Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976444 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 00:49:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hocam zaten sistemi anlatmadılar taraftarlara ne için bunu getiriyoruz artıları neler belki İstanbul'daki insanlar az çok biliyordur ama anadoluda yaşayan insanların çoğu hiç bilmiyorlar ben mesela yaşadığım şehirden örnek vereyim Samsun'da üniversite okuyorum arkadaşım Samsun maçına gidecek bilet alayım diyor pasoligin var mı diyorum adam o ne ki diyor.  Sonra bu taraftarlardan destek bekliyorsun sen ilk önce sistemi tam anlamıyla projeye dök vatandaşa anlat ondan sonra destek bekle.

Hocam döksen de gitmez ki. Mesela Adanspor taraftarı. Adamın maç bileti 5 tl olsun belki 3 maça gidecek sadece bunun için 15 tl verip tonla uğraşıp o kartın gelmesini bekleyecek.

Ben cüzdanı kaybettim passolig de gitti kapattırdım kartı 3 hafta sonra aradım gelmedi yenisi diye geçici olarak kapatmış arkadaş bulamadınız mı dedi. Dedim ben demedim böyle bir şey o zaman tam kapatalım dedi kapttı 3 hafta sonra bir daha aradılar kapanamamış diye. 9 hafta oldu kart hala yok  :ebebe:

Kartın içinde 25 tl vardı kombine aldığım için kulüp iade etmişti passokart ücretini kartı kaybettiğim için 25 daha istediler yarım saat kavga ettim kart parası bu kadar olur mu diye baktım olmayacak kabul ettim bu kezden karttan alamayız başka kredi kartından çekeceğiz deiler ölür müsün öldürür müsün  :boxin:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bursa iyi olurdu ya takımda seviyor orayı her maç kazanıyoruz :bandit::bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 00:58:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Bursa iyi olurdu ya takımda seviyor orayı her maç kazanıyoruz :bandit::bandit:

Seni önden elçi olarak yollayabiliriz bir nabız yoklarsın @anilt  :kop:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam döksen de gitmez ki. Mesela Adanspor taraftarı. Adamın maç bileti 5 tl olsun belki 3 maça gidecek sadece bunun için 15 tl verip tonla uğraşıp o kartın gelmesini bekleyecek.

Ben cüzdanı kaybettim passolig de gitti kapattırdım kartı 3 hafta sonra aradım gelmedi yenisi diye geçici olarak kapatmış arkadaş bulamadınız mı dedi. Dedim ben demedim böyle bir şey o zaman tam kapatalım dedi kapttı 3 hafta sonra bir daha aradılar kapanamamış diye. 9 hafta oldu kart hala yok  :ebebe:

Kartın içinde 25 tl vardı kombine aldığım için kulüp iade etmişti passokart ücretini kartı kaybettiğim için 25 daha istediler yarım saat kavga ettim kart parası bu kadar olur mu diye baktım olmayacak kabul ettim bu kezden karttan alamayız başka kredi kartından çekeceğiz deiler ölür müsün öldürür müsün  :boxin:
Hocam bunları öldürecen.

Çevrimiçi Necmi

zaten nasıl bir kartları varsa kendi bankalarında bile geçmiyor :evillol: kartal yuvasına gittim 25 tlyi kulübe iade edeyim diye bir şeyler aldım ama kartları bizim kartal yuvamızda geçmiyor :D kaldı 25 lira kartta  :bandit:

Çevrimdışı frkndgnr

bu sakatlıklar benim ömrümü yedi

Çevrimdışı Anıl

Seni önden elçi olarak yollayabiliriz bir nabız yoklarsın @anilt  :kop:

@Efe abi orada zaten buradan Bursa uzun yol şimdi :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Sosa 6 hafta yok denıyo Pektemek 10 gun yok denıyo , yav tam herşey dengeye girecek dıyoruz ... Bı yandanda Fenerin tasmalısı ekrandan Hakemleri fitliyo.

Çevrimdışı Kemal

https://eksisozluk.com/entry/46159340

başka site linki kusura bakmayın ama adam hislerime tercüman olmuş.

Çevrimdışı Deniz

Bence bu 11 denenmeli (oğuzhan hücum ağırlıklı kuracak oyunu):

Ama Bilic muhtemelen bu 11 ile çıkacak:

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

2.5m € teklif ettiğimiz almeida 400 bin € ya kendine zor takım buldu.Transfer işinde daha profesyonelce davranmak zorundayız :by2:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı manyak1903

Hocam Karanlık işinin en iyilerinden eğer onu göndermeyi düşünüyorsan avrupadan çok çok iyi bir doktor getirebilmelisin  onu da yapamayacağımıza göre.
en iyiler yaramıyor bize demekki :)

ayrıca şunu gördüm bu kadar reklam olayının döndüğünü bilmiyordum artık daha da itici geliyor.başka doktorlar da yapıyor mudur ? işte bakın 2 hafta dendi ben 1 haftada getirdim.
https://twitter.com/DrKaranlik/status/512272968702234624

Zaten süreyi koyması gereken de bakan doktorun kendisi değil midir ? tamam sosa 2 haftada dönersin diye x kişi diyor.karanlık 1 haftada mı döndürüyor.en baştan karanlık 1 haftada dönersin diyip 1 haftada getirmesi gerekmiyor mu ? o süreyi veremiyorsa necidir.neden bizim durumumuz böyle anlaşılıyor aslında.

Vay kardeşim. hiç sevmem ama Kasımpaşa gene bize en dost kulüpmüş ya  :iscrewy:
kasımpaşanın stadı verdikten sonraki olayları çabuk unutmuşuz yine :D bizim başkan tv de sözleşme fesih nedeni yok şu anda dedi ,1 hafta sonra kasımpatı tarafından sözleşme feshedildi.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

şakşehirle adamlar düzeni kurmuş.belediyesporun adını değiştirdiler.yine belediyespor sadece adı değişik.
alttan gelecek olan osmanlıspor görünümlü ankaraspora hazır olun.

futbol bile futbol olmaktan çıktı.birkaç kişinin ağzına bakar olmuş.sahada değil eteklerde oynanıyor.zaten bir tane padişah var ,o da istediğini istediğine transfer ediyor.ülke olmuş lego ,çocuklar oynasın biz de izleyelim.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 11:06:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 11:07:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Almeida daha  çok kafasını vuracak.

Sen 2.5 kabul etme 3.5 iste üstüne GS Devreye girince onlara Türkiye'nin en büyük kulübü de sırf imza için ulan adam oln diyoruz zorla madam oluyorlar.

Oyna şimdi Cesena'da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Kötü ve çirkin tezhürattan PFDK'ya sevk edilmişiz. O maçta bizimkiler küfür etmedi ki  :alala: Ama çözdüm olayı İYİ GİDİYORUZ LİDERİZ.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 11:26:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Kötü ve çirkin tezhürattan PFDK'ya sevk edilmişiz. O maçta bizimkiler küfür etmedi ki  :alala: Ama çözdüm olayı İYİ GİDİYORUZ LİDERİZ.

:biggrinking:

Ben artık gülüyorum sadece stres olmaya gerek yok.

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ ULAN!   :flag:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bugünlerde herkes bizimle uğraşıyor. Demek ki iyi yoldayız abiler.  :)   :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 12:58:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Tarihimizi detaylarıyla öğrenmek isteyenler için Şeref Bey konusunu oluşturduk buradan ulaşabilirsiniz arkadaşlar

http://besiktasarena.com/index.php?topic=450.msg73446#new
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 13:26:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Çebi mükemmel ayar vermiş Fenerbahçe'ye.

Fenerbahçe Kulübü'nün kendilerini Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamaya davet ettiğini bildiren Ahmet Nur Çebi, "Fenerbahçe, 'buyursunlar gelsinler' dedi. Biz de tekrar kapılarını çaldık. Ardından 'Galatasaray versin ondan sonra' denilerek, mazeret beyan edildi. Bunu da çok samimi bulmadığımı ifade etmek istiyorum" diye konuştu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 13:30:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli’nin, şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerinin Fenerbahçe olmadığını düşündüğü ve “Gördüğüm kadarıyla Beşiktaş onlardan çok daha iyi takım” yorumunu yaptığı belirtildi.Galatasaray’da dördüncü yıldız için en ciddi tehlikenin Beşiktaş olduğu konusunda görüş ağırlık kazandı. Cim-Bom’da Teknik Direktör Cesare Prandelli, şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerinin sanılanın aksine Fenerbahçe değil Beşiktaş olduğunu düşünüyor.İtalyan teknik adamın Florya’da konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Kamuoyu Galatasaray ile Fenerbahçe arasında şampiyonluk yarışının geçeceğini tahmin ediyor. Yapılan yorumlara ve beklentilere bakılırsa iki takım için dördüncü yıldız çekişmesi olacağı ifade ediliyor. Oysa Beşiktaş gözden kaçırılıyorr. Çünkü bana göre Beşiktaş, Fenerbahçe’den iyi bir takım ve bu yarışta onlar da ciddi şekilde olacaklar. Bu nedenle Fenerbahçe’yi tek rakip olarak değerlendirmek doğru değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çebi'den stat isyanı; 'Gidişat hoş değil"

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zemininde yaşanan sıkıntıdan dolayı iç saha maçları için yeni stat arayışında olan Beşiktaş Kulübü'nün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı takımı ağırlayacak bir stadın çıkmamasına hayret ettiğini ve çok üzüldüğünü söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün geleneksel bayramlaşma töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çebi, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın "Başakşehir Fatih Terim Stadı, iki takımı kaldırmaz" şeklindeki açıklamalarını değerlendirdi.

"BU GİDİŞAT HOŞ OLMUYOR"
Çebi, Kulüp Başkanı Fikret Orman ile Göksel Gümüşdağ'ın hafta içinde bir görüşme yapacağını vurgulayarak, şunları dile getirdi:

"Bildiğim kadarıyla Sayın Başkan Orman ile Göksel Gümüşdağ'ın bu konuyla ilgili çarşamba veya perşembe günü detaylı bir görüşmesi olacak. Yapılan ön görüşmede sıcak bakılmıştı. Nasıl böyle bir ifade olmuş, onu anlayabilmiş değilim. Ancak gerçekten böyle bir ifade varsa, koca bir Beşiktaş'ı koca bir İstanbul misafir edemediyse hayret ederim ve çok üzülürüm. Beşiktaş, İstanbul'un ilk ve en büyük takımıdır. Zor günlerinde burada misafir olabileceği stat bulamıyorsa, diğer kulüplerin bunu oturup iyi değerlendirmesi gerekir. Bu gidişat hoş olmuyor."

Fenerbahçe Kulübü'nün kendilerini Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamaya davet ettiğini bildiren Ahmet Nur Çebi, "Fenerbahçe, 'buyursunlar gelsinler' dedi. Biz de tekrar kapılarını çaldık. Ardından 'Galatasaray versin ondan sonra' denilerek, mazeret beyan edildi. Bunu da çok samimi bulmadığımı ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

"UMARIM LİDER OLARAK DEVAM ETMEK NASİP OLUR"
Siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı, geçen sezonun 5. haftasında kaptırdıkları liderliği bu sezonun aynın haftasında devraldıklarını hatırlattı.

Şampiyon olabilmek için liderliği uzun süre devam ettirmeleri gerektiğini anlatan Çebi, "Sezon öncesinde şampiyonluktan başka bir şey hayal etmemelerini futbolcularımıza ve teknik kadromuza söylemiştim. Şampiyonluktan başka bir şey hayal etmeyecek takımın şampiyon olabilmesi için lider olması, uzun bir süreci de lider götürmesi gerekiyor. İnşallah Allah bize burada durmayı ve lider olarak devam etmeyi nasip eder" ifadelerini kullandı.

"HAKEMLERLE ŞAMPİYON OLACAKSAK, OLMAYALIM"
Spor Toto Süper Lig'de sürekli lehlerine hakem hatası yapıldığı şeklinde algı oluşturulmak istendiğini savunan Ahmet Nur Çebi, hakemlerin yardımıyla şampiyon olmak istemeyeceklerini söyledi.

Beşiktaş'ın hakemler tarafından kollanıp kollanmadığını anlamak için geriye dönük maçlara bakılması gerektiğini vurgulayan Çebi, şöyle devam etti:

"Bugüne kadar Beşiktaş, hakem hatalarından en fazla zarar görmüş bir takımdır. En son oynanan Balıkesirspor maçından önceki Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor maçlarında Beşiktaş'ın hakkının nasıl yendiğini göreceksiniz. Sonuç itibariyle bir maçta Beşiktaş'ın lehine iddia edilen kararı genelleme yapamazsınız. Beşiktaş, her zaman hakkıyla şampiyon olabilecek güçtedir. Hakemlerle şampiyon olacaksak, olmayalım. Zaten bunu camiam da istemez. Bu, bizim için gurur kırıcı bir şeydir. Hakemlerin bizi kolladığı gibi mesajların verildiğini duyuyorum. Spor yorumcuları, programlarındaki zamanlarını doldurabilmek için böyle şeyler konuşarak, ayıp ediyorlar. Beşiktaş'a yakışmayan ifadeleri uydurmaya çalışıyorlar. Bundan vazgeçsinler."

"SAKATLIKLARA ÇOK ÜZÜLÜYORUZ"
Çebi, futbol takımında yaşanan sakatlıklara çok üzüldüklerini söyledi.

Büyük takım oyuncularına karşı diğer futbolcuların kırıcı ve zarar verici tutum takındığını ileri süren Ahmet Nur Çebi, şöyle konuştu:

"Sakatlıklar olduğu zaman çok üzülüyoruz. Plan ve programlarımızı mevcut duruma göre yapıyorsunuz ama sonradan sakatlıklar zarar veriyor. Ama futbolun fıtratında bu var. Sonuçta bunlar oluyor. Fakat büyük takımlara karşı diğer takımların futbolcularının kırıcı ve zarar verici oynadığını görüyorum. Bu hoş olmuyor. Yarın o çocuklar da büyük takımlarda oynayacaklar. Şu anda büyük futbolcuların ayaklarını kırarcasına mücadele etmelerini hoş karşılamıyorum."

Kiralık olarak kadroya katılan Jose Sosa'nın sakatlığının, bonservisinin alınıp alınmayacağını nasıl etkileyeceğinin sorulması üzerine Çebi, "Sosa'nın sakatlığı çok zor bir sakatlık değil. Kontratını imzalayıp, satın aldıktan 3 ay sonra da böyle bir sakatlık olabilir. Sosa, bizim futbolcumuz ve öyle de kalacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Çevrimiçi Samet Ç

Çebi mükemmel ayar vermiş Fenerbahçe'ye.

Biz bunlara şampiyonluk kutlamalarını seyircisiyle birlikte yapsınlar çağrısı yaptık ya yazıklar olsun bize. Bu kadar (Hakaret Yasak)₅ haysiyetsiz bu fener ilk önce çağrı da bulunuyorsun sonra karı gibi kıvırıp gese versin ondan sonra diyorsun harbiden azize bunları köpek yapmış.

Çevrimiçi Samet Ç

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli’nin, şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerinin Fenerbahçe olmadığını düşündüğü ve “Gördüğüm kadarıyla Beşiktaş onlardan çok daha iyi takım” yorumunu yaptığı belirtildi.Galatasaray’da dördüncü yıldız için en ciddi tehlikenin Beşiktaş olduğu konusunda görüş ağırlık kazandı. Cim-Bom’da Teknik Direktör Cesare Prandelli, şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerinin sanılanın aksine Fenerbahçe değil Beşiktaş olduğunu düşünüyor.İtalyan teknik adamın Florya’da konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Kamuoyu Galatasaray ile Fenerbahçe arasında şampiyonluk yarışının geçeceğini tahmin ediyor. Yapılan yorumlara ve beklentilere bakılırsa iki takım için dördüncü yıldız çekişmesi olacağı ifade ediliyor. Oysa Beşiktaş gözden kaçırılıyorr. Çünkü bana göre Beşiktaş, Fenerbahçe’den iyi bir takım ve bu yarışta onlar da ciddi şekilde olacaklar. Bu nedenle Fenerbahçe’yi tek rakip olarak değerlendirmek doğru değil.
Prandelli yanış tespit yapmış çok extreme bir durum olmazsa gese bu sene 3. olacak.Yani bizim şampiyonluk için rakiplerimiz hakemler ve kendimiziz.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

35 hafta sonra lider olmuşuz ortalık kalktı oturdu,ts'nin yönetim kurulundan adam çıkmış ötüyor yazıklar olsun bu ülkede ne spor kaldı ne bir şey tek umudumuz Beşiktaş'tı onuda bitirme çabasındalar bu vakitten sonra artık alsınlar futbollarını başlarına çalsınlar,Avrupaya bakıyorsun adamlar spor ile zevk yapıp eğleniyorlar bize geliyorsun siyasetin içine dibine kadar gömülmüş adı SPOR denen organizasyonlar var.