Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3975575 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Derin Beşiktaş @DerinBesiktasJK  ·  59 sn.
FLAŞ .
İLHAN MANSIZ'ın Beşiktaş kulübünde göreve başlayacağı söyleniyor .

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  şimdi
FLAŞ .
METE VARDAR : Ahmet başkanım efsane futbolcularımızdan İlhan Mansız ile görüşdü.Önünüzdeki günlerde bir açıklama yapabiliriz.
hani bilic kimseyi istemiyordu bu gene sallıyor gibi de bakalım belli de olmaz tabi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 21:14:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Elimizdeki genç yerliler kendini geliştirebilirse bizim fazla yabancı almamıza gerek kalmaz gibi.

Artık ne olursa olsun kalkmalı ben Selçuk Şahin'in Sabri'nin Toraman'ın milyon eurolar aldığı bi lig izlemek istemiyorum. 100 lira aidat alıyor kira gibi digiturk hiç olmazsa iyi maç izleyelim.

Bırak üç büyükleri Bursa'da oynayamayacak adamlar var milyon alıyor insaf.

He biz buna hazır mıyız?  Değiliz. Takımlar büyük mali sorunlar yaşayabilir adapte olunacak ilk 2-3 yıl çünkü hem scout ekipleri çok kötü hatta yok hem de artık bir oyuncu satıp bir yıllık bütçeerini çıkaramayacaklar. Erkan Zengin 8 milyon euro nedir Allah Aşkına ya? 3 milyon euro etmez dışarı satmaya kalksan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Artık ne olursa olsun kalkmalı ben Selçuk Şahin'in Sabri'nin Toraman'ın milyon eurolar aldığı bi lig izlemek istemiyorum. 100 lira aidat alıyor kira gibi digiturk hiç olmazsa iyi maç izleyelim.

Bırak üç büyükleri Bursa'da oynayamayacak adamlar var milyon alıyor insaf.

He biz buna hazır mıyız?  Değiliz. Takımlar büyük mali sorunlar yaşayabilir adapte olunacak ilk 2-3 yıl çünkü hem scout ekipleri çok kötü hatta yok hem de artık bir oyuncu satıp bir yıllık bütçeerini çıkaramayacaklar. Erkan Zengin 8 milyon euro nedir Allah Aşkına ya? 3 milyon euro etmez dışarı satmaya kalksan.
bu kesin mi ki yani yabancı sınırı 2 sene sonra tamamen kalkacak mı eğer öyleyse ne diye 5+0+3 için sezon başı uğraştılar o kadar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 21:29:50
  • Beşiktaş / Bodrum
bu kesin mi ki yani yabancı sınırı 2 sene sonra tamamen kalkacak mı eğer öyleyse ne diye 5+0+3 için sezon başı uğraştılar o kadar.

Tabi ki değil hocam ama yerli oyuncu yok piyasada Gs zaten isyanlarda 2 sene sonra fener de isyan edecek vs vs derken kalkmama ihtimali yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tabi ki değil hocam ama yerli oyuncu yok piyasada Gs zaten isyanlarda 2 sene sonra fener de isyan edecek vs vs derken kalkmama ihtimali yok.
gs isyan eder de ben fbnin isyan edeceğini pek düşünmüyorum fbnin yerlileri bu lig için baya iyi eğer bundan şikayetçi olsalardı çoktan olurlardı he tabi ne olur gs yüzünden 6+4 gibi falan bir sisteme tekrardan dönülebilir tamamen kalkabileceğini pek zannetmiyorum

Çevrimdışı Kemal

Yabancı sınırı kadar gereksiz bişey yok, gerçekten şu  Olcanlara-Tarıklara-Veysele-Serdarlara-Sezere  verilen paralara yazık . Yani ben düşünüyorum Demba Banın yanına Khouma BABACARı, sol açığa Marko Marin'i , sağbek Linnesi , bu takımllarımız Avrupada iş yapar, ülke puanı artar , berbat durumda Superlig

Tolga

Linnes      Balanta      Pedro    Köybaşı

Töre          Atiba        Sosa       Marin

Demba Ba    Khouma Babacar

15-20 m euro harcanarak bu tarz kadro kurulur hatta daha iyisi ve CL de çeyrek fınal derım ben bu kadroya

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 22:20:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Yabancı sınırı kadar gereksiz bişey yok, gerçekten şu  Olcanlara-Tarıklara-Veysele-Serdarlara-Sezere  verilen paralara yazık . Yani ben düşünüyorum Demba Banın yanına Khouma BABACARı, sol açığa Marko Marin'i , sağbek Linnesi , bu takımllarımız Avrupada iş yapar, ülke puanı artar , berbat durumda Superlig

Tolga

Linnes      Balanta      Pedro    Köybaşı

Töre          Atiba        Sosa       Marin

Demba Ba    Khouma Babacar

15-20 m euro harcanarak bu tarz kadro kurulur hatta daha iyisi ve CL de çeyrek fınal derım ben bu kadroya

İşin koyan yanı da şu ki Marin Frei parasına oynar. Dede Ersan parasına , Linnes Serdar parasına o kadar fazla örnek bulunur ki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

o değilde şu marini en kötü kiralık alacaktık hem kanatlarda hem de 10 numara pozisyonunda oynayabiliyor maliyeti de çok fazla değildi bence hata ettik

Çevrimdışı Sedat

Demba Ba daha takımla antrenman yapamadı, artık oynama ihtimali olsa da ilk 11 de kesinlikle başlatmaz Bilic.
Sosa zaten en az 2 hafta yok, Oğuzhan'da bireysel çalışıyor şuan.
Forvet arkası yada son pasları atan oyuncumuz kim olur sizce  :alala: Mersin maçında Oğuzhan vardı.
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı MUSTAFA_

Demba Ba daha takımla antrenman yapamadı, artık oynama ihtimali olsa da ilk 11 de kesinlikle başlatmaz Bilic.
Sosa zaten en az 2 hafta yok, Oğuzhan'da bireysel çalışıyor şuan.
Forvet arkası yada son pasları atan oyuncumuz kim olur sizce  :alala: Mersin maçında Oğuzhan vardı.
Mersin maçında Oğuzhan oynamadı  :alala: Kart cezalısıydı  :iscrewy: Onun bölgesinde Mustafa Pektemek oynadı  :ok:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sedat

Mersin maçında Oğuzhan oynamadı  :alala: Kart cezalısıydı  :iscrewy: Onun bölgesinde Mustafa Pektemek oynadı  :ok:
Doğru diyosun  :D
Bu maçta da Pektemek-Cenk olucak büyük ihtimalle.
Kerim yada Töre den biri değerlendirilemez mi acaba o bölgede  :iclown:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı ZEKI

İşin koyan yanı da şu ki Marin Frei parasına oynar. Dede Ersan parasına , Linnes Serdar parasına o kadar fazla örnek bulunur ki.
Eskisehirde Tarik icin 4.5m bonservis parasi isteyemez.. Bencede yabanci sinirlamasi kalkmali ama alt yapi icinde bir sistem gelistirilmeli. Alt yapilar ölmüs vaziyette yerlerde surunuyor

Çevrimdışı Burak Akay

bence şuanki genç oyuncularımız geliştirmeli kendılerını fizik bakımından gareth bale in ilk zamanlardakı fizigine bakın 3 senede ne hale geldı ronaldoya bakın birde bizim necip e oguzhana kerime bakın fizik güçlerini arttırmalılar yoksa en iyi yerli iskeleti bizde bundan şüphem yok olcay hariç tabiki :) artık kerimin alması lazım formayı güzel günler görecegiz güneşli günler...
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi murat

bence şuanki genç oyuncularımız geliştirmeli kendılerını fizik bakımından gareth bale in ilk zamanlardakı fizigine bakın 3 senede ne hale geldı ronaldoya bakın birde bizim necip e oguzhana kerime bakın fizik güçlerini arttırmalılar yoksa en iyi yerli iskeleti bizde bundan şüphem yok olcay hariç tabiki :) artık kerimin alması lazım formayı güzel günler görecegiz güneşli günler...
Aramıza hoşgeldin @BJburak Olcay hariç katılıyorum. Yanında almeida oynamasına rağmen hücumda açık ara en faydalı oyuncunuz durumunda şimdi sosa ve demba ba ile çok daha iyi olacaktır.

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Arkadaşlar basket takımının hazırlık maçını izlemek isteyen varsa yardımcı olabilirim özelden. Konu dışı yazdım ama merak eden vardır belki.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Eylül 2014, 23:21:15
  • Beşiktaş / Bodrum
galatasaray gerçekten bu ülkenin en onursuz takımıdır. Bugün 4. yıldız aptallığı üzerine düzenlenen şeyi izleyen var mı? Bu kadar saçma bir organizasyon neden yapılır? Amaç nedir bir kişi açıklayabiir mi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

galatasaray gerçekten bu ülkenin en onursuz takımıdır. Bugün 4. yıldız aptallığı üzerine düzenlenen şeyi izleyen var mı? Bu kadar saçma bir organizasyon neden yapılır? Amaç nedir bir kişi açıklayabiir mi?
Sabah ki töreni diyorsan dostum yeni kek kalıplarını görücüye çıkardılar.
[ Son Düzenleme: 11 Eylül 2014, 23:25:09 Samo1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Eylül 2014, 23:25:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Sabah ki töreni diyorsan dostum yeni kek kalıplarına görücüye çıkardılar.

Ondan bahsediyorum hocam yani ilkokul çocukları şiir merasimi gibiydi okuyamıyorlar kendi yazdıkları şeyleri bir de tonlama desen Ajdar şarkı söylese daha anlaşılır olur.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Eylül 2014, 23:25:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş'ta son olarak yeni transfer Jose Sosa'nın da sakatlanması "Geçen sezon yaşanan kabus bu sezona da mı sıçrayacak?" sorusunu akıllara getirdi. Ligin henüz başı ama siyah-beyazlılarda şu ana kadar tam 9 futbolcu sakatlık yaşadı.

Beşiktaş'ta geçen sezon sık sık yaşanan sakatlıklar, bu sezon da devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için 2 ön eleme oynayan Beşiktaş, sezonun ilk resmi maçını 30 Temmuz'da gerçekleştirdi. Sezona Feyenoord deplasmanında start veren siyah-beyazlılar, Süper Lig'in açılış tarihinden yaklaşık 1 ay öncesinde resmi maç oynamaya başladı.

Bu 1 aylık süre Beşiktaş adına sezona daha hazır başlaması yönünden avantaj olarak gözükse de, üst üste yaşanan sakatlıklar durumu dezavantaja çevirmeye başladı.

Geçen sezon Olcay Şahan dışında diğer futbolcular sezon içinde çeşitli sakatlıklar yaşamışlardı. Bu sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren teknik heyet, aynı problemle bu sezon da karşı karşıya kalıyor.

Sezon öncesi Cenk Tosun ve Veli, siyah-beyazlılarda sakatlık yaşayan isimler olmuşlardı. Şampiyonlar Ligi elemelerinin oynandığı dönemde ise ise Atiba, Necip, Tolga, Demba Ba, Serdar Kurtuluş sakatlık geçiren isimler oldular. Ligin başlaması ile birlikte Oğuzhan ve yeni transfer Jose Sosa sakatlanan diğer iki futbolcu oldu.

Bu durum teknik heyetin moralini bozarken, sağlık ekibi yoğun mesaisine geçen sezon olduğu gibi bu sezon da devam ediyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ondan bahsediyorum hocam yani ilkokul çocukları şiir merasimi gibiydi okuyamıyorlar kendi yazdıkları şeyleri bir de tonlama desen Ajdar şarkı söylese daha anlaşılır olur.
Hocam onların yaptığı taraftarına biz burdayız bu şampiyonluğu istiyoruz havası vermek ama amatörce bir şey yaptılar dediğin gibi 23 nisan kutlamalarından daha vasat bir olay yaptılar şampiyonluğu istiyorsan kek kalıbına benzeyen bir objenin içine oyuncuları sokarak konuşmalar yaparak şampiyon olamazsın her şeyden önce inanman lazım bu da bu sezon bir bizde var bir de fener de şampiyonluk yarışında bu iki takım olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Eylül 2014, 23:35:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Çarşı'nın iddanamesi kabul edilmiş bu arada.

IŞID'ın terör örgütü değil öfkeli bir grup genç olarak adlandırıldığı ülkemin adalet sisteminde Çarşı darbe ile yargılanacak. Bu gidişle muhalif olan herkesi her grubu 2023'e kadar öldürecekler sanırım. Hayattali en büyük derdimiz hakemler olan , düzenli kan bağışi bir sürü sosyal proje yürüten adamlar darbe ile suçlanacaklar. Diyebileceğim tek şey sistemi buraya getirenleri inandıkları Allah'ları ( Eğer onların varsa ) hesabını kendi görsün. Yazıklar olsun.
[ Son Düzenleme: 11 Eylül 2014, 23:42:38 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Eylül 2014, 23:39:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugün geçen torba yasa´nın ardından spor klüplerini de ilgilendiren şöyle bir karar çıktı:

Spor kulüpleri‚ SGK ile Maliye´ye olan borçlarını ikişer aylık dönemler halinde azami 42 eşit taksitte ödeyebilecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çarşı'nın iddanamesi kabul dilmiş bu arada.

IŞID'ın terör örgütü değil öfkeli bir grup genç olarak adlandırıldığı ülkemin adalet sisteminde Çarşı darbe ile yargılanacak. Bu gidişle muhalif olan herkesi her grubu 2023'e kadar öldürecekler sanırım. Hayattali en büyük derdimiz hakemler olan , düzenli kan bağışi bir sürü sosyal proje yürüten adamlar darbe ile suçlanacaklar. Diyebileceğim tek şey sistemi buraya getirenleri inandıkları Allah'ları ( Eğer onların varsa ) hesabını kendi görsün. Yazıklar olsun.
Hocam bu ülkede reşit olmayan bir çocuk 25 kuruş çaldığı için 8 yıl hapis isteminde bulunuluyor daha ne beklersin ki bu adalet sisteminden. Ama beni rahatsız eden bir olay var ki kulübümüz Çarşı'ya hiç sahip çıkmadı bir yönetici çıkıp biz her zaman Çarşı'nın arkasındayız demedi buna çok kızıyorum adamlar senin en büyük taraftar grubun hemde her sosyal alanda bulunan yardımsever bir taraftar grubu sen bunun ile kulüp olarak övüneceğine adamların darbeden yargılanmasına bile bile göz yumuyorsun en azından benim nazarımda böyle şu an için durum he bu 35 kişi ( çoğunluğu Çarşı'nın önde gelen isimleri )cezaevine girerse bende bu taraftar grubundan kurtulurum gibi bir düşünce olabilir büyük bir ihtimalle de böyle bir düşünce var yazıklar olsun derim o 35 kişiyi cezaevine atabilirler ama Çarşı'yı bitiremezler.

Çevrimiçi Necmi

kombine satamıyorlar taraftarı gaza getirmek için yapıyorlar :evillol: taraftarları yeni yetme olduğuna göre ne yapacaklarki tabiki okul müsameresi yapacaklar