Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963469 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2014, 00:49:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hala zezonu erken açtı Beşiktaş düşecek diye umut edenler var ya  :kop:

Bu kibri fener ve Gs'nin sonu olacak hep söylüyorum bunu 2 yıldır. Bu 10 yıl çok sağlam tokat yiyecekler. 10'da 5 10'da 6 şampiyonluk çıkarabilecek kapasitede bu takım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mezuroro

Vay be. Onder Ozen'in bu takima emegi cok. Hakki odenmez. Keske geri gelse. Kasimpasali kazma defans oyuncusu yuzunden gemileri yakti. Tipik fevri Turk isi hareket. Diplomatik olmak cok onemli.

Su an Kerim'in ingilizcesini ceviren biri var. Konunun ozunu verdi ama basarizi bence. Kendi yorumunu katiyo. 4-0 falan diyo surekli. Kerim 4-0 falan demedi bi kere bile. Neyse.
Alan Walsh

Çevrimdışı eski inönü

:bandit:

Ersan Gülüm 25

Cenk Tosun 23

Pedro Franco 23

Linnes 23

Necip 22

Oğuzhan 22

Gökhan Töre 21

Kerim Frei 20

bi de 25-30 arasını alabilirmiyiz hocam.

Çevrimdışı mezuroro

Bu kibri fener ve Gs'nin sonu olacak hep söylüyorum bunu 2 yıldır. Bu 10 yıl çok sağlam tokat yiyecekler. 10'da 5 10'da 6 şampiyonluk çıkarabilecek kapasitede bu takım.

Cem Papila geri donse ne dersin:)? O travmadan ancak ciktik.
Alan Walsh

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2014, 00:54:40
  • Beşiktaş / Bodrum
bi de 25-30 arasını alabilirmiyiz hocam.

Köybaşı 25

Pektemek 26

Veli 25

Olcay 26

Ba 29

Sosa 29

Tolga 31

Atiba 31  hocam

Ersan'ı şaşırmışım bu arada Ersan 27 olmuş ama çok genç gösteriyor  :D
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 00:56:15 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mezuroro

Köybaşı 25

Pektemek 25

Veli 25

Olcay 26

Ba 29

Tolga 30 hocam

Onder Ozen Ba'yi iki katina satabilir Besiktas dedi. Olur mu oyle bisey 1-2 seneye?
Alan Walsh

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2014, 00:56:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Onder Ozen Ba'yi iki katina satabilir Besiktas dedi. Olur mu oyle bisey 1-2 seneye?

İki katı olamazsa 6-7 milyon piyasası çok rahat olur Katar'da 31 yaşndayken çünkü 3 sene rahat oynar orada
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Köybaşı 25

Pektemek 26

Veli 25

Olcay 26

Ba 29

Sosa 29

Tolga 31

Atiba 31  hocam

Ersan'ı şaşırmışım bu arada Ersan 27 olmuş ama çok genç gösteriyor  :D
super  :super: o zaman bundan sonrası devre arası Linnes, sene sonu da çift yonlu orta saha. Proje takımı olduk resmen :))

Çevrimdışı Tolga

bu sezon taraflı tarafsız herkesin beğendiği bir oyun ortaya koyan takımımız bu sezon şampiyonluğu da hakediyor demektir ve haftalar ilerlerdikçe bu hedefe camia olarak daha da sarılacağımızı görebiliyorum.bu sezon şampiyonluk en çok bize yakışacak inş ipi de göğüsleyecez :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

Belki biraz alakasiz olacak ama, Brezilya ligi Aralik'ta bitiyor. Ara transferde Dede'yi satin alma opsiyonuyla kiralasak super olur.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı FARUK

Bence cok beklerler daha yeni kondüsyon yükseklere çıkıyor olimpiyat taki maçlar zeminden dolayı bosa gitti ama onun dışındakiler de hep yüksel di grafigimiz

Çevrimdışı Yakup

deesenize bu salatasaray a yine komidin yardımı gerekecek. Allah bin beter etsin gün yüzü görmesinler

devlet vergi affına gitmedi buna sinirlendi hatta aysal. bu sene o komidin yardımı yok. taraftarı zaten iyi gün taraftarı çöküş başlamıştır.  :evillol: :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

Valla Bilic'in tercumaninin adini bilmiyorum ama harika ceviri yapiyor. Birbiri ile alakasiz iki dili abartmadan yuzde yuze yakin ceviri yapiyor. Ustelik fransizca ceviri de yapabiliyor. Tercuman bile basarili takimda. Helal olsun kim bulduysa.

Bu arada Veli'nin turkcesini ilk defa dinledim. Turkcesi harika, aksan falan yok. Genelde gurbetcilerde degisik bi aksan oluyor, kendi kuzenlerimden ve Olcay'dan biliyorum:)

arkadaşlar tercüman öyle bildiğiniz gibi değil. alın size geçmişinden bir röportaj

Halil Yazıcıoğlu (24 / Trabzonspor)
-Bir yıldır Trabzonspor’dayım. Burada sekiz oyuncuya çevirmenlik yapıyorum. Alanzinho’ya Portekizce, Colman’a İspanyolca, Hırvat Cale ve Nijeryalı Promise’e İngilizce, Kamerunlu Song, Senegalli Sylva, Brundili Papy ve Gineli Yattara’ya da Fransızca tercümanlık yapıyorum.
-Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde eğitim gördüm. Fransa’da Lyon Siyasal Bilimler Enstitüsü’nde yedi ay okudum. İngilizce ve Fransızca öğrenmeye Burak Bora Anadolu Lisesi’nde başladım. Dört yıl İstanbul Cervantes Enstitüsü’ne gittim, İspanyolca öğrendim. Trabzonsporluyum. Galatasaraylı olmadığım konusunda kulüpteki insanları ikna etmek için çok uğraştım.
-Futbola eskiden beri meraklıyım. Hatta üniversite döneminde Radikal gazetesinin spor servisinde üç yıl çalıştım. 2008’in başında ise Cervantes’te kültürel etkinliklere yardımcı olabilecek bir kişi aranıyordu, beni aldılar. Trabzonspor, Arjantinli oyuncu Gustavo Colman’ı transfer ettiğinde Cervantes’le iletişime geçti. İspanyolca konuşan ve futbolla ilgilenen birini arıyorlardı. Başvurdum, kabul ettiler. Bu camiada Portekizceyi bilmek şart diye düşündüm ve kendi kendime evde çalışarak öğrendim.
-Yabancı futbolculara Türkçe temel kelimeleri öğretiyorum. Cale dil öğrenmeye çok yatkın. Song, Isaac ve Faty Papy de konuşamıyor ama çoğu şeyi anlıyor.
- Colman bir keresinde beni arayıp “Evde su borusu patladı, her taraf su oldu, ne yapayım?” demişti gülerek. Çok rahattır, bu nedenle sürekli başı derde girer. Radara girer, polis çevirir. “230’la radara girdim, şu polisle konuşuver” diye de arar. Cale ve Sylva mezgiti, Colman da Akçaabat köftesini çok sever.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

reşekkürler paylaşım için biliçin tercümanı 10 numara gerçekten.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mezuroro

arkadaşlar tercüman öyle bildiğiniz gibi değil. alın size geçmişinden bir röportaj

-Bir yıldır Trabzonspor’dayım. Burada sekiz oyuncuya çevirmenlik yapıyorum. Alanzinho’ya Portekizce, Colman’a İspanyolca, Hırvat Cale ve Nijeryalı Promise’e İngilizce, Kamerunlu Song, Senegalli Sylva, Brundili Papy ve Gineli Yattara’ya da Fransızca tercümanlık yapıyorum.
-Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde eğitim gördüm. Fransa’da Lyon Siyasal Bilimler Enstitüsü’nde yedi ay okudum. İngilizce ve Fransızca öğrenmeye Burak Bora Anadolu Lisesi’nde başladım. Dört yıl İstanbul Cervantes Enstitüsü’ne gittim, İspanyolca öğrendim. Trabzonsporluyum. Galatasaraylı olmadığım konusunda kulüpteki insanları ikna etmek için çok uğraştım.
-Futbola eskiden beri meraklıyım. Hatta üniversite döneminde Radikal gazetesinin spor servisinde üç yıl çalıştım. 2008’in başında ise Cervantes’te kültürel etkinliklere yardımcı olabilecek bir kişi aranıyordu, beni aldılar. Trabzonspor, Arjantinli oyuncu Gustavo Colman’ı transfer ettiğinde Cervantes’le iletişime geçti. İspanyolca konuşan ve futbolla ilgilenen birini arıyorlardı. Başvurdum, kabul ettiler. Bu camiada Portekizceyi bilmek şart diye düşündüm ve kendi kendime evde çalışarak öğrendim.
-Yabancı futbolculara Türkçe temel kelimeleri öğretiyorum. Cale dil öğrenmeye çok yatkın. Song, Isaac ve Faty Papy de konuşamıyor ama çoğu şeyi anlıyor.
- Colman bir keresinde beni arayıp “Evde su borusu patladı, her taraf su oldu, ne yapayım?” demişti gülerek. Çok rahattır, bu nedenle sürekli başı derde girer. Radara girer, polis çevirir. “230’la radara girdim, şu polisle konuşuver” diye de arar. Cale ve Sylva mezgiti, Colman da Akçaabat köftesini çok sever.

bi yorumda besiktasli denmisti ama trabzonluymus. neyse artik besiktasli olmustur. uzun yillar kalir umarm besiktasta bizim malzemeci gibi. her gelen yonetimle degismez umarim.

cok korkuyorum demiroren geri donecek diye ya da adali.
Alan Walsh

Çevrimdışı mezuroro

devlet vergi affına gitmedi buna sinirlendi hatta aysal. bu sene o komidin yardımı yok. taraftarı zaten iyi gün taraftarı çöküş başlamıştır.  :evillol: :evillol: :evillol:

gs yillik 130 milyon lira veriyomus. euro bazinda cogu. sene sonu 150 milyon lirayi bulur. bizim toplam borcumuzun yarisi kadar yillik maas oduyo adamlar (demiroren'e olan borcu dustum). planlamaya bak, enayilikten baska bisey diil. passolig'e en cok bunlarin itiraz etmesi lazim. http://www.sporaslan.com/futbol/galatasarayli-futbolcularin-yillik-ucretleri-h5207.html

daha beteri olsun hirsizlara!

Alan Walsh

Çevrimdışı siyah-1903

bu adam benim çok yakın arkadaşımın Radikal Gazetesi'nden arkadaşı.. daha hiç konusu geçmeden önce, bu ilk trabzon'dan bize gelince arkadaşım "muhteşem bir adamı aldı beşiktaş, çok kaliteli bir insandır, çok düzgündür, asla problem yaşanmaz, 4-5 dil bilir, farklı dil konuşan insanlar arasındaki iletişimi nüanslarına kadar sağlayabilir" demişti...
ben sürekli biliçin ingilizce konuşmalarını çevirirken kullandığı kelimelere, vurgulara bakıyorum, gerçekten biliçin vermek istediği mesajları çok iyi aktarıyor, diğer dilleri bilmediğim için misal demba ba'nın fransızca röportajını nasıl çeviriyor bilemiyorum ama aynı kalitede olduğuna inanıyorum
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2014, 11:15:58
  • Beşiktaş / Bodrum
bi yorumda besiktasli denmisti ama trabzonluymus. neyse artik besiktasli olmustur. uzun yillar kalir umarm besiktasta bizim malzemeci gibi. her gelen yonetimle degismez umarim.

cok korkuyorum demiroren geri donecek diye ya da adali.

Önder Özen bu şekilde anlatmıştı hatta Bilic de yakında menaker olup beni işimden edeceğinden korkuyorum demişti geçen sene başında 4 te 4 yaptıktan sonraydı sanırım
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2014, 11:17:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Belki biraz alakasiz olacak ama, Brezilya ligi Aralik'ta bitiyor. Ara transferde Dede'yi satin alma opsiyonuyla kiralasak super olur.

Öyle güzel olur ki
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Vay be. Onder Ozen'in bu takima emegi cok. Hakki odenmez. Keske geri gelse. Kasimpasali kazma defans oyuncusu yuzunden gemileri yakti. Tipik fevri Turk isi hareket. Diplomatik olmak cok onemli.

trabzonda gorev aldıgı donemlerde taraftarla oyuncu ve antrenor ilişkilerini sadece bu cocuk duzenliyordu yani işi nasıl yapıcaıgn cok cok iyi biliyor hastasıyım halilin,,

ustam boyle birseyin olma ihtimali sıfır çünkü yaptırmazlar  hakemle olmasa ceza o olmasa iç karısıklık o olmasa medyada birseyler yani her halukarda biz devamlı domine edemeyiz ettirmezler bizi kollucak bizi savunacak hiçbir kişilik yokki  eski cumhurbaskanı nasıl bir adamsa birkez bile taraflılıgını gostermedi ama simdiki aleni:((
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 12:32:04 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2014, 12:57:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Arsenal'li taraftarlar forumlarda Pedro Franco'yu istiyorlar Arsene Wenger'den . Tackle dediğimiz top kapmalarının çok temiz olduğunu çok soğukkanlı ve zeki olduğunu yazmışlar.

Norveçliler de Linnes BEŞİKTAŞ'a gidecek Beşiktaş süper takım oluyor yazmışlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2014, 12:58:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Football Manager geçen sene wonderkid göstediğiği Kolomiya'nın diğer stoperi Balanta'dan daha potansiyelli açıklayacakmış Pedro Franco'yu scoutlar doluşmaya başlayacak bu sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2014, 13:14:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Partizan'ın kalecisi Milan Lukic ise çok üzgün olduklarını belirterek, "Böyle üst seviyede bir takıma kaybettiğimiz için bunda utanılacak bir şey yok" dedi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2014, 13:15:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Sırbistan temsilcisinin forvet oyuncusu Petar Skuletic ise siyah-beyazlıların çok güçlü bir takım olduğuna dikkati çekerek, "Maçı başından sonuna kadar domine ederek kazanmayı şüphesiz hak ettiler. İlk yarıda karşılaşmayı 1-1'e getirme şansını elde ettiğimiz pozisyon dışında, böyle bir rakibe yenildiğimiz için pişmanlık yaşamıyoruz" ifadelerini kullandı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli