Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980201 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Trt Spor'da söyledi Başkan  :)
halledilir umarım 10bin taraftar olsa dahi gerekli atmosferi yaratırız diye düşünüyorum.
Tam bizlik stad 18 bin kişi kapasitesi orada oynarsak ufak maçlarda taraftarla birlikte rakibi boğarız zemini zaten harika. Göksel Gümüşdağ ile başkan rahatlıkla anlaşabilir.

Çevrimdışı atakan eraslan

Peki bizim kombineler Başakşehirde geçerli olacak mı  :alala: kapasite düşük çünkü

Çevrimdışı Tolga

başakşehirde oynamak güzel de oranın zemini de çok iyi değil inş haftada 1 maçı kaldırır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Peki bizim kombineler Başakşehirde geçerli olacak mı  :alala: kapasite düşük çünkü
Geçerli olur hocam. 12 bin kombine var yanılmıyorsam her maçta 3-4 bin bilet satılır stat dolar.

Çevrimiçi Samet Ç

başakşehirde oynamak güzel de oranın zemini de çok iyi değil inş haftada 1 maçı kaldırır.
Başakşehir stadı haftada 2 maçı kaldırır hocam zemini iyi benim gördüğüm kadarıyla açılışına gitmiştim.

Çevrimdışı Tolga

Başakşehir stadı haftada 2 maçı kaldırır hocam zemini iyi benim gördüğüm kadarıyla açılışına gitmiştim.
ben en son kasımpaşa maçını izledim oyuncular her topa vurduğunda toprak kalkıyordu yerden bilemiyorum gene de.

Çevrimiçi Samet Ç

ben en son kasımpaşa maçını izledim oyuncular her topa vurduğunda toprak kalkıyordu yerden bilemiyorum gene de.
Hocam doğrudur ama zulümpiyattan bin kat iyidir zemini.

Çevrimiçi Samet Ç

Levent
‏@fevri_sosyolog
İşler kötü gittiğinde bi tezahürat yankilanir;

başin öne eğilmesin
Aldırma cimbom aldırma
En büyük sen değil misin
Aldırma cimbom aldirma

Bu geseliler niye bu kadar emek hırsızı.

Çevrimdışı Tolga

Levent
‏@fevri_sosyolog

başin öne eğilmesin
Aldırma cimbom aldırma
En büyük sen değil misin
Aldırma cimbom aldirma

hayatları oradan buradan birşeyler çalmak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2014, 22:56:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ligde derbiler dışındaki maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynamak istediklerini söyledi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili yaşanan sıkıntılar nedeniyle maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynamak istediklerini söyledi.

TRT Spor’a konuşan Fikret Orman “UEFA Avrupa Ligi ve derbiler dışındaki maçlarımızı Başakşehir’de oynamak istiyoruz. İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da bu konuya sıcak bakıyor. Teknik direktörümüz Slaven Bilic ile görüştükten sonra son kararımızı vereceğiz" ifadesini kullandı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

2 hafta önce Sinan Engin : Gs çok iyi transferler yaptı.
Geçen hafta Sinan Engin : Tarık Gsnin en iyi transferi.
Bu gece Sinan Engin : Ünal Aysal'a bu transferleri yapmasını kim söylediyse hemen kovsun.  :kop: :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 23:07:49 Samo1903 ]

Çevrimdışı Tolga

2 hafta önce Sinan Engin : Gs çok iyi transferler yaptı.
Geçen hafta Sinan Engin : Tarık Gsnin en iyi transferi.
Bu gece Sinan Engin : Ünal Aysal'a bu transferleri yapmasını kim söylediyse hemen kovsun.  :kop: :kop: :kop: :kop:
diyor ki bir programda bjk en kaliteli takım şampiyonluğu sonuna kadar kovalar bir başka programda kalite eksikliğinden bahsediyor ne dediği belli değil :)

Çevrimiçi Samet Ç

diyor ki bir programda bjk en kaliteli takım şampiyonluğu sonuna kadar kovalar bir başka programda kalite eksikliğinden bahsediyor ne dediği belli değil :)
Hocam zaten onun yorumları Beşiktaş'ı kötüleyen yorumlar ise kesinlikle şampiyonuz. Umarım iyi yorumlar yapmaz :D

Çevrimdışı Tolga

Hocam zaten onun yorumları Beşiktaş'ı kötüleyen yorumlar ise kesinlikle şampiyonuz. Umarım iyi yorumlar yapmaz :D
o konuda kesinlikle haklısın hocam :D

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan bu figen civanın programına niye katılır anlamıyorum. Bu kadın Beşiktaş taraftarına yani bize küfür eden kadın bu kadının programına bağlanması gerçekten beni şaşırttı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2014, 01:20:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Başkan bu figen civanın programına niye katılır anlamıyorum. Bu kadın Beşiktaş taraftarına yani bize küfür eden kadın bu kadının programına bağlanması gerçekten beni şaşırttı.

Figen'in neler yaparak oralara geldiğini yazarsak olay olur susalım en iyisi röportajı ve bilimum şeyi alan alsın veren versin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Figen'in neler yaparak oralara geldiğini yazarsak olay olur susalım en iyisi röportajı ve bilimum şeyi alan alsın veren versin.
inceeee  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam doğru diyorsun ama bir kulübün başkanının taraftarına sahip çıkması lazım. O kadın her türlü pisliği yapar.

Çevrimdışı ozan062

figen"ciğime izmirdeki  maçta denk gelmiştim,, hakikaten buyulüyor,,allah sahibine bagıslasın,,

amaa işe gelince malesef cok buyuk sıkıntılar doguyor:))  zaten o varsa en onde baskanla bearber fotolar cekinilir bunu gozlemlemeniz yeter,, doalyısıyla boyle bir kişiliği yakınlarından uzaklastırmak istemezler :lol:

figene gelmeden once o kadar cok kan emici varki hele o yamuk adam var ismini unuttum en basta onu sallamak lazım ama adama dokunulmuyor yonetim tarafından buda cook ilgincitr
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Figen Civan , Müge Anlı'nın üvey kardeşiymiş diyolla  :icool:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

NE Florya imiş be kardeşim. Nasıl bir rant varsa herkes futbol takımın başına geçmek istiyor. 2 kadın yönetici ve Bülent Tulun, Mehmet Cibara’yı Florya’nın başına geçirmek için çalışırken altyapıda da ciddi vurgun yapıldığını öğreniyorum. Tüm yolsuzlukları bugün ve yarın Telegol’de açıklayacağım.-Serhat Ulueren-

Beter olsunlar bugün telegol programını mutlaka izlemek gerek  :D

Çevrimdışı Tolga

sezon öncesinde de söylemiştim keşke şu cambiassoyu 1 seneliğine alsaydık diye adam bugün oyunda kaldığı süre içerisinde baya iş yaptı bize de baya fayda sağlardı orta sahadaki tecrübe eksiliğini bir nebze olsun azaltmış olurduk.

Çevrimdışı manyak1903

Levent
‏@fevri_sosyolog

başin öne eğilmesin
Aldırma cimbom aldırma
En büyük sen değil misin
Aldırma cimbom aldirma

o kadar çalmaya alışıklar ki , şampiyonluklar vesaire ,
en sonunda büyük hata yapıp , YD dönemini çalarak batma yoluna girdiler  :kop: :kop: :kop:
YD de çalınır mı be kardeşim   :busted_cop:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi Samet Ç

Fener Emenike'yi kaybetti. :D Adamı topuk pası attılar diye yuhalıyorlar.

Çevrimiçi Samet Ç

o kadar çalmaya alışıklar ki , şampiyonluklar vesaire ,
en sonunda büyük hata yapıp , YD dönemini çalarak batma yoluna girdiler  :kop: :kop: :kop:
YD de çalınır mı be kardeşim   :busted_cop:
:kop: