Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970569 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 20:46:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ayrıca bunlarınki kadar aşağılık taraftar görmedim.

2 hafta önce Selçuk şimdi Veysel'i ıslıklıyorlar daha maç bitmemiş skor 0-0.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

sneijder son dakikalarda gene 3 puan kazandırdı oyuncu dediğin böyle olacak
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 20:51:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Böyle biterse tam olarak istediğim olacak Gs 3-4 hafta içinde tam olarak dağılıur zaten maaşlar da ödenmeyince.

Şu 2 haftayı galibiyetle kapatırsak Sivas ve Fener'e karşı devreye en az 7 puan önde gireriz Fener'den.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 20:51:53
  • Beşiktaş / Bodrum
ooovvv İnanılmaz vurdu tek kelimeyle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Böyle biterse tam olarak istediğim olacak Gs 3-4 hafta içinde tam olarak dağılıur zaten maaşlar da ödenmeyince.

Şu 2 haftayı galibiyetle kapatırsak Sivas ve Fener'e karşı devreye en az 7 puan önde gireriz Fener'den.
aynen fb bizim için daha tehlikeli şuan gsyın yenmesi işimize gelir gs böyle kör topal gidecek bu sezon belli oldu ş.ligi maçları da varken çok puan kaybederler şimdi ilk hedef yarınki maçtan 3 puan çıkartmak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 20:53:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

yalnız şöyle birşey var gs kötü falan ama bu tarz derbileri kazanmayı biliyor bizimde kazanmamız şart

Çevrimdışı Deniz

Adam felaket 2 sut atti helal olsun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Golleri Galatasaray değil de Sneijder attı. Kaliteli oyunu böyle olur.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Golleri Galatasaray değil de Sneijder attı. Kaliteli oyunu böyle olur.
aynen öyle büyük maçları büyük oyuncular kazandırır kim ne derse desin sneijder büyük oyuncu kabul etmek gerek

Çevrimdışı Türkay

İyi bari 2-1 Averajı düştü Galatasarayın.  :sevinc

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu ne yahu dur dur son 10 dakikada 3 gol olsun  :lol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

hayret,, büyükk hoca aziz yıldırım feneri kurtaramadı mı? inşallah Beşiktaşımız için hayırlı bir sonuç olacak bu. Bizim ilk yarıyı lider bitirmemiz çok önemli.

Çevrimdışı Türkay

Sosadan da böyle goller bekliyoruz. Frikikler falan

Çevrimiçi Samet Ç

İstediğim oldu fener çok erken devre dışı kalacak. Bize karşı alacakları bir mağlubiyet ismail kartalın sonu olur. gese desen iyi oynamadan kazandı daha doğrusu sneijder aldı maçı gesede de çöküş olacak. Önemli olan yarın maçı kazanmamız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 21:02:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Sneijder yeteneği zaten tartışılmaz ama en büyük artısı karakteri ve sahiplenişi.

Sosa da böyle oynasın göreceğiz tarzları çok benzer zaten rahat olun  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 21:05:08
  • Beşiktaş / Bodrum
4 hafta sonra ikisine de 6 şar puan takmış olacağız onlar düşünsün  :claps:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sosadan da böyle goller bekliyoruz. Frikikler falan
İyileşsin atar.

Çevrimdışı ilhan mansız

ribası almayıp sosayı alarak doğru tercih yapmışız. fenerin kaybetmesi iyi oldu. avrupa maçları da yok biraz zor duruma düşsünler. Esasen fener bu kadroyla avrupada oynasa zaten pert oludu. kadroları çok çok yaşlı. tam bilmiyorum ama tahminen en az 15 oyuncu 30 yaş üzeridir. işleri çok zor olacak ilerleyen dönemde. gese ise maaşları ödemekte bile zorlnıyor. aşırı pahalı bir kadroları var ve bu onları maddi olarak bitmenin eşiğine getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 21:06:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Rıdvan ağır saçmalıyor şuan Kartal'a sallayayım derken.

Adam zaten teknik direktör değil ama şurada iki şut olmasa 1 puanı almıştı adamlar maçın hakkı zaten beraberlik.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ben skora cok sevindim.fener her zaman ligde tutunur ama gs seyircisi 87 de veyseli islikladi takımina kufur etti.bunlarin kopmasi pamuk ipligine bagli.haftaya gs yenilir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Ben skora cok sevindim.fener her zaman ligde tutunur ama gs seyircisi 87 de veyseli islikladi takımina kufur etti.bunlarin kopmasi pamuk ipligine bagli.haftaya gs yenilir.
aynen öyle :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 21:10:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Kartal biraz insiyatif koyabilse takıma bugün Emre sahada olamazdı bildiğin Emre yönetiyor takımı.

Adam şişman be daha nasıl söylenir ki bu en az 5 kilo fazlası var. 34 yaşında. Bir kişi yedeğe çekemiyor şaka gibi.

Bu takımın üçlüsü Topal - Alper - Meireles'tir.

Emre'yi yedeğe çekmek yerine Salih'i gönderenler utansın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli