tuhaflasmıyor gayet makul,, banane diğerlerindne diyen sen değilmiydin abi:D zaten gecen seneden bir iskeletin var onunla devam edip zamanla sosayı eklersin ama ba oyle değil ki o en aızndan kamp yaptı dolayııyla sosanın daha katkı vermesede diyebiliceğimiz bir zaman dilimi var,,
gecen senede oyun dizilimi iyidi hala oyle yani bu anlamda ıstıkrar lazım ama sen onemli noktalarda oyuncu aldırmayıp ben bununla idare ederim diyorsan o riski aldırmıyorsan o zaman eleştiriyi hakedersin,, resti çekersin bana bunları al almıyorsan çekerim giderim,, bir rivayete gorede uzun zaman topcu almadıktya ba gelene kadar oda bu resti çekmişti onder hocanın bazı mesjalarından bunu gormustuk,, kesin demiyelim ama bu durum olustu,, yani birseyin kotu gitmesi için birsebeb olmalı ve bunlar gayette varlar,, eksikler onun sucu,,
vurmak demiyelimde sarsıyorum onları neden çnk gurplarda en kolay rakibini evinde yenemiyorsun ondan önceki macta sacmalıyorsun mersini zarzor yeniyorsun,, gibi bircok detay var form dusukluug var,,, değişiklikler demecler benim artık gozume cok batar oldu,,
uzun uzun yazmışsın ben şöyle bir şey ekleyeyim.
biz bu sene 3 transfer yaptık sanırım sosa ba cenk.
ve biz bu sene arsenal maçından sonra geçen seneki kadro ile oynuyoruz sayılır.biraz cenk oynadı.yani zaten şu zamana kadar yeni bir şey yok geçen sene gibiyiz

ayrıca oynadığımız ilk deplasman maçı tarlada geçti.diğer maçta bizim tarlada geçti.tarlada oynadık ve eski kadromuzla.
BA inşallah birkaç maç üst üste oynar.iyi sonuçlar alır kendimize geliriz.Sosa da iyi transfer gibi duruyor, ona da bir şey olmasın.Zaten bu isimler olmayınca da eski kadroyuz.
bilice olan yaklaşımını bence yönetime yönlendir

bilic daha geçen sene geldi.adamın elinde stat yok ,geçen sene yenilen puanlarımız var.alışma süreci diyelim.tamam alıştı diyoruz 2.senesi ama yine stat yok.artık stat değil sahada yok , tarlamız var.
şimdi şu Ba lı kadro ile avrupa başlangıcında güzel işler yaptık.bizim aradığımız da öyle maçlar.umarız güzel olacak.