Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979403 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

ozan bir gün senin düşündüğün gibi düşünebilmeyi çok isterdim :D değişik bir tecrübe olurdu :evillol: okurken zorlanıyorum daldan dala geçiyorsun hemde noktayı koymadan aynı cümle içinde.konuları tek tek yazsan cevap veya destek vereceğim ama çorba olunca neye cevap vereceğimi şaşırdığım için vazgeçiyorum.aslında senin gibi farklı düşünen veya farklı açıdan bakabilen insanların olması hem forum hem beşiktaş için çok iyi.biraz daha anlaşılır ve birbirine çok karıştırmadan tabi :ebebe:

bana burdan soylendi virgulle ayır yazılarını diye demekki oda hataymıs,  simdi bu sekilde deniyelim daha anlasılır oalcagını dusunuyorum bu konuda anlastıgımıza cook sevindim :lol:
bugun baya burayı sabote ettim cook pardon birsüre yine dengeli yorumlarlayım :iscrewy: :ok:

öyle bir adamımki benden sonra birçok insan virgülü ogrendi:D
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 19:27:29 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Yabancı sıkıntımız yok, keşke Pektemek satılsaydı (özellikle birara Türk Forveti olmayan FB gundemındeydi), yerine Khouma BABACAR veya o tarz bir forvet alınsaydı, şimdi herkesin alternatifi olabiliyot Demba BA nın alternatifi olamıyor ve dejavu oldu, yine gol sıkıntımız var, Pektemek yine sakatlandı ve iddaa edıyorum yıne form tutamayacak.  Bılıcın gereksiz ısrarları yıne puan kaybettırecek ve tesis zemınımız ,patates eksen yetişir... Zulumpıyatı zaten soylemeye gerek yok.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 19:25:57 Kemal ]

Çevrimdışı ozan062

Yabancı sıkıntımız yok, keşke Pektemek satılsaydı (özellikle birara Türk Forveti olmayan FB gundemındeydi), yerine Khouma BABACAR veya o tarz bir forvet alınsaydı, şimdi herkesin alternatifi olabiliyot Demba BA nın alternatifi olamıyor ve dejavu oldu, yine gol sıkıntımız var, Pektemek yine sakatlandı ve iddaa edıyorum yıne form tutamayacak.  Bılıcın gereksiz ısrarları yıne puan kaybettırecek ve tesis zemınımız ,patates eksen yetişir... Zulumpıyatı zaten soylemeye gerek yok.

baksana malum sitede diyorki zulimpiyatın  zemini iyileştirmeye gidicekm,iş, orda maç yapılamaz raporu mu ne varmıs:D
pektemek olayına katılıyorum ben onunla beraber olcay hatta velininde satılması fikrindeyim ama tabi bu adamıların türk alternatiflerini bulmak marifet zor o iş,, senin su unlu babacar biryerlde muthis patlıcak sende buralarda aglıcan:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

beyler buraya yazayım dedim şu digiturk play kullanan var mı ?

Çevrimdışı Deniz

beyler buraya yazayım dedim şu digiturk play kullanan var mı ?
Kullanırdım geçen sene noldu ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Digitürk play kadar saçma bir kuruluş yoktur.Amerikada maç izlerim diye aldım bir anda Yurt Dışına yayını kapattılar.mail attım ve canlı desteğe bağlandım bana müşteri hizmetlerini arayın diyor.7 saat zaman farkı var hem de telefonla arayamam çok pahalıya gelir diyorum yapacak birşey yok diyorlar  :s20: .neyse ki 1 maç sonra kendiliğinden düzeldi yoksa tüm masarafları göze alıp arayıp dümdüz gidecektim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Digitürk play kadar saçma bir kuruluş yoktur.Amerikada maç izlerim diye aldım bir anda Yurt Dışına yayını kapattılar.mail attım ve canlı desteğe bağlandım bana müşteri hizmetlerini arayın diyor.7 saat zaman farkı var hem de telefonla arayamam çok pahalıya gelir diyorum yapacak birşey yok diyorlar  :s20: .neyse ki 1 maç sonra kendiliğinden düzeldi yoksa tüm masarafları göze alıp arayıp dümdüz gidecektim..
ya deplasman maçları için yapmak istiyorum da nasıl olcak internetten mi oluyor @Deniz ?

Çevrimiçi Samet Ç

ya deplasman maçları için yapmak istiyorum da nasıl olcak internetten mi oluyor @Deniz ?
Hocam yanılmıyorsam deplasman maçları satılmıyor. Komple taraftar paketi satılıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Balkes koydu çocuğu geseye.  :sevinc

Çevrimdışı Deniz

Aynen samet internet ustunden izliyorsun.genel olarak guzel ama yurt disinda sapitio .full hd izleyebiliyorsun

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Tolga

geçen günde demiştim bu sezon gs yarışın içinde olamaz hem saha içi hem de sağa dışı sorunlarla uğraşıyorlar.bu sene bizim yarıştaki tek rakibimiz fb olacak ama ipi göğüsler miyiz bunu söylemek çok erken
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat

Geçen sezon sonu Pedro-Ersan ikilisi oynadığı son 8 maçta 2 gol yemiştik 2side penaltıydı.
Bu sezon bence 2 sezon önceki görünüme bürünüyoruz gibi, her maç gol yiyorduk.  :s20:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2014, 21:54:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Geçen sezon sonu Pedro-Ersan ikilisi oynadığı son 8 maçta 2 gol yemiştik 2side penaltıydı.
Bu sezon bence 2 sezon önceki görünüme bürünüyoruz gibi, her maç gol yiyorduk.  :s20:

Ersan sürekli sakatlandığı için bi türlü ikili oynayamıyorlar ki Sivok demek gol yemek demek  :s20: Ön liberoyu aldık stoper yaptık Kilotyırtan Sinan Engin sağolsun  :s20:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2014, 21:56:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bakmayın 8 senedir iyi dayanıyoruz biz taraftar olarak.

Yahu takım 8 sene 1,90 üstünde bir stoper almaz mı? Zapo , Sivok , Toraman hepsi 1,82 ve altında.

Ersan 1,85 kurtarıyor durumu ama bize hala 1,90-1,93 arasu çok ağır olmayan bir adam lazım ki o havadan toplasın Pedro yerden toplasın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

Yok kardes tamamen bilic in sucu bu.futbolcu bir macta dedigini yapmaz iki macta yapmaz tum sezon sen futbolcuna geriye yaslanmamayi ogretemiyorsan butun suc senindir.kaldi ki bilic in winner takim kurma istegi olsa kucuk takima karsi bile veli atiba gibi defansif yonu kuvvetli oyuncu oynatmaz kerim gibi tore gibi atak a dayali oyunculari oynatir.bilic mucadele istiyor ama mucadele kazanmak demek degildir bunu bilmiyor en buyuk eksigi bu
biz aslında ileride pres diye bir özelliğimiz var onu bütün maç yapmalıyız.yani rakibin sahasında oynamalıyız.
küçük takım diye bir şey yok.küçük dediğin takım senden puan alınca büyümüyor da küçülmüyor da.atiba veli yerine kerim töreyi koy izle cümbüşü :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

neden adam alacağız derken birilerini yemek zorundayız  :icool:
yani mustafa kötüyse veli kötüyse niye bunların daha iyisini alıp ,bu gibi isimleri yedeğe çekebileceğimiz transferler yapmıyoruz.yani göndermeyelim önce yedeğe düşürmeye çalışalım.sonra yedek oturuyor satalım bunları diyelim.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı manyak1903

tuhaflasmıyor gayet makul,, banane diğerlerindne diyen sen değilmiydin abi:D zaten gecen seneden bir iskeletin var onunla devam edip zamanla sosayı eklersin ama ba oyle değil ki o en aızndan kamp yaptı dolayııyla sosanın daha katkı vermesede diyebiliceğimiz bir zaman dilimi var,,

gecen senede  oyun dizilimi iyidi hala oyle yani bu anlamda ıstıkrar lazım ama sen onemli noktalarda oyuncu aldırmayıp ben bununla idare ederim diyorsan o riski aldırmıyorsan o zaman eleştiriyi hakedersin,, resti çekersin bana bunları al almıyorsan çekerim giderim,, bir rivayete gorede  uzun zaman topcu almadıktya ba gelene kadar oda bu resti çekmişti onder hocanın bazı mesjalarından bunu gormustuk,, kesin demiyelim ama bu durum olustu,,  yani birseyin kotu gitmesi için birsebeb olmalı ve bunlar gayette varlar,, eksikler onun sucu,,

vurmak demiyelimde sarsıyorum onları neden çnk  gurplarda en kolay rakibini evinde yenemiyorsun ondan önceki macta sacmalıyorsun mersini zarzor yeniyorsun,, gibi bircok detay var form dusukluug var,,, değişiklikler demecler benim artık gozume cok batar oldu,,
uzun uzun yazmışsın ben şöyle bir şey ekleyeyim.
biz bu sene 3 transfer yaptık sanırım sosa ba cenk.

ve biz bu sene arsenal maçından sonra geçen seneki kadro ile oynuyoruz sayılır.biraz cenk oynadı.yani zaten şu zamana kadar yeni bir şey yok geçen sene gibiyiz :D ayrıca oynadığımız ilk deplasman maçı tarlada geçti.diğer maçta bizim tarlada geçti.tarlada oynadık ve eski kadromuzla.

BA inşallah birkaç maç üst üste oynar.iyi sonuçlar alır kendimize geliriz.Sosa da iyi transfer gibi duruyor, ona da bir şey olmasın.Zaten bu isimler olmayınca da eski kadroyuz.

bilice olan yaklaşımını bence yönetime yönlendir :D bilic daha geçen sene geldi.adamın elinde stat yok ,geçen sene yenilen puanlarımız var.alışma süreci diyelim.tamam alıştı diyoruz 2.senesi ama yine stat yok.artık stat değil sahada yok , tarlamız var.

şimdi şu Ba lı kadro ile avrupa başlangıcında güzel işler yaptık.bizim aradığımız da öyle maçlar.umarız güzel olacak.

Çevrimdışı manyak1903

bu arada bilic giderse yerine tek isteyeceğim isim anca luce gelirse bilic gitsin diyebilirim.

şöyle bir düşüncem var.bu fener ismail kartalı getirdi , ukrayna patlayınca lucescuyu getirmeye çalıştığında ,diğer isim rahat gönderebileceği bir isim olsun.

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  3 dk.
FLAŞ!! Fikret Orman: Derbi ve Avrupa maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız..Geri kalan maçları Başakşehir'de oynamak istiyoruz..

Haydaaaa

Çevrimdışı manyak1903

gs yenldi diye çok fazla üstüne gitmeyelim.geçen hafta da berabere kaldı derken biz de kaldık.yalnız gs için en önemli olay Drogba nın gidişidir.Çok sırtlıyordu bizim Ba gibi bir şeydi.etkisi büyüktü.aldıkları adamlar da o etkiyi veremiyor.Şu an tek isim sneijder onun gibi biri bizde olsa iyi olurdu ama sosa da iyi olacak inşallah.

şu hakan çalhanoğlunu çok övüyorlar.benim istediğim de veli yi kesecek adamın ileride pas ve uzaktan şutları olan bir isim olması.sanırım cuk oturuyor.biz onu türkiyeden başkasına kaptırmayalım derim ama avrupada ilerleyecek gibi.

Çevrimdışı Sedat

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  3 dk.
FLAŞ.. Fikret Orman: Derbi ve Avrupa maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız..Geri kalan maçları Başakşehir'de oynamak istiyoruz..

Haydaaaa
Trt Spor'da söyledi Başkan  :)
halledilir umarım 10bin taraftar olsa dahi gerekli atmosferi yaratırız diye düşünüyorum.
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Sedat

Ersan sürekli sakatlandığı için bi türlü ikili oynayamıyorlar ki Sivok demek gol yemek demek  :s20: Ön liberoyu aldık stoper yaptık Kilotyırtan Sinan Engin sağolsun  :s20:

:kop:  :kop:  :kop:

handikaplı çArşı