Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979163 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 11:28:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biraz uçuk olabilir lakin Dani Alves'in seneye kontratı bitiyor ve Barcelona uzatmayacağını açıkladı.

Bonservisi yok 3 yıllık 3-3.5 arası bir maaşla tercih edilmesi nasıl olur sizce?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 13:13:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Biraz uçuk olabilir lakin Dani Alves'in seneye kontratı bitiyor ve Barcelona uzatmayacağını açıkladı.

Bonservisi yok 3 yıllık 3-3.5 arası bir maaşla tercih edilmesi nasıl olur sizce?
Ingiltere'ye gidecegini de soyledi hocam o aciklamada...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 13:16:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Ingiltere'ye gidecegini de soyledi hocam o aciklamada...

İkna edilebilir bence hocam şimdiden temasa geçilirse. Solda Motta sağda Alves iki brezilyalı hücumcu bek iyi olabilir.

Tabi Linnes olabiliyorsa yaşı itibariyle Linnes yine de iyi olacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

İkna edilebilir bence hocam şimdiden temasa geçilirse. Solda Motta sağda Alves iki brezilyalı hücumcu bek iyi olabilir.

Tabi Linnes olabiliyorsa yaşı itibariyle Linnes yine de iyi olacaktır.
Kesinlikle.. Ama cok zor transfer...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Dani alves bitmis.degil 3 bucuk 2 bile verilmez.ingiltereden bir takimla anlasmis zaten biz linnesi alalim devre arasinda
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

ingiltere ye gideceğini açıkladı ve belli ki minimum alacağı para 4-4.5 arası olur.biz linnesi alalım devre arası bir de ön libero çok iyi olur.
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2014, 15:28:22 burhanaltıntop1903 ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Linnes şu anda oluşan takım kimyası içinde en verimli olacak transfer.Alves imkansız bence.

Çevrimdışı Pascal

Dani Alves düşünülmez herhalde.. Ben yazdan beri Linnes'e ısındım, ilk tercihim Linnes olur, ikincisi Mayke.
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 17:50:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Batuhan'ın milli takım kariyeri

MAÇ  GOL

Türkiye   Türkiye U21      1   2
Türkiye   Türkiye U17      29   17
Türkiye   Türkiye U16      26   24

Muhammed ve Necip'te de aynısını oldu. Hata çok bariz. Şu Rakamlarla bu ölçüde gelişse Dünya çapında forvet olacak adam nerdeyse 2A grubunda oynayacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Batuhan'ın milli takım kariyeri

MAÇ  GOL

Türkiye   Türkiye U21      1   2
Türkiye   Türkiye U17      29   17
Türkiye   Türkiye U16      26   24

Muhammed ve Necip'te de aynısını oldu. Hata çok bariz. Şu Rakamlarla bu ölçüde gelişse Dünya çapında forvet olacak adam nerdeyse 2A grubunda oynayacak.
Bu tamamen bizim futbolcuları fazla şişirmemizden kaynaklanıyor.Batuhan leblebi gibi gol atardı altyapıda.18 ine girdiği gün altına gallardo aldı istanbul yollarında 300 basıp yarış yaptı kimse ses çıkaramadı.Antrenmandan çok gece kulübüne gitti.Sonuçta yok oldu gitti.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 21:28:26
  • Beşiktaş / Bodrum
O kadar sinir bozucu ki.

Fener'den en az 2 kat daha iyi oynuyoruz ama duran toplarla golleri atıyorlar. Sıfır pozisyon bir kafa al öne geçti bu kadar basit.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Penaltı konya atıcak hakem bugün baya bir cesur.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı murat

Çevrimiçi Kartal Ç

krampon çivileri adamın sırtını kanatmış hala niye kırmızı diye bekir volkan caner itiraz ediyor. bu kadar da kirlenmiş memleketteki futbol. volkanın dakikalar süren itirazını anadolu takımı kalecisi yapsa 2 dakkada 2 sarıdan atılırdı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 22:12:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Al ilk golün kopyası.

Geçen sene e böyle 20 tane gol attılar Caner'in duran toplarıyla.

Futbolumuz acınacak halde gerçekten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

fb 2-1 yaptı

işte bizimde böyle oynarken maçları kazanmamız lazım o yüzden şampiyon olamıyoruz zaten şu fb hiç birşey yapmadan 2 gol atabiliyor.

Çevrimiçi Kartal Ç

fb 2-1 yaptı

işte bizimde böyle oynarken maçları kazanmamız lazım o yüzden şampiyon olamıyoruz zaten şu fb hiç birşey yapmadan 2 gol atabiliyor.

fenerin gol attığı 2 duran toptan önce de faul yok. bize vermezler öyle beleş duran toplar. yılda 1-2 tane kazara penaltı kazanan takımız. duran top verseler bizim de Sosamız var çok şükür.

Çevrimdışı Tolga

fenerin gol attığı 2 duran toptan önce de faul yok. bize vermezler öyle beleş duran toplar. yılda 1-2 tane kazara penaltı kazanan takımız. duran top verseler bizim de Sosamız var çok şükür.
ben duran top için söylemedim sadece genel bahsettim pozisyona giriyoruz o kadar golü atamıyoruz fb bulsa o kadar pozisyonu golü bulur yani biz iyiken de galibiyeti kaçırabiliyoruz onlar kötüyken de kazanabiliyorlar ve bu da şampiyonluklar için önemlidir her zaman iyi oynamazsın ama skoru alırsın yarışta kalmanı sağlar bu da.

Çevrimdışı Deniz

fener bu maçı alırsa hiçbirşey demiyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 22:26:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Torje kendini baya toparlamış çok sevindim büyük potansiyel barındırıyor
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 22:27:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Diego'yu alamamakla şans eseri Sosa'yı alarak büyük zarardan kurtulmuşuz hem maddi hem performans.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Diego'yu alamamakla şans eseri Sosa'yı alarak büyük zarardan kurtulmuşuz hem maddi hem performans.
diego konusunda haklı çıkmadığım için çok memnunum ben baya iş yapar diyordum fb de fakat gerçekten de yokları oynuyor sosa çok doğru bir tercih oldu.