Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978317 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Hayaller; Cenk-Serdar-Franco-Ersan-Motta-Atiba-Olcay-Oğuzhan-Sosa-Töre-Ba
Hayatlar; Tolga-Serdar-Franco-Sivok-İsmail-Atiba-Veli-Olcay-Sosa-Töre-Ba olmaz inşallah  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Veliyi destekleyen forumda bir tek ben varim sanirim...  :lol:
Yok Fatih abi ben de beğeniyorum Veli'yi. Ama bizim ligde Atiba-Veli oynarsak kazanmamız zorlaşıyor. Bizim ligde çok daha cesur oynamamız gerekiyor. Daha hücuma yönelik oynamamız gerekiyor. Hatta 4-1-3-2 bile oynayabiliriz. Cenk-Serdar-Franco-Ersan-Motta-Atiba-Olcay-Sosa-Töre-Pektemek-Ba şeklinde.

Çevrimiçi Samet Ç

Veli'yi bende beğeniyorum ama avrupa'da büyük maçlarda sadece bizim ligde atiba veli ikilisi ile oynarsan maç başına 1 gol atarsın o da şansa bala bizim şu ana kadar yaptığımız gibi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2014, 13:19:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu maçta Veli Atiba mantıklı olur yalnız.

Deplasman maçı öncelikle rakipbin gazını almamız gerek bir süre.

Ben Veli Atiba Oğuzhan bekliyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bu maçta Veli Atiba mantıklı olur yalnız.

Deplasman maçı öncelikle rakipbin gazını almamız gerek bir süre.

Ben Veli Atiba Oğuzhan bekliyorum.
Yapma @Çağrı abi ne gaz alması. Balıkesir Galatasarayı yendi diye yanıltmasın çok kötü takım. Sadece Galatasaray defansının hataları sayesinde 2 gol buldular. Bu maça hücum ağırlıklı çıkıp ilk yarıda işi bitirmek gerek. 2. yarı dönelim tekrar klasik 4-2-3-1'e :)

Çevrimdışı Deniz

4-1-4-1 oynama zamanı geldi artık.Küçük takım bunlar 2 ön liberoya gerek yok

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

akhisar 2-0 malup.akşam liderlik maçına çıkıyoruz.Zor maç olacaktır..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Yok veliyi herkez destekliyordur ama iki tane veli veya iki Atina fazla takıma.bunlardan biri oynar  diğeri yedek olur.

Çevrimdışı Anıl

Yok veliyi herkez destekliyordur ama iki tane veli veya iki Atina fazla takıma.bunlardan biri oynar  diğeri yedek olur.
Aynen öyle @MURAT abi :ok::ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2014, 14:12:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Sorun şu ki Ozi ve Sosa arka arkaya birlikte 3 günde 1 maç çıkamazlar bunun dengesini iyi kurmak gerek.

Bence normal şartlarda iç saha maçlarında ikisi ile çıkıp dış sahası maçlarında birini kullanmak mantıklı olacaktır oyun direncini arttırmak için.

Ama @anilt dediğin gibi maçı erken koparmak da başka bir taktik anlayışı olur burada Bilic'in hangisi istediği önemli  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

artık bu maçta sosa-oğuzhan beraber oynasınlar bir maçı da erkenden koparalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

biz daha olaylı gs maçı dışında olimpiyattan mağlubiyet almadık o maçıda nasıl kaybettiğimiz belli
kaybetmemek güzel ama kazanamıyoruz bu da ciddi bir problem

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2014, 15:12:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Başakşehir^'in maçına bakıyorum ve iğrenç bir taraftarcık topluluğu görüyorum. Yazık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Sosa oğuzhan birlikte oynatmak bugün çok saçma olur.3 gün önce maç yaptık ve takımda zaten yorgunluk var.Kerim oynamalı bence velinin yerine

Çevrimdışı Deniz

Başakşehir^'in maçına bakıyorum ve iğrenç bir taraftarcık topluluğu görüyorum. Yazık.
aynen öyle

Çevrimiçi murat

Hayırdır bizimle alakalı birşey mi?

Çevrimdışı Deniz

Hayırdır bizimle alakalı birşey mi?
Bizim maçta görecez abi bizimle ne kadar alakalı olduklarını.Ama anladın sen

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2014, 16:19:50
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi murat

Elinde patlayacak oyuncular.gönderirken üstüne para vermezlerse iyidir.aslında fena transferler değil ama omurgan olacak üstüne her sene  2-3 takviye yapacaksın.bu kadroyu seneye koruyup birkaç takviyeye devam etmeliler

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2014, 16:34:41
  • İstanbul (Kurtuluş)
Elinde patlayacak oyuncular.gönderirken üstüne para vermezlerse iyidir.aslında fena transferler değil ama omurgan olacak üstüne her sene  2-3 takviye yapacaksın.bu kadroyu seneye koruyup birkaç takviyeye devam etmeliler
Omurgayı oluşturacak oyuncuların da yaşı geçecek ama takım oturana kadar.
Trabzonun geleceği her türlü sıkıntılı.

Çevrimdışı Tolga

ben hala diyorum onların sıkıntısı en başta hoca da şu takımı şenol güneş çalıştırmış olsa bu ts şampiyonluğa çok rahat oynar bence halilodzic daha evvel de geldi trabzona ne verdi de şimdi geri getirdiler gerçi bizi ilgilendirmez de sıkıntı hoca da yani bana göre :)

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2014, 16:52:42
  • İstanbul (Kurtuluş)
Rize 3 puanı alır bu hafta. Hissiyatım o yönde

Çevrimiçi murat

Bize yenilen çıkışa geçiyor bizden puan kapan düşüşe geçiyor. :evillol:rize toparlanmaya başladı.aslında bizimle oynayanların sonraki hafta aldığı ve gs ve FB ile oynayanların aldığı puanları incelemek lazım.epey hırpalıyoruz rakipleri.

Çevrimdışı Anıl

İlk 11: Tolga-Serdar-Franco-Ersan-Motta-Atiba-Sosa-Kerim-Oğuzhan-Gökhan-Ba. Kerim hariç tam istediğim kadro, teşekkürler Bilic :)

Çevrimiçi Samet Ç

İlk 11: Tolga-Serdar-Franco-Ersan-Motta-Atiba-Sosa-Kerim-Oğuzhan-Gökhan-Ba. Kerim hariç tam istediğim kadro, teşekkürler Bilic :)
Tam istediğim kadro ile çıkıyoruz. Olcay'ı bu hafta 11'e koymamış. Bilic istediğim kıvama geliyor. Olcay ilerleyen dakikalarda Pektemek ve Tosun ile birlikte hamle oyuncumuz olur.