Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978828 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Diegoyu hiç istememiştim ben :) .fenere emekli maaşını almaya gelmiş belli.sosa çok daha verimli ve diegoya göre nerdeyse bedava
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 22:35:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alper Oğuzhan'ın yarısı bile olamaz.

Biri 500,000 euro diğeri 7,000,000.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

beşiktaş bu sene sammpiyon olamaz
bu adamlar hiçbirsey yapmadan arahat rahat puan alıyorlarya yeminle delirmeden edemiyorum işte bizim kadro bunu yapacak seviyeye gelmedi daha ki bu kadro kalitesiylede ogrenemez senin sosan dogru duzgun adrese teslim pas atamıyorken adamın teki bir maçta iki kez gol attırıyorsa ben boyle işe ne deyim simdi

hele gs ise hiç iyi oynamadan puanı alıyor biz sezon içinde bu sekilde bilemedin 3 maç alıyoruzdur dolayısıyla sampiyonluk cok zor

sonrasında gol üretmedeki sıkıntımız bir sezonda 70gol atmak gerekkli bu iş için pğeki beklerinden orta sahandan gol desteği gelmiyorsa ben nasıl sampiyon olayım gecelim bu işleri

hayır neden diyorum beklentimizi cok sisirmeyelim sakince ilerleyelim zaman herseye gebe çünkü biz yine dengeli gidelim daha 5.haftadan biz bu ligde sampiyon oluruzu demiyelim en azından

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 22:48:47
  • Beşiktaş / Bodrum
senin sosan dogru duzgun adrese teslim pas atamıyorken

Hepsine eyvallah da bunu uykun filan geldi sanırım ona veriyorum  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

bu adamlar hiçbirsey yapmadan arahat rahat puan alıyorlarya yeminle delirmeden edemiyorum işte bizim kadro bunu yapacak seviyeye gelmedi daha ki bu kadro kalitesiylede ogrenemez senin sosan dogru duzgun adrese teslim pas atamıyorken adamın teki bir maçta iki kez gol attırıyorsa ben boyle işe ne deyim simdi

hele gs ise hiç iyi oynamadan puanı alıyor biz sezon içinde bu sekilde bilemedin 3 maç alıyoruzdur dolayısıyla sampiyonluk cok zor

sonrasında gol üretmedeki sıkıntımız bir sezonda 70gol atmak gerekkli bu iş için pğeki beklerinden orta sahandan gol desteği gelmiyorsa ben nasıl sampiyon olayım gecelim bu işleri

hayır neden diyorum beklentimizi cok sisirmeyelim sakince ilerleyelim zaman herseye gebe çünkü biz yine dengeli gidelim daha 5.haftadan biz bu ligde sampiyon oluruzu demiyelim en azından

Bu ne karamsarlik daha 5. haftadan...bize ne renklilerin nasil top oynayipta puan aldiklarından. Biz kendi isimizi duzgun yapalim. Birazda futbol sansi yanimizda olsun yeter. Bu arada Sosa ile ilgili yorumuna katilamayacagim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 22:52:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Geçen hafta Premier ligde sakatlanan adam saha içinde sakatlandı ama çizgiye yakındı zorla kendini çizgi dışına attı oyun durmasın diye.

Fener'de demin iki oyuncu saha dışında sakatlanıp kendilerini zorla saha içine attılar.

Sıef bu yüzden bile hiçbir şeyi haketmiyoruz toplum olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

Hepsine eyvallah da bunu uykun filan geldi sanırım ona veriyorum  :)

hehehe yok en geldiği ilk günden beridir bunu diyorum topu hep aldıgı gibi vermesi bizim futbol kurallarımıza uygun değil sonrasında popoyu sıkarak attıgı topların hiçbirini adrese gondermedi sonrasında kornerde bu vakti bulamadıgından cok guzel yerlere attı  işte biz futbol oynadıgımız için bunu azcok anlarız:))

ben sosayı begeniyorum ama yanlıs yerlerde oynaıyor bilic

onder hoca avrupa macından once soyledi bilicin savunmaya binlerce planı var ama atakta bir tane planı yok dedi cok ornekler verdi acabiliriz isterseniz aklımda hepsi yani dolayısıyla ben sosayı deften top alacak adam oalrak gormuyorum ama alıyor dembaba donuyor top alıyor adam ceza sahası içnide bir kere durmuyor boyle rezillikmi olur:((

iyi detaylarda var mesela olcay klasını gecen seneki gokhanı calıplayıp attıgı o fenerbahce golu bende buyuk hayranlık uyandırdı mesela klas bir goldur herkes atamaz:)) gibi gibi torede mesela gelişme var ama bilicle sevgili olduklarından garip sekilde onda ısrarcı :))

Çevrimdışı WarrChief

Bu ne karamsarlik daha 5. haftadan...bize ne renklilerin nasil top oynayipta puan aldiklarından. Biz kendi isimizi duzgun yapalim. Birazda futbol sansi yanimizda olsun yeter. Bu arada Sosa ile ilgili yorumuna katilamayacagim.

sonunda soyluyorum abi ucurmayalım diye onceki sayfada battuhanı sisirdiğimiz konusu dondu yani bu ne demek oluyor bizim eksiklerimiz varken soyle rahat mac izliyemiyorken cok erkenden sampiyonluk dersek uzuluruz  o diğer takımlar işin baska boyutu biz kendimize baktıgımızda eksikleri gormuyorsak cok uzerler bizi

Çevrimiçi Samet Ç

Fener yenerse ki öyle gözüküyor yarın mutlaka galibiyetle dönmeliyiz balıkesirden.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan az inanın sonra diyorsunuz oyuncularımız şampiyonluğa inanmıyor bu algıyı siz yaratıyorsunuz yemin ediyorum bizim bu taraftarın teslimiyet duygusundan bıktım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 22:58:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener yenerse ki öyle gözüküyor yarın mutlaka galibiyetle dönmeliyiz balıkesirden.

Biz Balıkesir'i yeneriz de demin Gs şimdi Fb haketmeden maçlar kazanınca bizim moralimiz böyle bozuluyorsa futbolcuları tahmin bile edemiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

sonunda soyluyorum abi ucurmayalım diye onceki sayfada battuhanı sisirdiğimiz konusu dondu yani bu ne demek oluyor bizim eksiklerimiz varken soyle rahat mac izliyemiyorken cok erkenden sampiyonluk dersek uzuluruz  o diğer takımlar işin baska boyutu biz kendimize baktıgımızda eksikleri gormuyorsak cok uzerler bizi
Elbette bizimde eksikliklerimiz var, oncelikle acil bir sag bek sart. Bunu gormeyen gozler bile goruyor. Arti antrenmanlarda muhakkak gol vurusu calismamiz lazim. Neydi tottenham macinda kacanlar. Birde ne derler erken oten horozu keserler. Gecen sene 4 te 4 ypinca sampiyonuz dediler. Hoop kestiler. Biz kendi isimize bakalim. Her gecen gun bizim icin daha guzel olacak.

Çevrimdışı Tolga

Biz Balıkesir'i yeneriz de demin Gs şimdi Fb haketmeden maçlar kazanınca bizim moralimiz böyle bozuluyorsa futbolcuları tahmin bile edemiyorum.
orası öyle tabi ama sorun biz de kötüyken kazanamıyoruz iyiyken bile puan kaybettiğimiz oluyor.yarın kazanacağımızı düşünüyorum fakat az önce de dediğim gibi bu yarışın içinde olacaksak fb ve gs gibi kötü oynadığımız maçlardan da 3 puan çıkartmalıyız.

Çevrimdışı WarrChief

cook ozur arkadaslar sampiyon olacak bu sene kimse bizi yıkamazz

hazır gelmişken bir haberide verelim

3 haftalıka ra olacak deniliyor bu milli mac arası birde deplasman araya girecek doalyısıyla bu surede olimpiyatın zemini yenilenecekmiş iyi kıvama gelecekmis artık çimlerimizde iyi oalcak kısacası istenilen havaya girebiliceğiz sadece taraftar gelsin

buda sizin istediğiniz bir yorum siz bunu gormek isteyin benim diğer dediklerimide yok sayın:))

Elbette bizimde eksikliklerimiz var, oncelikle acil bir sag bek sart. Bunu gormeyen gozler bile goruyor. Arti antrenmanlarda muhakkak gol vurusu calismamiz lazim. Neydi tottenham macinda kacanlar. Birde ne derler erken oten horozu keserler. Gecen sene 4 te 4 ypinca sampiyonuz dediler. Hoop kestiler. Biz kendi isimize bakalim. Her gecen gun bizim icin daha guzel olacak.

süpersin abi aynı fikirdeyim dogru diyorsun :ok:
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2014, 23:03:13 WarrChief ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 23:01:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz bu devreyi lider bitiririz benim buna inancım var. Ama ondan sonra soru işaretleri başlıyor.

Kadro genç nefesimiz yetecek mi.

Gerekli 2 takviye devre arası yapılabilecek mi.

Bunların cevabına ve zamanına ( son gün olacaksa hiç anlamı yok ) bu iş kendini gösterir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

İnşallah hocam. Bugün gese top oynamadı fener desen öyle. Türk futbolunun kalitesi zaten düşüktü daha da içine ettiler.

Çevrimdışı Tolga

3 haftalıka ra olacak deniliyor bu milli mac arası birde deplasman araya girecek doalyısıyla bu surede olimpiyatın zemini yenilenecekmiş iyi kıvama gelecekmis artık çimlerimizde iyi oalcak kısacası istenilen havaya girebiliceğiz sadece taraftar gelsin

buda sizin istediğiniz bir yorum siz bunu gormek isteyin benim diğer dediklerimide yok sayın:))
olimpiyata döneceksek en erken martta falan olmalı bu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 23:03:21
  • Beşiktaş / Bodrum
orası öyle tabi ama sorun biz de kötüyken kazanamıyoruz iyiyken bile puan kaybettiğimiz oluyor.yarın kazanacağımızı düşünüyorum fakat az önce de dediğim gibi bu yarışın içinde olacaksak fb ve gs gibi kötü oynadığımız maçlardan da 3 puan çıkartmalıyız.

Bu dediğini artıya geçirecek çok az futbolu var elimizde malesef.

Kobra ve Sosa biraz da Olcay bu tanıma giriyor diğerleri moralle çalışıyor çünkü çok gençler.

Atiba zaten hücuma bile çıkmıyor vs vs.

Hala geriden oyun kurmak için liderimiz yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yok saydığımız yok az da olsa takıma inanman lazım biz hep bundan kaybediyoruz bu takımdan af edersin bir bok olmaz diyorlar stada gitmiyorlar ürün almıyorlar destek vermiyorlar bu taraftar yapısı değişmedikçe biz hiçbir zaman şampiyon olamayız.  Sadece bu algının değişmesi lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 23:06:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Gerçekçi bir tahminde bulunayım ben.

Bu sene 70 puanı geçen şampiyon olacak bu ligde. 70 nasıl alınır? İçerde 15 maç kazanan çok rahat yapar. Biz yapabilir miyiz? Mümkün değil.

Biz bu sene içeride 12 maç maksimum kazanırız. 4 de beraberlik olursa 40 puan. Bu demektir ki 30 puan gerek deplasmanda.

Yani 10 deplasman galibiyeti. 2'sini aldık. Kalan 15 deplasmandan 8'ini kazanırsak ( ki ikisi derbi bunların ) biz şampiyon oluruz. Bizim için anahtar deplasmanlarda yatıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gerçekçi bir tahminde bulunayım ben.

Bu sene 70 puanı geçen şampiyon olacak bu ligde. 70 nasıl alınır? İçerde 15 maç kazanan çok rahat yapar. Biz yapabilir miyiz? Mümkün değil.

Biz bu sene içeride 12 maç maksimum kazanırız. 4 de beraberlik olursa 40 puan. Bu demektir ki 30 puan gerek deplasmanda.

Yani 10 deplasman galibiyeti. 2'sini aldık. Kalan 15 deplasmandan 8'ini kazanırsak ( ki ikisi derbi bunların ) biz şampiyon oluruz. Bizim için anahtar deplasmanlarda yatıyor.
aynen öyle 70 puanı geçen şampiyon olur da bizim bu gol sıkıntısını da aşmamız lazım her maç 1 gol atarak devam edemeyiz.

Çevrimdışı WarrChief

Yok saydığımız yok az da olsa takıma inanman lazım biz hep bundan kaybediyoruz bu takımdan af edersin bir bok olmaz diyorlar stada gitmiyorlar ürün almıyorlar destek vermiyorlar bu taraftar yapısı değişmedikçe biz hiçbir zaman şampiyon olamayız.  Sadece bu algının değişmesi lazım.

sende haklısın dogru dusunuyorsun ancak biz her zaman umutlar sisirilip hemen sondurulen bir taraftar kitlesiyiz dolayısıyla bir seyin tadını alamadan hemen bizim topumuzu patlatıyorlar son sampiyonlukta azize ben istifa ediyorum diyerekten tüm gündemi kendi üsütüne çekti biz sampiyon oldugumuzu anlıyamadık

o kadar cok ornek varki enson stad meselesi mesela yıllarca bekliyoruz ha oldu diyoruz pat diye sezon baslıyor pat hersey sil bastan simdi biz hep bi beklentiye giriyoruz yine enson yıldızlar alınıyor adamları yonetmek bir dert onları yoneteni bulmak bir dert ve yine hüsran dolayısıyla heryonden bizler karamsarlıga girmişiz simdi ben bu durumda olumlu dusunursem bilincaltımda  kendimi kandırıyorum diye dusnuuyorum

bircok kişi budurumda bircogumuzda sürekli bahane üretme zorunlulugu hissediyor birbaska kesimde herseye olumlu bakıyor:D yani biz hakiki birseyler yasamadan bu durumu duzeltmemiz cok zor

Çevrimdışı ZEKI

Bu taraftar 1982 de 15 yil aradan sonra sampiyon oldugumuz zaman olaydi stad bombos olurdu. Kume dusmeye oynuyorduk, stad hınca hınc doluyordu. Taraftar yapimizin degismesi lazim, acilen. Klübe destek olan takimina sahip cikan.
Adam gider cakma forma alir, ama ayni paraya gidip klupten bileklik bile almaz. Neyse konu dagilmasin. Hepimizin konusacagi cok sey var.

Çevrimdışı forzatunga

bunlar şampiyon filan olamaz  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: