Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982820 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

kötü oynarken de yenmek önemlidir ama gidip haftaya eskişehiri yenemezsek bu maçın bir anlamı kalmaz yani ayrıca bu oyunun üzerine çıkmamız lazım şuan için hedefe götürecek oyun ortada yok
yeneceğiz, yeter ki saçma kart falan görmeyelim. biz bugün kötü oynamadık. bursalı oyuncular ilk yarı tüm cephaneyi harcadılar hepsi bu. 2. yarı tek Tolgaya top bile gelmedi

Çevrimdışı Anıl

Yapmayın yahu yeteneği sıfır da demeyin sadece çalım atamıyor adam. Yoksa şut olarak eldeki en iyi adamların başını çekiyor.
Zaten bitiriciliğinin iyi olması kurtarıyor onu @Çağrı abi :ebebe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2014, 00:15:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Zaten bitiriciliğinin iyi olması kurtarıyor onu @Çağrı abi :ebebe:

Olcay'a dokunmayın bırakın her sene 10 tane atsın ben razıyım  :evillol:

Gerçekten önemli bir rakam yapıyor tabela olarak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Yapmayın yahu yeteneği sıfır da demeyin sadece çalım atamıyor adam. Yoksa şut olarak eldeki en iyi adamların başını çekiyor.
ben sıfır olduğunu düşünmüyorum kesnlikle zaten. bunu özellikle belirttim. bence çok değerli bir oyuncu. Gökan Olcaydan çok daha yetenekli ama pozisyona çoğunlukla Olcay giriyor

Çevrimdışı ilhan mansız

Olcay'a dokunmayın bırakın her sene 10 tane atsın ben razıyım  :evillol:

Gerçekten önemli bir rakam yapıyor tabela olarak.
adam daha ne yapsın bursaya da sıkıştırdı bir tane. bence çok verimli bir oyuncu

Çevrimdışı Tolga

yeneceğiz, yeter ki saçma kart falan görmeyelim. biz bugün kötü oynamadık. bursalı oyuncular ilk yarı tüm cephaneyi harcadılar hepsi bu. 2. yarı tek Tolgaya top bile gelmedi
ben iyi oynadığımızı düşünmüyorum ilk yarı için yani tamam ne olursa olsun bursa deplasmanında bu baskıyı oyunun belli dönemlerinde yemen anormal değil fakat biz bu baskıyı bugün 45 dakika yedik.ilk yarıda 1 gol yeseydik maç döner miydi soru işareti bence.2.yarıdaki oyunu hücumdaki organizasyonu bundan sonraki maçlarda daha da yukarı çıkaramazsak ç.rize maçındaki gibi sıkıntılar yaşarız bu maçı bilicin çok iyi analiz etmesi lazım eksiklerimiz hala var.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı manyak1903

bizim taraftarı anlamak güç

bursadan deplasmanda hem de kuduz gibi saldırdıkları maçta , maç başı da çok kötü oynayarak 3 puan alıyorsun tu kaka

olcay gol atıyor sayesinde 1-0 kazanıyorsun tu kaka.

olcay atmasaydı şu golü başkası atsaydı helal olsun diyecekken

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2014, 00:21:21
  • Beşiktaş / Bodrum
bizim taraftarı anlamak güç

bursadan deplasmanda hem de kuduz gibi saldırdıkları maçta , maç başı da çok kötü oynayarak 3 puan alıyorsun tu kaka

olcay gol atıyor sayesinde 1-0 kazanıyorsun tu kaka.

olcay atmasaydı şu golü başkası atsaydı helal olsun diyecekken

Aynen öyle şu golü Ba atsa yıkılacaktı ortalık. Adam öyle ya da böyle 20 gol attı 2 senede eleştirmek tamam ama çok acımasızca.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bu arada beyaz futbolda dünkü penaltı ile ilgili bir mektup mu ne varmış baya şaşıracak izleyenler diyorlar :D

Çevrimdışı ilhan mansız

ben iyi oynadığımızı düşünmüyorum ilk yarı için yani tamam ne olursa olsun bursa deplasmanında bu baskıyı oyunun belli dönemlerinde yemen anormal değil fakat biz bu baskıyı bugün 45 dakika yedik.ilk yarıda 1 gol yeseydik maç döner miydi soru işareti bence.2.yarıdaki oyunu hücumdaki organizasyonu bundan sonraki maçlarda daha da yukarı çıkaramazsak ç.rize maçındaki gibi sıkıntılar yaşarız bu maçı bilicin çok iyi analiz etmesi lazım eksiklerimiz hala var.
dostum eksiklerimiz tabi var ve hep olacak. ilk yarıda sadece bir pozisyon verdik net olarrak fernandao ya o da. dikkat edersen 2. yarı bursa bizim kaleye dahi yaklaşamadı. zaten kazanacığımız belliydi. adamlar çok yorulunca gökhan ve olcay sürekli sızmaya başladı her an gol atabilirdik ve 86 da attık. rakibin yarısı durduk yere sakatlandı. çok bariz güç farkı var. biz daha efektif hücum edelim yeter.biz gol yeseydik dahi bu maç her türlü dönerdi ama futbol şansıdır top girmez bilemem

