Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978377 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 23:14:25
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Gerçekçi bir tahminde bulunayım ben.

Bu sene 70 puanı geçen şampiyon olacak bu ligde. 70 nasıl alınır? İçerde 15 maç kazanan çok rahat yapar. Biz yapabilir miyiz? Mümkün değil.

Biz bu sene içeride 12 maç maksimum kazanırız. 4 de beraberlik olursa 40 puan. Bu demektir ki 30 puan gerek deplasmanda.

Yani 10 deplasman galibiyeti. 2'sini aldık. Kalan 15 deplasmandan 8'ini kazanırsak ( ki ikisi derbi bunların ) biz şampiyon oluruz. Bizim için anahtar deplasmanlarda yatıyor.
iyi ama biz deplasmanlardan daha çok içeride sıkıntı yaşamıyor muyuz  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 23:15:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İç Saha Performansımız

2013/14 Sezonu 10 Galibiyet 36 Puan  Fener 45 Puan Almış

2012/13 Sezonu 8 Galibiyet 31 Puan Fener 38 Puan Almış

2011/12 Sezonu 10 Galibiyet 33 Puan Fener 45 Puan Almış

2010/11 Sezonu 8 Galibiyet 29 Puan Fener 45 Puan Almış

2009/10 Sezonu 10 Galibiyet 35 Puan Fener 41 Puan Almış

2008/09 Sezonu 12 Galibiyet 39 Puan Fener 39 Puan Almış ŞAMPİYON

2007/08 Sezonu 11 Galibiyet 36 Puan Fener 44 Puan Almış

2006/07 Sezonu 13 Galibiyet 40 Puan Fener 38 Puan Almış

2005/06 Sezonu 6 Galibiyet 22 Puan (  :kop: ) Fener 43 Puan Almış

2004/05 Sezonu 12 Galibiyet 39 Puan Fener 48 (YUH) Puan Almış

2003/04 Sezonu 10 Galibiyet 33 Puan Fener 39 Puan Almış

2002/03 Sezonu 14 Galibiyet 45 Puan Fener 35 Puan Almış  BİNGOOO! Namağlup!

Bunları yazmamın sebebi şampiyonluğu nerede kaybettiğimizi görmek. Biz bunu 10 senedir yapıyoruz. Deplasmanda hiçbir sıkıntı yok. Ama içerde 40 puan alamayan takım değil şampiyonluk ilk ikiye bile giremez.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 23:16:58
  • Beşiktaş / Bodrum
iyi ama biz deplasmanlardan daha çok içeride sıkıntı yaşamıyor muyuz  :alala:

Zaten sorun o abi bu bu sene çözülemeyecek bence o yüzden 12 galibiyet yazdım. Bu açığı kapatmak için deplasmanda berabere kalma ihtimalimiz olan her maçı kazanmamız gerekiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 23:18:07
  • İstanbul (Kurtuluş)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 23:20:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Geçen hafta Premier ligde sakatlanan adam saha içinde sakatlandı ama çizgiye yakındı zorla kendini çizgi dışına attı oyun durmasın diye.

Fener'de demin iki oyuncu saha dışında sakatlanıp kendilerini zorla saha içine attılar.

Sıef bu yüzden bile hiçbir şeyi haketmiyoruz toplum olarak.

Bu yorumu yapmıştım cuk oturdu  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

İç Saha Performansımız

2013/14 Sezonu 10 Galibiyet 36 Puan  Fener 45 Puan Almış

2012/13 Sezonu 8 Galibiyet 31 Puan Fener 38 Puan Almış

2011/12 Sezonu 10 Galibiyet 33 Puan Fener 45 Puan Almış

2010/11 Sezonu 8 Galibiyet 29 Puan Fener 45 Puan Almış

2009/10 Sezonu 10 Galibiyet 35 Puan Fener 41 Puan Almış

2008/09 Sezonu 12 Galibiyet 39 Puan Fener 39 Puan Almış ŞAMPİYON

2007/08 Sezonu 11 Galibiyet 36 Puan Fener 44 Puan Almış

2006/07 Sezonu 13 Galibiyet 40 Puan Fener 38 Puan Almış

2005/06 Sezonu 6 Galibiyet 22 Puan (  :kop: ) Fener 43 Puan Almış

2004/05 Sezonu 12 Galibiyet 39 Puan Fener 48 (YUH) Puan Almış

2003/04 Sezonu 10 Galibiyet 33 Puan Fener 39 Puan Almış

2002/03 Sezonu 14 Galibiyet 45 Puan Fener 35 Puan Almış  BİNGOOO. Namağlup.

Bunları yazmamın sebebi şampiyonluğu nerede kaybettiğimizi görmek. Biz bunu 10 senedir yapıyoruz. Deplasmanda hiçbir sıkıntı yok. Ama içerde 40 puan alamayan takım değil şampiyonluk ilk ikiye bile giremez.

seni destekleyici birsey soyleyim

gecen hafta soyluyor sinan engin işte inönü zamanını anlatıyor unuyutoyr bu cocuklarda inonude oynadılar ilk senelerini olcaylar oguzhanlar veliler bu inönüde o kadar cok ucuz maçlar kaybettilerki bazen kacırdıkları gollerde tekrarları izlediğimizde ellerinin ayaklarının birbirine karsıtıgını goruyorduk yani o atmosfer yaramıyordu o sene deplesman rekorları kırıyorduk nerdeyse:)) unutmayalım 3 senedir enaz liderden 8puan gerideyiz en az bu durumda konusulmalı mesela

Çevrimdışı Deniz

Konyanın kalecisinin yediği golleri yemin ediyorum ben yemem.Özellikle 2. gol.Anadolu takımları fener ve cincona bu kadar kolay maç satarsa işimiz var.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 23:25:10
  • Beşiktaş / Bodrum
seni destekleyici birsey soyleyim

gecen hafta soyluyor sinan engin işte inönü zamanını anlatıyor unuyutoyr bu cocuklarda inonude oynadılar ilk senelerini olcaylar oguzhanlar veliler bu inönüde o kadar cok ucuz maçlar kaybettilerki bazen kacırdıkları gollerde tekrarları izlediğimizde ellerinin ayaklarının birbirine karsıtıgını goruyorduk yani o atmosfer yaramıyordu o sene deplesman rekorları kırıyorduk nerdeyse:)) unutmayalım 3 senedir enaz liderden 8puan gerideyiz en az bu durumda konusulmalı mesela

Çünkü iç sahada en az 8 puan yemişiz :)

Taraftar profili değişecek yeni stad ile bu durum değişecektir. 85 dakika marş söyleyip benim bile uykumu getiriyorlardı maçın içinde değildi kimse.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 23:25:23
  • İstanbul (Kurtuluş)
Bu yorumu yapmıştım cuk oturdu  :biggrinking:
Gökhan'la Topal da fenerde en düzgün diyeceğin 2 adam, ne diyim bilemedim  :ebebe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 23:35:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener içerde 3 te 3 ile başladı.

Karabük ecel teri döktü.

Antep 80 de uydurma penaltı

Bugün Konya maçı ortada.

3ünde de rezalet. Deplasmanda bu kadar puan kaybetmesinin sebebi baskı yok hakeme. Sadece taraftar ve duran toplarla gidiyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu taraftar 1982 de 15 yil aradan sonra sampiyon oldugumuz zaman olaydi stad bombos olurdu. Kume dusmeye oynuyorduk, stad hınca hınc doluyordu. Taraftar yapimizin degismesi lazim, acilen. Klübe destek olan takimina sahip cikan.
Adam gider cakma forma alir, ama ayni paraya gidip klupten bileklik bile almaz. Neyse konu dagilmasin. Hepimizin konusacagi cok sey var.
Aynen abi dediklerine katılıyorum. Yeni yetme taraftarlar tribün kültürünü çok bozdu herşey başarıya endeksli olmuş yeni gelen nesilde az bir başarısızlık da  yönetim ve td istifaya davet ediliyor. Bu şekilde hiçbir zaman başarılı olamazsın. Takımının iyi gününde değil kötü gününde yanında olmalısın sahip çıkmalısın.

Çevrimdışı Tolga

Karabük ecel teri döktü.

Bugün Konya maçı ortada.

3ünde de rezalet. Deplasmanda bu kadar puan kaybetmesinin sebebi baskı yok hakeme. Sadece taraftar ve duran toplarla gidiyorlar.
yani şöyle bir durum var fb içeride alması gereken 3 puanı ama öyle ama böyle alıyor biz inönüdeyken de iç saha maçlarında seri galibiyetler alamıyorduk şimdi olimpiyatta da alamıyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı WarrChief

Karabük ecel teri döktü.

Bugün Konya maçı ortada.

baskı yapalımda bu hakemler en buyuk sıkıntı baskıyla en fazla biriki kararını değiştirebiliriz ama adam art niyetliyse bizimkiler dediğin gibi duran topla artık farklı birsekilde iki tane cakacak ki onlara bu imkanı saglamayacak oda bilice kalıyor umarızki su türk yardımcı hocaya karsı gelmez  en azından ligimizde bir avantajımız olsun ligi tanıyan dinamilerini bilen birisi laızm mesela karsı takım 10kiiyle devre arasına giriyorsa biliceksinki hakem dengelemek isticek ve sende buna maal vermeden daha cok kart gormelerini saglıcaksın onların ustune oynucaksın burada bu sekilde kazanılır maclar mesela bu anadolu takımları bunu cozemedileri için bence hep puanları bırakıyorlar

cok konustum iyi aksamlar

Çevrimdışı Fatih

fb'de hic birsey olmamasini gecin abi... turk futbolunda hic birsey yok... adamlarin avantaji bu... kica bala mac kazaniyorlar baska degil... gecen seneki fbnin kadrosu inanc, psikolojik, kondisyon vs. baska ne katmak istiyorsan hic birisi kalmamis... ben ligin bu kadar kotu oldugu bi 2008-2009 senesinde hatirliyorum...o zaman da aradan siyrilip sampiyon olmustuk...su avantaji tekrar kullanmamiz lazim...

he bir de acilen bal lazim bize...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı sallapati

Çevrimiçi murat

mehmet topuzun gökhan gönüle sus işaretini gördünüz mü ?

Çevrimiçi Necmi

hehehe yok en geldiği ilk günden beridir bunu diyorum topu hep aldıgı gibi vermesi bizim futbol kurallarımıza uygun değil sonrasında popoyu sıkarak attıgı topların hiçbirini adrese gondermedi sonrasında kornerde bu vakti bulamadıgından cok guzel yerlere attı  işte biz futbol oynadıgımız için bunu azcok anlarız:))

ben sosayı begeniyorum ama yanlıs yerlerde oynaıyor bilic

onder hoca avrupa macından once soyledi bilicin savunmaya binlerce planı var ama atakta bir tane planı yok dedi cok ornekler verdi acabiliriz isterseniz aklımda hepsi yani dolayısıyla ben sosayı deften top alacak adam oalrak gormuyorum ama alıyor dembaba donuyor top alıyor adam ceza sahası içnide bir kere durmuyor boyle rezillikmi olur:((

iyi detaylarda var mesela olcay klasını gecen seneki gokhanı calıplayıp attıgı o fenerbahce golu bende buyuk hayranlık uyandırdı mesela klas bir goldur herkes atamaz:)) gibi gibi torede mesela gelişme var ama bilicle sevgili olduklarından garip sekilde onda ısrarcı :))
ben senin maçları seyrettiğin konusunda cidden şüpheye kapıldım bizde yanlış hatırlamıyorsam asteris maçında son dakikalar oyuna girdi sonra ligde ikinci yarı oyuna girdi her iki maçıda stadda izledim ve ilk 90 dakikasını ingilterede oynadı ve muhteşem paslar atıyor oyun zekası çok iyi asla top kaybetmiyor her zaman boştaki rahat pozisyondaki adamı görüyor ve bu üç maçta sadece bir tane yerini bulmayan pası vardı ve sahanın her yerinde mücadele ediyor mustafanın penaltı pozisyonunda pası veren oydu dembaba nın sol ayağıyla kepçeleyip kalecinin üzerine vurduğu topta pası veren gene oydu ve bu paslar uzaktan mükemmel asistlerdi son vuruşu yapanlar beceremedi ben daha Beşiktaşta topa bu kadar hakim nokta atışı pas verebilen bir oyuncu görmedim ve bunları birlikte oynamadığı huylarını kapasitelerini bilmediği halde yapıyor birde takım arkadaşlarını tanıdığı zaman kimbilir neler yapar

Çevrimiçi Necmi

Karabük ecel teri döktü.

Bugün Konya maçı ortada.

boş ver nasılsa tekerleği patlatacaklar hakemle onla bunla hep kazanılmaz sorun o değilde biz sıyrılmayalım diye bize ne yapacaklar ben onu merak ediyorum geçen sene şampiyonluğu elimizden federasyon aldı kurullarıyla hakemleriyle bu sene çok dikkatli olmak zorundayız bunlar ligi kopartmak istemiyecekler bunun tek yoluda Beşiktaşı durdurmaktan geçiyor

Çevrimiçi Necmi

yani şöyle bir durum var fb içeride alması gereken 3 puanı ama öyle ama böyle alıyor biz inönüdeyken de iç saha maçlarında seri galibiyetler alamıyorduk şimdi olimpiyatta da alamıyoruz.
biz daha olaylı gs maçı dışında olimpiyattan mağlubiyet almadık o maçıda nasıl kaybettiğimiz belli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2014, 10:16:30
  • Beşiktaş / Bodrum
biz daha olaylı gs maçı dışında olimpiyattan mağlubiyet almadık o maçıda nasıl kaybettiğimiz belli

Zaten kaybetmiyoruz @Necmi abi ama kaybetmemek yetmiyor orada aldığımız beraberlik de kaybetmek gibi bence beraberliğin hiçbir artısı yok nerdeyse
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bugün bakalım Bilic orta sahayı nasıl yapacak umarım Atiba Veli Sosa yapmaz. Ozi Atiba Sosa yaparsa benim Bilic hakkındaki kafamdaki soru işaretleri bitmiş olur.

Çevrimdışı Anıl

Tottenham maçında 4-1-4-1 ile çok iyi bir maç çıkarmamıza rağmen Bilic'in bugün 4-2-3-1 ve Atiba-Veli çıkacağını düşünüyorum. Çünkü Bilic takıntısı bunu gerektiriyor hep beraber göreceğiz. Benim kafamdaki 11 ise; Cenk-Serdar-Franco-Ersan-Motta-Atiba-Olcay-Oğuzhan-Sosa-Töre-Ba. Ben artık kaleci rotasyonuna Cenk'in de dahil edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tolga da dinlenmiş olur arada.

Çevrimiçi Samet Ç

Tottenham maçında 4-1-4-1 ile çok iyi bir maç çıkarmamıza rağmen Bilic'in bugün 4-2-3-1 ve Atiba-Veli çıkacağını düşünüyorum. Çünkü Bilic takıntısı bunu gerektiriyor hep beraber göreceğiz. Benim kafamdaki 11 ise; Cenk-Serdar-Franco-Ersan-Motta-Atiba-Olcay-Oğuzhan-Sosa-Töre-Ba. Ben artık kaleci rotasyonuna Cenk'in de dahil edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tolga da dinlenmiş olur arada.
Umarım  çıkarmaz bu atiba veli ikilisi  ile ligde mücadele edersek maç kazanmamız çok zor.

Çevrimdışı Anıl

Umarım  çıkarmaz bu atiba veli ikilisi  ile ligde mücadele edersek maç kazanmamız çok zor.
Umarım ama ben Veli-Atiba bekliyorum :by2:

Çevrimdışı Fatih

Veliyi destekleyen forumda bir tek ben varim sanirim...  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...