Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982344 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Bilic i çok severim,Samet aybabayı günahım kadar sevmem ama Bilic bu sezon 3. olursa o koltukta oturamaz.Aybabanın forveti almeidaydı ,Bilicinki Demba BA.Almeidanın yedeği sinan kurumuştu,Demba Banın ki Cenk Tosun.Ve şimdi ligde ne eski fener var ne de eski gs .Şampiyon olamazsa cidden ayıp..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bilic i çok severim,Samet aybabayı günahım kadar sevmem ama Bilic bu sezon 3. olursa o koltukta oturamaz.Aybabanın forveti almeidaydı ,Bilicinki Demba BA.Almeidanın yedeği sinan kurumuştu,Demba Banın ki Cenk Tosun.Ve şimdi ligde ne eski fener var ne de eski gs .Şampiyon olamazsa cidden ayıp..
bilic i bugüne kadar bende savundum ama şu ligte bizi şampiyon yapamazsa bilic in hocalığından şüphe ederim bugün yazmıştım mustafa denizli ile şampiyon olduğumuz sezonun kadro kalitesi ile bu sezonun kadro kalitesi arasında çok büyük fark yok bir tek ernst gibi orta sahamız yok o kadar eğer o takım şampiyon olduysa bu takımın da şampiyon olması gerekiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı blackeagle35

Öncelikle merhabalar..

Sağ bek bizim için önemli bir problem,kesinlikle transfer yapılmalı ancak eğer 1 transfer yapacaksak bu mutlaka orta saha oyuncusu olmalıdır..Eğer hızlı çıkmıyorsak ki iç saha maçları böyle oldu ve genellikle böyle olacak bizim mutlaka oyun sete yerleşirken pas opsiyonu olacak, topu tek hamlede kanatlara gönderecek,ilk kontrolü yumuşak ve hem savunmada hem de hücumda dönen topları alacak bir oyuncuya ihtiyacımız var..Takımın pek kapanan takımlara karşı ciddi problemi var..Bunu şu an için duran toplarla da çözemiyoruz..Bu durumda beklerden yeterli orta katkısı gelmezken bir de ters ayaklı oyuncular kullanınca Demba Ba için yeterli topu indiremiyoruz..Gökhan zaten ne yapacağı artık bekler tarafından ezberlenir hale geldi,Olcay desek orta yapmaya yönelik bir kanat oyuncusu değil,hatta belki de kanat oyuncusu değil..Böyle durumlarda Gökhan'ı sola atsak ya da Uğur Boral'ı buna uygun tek oyuncu olduğu için oyuna alsak belki de daha farklı olabilir..Ancak Bilic malesef oyuna başlangıç planı olarak iyi bir teknik direktör olsa da maç içi tercihlerinde belki de Beşiktaş'ın en kötü teknik direktörlerinden biri olabilir..Şu mevcut düzenimizle Tottenham karşısında galip gelsek de şaşırmayız iç sahada hangi takıma puan kaybetsek de şaşırmayız..Bu da malesef mücadeleci ancak winner bir takım olmayışımızdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum..

Çevrimdışı forzatunga

Allah benzetmesin ama emre b. tarzında top kullanabilen bir önliberoya ihtiyacımız var.Atiba-Veli ile orta saha hakimiyetini sağlamak mümkün gözükmüyor topu ayağımızda tutamıyoruz ,kazandıkları topları da kısa zamanda rakibe geri veriyorlar.İkisinin birden oynaması rakip arsenal vb. değilse aşırı derecede fuzuli ve zararlı.

Çevrimdışı Tolga

Allah benzetmesin ama emre b. tarzında top kullanabilen bir önliberoya ihtiyacımız var.Atiba-Veli ile orta saha hakimiyetini sağlamak mümkün gözükmüyor topu ayağımızda tutamıyoruz ,kazandıkları topları da kısa zamanda rakibe geri veriyorlar.İkisinin birden oynaması rakip arsenal vb. değilse aşırı derecede fuzuli ve zararlı.
devre arası sağ bek ve ön libero alırsak bu sezon bu kadro bizi hedefe götürür fakat bilic in bu oyun şablonunda değişiklik yapması koşuluyla tabi.

Çevrimdışı Deniz

bilic i bugüne kadar bende savundum ama şu ligte bizi şampiyon yapamazsa bilic in hocalığından şüphe ederim bugün yazmıştım mustafa denizli ile şampiyon olduğumuz sezonun kadro kalitesi ile bu sezonun kadro kalitesi arasında çok büyük fark yok bir tek ernst gibi orta sahamız yok o kadar eğer o takım şampiyon olduysa bu takımın da şampiyon olması gerekiyor.
Denizli savunma oyunu oynatmazdı her maça 3 puan için çıkardık.Savunma oynadığımız maçta bile hedef 3 puandı.takım kazanmayı alışkanlık haline getirmişti.Şu an böyle bir oyunumuz yok malesef..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Denizli savunma oyunu oynatmazdı her maça 3 puan için çıkardık.Savunma oynadığımız maçta bile hedef 3 puandı.takım kazanmayı alışkanlık haline getirmişti.Şu an böyle bir oyunumuz yok malesef..
aynen hocam herkes denizli nin 2.sezonun da ş.liginde olduğumuzdan dolayı savunma yaptığımızı hatırlıyor fakat şampiyon olduğumuz sezon da müthiş pres yapan,önde oynayan ve sürekli golü arayan öz güvenli bir takım yaratmıştı o takım da çok muazzam kaliteye sahip değildi ama lig için yeterliydi eğer bilic iyi hocaysa bu sezon bu takımı öyle ya da böyle şampiyon yapmalı tabi başakşehirde oynayacağımızı varsayarak bunu söylüyorum stad olayını halledemezsek bunları konuşmamıza gerek yok.

Çevrimdışı Deniz

aynen hocam herkes denizli nin 2.sezonun da ş.liginde olduğumuzdan dolayı savunma yaptığımızı hatırlıyor fakat şampiyon olduğumuz sezon da müthiş pres yapan,önde oynayan ve sürekli golü arayan öz güvenli bir takım yaratmıştı o takım da çok muazzam kaliteye sahip değildi ama lig için yeterliydi eğer bilic iyi hocaysa bu sezon bu takımı öyle ya da böyle şampiyon yapmalı tabi başakşehirde oynayacağımızı varsayarak bunu söylüyorum stad olayını halledemezsek bunları konuşmamıza gerek yok.
Hocam bence olimpiyatta da kazanabiliriz.16 maçta 8 galibiyet 8 beraberlik almışız.Beraberliklerin genelde sebebi de 2. golü atamamamız.Çift ön libero yerine kerimi oynatırsa olimpiyat da olsa yeneriz.Şut atan,pas yapan,çizgiye inebilen adamlarımız var.çift ön liberoyla bu işi katlediyoruz.

Çevrimdışı manyak1903

bizim göbekte özellikle şutu ile rahatsız edecek , hızlı pas yapabilen güzel bir yabancıya ihtiyacımız var.arkadan oyun kurabilecek özellikte.

biz yükleniyoruz , rakip herhalde şunu diyordur , veli var onu bırak , atiba var onu bırak oradan şut gelmez nasılsa.gömül ceza sahasına ba yı tut.kanattan da getirme.

atiba motta ba franco sivok sosa 6 + linnes + ön libero.

devre arasında martin linnes ile sağ beke ,
güzel şut özellikli , seneye veli veya atibadan birinin yerine alacak düzeyde bir oyuncu.bir de sivok yerine kaliteli stoper.sivok gidip yerine stoper geleceği için yabancı sayımızı etkilemez.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

pek takip edemedim.bu hakan çalhanoğlu libero mudur.yoksa hücumcu mu.oraya giderse onu alabiliriz.

Çevrimdışı Özgür K.

Tr liginin ilaci iki iyi btb dir. Sampiyonlugun olmazsa olmazidir bizimde hem kalite hemde derinlik olarak en zayif oldugumuz yer. veli atiba necip yetmez samp icin. Renkliler veya biz farketmez sampiyon olunan sezonlara bakin kimin on liberolari iyiyse o . Terim gelir gelmez yaptigi ilk is melo ve selcugu almak oldu. Hep sag bek oncelikli diyorduk ama bence artik btb daha onemli.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Deniz

pek takip edemedim.bu hakan çalhanoğlu libero mudur.yoksa hücumcu mu.oraya giderse onu alabiliriz.
hakan çalhanoğlunun anca formasını alırız hocam  :)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Localardan gelen para direk olarak İnşaat A.Ş'ye aktarılamıyor diye okumuştum bir yerde ikisi farklı şirket olduğundan dolayı tam olarak detayını bilmiyorum maddi olarak sıkıntı çekilmesi normal ama bu stad kulübe nakit akışı olmayan dönemlerde en yüksek hızda devam etti bu vakitten sonrada yavaşlayacağını düşünmüyorum.

Linnes ile ilgili haberi bende duydum İnşallah doğrudur.

Çevrimiçi murat

Öncelikle merhabalar..

Sağ bek bizim için önemli bir problem,kesinlikle transfer yapılmalı ancak eğer 1 transfer yapacaksak bu mutlaka orta saha oyuncusu olmalıdır..Eğer hızlı çıkmıyorsak ki iç saha maçları böyle oldu ve genellikle böyle olacak bizim mutlaka oyun sete yerleşirken pas opsiyonu olacak, topu tek hamlede kanatlara gönderecek,ilk kontrolü yumuşak ve hem savunmada hem de hücumda dönen topları alacak bir oyuncuya ihtiyacımız var..Takımın pek kapanan takımlara karşı ciddi problemi var..Bunu şu an için duran toplarla da çözemiyoruz..Bu durumda beklerden yeterli orta katkısı gelmezken bir de ters ayaklı oyuncular kullanınca Demba Ba için yeterli topu indiremiyoruz..Gökhan zaten ne yapacağı artık bekler tarafından ezberlenir hale geldi,Olcay desek orta yapmaya yönelik bir kanat oyuncusu değil,hatta belki de kanat oyuncusu değil..Böyle durumlarda Gökhan'ı sola atsak ya da Uğur Boral'ı buna uygun tek oyuncu olduğu için oyuna alsak belki de daha farklı olabilir..Ancak Bilic malesef oyuna başlangıç planı olarak iyi bir teknik direktör olsa da maç içi tercihlerinde belki de Beşiktaş'ın en kötü teknik direktörlerinden biri olabilir..Şu mevcut düzenimizle Tottenham karşısında galip gelsek de şaşırmayız iç sahada hangi takıma puan kaybetsek de şaşırmayız..Bu da malesef mücadeleci ancak winner bir takım olmayışımızdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum..
:hosgeldin.tek söyleyeceğim eksiksiz bir gözlem olmuş.@blackeagle35

Çevrimdışı manyak1903

son 3 sezon çok değerliydi.bu yolu seçtik bakalım nereye götürecek bizi.

bu arada olimpiyat maçlarını şu an için az zararla atlattık gözüyle bakalım.ileride böyle devam ederse o zaman kötü.

biz az gol atıyoruz ama fenere baktım 4(3ü bir maç) gol atmış 4 maçta , gs de 4 gol atmış (2şer maç 2 gol) yani kıyas olarak da şimdilik kötü durumumuz yok.şu an avrupa maçımız var dönüşü balıkesir.takım ruh haline göre balıkesir maçı şekillenir.
şeyi unutmuşum.fenerin 1 golü ve 3 puanı olmayan penaltı.
fb 5 puan olmalıydı.

Çevrimdışı Kemal

Hep şu konuşuldu TV programlarında Es-Es'in golü verilmedi 3 puanından oldu, Fb ile aynı kefeye koydular. Yav Gökhan Gönül'ün pozisyonu dk 82 Fb nın atagı yok penatı ile üstune yattılar Antep maçının. Eskişehirin golü daha ilk yarı ve BJK 1-0 önde, keşke Eskişehirin golü ofsaytdan iptal olmasa ve gol olsaydı o zaman Beşiktaş dk 80 de uyanacağına daha ikinci yarı başında uyanırdı ve 3 puanı alabilirdik, bunu söyleyen yok .

Birde bu Molde nasıl bize verecek bu Linnesi aklım almıyor, bence çok talibi vardır . Adam istikrarlı-genç ve asist'gol sayısı sağbeke göre oldukça fazla. İnşallah bize yedirirler.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Birde bu Molde nasıl bize verecek bu Linnesi aklım almıyor, bence çok talibi vardır . Adam istikrarlı-genç ve asist'gol sayısı sağbeke göre oldukça fazla. İnşallah bize yedirirler.

Her oyuncu değeri verilince satılır hocam Avrupada hep böyle,Real Madrid Di Maria gibi bir adamı nasıl gözden çıkardıysa Linnes'de satılır sanırım ülke olarak biz çok duygusal bakıyoruz iyi oyuncuyu satmama açısından.Başımızada çok şey gelmedi değil bu sebepten dolayı.

Çevrimdışı Tolga

Her oyuncu değeri verilince satılır hocam Avrupada hep böyle,Real Madrid Di Maria gibi bir adamı nasıl gözden çıkardıysa Linnes'de satılır sanırım ülke olarak biz çok duygusal bakıyoruz iyi oyuncuyu satmama açısından.Başımızada çok şey gelmedi değil bu sebepten dolayı.
demek istediği bu kadar formdayken başka talipleri de çıkabilir ki çıkmaması bence tuhaf olur yani.

Çevrimdışı blackeagle35

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic Tottenham maçında ön liberoyu Atiba Sosa yapıp önlerine Oğuzhan'ı koyacakmış.

Çevrimdışı Tolga

Bilic Tottenham maçında ön liberoyu Atiba Sosa yapıp önlerine Oğuzhan'ı koyacakmış.
ben de az önce ntvspor da duydum bilic ligte yapması gerekeni tottenham maçında yapmaya kalkıyor bence veli-atiba ikilisi bu maçta bozulmamalı önlerinde sosa oynamalı.bu maçta alacağımız 1 puan kötü olmaz sosa-oğuzhan ikilisi balıkesir maçında oynasınlar çünkü o maçı kazanmak zorundayız.ayrıca bilic gene sol bekte ismaili oynatacakmış 2 maç arka arkaya oynadı zaten bari bu maçta motta oynasın da ismail i dinlendirerek balıkesir maçında daha formda çıkmasını sağlayabiliriz.

Çevrimiçi Samet Ç

ben de az önce ntvspor da duydum bilic ligte yapması gerekeni tottenham maçında yapmaya kalkıyor bence veli-atiba ikilisi bu maçta bozulmamalı önlerinde sosa oynamalı.bu maçta alacağımız 1 puan kötü olmaz sosa-oğuzhan ikilisi balıkesir maçında oynasınlar çünkü o maçı kazanmak zorundayız.ayrıca bilic gene sol bekte ismaili oynatacakmış 2 maç arka arkaya oynadı zaten bari bu maçta motta oynasın da ismail i dinlendirerek balıkesir maçında daha formda çıkmasını sağlayabiliriz.
Tottenham yedek çıkacak hocam sıkıntı olacağını sanmıyorum. 3 puan şansımız hayli yüksek. Böyle çıkması daha iyi olacak bence.

Çevrimdışı Tolga

Tottenham yedek çıkacak hocam sıkıntı olacağını sanmıyorum. 3 puan şansımız hayli yüksek. Böyle çıkması daha iyi olacak bence.
yani bilmiyorum da bu maçta 1 puan kötü olmaz yani telafi edilir ama balıkesir maçı bence çok daha önemli o maçı kazanmak zorundayız.

Çevrimiçi Samet Ç

yani bilmiyorum da bu maçta 1 puan kötü olmaz yani telafi edilir ama balıkesir maçı bence çok daha önemli o maçı kazanmak zorundayız.
İki maçı da kazanmalıyız hocam. Ama Tottenham'ı yeneceğimizi düşünüyorum ben.

Çevrimdışı Tolga

İki maçı da kazanmalıyız hocam. Ama Tottenham'ı yeneceğimizi düşünüyorum ben.
yani umarım iki maçı da alırız yani şu açıdan söyledim oğuzhan haftada 2 maçı kaldıracak düzeyde değil şuan hani tottenham sonuçta zor bir deplasman olduğunu düşünürsek oğuzhanı sadece balıkesir maçında ilk 11 de oynatsak ondan daha fazla verim alabiliriz diye düşünüyorum neyse görecez bakalım :)