeye gelebilmişiz neyseki..
Hocam lütfen yazdıklarımızı yanlış yorumluyorsun biz Kerim 11 başlasında takımı sırtlasın demedik. Ama 60tan sonra oyuna girdiğinde artık olumlu bir şeyler yapması lazım. Kilit paslar vermesi lazım.  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Yani öyle cevaplar geliyor ki gerçekten hayretle okuyorum :).kimse kerim ölsün bitsin gitsin demiyor aksine buradaki herkes kerim daha iyisini yapacak yetenekte acaba neden yapamıyor diye konuşuyor.İyi ki siz takımı yönetmiyorsunuz tarzında yorumlar da ne oluyor ?Bu takımı yöneten Bilic bunları sorgulamıyor mu sanıyorsunuz?Kerimi karşısına alıp konuşmuyor mu eleştirmiyor mu sanıyorsunuz?Bu futbolu bilmemek mi oluyor?Buradaki herkesin kerime olan inancı tam,ama yanlışlarını düzeltmek zorunda eğer bunu düzeltirse 1 sene sonra avrupanın sayılı kulüplerinde bile oynar ama böyle giderse hatalara devam ederse tutunması zor.

Çevrimdışı ilhan mansız

espriyle karısık soyle birsey deyim

senin savunduklarında tartısmaya acık benimkide dolayısıyla kimse ne senin gibi nede benim gibi dusunur..
bilic hocamız bilmiyorsanız soyleyelim guntekin onayda bunu soyledi gecen sene pedroyuda kerimide silmişti bilic ilkyarıda,, pedroyu sartlar mecburen oynattı ve sonrasında bırakmadı formayı devam etti ancak kerime hem fırsat dogmadı hemde her zaman fiziksel oalrak yertersiz oldugunuda her maç sonu yineledi bilic,
biz boyle dusunyoruz ama oradakiler coktan bunu bize direk değil ama dolanarak ilettiler biz bosuna konusmayız hacııı:D
tabi ki tartışmaya açıktır, sonuçta bu bir matematik olayı değil ki %100 kesinlik olsun. sosyal bir konu bu, Ancak sosyal bir hadise olması geçeepe ulaşamayacağımız anlamına gelmez. Bilmiyorum farkındalık oldu mu ?  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Gece hayatı konusuna girmiyorum gençtir eğlenecektir tartışmaya bile gerek yok,ben futbol mantalitesine bakıyorum bir oyuncunun.Oyuna giriyor Bilic in ısrarla pas ver demesine rağmen pas vermiyor.çalıma giriyor kaptırıyor bencil oyun oynuyor.Bu çocuk takımdaki en yetenekli oyunculardan biri.Takımda Demba BA gibi dünya yıldızı bile bencil oynamıyorken Kerim in bunu yapması çok abes kaçıyor.Eğer kendini takıma adarsa bu çocuk Türkiyenin en iyi oyuncularından biri olur.Tek endişem kendini harcaması.Yoksa biz ona fazlasıyla sahip çıkarız.Eleştirmek harcamak değildir hocam ,daha iyisini yapabileceğini bildiğimiz için yanlışlarını söylüyoruz.
Deniz, ben gerçekten bilmiyorum ne yapmış?

Çevrimdışı Abdullah

Abdullah tekrar başa dönelim. Al bak bu defa isim isim yazayım. Pedro ne yamış ki? bunu kim aldı?, Veli topçu mu?, Oğuzhanın fiziği çok zayıf gönderin gitsin, Olcay zaten kazma, Mustafa ve İsmail desen at gitsin, Serdarı yazmıyorum bile sıkın kafasına, Ersan desen zaten yaramaz adam, Gökhan a o kadar para mı verilir adam kazmanın teki, necip i hemen ptt 1. lige verelim .en son da Kerim ne yapmış ki? bunlar son 1 yılda hep defalarca yazılmadı mı? gerçekten inanılır gibi değil. oldu mu şimdi.

Evet defalarca yazan taraftarımız oldu haklılar mı kesinlikle hayır. Bu oyuncuyu ciddi manada harcamaya girer ama biz öyle demiyoruz ki hocam. Pedro gelmeden önce takımında düzenli oynuyordu 100den fazla maçta forma giymişti takımının kaptanıydı. O bile ilk geldiğinde formayı alamadı ama gayret etti Sivok sakatlandı fırsatı değerlendirdi oynadığı maçlarda kendini gösterdi ve şimdi ilk 11 in değişilmezi. Şahsen ben Kerim'den şu an kesinlikle ilk 11 de oynayacak kadar performans göstermesini beklemiyorum ama insan sonradan girdiği maçta az biraz fark yaratır be abi adamın neredeyse hiç olumlu hareketi yok. Tamam geçen sene çok şans bulamadı ama bu sene kaç defa şans verdi hoca. Bırak sonradan girmeyi ilk 11de bile oynattı. Ama yok şu an kesinlikle oluru yok. Ve yedekte oturarak o form düzeyine gelemez mümkün değil.  :by2:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 12:26:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abi daha ucuza alsak ne degisecekti ki adam kafasiz. 4-0 olan maça giriyor orada bile fark yaratamiyor. Yedekte kerim i değil de jimmy durmaz i görmek isterdim şahsen

Aynen katılıyorum kardeşim
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Deniz, ben gerçekten bilmiyorum ne yapmış?
Birşey yapmış demiyorum ,belli sıkıntıları var ki bu çocuğun sahada kendini veremiyor diyorum.Bu sıkıntıları bulup hakketmek lazım diyorum.Abartı bir gece hayatı yok zaten oğuzhan,töre kadar vardır ya da yoktur.Başka sıkıntıları var.Ya ülkeye alışamadı ya ailevi ya da başka birşey.Sahada değil %100 ünü vermek %50 sini bile veremiyor.Sorunları çözülüp takıma kazandırılmalı.

Çevrimdışı Abdullah

Yani öyle cevaplar geliyor ki gerçekten hayretle okuyorum :).kimse kerim ölsün bitsin gitsin demiyor aksine buradaki herkes kerim daha iyisini yapacak yetenekte acaba neden yapamıyor diye konuşuyor.İyi ki siz takımı yönetmiyorsunuz tarzında yorumlar da ne oluyor ?Bu takımı yöneten Bilic bunları sorgulamıyor mu sanıyorsunuz?Kerimi karşısına alıp konuşmuyor mu eleştirmiyor mu sanıyorsunuz?Bu futbolu bilmemek mi oluyor?Buradaki herkesin kerime olan inancı tam,ama yanlışlarını düzeltmek zorunda eğer bunu düzeltirse 1 sene sonra avrupanın sayılı kulüplerinde bile oynar ama böyle giderse hatalara devam ederse tutunması zor.
katılıyorum. Yazdıklarımızı yanlış yorumluyorsunuz ve sert tepki veriyorsunuz kırıcı olabiliyor.  :tabe: