Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983542 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Biz şampiyon olmak için fb,gs'nin kötü olmasını bekliyoruz onlar şampiyon olurken biz kötü değilmiydik? Bu mantıktan vazgeçin kendimizi ezdirmek için yer arıyoruz adamlarda bize 3.büyük diyince kızıyoruz sonra.
benim demek istediğim biz kötüyken nasıl onlar şampiyon oluyorlarsa biz de onlar kötüyken şampiyon olmalıyız bunun neresi tuhaf anlamadım sen böyle sezonlarda şampiyon olamazsan sıkıntı başlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 21:48:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener bu kez toparlayamayacak. Çünkü son 2 sezondur kötü başlayıp iyi gitmesine fikstür izin veriyordu.

Bu kez haftaya kazanacak ama Gs ile arenada 1 puandan fazlasını alamaz. Öbür hafta kazansa bizi yenemeyecek deplasmanda.

Seri yapamayacağı için sağlam takılacak Gs zaten bitik bizim devreyi lider kapamamamız için kendi ayağımıza eğil kafamıza sıkmamız gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fener bu kez toparlayamayacak. Çünkü son 2 sezondur kötü başlayıp iyi gitmesine fikstür izin veriyordu.

Bu kez haftaya kazanacak ama Gs ile arenada 1 puandan fazlasını alamaz. Öbür hafta kazansa bizi yenemeyecek deplasmanda.

Seri yapamayacağı için sağlam takılacak Gs zaten bitik bizim devreyi lider kapamamamız için kendi ayağımıza eğil kafamıza sıkmamız gerek.
onu diyorum hocam onlar bu kadar kötüyken bizim bu fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım geçen sene de ş.ligi için gs ile mücadele ediyorduk ama gs o kötü haline rağmen 2. olup ş.ligine gitti bu fırsatı geçen sene de değerlendiremedik bari bu sefer böyle olmasın o yüzden bilicin birşeyler yapması şart.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 21:52:38
  • Beşiktaş / Bodrum
onu diyorum hocam onlar bu kadar kötüyken bizim bu fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım geçen sene de ş.ligi için gs ile mücadele ediyorduk ama gs o kötü haline rağmen 2. olup ş.ligine gitti bu fırsatı geçen sene de değerlendiremedik bari bu sefer böyle olmasın o yüzden bilicin birşeyler yapması şart.

Kesinlikle öyle hocam şu kaybettiğimiz 4 puanı bile arayacağız.

İkinci devre Fener tüm derbileri içerde oynayacak. Akhisar gibi zor deplasmanları olmayacak çok uzun bir seri yakalaması muhtemel o yüzden 7-8 puan minimum takmamız gerekiyor ki moral bozsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kesinlikle öyle hocam şu kaybettiğimiz 4 puanı bile arayacağız.

İkinci devre Fener tüm derbileri içerde oynayacak. Akhisar gibi zor deplasmanları olmayacak çok uzun bir seri yakalaması muhtemel o yüzden 7-8 puan minimum takmamız gerekiyor ki moral bozsun.
aynen öyle hocam haklısın başakşehir bu açıdan bize ilaç olacaktır ve tabiki içerideki derbilerden en kötü 7 puan çıkarmalıyız.

Çevrimdışı manyak1903

şunu söyliyeyim eğer biz bu sezonda bu ligte şampiyon olamazsak daha kolay kolay şampiyon olamayız bu kadar kötü fb ve gsyı kim bilir kaç sezon daha sonra görürüz.
12/13 sezonunda gs şampiyonlar ligi çeyrek final ve türkiye kupasında ilerledi ,fb avrupa ligi yarı final oynadı ,değerlendiremedik
13/14 sezonunda gs yine avrupada ilerledi , fb sadece ligi götürdüğü için şampiyon oldu, 2.lik çok değerliyken onu bile olamadık.

onlar kötüyken de biz şampiyon olamıyoruz , onlar kötü biz kötü , onlar şampiyon , çünkü bir şekilde kayrılıyorlar.ancak bizim de aldığımız maçları verdiğimiz çok oluyor.en azından ligi sonuna kadar götürerek 1 olamıyorsak 2. olmamız lazım.

kısaca bizim şampiyon olabilmemiz için her şeyi tam veya tama yakın yapmamız lazım.son 2 şampiyonlukta olduğu gibi.bir şeyleri eksik yapınca zaten tek rakibimiz rakipler değil.

o yüzden lig başı bu kadar moral bozmayın.moral depolayın.bozacak çok zamanımız olacak. o yüzden inşallah bozmak için neden olmaz diyelim.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Tolga

12/13 sezonunda gs şampiyonlar ligi çeyrek final ve türkiye kupasında ilerledi ,fb avrupa ligi yarı final oynadı ,değerlendiremedik
13/14 sezonunda gs yine avrupada ilerledi , fb sadece ligi götürdüğü için şampiyon oldu, 2.lik çok değerliyken onu bile olamadık.

onlar kötüyken de biz şampiyon olamıyoruz , onlar kötü biz kötü , onlar şampiyon , çünkü bir şekilde kayrılıyorlar.ancak bizim de aldığımız maçları verdiğimiz çok oluyor.en azından ligi sonuna kadar götürerek 1 olamıyorsak 2. olmamız lazım.

kısaca bizim şampiyon olabilmemiz için her şeyi tam veya tama yakın yapmamız lazım.son 2 şampiyonlukta olduğu gibi.bir şeyleri eksik yapınca zaten tek rakibimiz rakipler değil.

o yüzden lig başı bu kadar moral bozmayın.moral depolayın.bozacak çok zamanımız olacak. o yüzden inşallah bozmak için neden olmaz diyelim.

ne güzel yazmışsın ben de diyorum ki biri değil ikisi birden bu kadar kötüyken rahat rahat şampiyon olmamız lazım normal şartlarda olamıyorsak sorun sadece bizdedir başka yerde aramayın yani.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 22:05:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Localar konusunda anlamadığım bir şey var bu arada. Resmi sitede 1 locanın 1 sezonluk fiyatı 35,000 ile 300,000 dolar arası diyor. Zaten haberde Ntv ortalaması 200,000 dolara denk geliyor demişti.

Şimdi bunların neredeyse tamamı satıldı. Hem de 3 yıllık satılıyor. Ortalaması 200,000 dolar ise 147 loca yaklaşık 30 milyon dolar yapıyor. 3 sezonluğu ise 90 milyon dolar.

Stad maliyeti zaten 120 milyon dolar. Bu inşaat neden mali sorun yaşıyor?

Diğer açıdan bakalım.

40,000 koltuk var. Kale arkaları ortalama 1000 Tl Kapalılar 2500'den 4500;'e gidiyor bunun da ortalamasını 2000 Tl alırsak 40,000 koltuk senede 80 milyon Tl para getirir normal şartlarda yani localar 3 yıl olmasa bile tribün sponsorları hariç gişe geliri 40 milyon dolar yapıyor bu süper rakam. Tribün sponsorları Vodafone ile eklenince 20 milyon doları bulacak. Daha buna saha içi reklam anlaşmaları , Lounge , Konser vs eklenecek.

Atmosferi yemişim paraya bakın bu stad hemen bitmeli.

Elbet hesap bu derece değildir ama locaların parasının stadun maliyetini karşılayamamasını aklım almıyor. Ya da karşılıyor medya anti haber yapıyor.
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2014, 22:07:28 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

ne güzel yazmışsın ben de diyorum ki biri değil ikisi birden bu kadar kötüyken rahat rahat şampiyon olmamız lazım normal şartlarda olamıyorsak sorun sadece bizdedir başka yerde aramayın yani.
son 3 sezon çok değerliydi.bu yolu seçtik bakalım nereye götürecek bizi.

bu arada olimpiyat maçlarını şu an için az zararla atlattık gözüyle bakalım.ileride böyle devam ederse o zaman kötü.

biz az gol atıyoruz ama fenere baktım 4(3ü bir maç) gol atmış 4 maçta , gs de 4 gol atmış (2şer maç 2 gol) yani kıyas olarak da şimdilik kötü durumumuz yok.şu an avrupa maçımız var dönüşü balıkesir.takım ruh haline göre balıkesir maçı şekillenir.

Çevrimdışı BULUT10

Localar konusunda anlamadığım bir şey var bu arada. Resmi sitede 1 locanın 1 sezonluk fiyatı 35,000 ile 300,000 dolar arası diyor. Zaten haberde Ntv ortalaması 200,000 dolara denk geliyor demişti.

Şimdi bunların neredeyse tamamı satıldı. Hem de 3 yıllık satılıyor. Ortalaması 200,000 dolar ise 147 loca yaklaşık 30 milyon dolar yapıyor. 3 sezonluğu ise 90 milyon dolar.

Diğer açıdan bakalım.

40,000 koltuk var. Kale arkaları ortalama 1000 Tl Kapalılar 2500'den 4500;'e gidiyor bunun da ortalamasını 2000 Tl alırsak 40,000 koltuk senede 80 milyon Tl para getirir normal şartlarda yani localar 3 yıl olmasa bile tribün sponsorları hariç gişe geliri 40 milyon dolar yapıyor bu süper rakam. Tribün sponsorları Vodafone ile eklenince 20 milyon doları bulacak. Daha buna saha içi reklam anlaşmaları , Lounge , Konser vs eklenecek.

Elbet hesap bu derece değildir ama locaların parasının stadun maliyetini karşılayamamasını aklım almıyor. Ya da karşılıyor medya anti haber yapıyor.

ilk soruna şu şekilde cevap verebilirim alınan o localar ve kombineler uzun vadeye yayılıyor sıcak para direk gelmiyor bu da finanse etme konusunda sıkıntı yaratıyor olabilir. Başkan kendisi söylüyor zaten parayı basarak bu stadı Ağustos 2014e yetiştirmek mümkündü. Mesele o zaten para yok Stat ağustosa yetişirdi yetişmezdi bilmiyorum ama şu son bir aydaki ilerlemeye bakacak olursak olmayacak bir iş değil gibi geliyor bana

Çevrimdışı manyak1903

Diğer açıdan bakalım.

onun hesabını yapmıştım.3 yıllık 30 milyon dolar + KDV çıkmıştı.sadece localar.karşılamıyor.

şöyle diyim bizim stat vardı kötü durumdaydık , ileri gelirlerimiz kullanılmıştı , şimdi yine stat bitecek , stadımız var kötü durumda olacağız yine ileri gelirler kullanılmış.

şöyle bir iyimser haber gördüm , fatih doğandı galiba.beşiktaş büyük bir sponsorluk anlaşması yapacak diye yazmıştı.onun rakamları ne olacak ve ne için sponsor olacak onu merak ediyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 22:18:37
  • Beşiktaş / Bodrum
onun hesabını yapmıştım.3 yıllık 30 milyon dolar + KDV çıkmıştı.sadece localar.karşılamıyor.

şöyle diyim bizim stat vardı kötü durumdaydık , ileri gelirlerimiz kullanılmıştı , şimdi yine stat bitecek , stadımız var kötü durumda olacağız yine ileri gelirler kullanılmış.

şöyle bir iyimser haber gördüm , fatih doğandı galiba.beşiktaş büyük bir sponsorluk anlaşması yapacak diye yazmıştı.onun rakamları ne olacak ve ne için sponsor olacak onu merak ediyorum.

3 yıllık 30 milyon dolar mı? Burada baya bir yanlış olması gerek.

35.000 dolardan 350.000 dolara kadar değişiyor diyor sitede. 10 milyon dolar olması için yıllık 147 loca varsa 1 loca ortalaması 70,000 dolara gider ki bu imkansız Koç'un Sabancı'nın Mansimov'un aldığı locaların 3 yıllığı sadece 3 milyon dolardan fazla.

Kesin hesap için Locaların büyüklüklerini öğrenmemiz gerek ama en en az 20 milyon dolar olacaktır senelik çünkü Gs'nin 30 civarı yanılmıyorsam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

3 yıllık 30 milyon dolar mı? Burada baya bir yanlış olması gerek.

35.000 dolardan 350.000 dolara kadar değişiyor diyor sitede. 10 milyon dolar olması için yıllık 147 loca varsa 1 loca ortalaması 70,000 dolara gider ki bu imkansız Koç'un Sabancı'nın Mansimov'un aldığı locaların 3 yıllığı sadece 3 milyon dolardan fazla.

Kesin hesap için Locaların büyüklüklerini öğrenmemiz gerek ama en en az 20 milyon dolar olacaktır senelik çünkü Gs'nin 30 civarı yanılmıyorsam.
hesabım büyük ihtimalle doğru.100 küsür loca sattık dediklerinde de 30 a yakındı 111 falan oldu yine 30 larda :D
locaların büyüklüklerini haberden aldım.ve buradan da locaların stada yayılış şemasını aldım.en mantıklı ve en çok para getirecek şekilde dizdim.sabancı vesaire aldıkları localar var 3-5 tane öylesi.

en kolay şöyle  izah edebilirim.147 locanın 80 i kale arkası küçük locaydı galiba.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 22:24:36
  • Beşiktaş / Bodrum
1847 loca koltuğu varmış.

En ucuz loca koltuğu 4,000 dolar en pahalısı 15,000 dolarmış. Hangisi çoğunlukta bilmiyoruz ama tam ortadan alsak 10,000 dolar çıkıyor yaklaşık koltuk başı. Bu da yaklaşık 19 milyon dolar yapıyor.

Asıl soru deniz tarafındakiler mi daha pahalı iki kapalı tribün aralarındakiler mi. Kapalı tribün altındakilerse bu rakam daha da çıkar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 22:26:20
  • Beşiktaş / Bodrum
en kolay şöyle  izah edebilirim.147 locanın 80 i kale arkası küçük locaydı galiba.

Asıl mesele bu işte hangisi ağırlıkta  :alala:

Ama 10 yine de çok az geldi bana gs ile kıyaslayınca. Arada 50 loca fark var onlar da kale arkasında olduğu için onların. 30'a 10 çok büyük fark 50 loca için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 22:28:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Şöyle de bir haber var.

FENERBAHÇE LOCA FİYATLARI

- Loca sayısı 60
- Kapasite 8-15 kişilik
- En ucuzu 210-bin dolar
- En pahalısı 630 bin dolar
- Hizmetler: Hostes, restaurant (ücretli), otopark

GALATASARAY LOCA FİYATLARI

- Loca sayısı 198
- Kapasite 8-24 kişi
- En ucuzu 180 bin dolar
- En pahalısı 1 milyon dolar
Hostes hizmeti, yiyecek-içecek, otopark, bilet satışında öncelik.

İstanbul’da ofis metrekare kiralık fiyatları (dolar)

- Etiler 35-40 
- Maslak 20-50
- Beşiktaş 20-45
- Güneşli 10-15
- Beşiktaş locası 1.236

BJK LOCA VE VIP FİYATLARI

- Loca sayısı 147
- VIP koltuk 2609
- Satış süresi 3 yıllık
- En ucuzu 100 bin dolar
- En pahalısı 1 milyon dolar
- En ucuz loca koltuğu 9 bin 250 dolar
- En pahalı loca koltuğu 36 bin dolar
- En ucuz VIP koltuk 12 bin dolar
- En pahalı VIP koltuk 18 bin dolar

Hizmetler: Hostes, restaurant, otopark.

LOCA KAPASİTESİ

Kişi Adet
- 9 16
- 10 16
- 12 80
- 15 28
- 18 4
- 21 2
- 33 1
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

1847 loca koltuğu varmış.

En ucuz loca koltuğu 4,000 dolar en pahalısı 15,000 dolarmış. Hangisi çoğunlukta bilmiyoruz ama tam ortadan alsak 10,000 dolar çıkıyor yaklaşık koltuk başı. Bu da yaklaşık 19 milyon dolar yapıyor.

Asıl soru deniz tarafındakiler mi daha pahalı iki kapalı tribün aralarındakiler mi. Kapalı tribün altındakilerse bu rakam daha da çıkar.
sitedeki yaptığım hesabım buldum senin için
http://besiktasarena.com/index.php?topic=2.msg51310#msg51310

Çevrimdışı forzatunga

Zeytinburnu bomba olur  :kop: O stad çöktü çökecek önünden geçerken görüyorum  :biggrinking:

Beylerbeyinde oynayalım hiç olmazsa yarısı yere gömülü çökerse ölmeyiz  :biggrinking:

gebze stadı nasıl olur? atletizm pisti var ama olimpiyattan iyidir 15 bin kişilik

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 22:34:40
  • Beşiktaş / Bodrum
gebze stadı nasıl olur? atletizm pisti var ama olimpiyattan iyidir 15 bin kişilik

Bence oralara gideceğimize Avcılar'da oynayalım daha iyi. 16 binkişi uzak değil ve ulaşım zor değil. Ama Kocaeli'de de baya Beşiktaşlı var Olimpiyattan iyi olacağı kesin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 22:36:13
  • Beşiktaş / Bodrum
sitedeki yaptığım hesabım buldum senin için
http://besiktasarena.com/index.php?topic=2.msg51310#msg51310

Kdv ile birlikte 42 milyon dolar bu durumda. 10 milyon dolar kadar şaşırmış olursa senede 17-18 milyon dolar yeter bana  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 22:39:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Molde yine kazandı Linnes yine asist yaptı  :s20:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Molde yine kazandı Linnes yine asist yaptı  :s20:
az önce de yazdım ne kadar doğrudur bilemem ama başkan ile erdal t. norveç e moldenin maçını yani linnesi izlemeye gitmişler ne kadar doğrudur bilemem tabi eğer haber doğruysa bence transferi bitirmeye gitmişlerdir.

Çevrimdışı forzatunga

Bence oralara gideceğimize Avcılar'da oynayalım daha iyi. 16 binkişi uzak değil ve ulaşım zor değil. Ama Kocaeli'de de baya Beşiktaşlı var Olimpiyattan iyi olacağı kesin.

avcılar stadı güzelmiş aslında herhalde kale arkası tribünü olmaması problem

Çevrimdışı manyak1903

Kdv ile birlikte 42 milyon dolar bu durumda. 10 milyon dolar kadar şaşırmış olursa senede 17-18 milyon dolar yeter bana  :biggrinking:
localar +KDV , vipler kdv dahil olarak satılıyormuş.

şunu da unutmayalım.stat açıldı dedikten sonra 3 yıl loca gelirimiz olmayacak.3 yıl sonraki locaları satarız artık.çekincem bu.biz stadı açtığımızda bir sürü gelirden mahrum olacağız gibi görünüyor.bizi kombine ya da stat gişe geliri doğrultur anca.ortalama 30 bin iyi olurdu maç başı.

moldeye geçen bakmıştım 1 maç alsalar şampiyonlardı.14 puan vardı sanırım.o zaman şampiyon oldu molde.

Çevrimdışı Efe

İlk yarıyı geç şuan 5 puan fark olacaktı Efe Fener'in bugün yenileceğini biraz ligi tanıyan herkes tahmin etmiştir.

ama bizim takımın kanser dakikalarına göre bu farkın 1 puan olarak bizim lehimize olmasıda bence harika altımıza aldık 2 sinide artık üste çıkartmadan gitmemiz lazım
Şampiyon Beşiktaş JK