Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974046 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Klavye kartallarını da fazla ötekileştirmeyelim. Artık sosyal medya konvasiyonel medyanın önüne geçmiş durumda. Klavye kartallarımız da olmalı yani. Maçlara gelmeseler de olur ama klavyeden sadece bizim yönetime değil diğer medya organlarına, federasyona, vd baskı oluşturmalılar  :ok:
:D uygun zamandır.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 20:32:58
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Abi haklısın da bu medyada nasıl lobi oluşturacaz?medyaya bakıyorsun beyaz tv ve boş yorumcuları,telegol ve boş yorumcuları,ermanın boş programı..ligde tek ntvspor izlenebilir halde onlarla da istediğimiz açıklamayı yapsak da bu yukardaki kanallar yine boş beleş konuşmaya devam edecek.Bunları susturmalıyız.Kulüp hakkında haksız ve asılsız ithamlar veremez hale getirmeliyiz.En azından bir yöneticimiz bunların canlı yayınına bağlanıp bir güzel dersini verip 70 milyonun önünde rezil edecek bir açıklama yapmalı.yoksa susacakları yok..
Bunu yapmalı zaten kulüp ama onun da zamanını ve sıklığı iyi ayarlanmalı. Kesinlikle tek bir kişi tarafından, basın sözcüsü tarafından yapılmalı. Başkan veya farklı yöneticilerle yapılmamalı.

Medyada güçlenmek ise bugünden yarına olacak bir iş değil tabii. Tek başına kulübün yapabileceği bir şey de değil bu.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Türkay

Halbuki spor programlarında en az 1-2 kişi Beşiktaşlı. Nasıl oluyor da medya da lobimiz olmuyor anlamıyorum. Aslında takıma sadece medyadan sorumlu olmak üzere Sinan Engin veya onun gibi birini getirmek lazım. Bastırıyordu medyayı kendisi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Halbuki spor programlarında en az 1-2 kişi Beşiktaşlı. Nasıl oluyor da medya da lobimiz olmuyor anlamıyorum. Aslında takıma sadece medyadan sorumlu olmak üzere Sinan Engin veya onun gibi birini getirmek lazım. Bastırıyordu medyayı kendisi
Sinan engin mi?Sokakta görsem yüzüne tükürürüm.101. yıl şampiyonluğunun hesabını versin önce o.Her konuşmasında Bilic e giydiren her fırsatta aziz yıldırım yalakası olan herif bu.bizden uzak olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Sinan engin mi?Sokakta görsem yüzüne tükürürüm.101. yıl şampiyonluğunun hesabını versin önce o.Her konuşmasında Bilic e giydiren her fırsatta aziz yıldırım yalakası olan herif bu.bizden uzak olsun.

Ben sadece medya için söylemiştim. Yada onun gibi biri olmalı mutlaka.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 20:53:25
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
O Beşiktaşlılar genelde yorumcu. Çoğu da objektif yorum yapmaya çalışıyor.
Ekranda gördüklerimiz değil de yönetim düzeyinde olanlar önemli.

Ama bu arada şunu da gözden kaçırmamak lazım, bunlar ticari kuruluşlar. Öncelikleri rating. Değişmesi gereken algı "Fener ve GS gazete sattırır" algısı. Yapılan tüketim de önemli yani burada.

Yani Fener ve GS'nin bu kadar kollanmasının nedeni sadece yetkili mercilerin tuttukları takım değil. Ekonomik gerçekler de işin içinde. Hatırlayalım Fener'in küme düşmesini GS dahil kimse istemedi. Tamamen duygusal diyebilir miyiz?
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı A_Aydin

Söz medyadan açılınca aklıma geldi.BJK TV neden şifreli kanal acaba.fb tv kendi frekansı ve kendisi yönetiminde ama biz önce doğan medya şimdi de digitürk.Biz kendimiz beceremiyormuyuz bu işi.

Çevrimdışı Deniz

Söz medyadan açılınca aklıma geldi.BJK TV neden şifreli kanal acaba.fb tv kendi frekansı ve kendisi yönetiminde ama biz önce doğan medya şimdi de digitürk.Biz kendimiz beceremiyormuyuz bu işi.
biz ligden özet görüntüleri ve pozisyonları veriyoruz fb tv veremiyor.bu nedenle digitürk tercih ediliyor.Bir de emin olmamakla birlikte biz dernek olduğumuz için bir yasaya takılıyoruz sanırım fb kanalını daha önce açtığı için bu yasaya takılmıyormuş.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bu arada 100. yıl şampiyonluğunda ilk 10 hafta pek gol atamamıştık ama sonradan açılmıştık.şu an önemli olan yenilmemek,75 puanı toplayan bu sezon şampiyon olur

Çevrimdışı A_Aydin

biz ligden özet görüntüleri ve pozisyonları veriyoruz fb tv veremiyor.bu nedenle digitürk tercih ediliyor.Bir de emin olmamakla birlikte biz dernek olduğumuz için bir yasaya takılıyoruz sanırım fb kanalını daha önce açtığı için bu yasaya takılmıyormuş.
Özet veriyordur da seyredebilen kaç kişi.Herkesin evinde digitürk yok.Türkiyenin kaçta kaçı izliyebiliyor.Kendi taraftarına bile ulaşamayan bir kanal.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 21:48:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Adam Hamit Altıntop'u milli takıma aldı  :kop: :kop:

Anlaşıldı bu kendini kovdurup yeni yönetimle beraber Gs'nin başına geçmek istiyor yine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 21:49:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada 100. yıl şampiyonluğunda ilk 10 hafta pek gol atamamıştık ama sonradan açılmıştık.şu an önemli olan yenilmemek,75 puanı toplayan bu sezon şampiyon olur

25 galibiyet demek.

13 içerde 12 dışarıda demek.

Zor demek  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Adam Hamit Altıntop'u milli takıma aldı  :kop: :kop:

Anlaşıldı bu kendini kovdurup yeni yönetimle beraber Gs'nin başına geçmek istiyor yine.
Ciddi misin ? Bir de bari Kazım'ı alsaydı Feyenoord'da iyi oynyor şu an ve en önemlisi gsnin oyuncusu.  :biggrinking:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bizim medyada güçlü olamamamızın sebebi lobi eksikliği değil ki,bize zarar veren her zaman kulübün kendi içindekiler hep bir beklenti hep bir beklenti acaba onlar bu kulübe ne vermiş ki de beklentileri karşılanmayınca eleştiriyorlar,fenerin adamı dedikleri Önder Özen her çıktığı programda sapına kadar Beşiktaş'ı savunuyor objektif yorumlar yapıyor ama birde bizim içimizden çıkanlara bakıyoruz yok öyle yok böyle.

Çevrimdışı Türkay

Ya hu şaka mı bu Tolga Zengin sakatlanmış bu seferdi !!!  :s20:

Çevrimiçi murat

Ben zemin için dedim abi ulaşım vs dert değil dediğin gibi gitmeyecek adam arsenal maçına 60 bin kişi gitmezdi passo yok diye 60 bin kişi gitti o maça bir sonraki maça passo var diye 3000 kişi gitmedi.

Tek korkum zaten pamuk ipliği gibi olan futbolcuların çapraz bağlarının daha da zarar görmesi ve bu sahada istediklerini verememesi..Bak tottenham maçına güzel sahada nasıl top oynadık ama iç sahada oynayamıyoruz çünkü zemin buna izin vermiyor.Biz oynamak isteyen takımız kapanan takıma o zeminde gelemiyorsun sen bozuk parkede basketbol oynayabilir misin ya da bozuk buz pistinde kayabilir misin bize de yeteneklerimizi göstermek için iyi saha lazım.Anadolu takımlarının işine geliyor olimpiyat zaten top oynadıkları yok.olimpiyat bizim için büyük handikap
bence zeminden çok rüzgar iyi oyunu bozuyor.

Çevrimdışı Deniz

25 galibiyet demek.

Beraberlik de var :)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Ya hu şaka mı bu Tolga Zengin sakatlanmış bu seferdi ...  :s20:

Kaynak nedir hocam?

Çevrimdışı Deniz

Bugün y.vsak basın eline aldı kalemini yine Beşiktaş üstüne oynuyor.

Aylar önce olmuş Gökhan Töre olayını tekrar gündeme getiriyorlar.Bu kez olayı adli makamlara da götürecekler gibi.

Ek olarak olimpiyat bakıma alınmış,sivas maçına yetişmezmiş.Beşiktaş a stad bulun denmiş kimse stad vermeye yanaşmamış.Ben kulübün yerinde olsam tepki gösteririm maçı nevzat demirde oynatırım ne lick tv adam gibi çekebilir ne de kimseye muhtaç olmayız.

Çevrimdışı Deniz

Ahmet Nur Çebi: ''Beşiktaş zor günlerinde İstanbul'da misafir olacağı stat bulamıyorsa, bunu diğer kulüplerinde iyi değerlendirmesi lazım''

Maçı Nevzat demirde oynayalım hepsine kapak olsun  :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Kaynak nedir hocam?

facebook da son dakika olarak görmüştüm ama fos haber galiba.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Ben hep diyorum bizim başımıza ne geliyorsa Beşiktaş'ın içinde olan insanlardan geliyor alın Yemen Ekşioğlunun yazısını okuyun adamın bir küfretmediği kaldı Gökhan Töre'ye böyle insanlar olduğu sürece Türk futbolu hiç bir yere gidemez.

Çevrimdışı Deniz

Fikret Orman: ''1-1 biten Çaykur Rizespor maçında verilmeyen 3 penaltı için ne diyorlar? Kimse onlardan söz etmiyor''

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ilhan mansız

25 galibiyet demek.

bence 75 puanı bulabiliriz. Büyük ihtimalle de bu puan bizi şampiyon yapmaya yeter. İlk yarı 35-40 arasında puan toplarsak 75 puanı yakalarız.