Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972792 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı FARUK

senin söylediğine şunu ekliyorum ve daha çok kıllanıyorum.

Ayrıca oyuncuya  her sezon için, sezonun ilk yarısında en az 6 maçta ilk 11'de yer alırsa 350.000 Euro, sezonun ikinci yarısında en az 6 maçta ilk 11'de yer alırsa 350.000 Euro ödenecektir."

ama bunlar az maç sayısı
bunun nedeni bence oyuncuya tek seferde 700bin avro vermekten kurtulmak
nakit sorunumuz var aynısı sosa bonservisi içinde yapıldı

Çevrimdışı ozan062

30maçtan asagı cıkmıyor bende bir donem cok yazdım hatırlatırım,,
ama sonrasında iyi baktım 30macın cogunda macı bitirememiş,, yada sonradan girmiş,, son senesinde hele hiçbir maçta full kalmamıs hepsinde 20dakka oynamıs istatistik yalan soylemez,,
bu konuda sevilmeyen sinan engin diyorki bu adamı o paraya bırakıyorlarsa vardır bir sorun:)) ben değil o soyluyor,, ben inanmak istemem ama illaki 3maçta bir dinlenecekse varsa boyle bir durum
6bucuk milyonumuza yazık
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

29 yasında adam  6 milyon euro az para değil.bir sene daha kalsa belkide bu paranın yarısına gidecekti.kadro şişkin olunca birileri gidecek normal sonuç.normal olmayan torresin kalıp demba ba nın gitmesi.6 milyon euroya adamlar geleceğe yatırım yaparlar mesela drogbayı geri aldılar :lol:

Çevrimdışı Tolga

29 yasında adam  6 milyon euro az para değil.bir sene daha kalsa belkide bu paranın yarısına gidecekti.kadro şişkin olunca birileri gidecek normal sonuç.normal olmayan torresin kalıp demba ba nın gitmesi.6 milyon euroya adamlar geleceğe yatırım yaparlar mesela drogbayı geri aldılar :lol:
torreste gitti kiralık milana  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

sosa 2 hafta yokmuş oğuzhanda sakat bakalım şu 5 günde iyileşebilecek mi?
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, 19:18:42 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Ben imkan vermiyorum kerim veya töre den birini alacaktır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Ben imkan vermiyorum kerim veya töre den birini alacaktır
zaten oynamazsa kesin töre oynar yerine benim düşüncem :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

zaten oynamazsa kesin töre oynar yerine benim düşüncem :)
Töre milli takıma da alınmıyor artık umarım biraz aklı başına gelmiştir bu arada
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Töre milli takıma da alınmıyor artık umarım biraz aklı başına gelmiştir bu arada
Töre beşiktaşta kiralık oyuncuydu o zaman alınması normal artık beşiktaşın oyuncusu ağzıyla kuş tutması lazım.arda sakattı hemen çağrıldı gökhan sakattı iyileşti  çağrılmadı.selçuk sürünüyor forma garanti Olcan transfer oldu forması hazır.

Çevrimdışı ozan062

Derin Beşiktaş @DerinBesiktasJK  ·  59 sn.
FLAŞ .
İLHAN MANSIZ'ın Beşiktaş kulübünde göreve başlayacağı söyleniyor .

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  şimdi
FLAŞ .
METE VARDAR : Ahmet başkanım efsane futbolcularımızdan İlhan Mansız ile görüşdü.Önünüzdeki günlerde bir açıklama yapabiliriz.
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, 19:40:41 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

oğuzhan zaten cezalı sakat olmasa bile oynayamayacaktı
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 20:41:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu maçta aynı olacak sanırım Ba da yok yine şöyle çıkacağız.

Tolga

İsmail Ersan Pedro Motta

Töre Atiba Necip Olcay

Pektemek Cenk

Bakıldığında biraz zayıf olsa da mücadeleci 11 olduğu için Rize'ye pozisyon vermeden geçeriz diye düşünüyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 20:44:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Sakatlıklar konusunda Mourinho'nun Benfica'nın başındayken yaptığı bir açıklamayı yazayım.

'' Oyuncuların çoğu ya düz koşu ya salonda çalışmak istiyordu sağlık ekibine sorunca yorgunluğa bağlı ağrı olduğunu oyuncuların dinlenmesi gerektiğini söylüyorlardı. ''

O günden sonra cebini kendi parasından verip ( Benfica Krizdeymiş ) bir arkadaşını getiriyor üniversiteden o kontrol ediyor oyuncuları ve hiçbir şey olmadığını görüyor.

Mourinho da sağlık ekibi ile oyuncular arasına duvar örmüş çünkü oyuncular sağlık ekibi ile o kadar yakınlaşmış ki istedikleri zaman bu şekilde mola yapabiliyorlarmış. Bunları Quaresmalı Gutili kadroda Beşiktaş'ta da çok gördük şimdi ki sakatlıklar yırtık ya da gerilme olduğu için bu söz konusu değil ama bu duruma da çok dikkat edilmeli zira Bilic'in oyunculara karşı çok yumuşak olduğunu biliyoruz. Ben Almeida'nın bel ağrısından haftada sadece 2 antrenman yaptığı haftalar biliyorum.

Geçen hafta Ahmet Nur Çebi bu konuda önlem alacğaını söyledi. Personel ile futbolcular arasına mesaje koyacaklarmış.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu maçta aynı olacak sanırım Ba da yok yine şöyle çıkacağız.

Tolga

İsmail Ersan Pedro Motta

Töre Atiba Necip Olcay

Pektemek Cenk

Bakıldığında biraz zayıf olsa da mücadeleci 11 olduğu için Rize'ye pozisyon vermeden geçeriz diye düşünüyorum.
Ba oynayacakmış Ntvspor'un haberine göre Lig Tv'nin haberine göre de ikinci 45 dakika görev alacakmış.
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, 20:47:11 Samo1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 20:46:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba olacamış Ntvspor'un haberine göre Lig Tv'nin haberine göre deikinci 45 dakika görev alacakmış.

Asteras maçı var hocam oynatmaz Ba'yı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Asteras maçı var hocam oynatmaz Ba'yı.
Ben duruma göre son 30 dakika oynatacağını düşünüyorum hocam. Ama belli de olmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 20:52:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben duruma göre son 30 dakika oynatacağını düşünüyorum hocam. Ama belli de olmaz.

Maçı açamazsak haklı olabilirsin hocam ama Cenk formda zaten bana kalırsa atar yarın da çeker fişi  :super:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Maçı açamazsak haklı olabilirsin hocam ama Cenk formda zaten bana kalırsa atar yarın da çeker fişi  :super:
Ben kolay kazanacağımızı düşünüyorum şu anda Rize formda değil hazırlık maçında Trabzon'dan 6 yediler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 20:56:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu seneki kadro bu açıdan da çok önemli bakın Almeida sakatlanınca yerine adam koyamıyorduk ki koyamadığımız adam da Almeida!

Şimdi Ba olmazsa Cenk var o olmadı Mustafa oraya kayar diyebiliyoruz.

Oğuzhan yok mu Sosa oynar.

Töre çok önemliydi şimdi olmazsa Kerim oynar diyebiliyoruz.

Yeterli mi? Tabi ki hala değil. Bir ortasaha , Bir stoper , Bir Sağ bek , Bir Sol kanat daha gerek. Bunlar da bir kısmı devre arasında bir kısmı seneye alınır genç kaliteli 25 kişilik oyuncu kadromuz oluşur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 20:57:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben kolay kazanacağımızı düşünüyorum şu anda Rize formda değil hazırlık maçında Trabzon'dan 6 yediler.

Rize bu sene düşerse ben şaşırmam zaten tabi tepeden birileri el atmazsa geçen sene olduğu gibi.

İki adam var orada. Sol bekleri Iraklı çocuk ve sağ bekleri Koray. Düşerken bunları da Trabzon alır  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 21:00:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Noboa'nın değeri 10 milyon euroya çıkmış.

http://www.transfermarkt.com.tr/christian-noboa/profil/spieler/45858

3 ay kaldı kontratın bitmesine uzatmadığı için hala ilk 11 de oynatrmıyorlar. Ne tesafüf ki bizim hala ön liberoya ihtiyacımız var artık ne desem bilemiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Rize bu sene düşerse ben şaşırmam zaten tabi tepeden birileri el atmazsa geçen sene olduğu gibi.

İki adam var orada. Sol bekleri Iraklı çocuk ve sağ bekleri Koray. Düşerken bunları da Trabzon alır  :evillol:
Bir de Holosko var hocam.  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 21:02:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 21:04:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Hazırlanmamız gereken bir durum daha var bu arada. Muhtemelen 2 yıl içinde yabancı kuralı kalkacak ülkede. O zamana kadar ekonomimizi düzeltmemiz gerek yarışabilmek için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hazırlanmamız gereken bir durum daha var bu arada. Muhtemelen 2 yıl içinde yabancı kuralı kalkacak ülkede. O zamana kadar ekonomimizi düzeltmemiz gerek yarışabilmek için.
Elimizdeki genç yerliler kendini geliştirebilirse bizim fazla yabancı almamıza gerek kalmaz gibi.