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2014, 00:27:13
  • Beşiktaş / Bodrum
8. haftadaki Fener maçına kadar en zor maçımızdı. Eskişehir , Balıkesir , Sivas , Erciyes maçlarından 4 galibiyet çıkarırsak 8. hafta fenerle içeride oynuyoruz.

Rize'yi de almamız gerekirdi ama 4 te 4 yapabilirsek bu açığı kapatırız.

Bu takım ilk yarı fikstür avantajı ile bu devreyi lider kapatabilir bu kadar kötü olmasına rağmen. Şimdiden bütçe ayırsınlar devre arası Linnes ve Ön libero için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

dostum eksiklerimiz tabi var ve hep olacak. ilk yarıda sadece bir pozisyon verdik net olarrak fernandao ya o da. dikkat edersen 2. yarı bursa bizim kaleye dahi yaklaşamadı. zaten kazanacığımız belliydi. adamlar çok yorulunca gökhan ve olcay sürekli sızmaya başladı her an gol atabilirdik ve 86 da attık. rakibin yarısı durduk yere sakatlandı. çok bariz güç farkı var. biz daha efektif hücum edelim yeter.biz gol yeseydik dahi bu maç her türlü dönerdi ama futbol şansıdır top girmez bilemem
hayır ben şunu söylemek istedim bu maçı kazandık diye mükemmel değiliz yani oyuncular ve teknik ekip eksikleri gidermek için daha fazla çalışmalılar üzerine koya koya gitmek lazım yoksa 2.yarıyı özetlerden bile izlediğinde iyi oynadığımızı görebiliyorsun o ayrı :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2014, 00:29:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Her şeye rağmen  şunu söylemek gerek.

Harcadığımız maaş bütçesi rakiplerin yarısı.

Stad atmosferi yok aksine dezavantaj yaratıyor.

Bu kadar borç ile stad yapıyoruz.

Ve her şeye rağmen kazanıyoruz. Yakalarını bırakmıyoruz.

BEŞİKTAŞ ÇOK BÜYÜK TAKIM. Stad bir an önce bitmeli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

stadın bir an evvel bitmesi şart ama en iyi tarih gelecek sezon başı maalesef.

Çevrimdışı manyak1903

takım rezaletti ilkyarı.onu değiştiremeyiz  :evillol:

bu arada oğuzhan hücum yeteneğinden dolayı alındığını düşünmüyorum.defansif olarak 0 dı.

anlatmak gerekirse paint yapacağız gibi :D

siyahlarla anlattığımda 1 numara geri giderse arkasındakiler de gider.o ileriye doğru hamle yapacakki arkasındakiler de ileri çıkabilsin.onun yerine oğuzhanda geri geri geliyor.ne olmasını bekliyoruz ki 1 numara geri geldiğinde arkadan gidip 2 3 numara mı basacak adamlara.ondan sonra saha dengen bozulsun.

kırmızıdaki gibi oğuzhan kendini gösterecek, takımda arkadan destek verip gömülmeyecek.ikinci yarı başlangıncında olduğu gibi rakip sahaya gideceğiz takım olarak.bizim sistemde buna dayalı.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ilhan mansız

8. haftadaki Fener maçına kadar en zor maçımızdı. Eskişehir , Balıkesir , Sivas , Erciyes maçlarından 4 galibiyet çıkarırsak 8. hafta fenerle içeride oynuyoruz.

Rize'yi de almamız gerekirdi ama 4 te 4 yapabilirsek bu açığı kapatırız.

Bu takım ilk yarı fikstür avantajı ile bu devreyi lider kapatabilir bu kadar kötü olmasına rağmen. Şimdiden bütçe ayırsınlar devre arası Linnes ve Ön libero için.
ben ilk 7 haftayı 19 puanla kapatabileceğimizi düşünüyorum ve ilk yarıyı lider bitime şansımız çok fazla. fenerin avrupa maçı olmayabilir ancak çok yaşlı bir kadrosu var. zaman gösterir ama fenere torpil yapmazlarsa en fazla 70 puanı görür bu sezon. o bile zayıf ihtimal aslında

Çevrimdışı Tolga

fb belli ki bi şekilde bu yarışın içerisinde tutulacaktır o yüzden ne olur ne biter kestiremiyorum.

Çevrimdışı ilhan mansız

seneye yabancı kontanjanını akıllıca doldurursak bizi durdurmaları çok zor. çok daha karaktersiz hakemler bulmaları gerek  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

fb belli ki bi şekilde bu yarışın içerisinde tutulacaktır o yüzden ne olur ne biter kestiremiyorum.
feneri kayırmasınlar 70 puanı bile kesinlikle göremez. birşey oynadıkları yok zaten,

Çevrimdışı Tolga

feneri kayırmasınlar 70 puanı bile kesinlikle göremez. birşey oynadıkları yok zaten,
ama kayırıyorlar işte açın beyaz futbolu izleyin görün

Çevrimdışı Deniz

Beyler öz eleştiri yapalım bence hemen zafer sarhoşu olmayalım.tamam yendik mutluyuz ama bir yerde durup neyi yanlış ,neyi doğru yapıyoruz demeliyiz:

1)maça çok kötü başladık.11 kişinin 11 i de kötü oynadı.Özellikle 8 numara pozisyonunda olan oğuzhan rezil oynadı.

2)Bilic çok doğru hamle yaparak oğuzhana "burası Beşiktaş" dedi ve sahada boş gezemeyeceğini gösterdi.

3)Sosa ,Atınç ve Töre gerçekten muazzam oynadı

4)Ba ya nerdeyse hiç top atılmadı.Kaçırdığı pozisyon da tamamen konsantre bozukluğundan.Maça bir dahil olamadı.

5)Tolga sakatlık sorunun çözmeli artık her maç sakatlanıyor.Ayrıca degaj vurmayı da artık geliştirmeli 4 tane taca degaj vurulmaz 1 maçta.Onun haricinde İlk yarıda güzel oynadı iyi toplar çıkarttı.

6)Veli yine erken kart gördü.Çok fazla pas hatası yaptı.Atiba da aynı şekilde bugün iyi değildi.

7)genel olarak iyi oynamadık ama kötü oynayarak da kazanmasını bildik.Bu çok önemli birşeydi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

bilemem, yapacak birşey yok. ben o programları zaten yıllardır izlemiyorum. ne dedikleri önemsiz. dün ben maçlarını izledim. neredeyse hiç pozisyonları yoktu. antep %100 goller kaçırdı. fener bu haliyle asla gidemez.

Çevrimdışı Tolga

Beyler öz eleştiri yapalım bence hemen zafer sarhoşu olmayalım.tamam yendik mutluyuz ama bir yerde durup neyi yanlış ,neyi doğru yapıyoruz demeliyiz:

1)maça çok kötü başladık.11 kişinin 11 i de kötü oynadı.Özellikle 8 numara pozisyonunda olan oğuzhan rezil oynadı.

2)Bilic çok doğru hamle yaparak oğuzhana "burası Beşiktaş" dedi ve sahada boş gezemeyeceğini gösterdi.

4)Ba ya nerdeyse hiç top atılmadı.Kaçırdığı pozisyon da tamamen konsantre bozukluğundan.Maça bir dahil olamadı.

5)Tolga sakatlık sorunun çözmeli artık her maç sakatlanıyor.Ayrıca degaj vurmayı da artık geliştirmeli 4 tane taca degaj vurulmaz 1 maçta.Onun haricinde İlk yarıda güzel oynadı iyi toplar çıkarttı.

6)Veli yine erken kart gördü.Çok fazla pas hatası yaptı.Atiba da aynı şekilde bugün iyi değildi.

7)genel olarak iyi oynamadık ama kötü oynayarak da kazanmasını bildik.Bu çok önemli birşeydi

:ok: :ok: çok doğru tespitler

Çevrimdışı ilhan mansız

az oyuncuyla çok maç yapıyoruz normaldir bunlar ama yine de fizik gücümüz bence çok iyiydi. perşembe akşamı da iğrenç ve yorucu bir sahada oynadık. o yüzden sıkıntı olması doğal ama ben bugün 2. yarı başlayınca kazanacağımızı anladım. oyun tamamen bizim hakimiyetimizdeydi

Çevrimdışı Deniz

Hocam zaten biz tff nin ve lig tv nin ne halt olduğunu biliyoruz.adamlar hakemlerle ligi son haftalara kadar sürüklüyorlar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba