Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976561 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ertuğrul Karanlık: Çekilen MR sonucunda Sosa'nın iç bağında yırtık tespit ettik. Ama Sosa şanslı, çapraz bağında ve menisküsünde sorun yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Ertuğrul Karanlık: Sosa'nın ortalama 10-12 hafta sahalardan uzak kalma ihtimali var ama bu profesyonel ortamda daha çabuk iyileştirilebilir.

Çevrimdışı Tolga

Ertuğrul Karanlık: Sosa'nın ortalama 10-12 hafta sahalardan uzak kalma ihtimali var ama bu profesyonel ortamda daha çabuk iyileştirilebilir.
10-12 hafta nedir yuh be kardeşim bence abartılı söylüyorlar bilerek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Ertuğrul Karanlık: Mustafa Pektemek'in de üst adalesinde yırtık bulunuyor.

Çevrimiçi Samet Ç

10-12 hafta nedir yuh be kardeşim bence abartılı söylüyorlar bilerek.
Valla hocam bende bir anda duyunca korktum umarım böyle değildir. Onur Kıvrak'ta kopma var 4-6 ay uzak kalacak sahalardan. Sosa'da yırtık var 3 ay dedi Ertuğrul Karanlık olabilir mi diye düşünüyorum da olabilir.

Çevrimdışı Türkay

3 ay nedir eyvah eyvah. Bunun avrupası var ligi var Türkiye kupası var. Bence biraz abartı. İnşallah da abartıdır. Belki 3 hafta sonra takımla çalışmaya başlayacak İnşallah öyle olur
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anil

böyle doktorluk olmaz.Adam her sakatlıktan sonra süreyi en az 2-3 kat artırarak söylüyor.Sonrada kendi başarısıymış gibi gösteriyor.Sosanın bir önceki sakatlığındada 3 hafta uzak kalacak dedi 10 günde çıkarttı.Belkide bu sakatlıkta onun suçu.Derhal yollar ayrılmalı böyle doktorluk olmaz

Çevrimiçi Samet Ç

Flaş !!! Beşiktaş'a bir kötü haber daha..
Göksel Gümüşdağ: Stadımız iki takıma ev sahipliği yapmaya elverişli değil.. ( AA)

Çevrimiçi Samet Ç

böyle doktorluk olmaz.Adam her sakatlıktan sonra süreyi en az 2-3 kat artırarak söylüyor.Sonrada kendi başarısıymış gibi gösteriyor.Sosanın bir önceki sakatlığındada 3 hafta uzak kalacak dedi 10 günde çıkarttı.Belkide bu sakatlıkta onun suçu.Derhal yollar ayrılmalı böyle doktorluk olmaz
Hocam Karanlık işinin en iyilerinden eğer onu göndermeyi düşünüyorsan avrupadan çok çok iyi bir doktor getirebilmelisin  onu da yapamayacağımıza göre.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2014, 14:50:27
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Flaş ... Beşiktaş'a bir kötü haber daha..
Göksel Gümüşdağ: Stadımız iki takıma ev sahipliği yapmaya elverişli değil.. ( AA)
Vay kardeşim! hiç sevmem ama Kasımpaşa gene bize en dost kulüpmüş ya  :iscrewy:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Samet Ç

Vay kardeşim. hiç sevmem ama Kasımpaşa gene bize en dost kulüpmüş ya  :iscrewy:
Bana kalırsa Beşiktaşlı' nın Beşiktaş'tan başka dostu yok. Bir de şöyle düşünmek lazım Gümüşdağ gese kongre üyesi. Biz de bu lig de iyi top oynayarak liderliği almışız sence statta oynamamıza izin verirmiydi ? Vermezdi. Ben bunu bekliyordum zaten.

Çevrimdışı Tolga

Flaş ... Beşiktaş'a bir kötü haber daha..
benim verdiğim vergilerle oraya stad yapıyorlar ve benim takımım orada maç yapamıyor ohh ne kadar güzel iş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2014, 15:03:36
  • İstanbul (Kurtuluş)
Bana kalırsa Beşiktaşlı' nın Beşiktaş'tan başka dostu yok. Bir de şöyle düşünmek lazım Gümüşdağ gese kongre üyesi. Biz de bu lig de iyi top oynayarak liderliği almışız sence statta oynamamıza izin verirmiydi ? Vermezdi. Ben bunu bekliyordum zaten.
Onların vermemesine şaşırmıyorum da Kasımpaşa'nın stadını vermesi bayaa bir jestmiş demek istiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Onların vermemesine şaşırmıyorum da Kasımpaşa'nın stadını vermesi bayaa bir jestmiş demek istiyorum.
Kasımpaşa jest yaptı doğrudur abi ama orada daha önce Beşiktaş'ta görev almış insanlar vardı bu yüzden izin verdiler yoksa onlar da izin vermezdi.

Çevrimiçi Samet Ç

benim verdiğim vergilerle oraya stad yapıyorlar ve benim takımım orada maç yapamıyor ohh ne kadar güzel iş.
Hocam hiç sorma sanki babalarının parasıyla yaptılar o stadı senin benim verdiğim vergi ile oraya o stadı yaptı devlet. Ben bu olaydan şunu anlıyorum kötü günümüzde hiç kimse yardımcı olmuyor. Bunlara inat bu sene o şampiyonluğu kazanmalıyız avrupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmeliyiz.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2014, 15:17:26
  • İstanbul (Kurtuluş)
Hocam hiç sorma sanki babalarının parasıyla yaptılar o stadı senin benim verdiğim vergi ile oraya o stadı yaptı devlet. Ben bu olaydan şunu anlıyorum kötü günümüzde hiç kimse yardımcı olmuyor. Bunlara inat bu sene o şampiyonluğu kazanmalıyız avrupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmeliyiz.
Aynen kendi göbek bağımızı kendimiz kesmeliyiz.
Olimpiyatta oynayarak bu şampiyonluğu alacağız inşallah.
Futbolculara büyük iş düşüyor bu konuda.
Bir de derbilerde kaybetmemiz lazım bu sene. Derbiler moral motivasyon açısından çok önemli.....

Çevrimdışı Anıl

Valla hocam bende bir anda duyunca korktum umarım böyle değildir. Onur Kıvrak'ta kopma var 4-6 ay uzak kalacak sahalardan. Sosa'da yırtık var 3 ay dedi Ertuğrul Karanlık olabilir mi diye düşünüyorum da olabilir.
Onur Kıvrak'ın ön çapraz bağları koptu. Sosa'nın yan bağlarında yırtık var 2 sakatlık tamamen farklı :) 10-12 hafta demesine gelirsekte 4 hafta sonra sahaya çıktığında doktor başarısı olarak lanse etmek için fazla söylediğini düşünüyorum :ok:

Çevrimdışı Anil

Hocam Karanlık işinin en iyilerinden eğer onu göndermeyi düşünüyorsan avrupadan çok çok iyi bir doktor getirebilmelisin  onu da yapamayacağımıza göre.
https://twitter.com/DrKaranlik/status/512272968702234624
kardeşim sadece şuna bak.Adam 2. derecede yırtığı 10 günde iyileştirdim diye hava atarken adam 2 haftada aynı sakatlığı tekrar yaşıyor..Belkide onun değişik yöntemleri bu olayın sebebide..

Çevrimdışı Deniz

12 hafta mi? Dukkani kapatak o zaman.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2014, 19:57:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yırtıkmış  :ebebe:

En az 5 hafta yok Sosa.

2 hafta adam akıllı topallar. 3 hafta rehabilitasyon. 1 hafta da kondisyon.

Derbide de yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2014, 20:00:00
  • Beşiktaş / Bodrum
https://twitter.com/DrKaranlik/status/512272968702234624
kardeşim sadece şuna bak.Adam 2. derecede yırtığı 10 günde iyileştirdim diye hava atarken adam 2 haftada aynı sakatlığı tekrar yaşıyor..Belkide onun değişik yöntemleri bu olayın sebebide..

Tedavide hele ki bağlarda mucize yaratamazsınız her şey fix zaten. Süreyi kısaltan rehabilitasyon yöntemleri ve kondisyon antrenmanları olur. İlaç filan kullanma durumu yok durumu kısaltıcı. Sadece ağrıyı önleyici ilaçlar kullanılabilir o yüzden ne desek boş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2014, 20:00:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir ortasaha daha almamız gerek devre arasında Sosa tarzı. Kadro derinliği başka türlü sağlayamayacağız biz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2014, 20:01:47
  • Beşiktaş / Bodrum

Menisküs 12 hafta götürür. Karanlık abartmış olayı 5 ya da 6. haftada çıkar sahaya rahat olun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2014, 20:06:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Yirtilmayan yerimiz kalmadi arkadas

Kaldı kaldı bi orası kaldı  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli