Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973643 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

gsyın yaptığı şey çocukça olsada bu camiaya verilmek istenen bir mesaj yani öyle bakmak lazım burada bizi asıl ilgilendiren konu onlara 4. yıldızı taktırmamak arka arkaya şampiyon olup 3. yıldızı takmak
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

gerçekten şaşırdım böyle bir haber görünce.

Çevrimdışı ALI RIZA

gerçekten şaşırdım böyle bir haber görünce.
en doğru kararı verdi... aklı yeni yerine geldi... geçen seneden çalışması lazım 1 yıldır bogazımızı yırttık

Çevrimiçi Samet Ç

en doğru kararı verdi... aklı yeni yerine geldi... geçen seneden çalışması lazım 1 yıldır bogazımızı yırttık
Fitness çalışıyordur büyük bir ihtimalle 3-4 aya fit olur düzenli ve iyi beslenerek çalışmayı sürdürürse.

Çevrimdışı okansosa

gelen yeni oyuncular çok çabuk sakatlanması da bizde moda oldu artık Jones,Ba,Sosa
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ozan062

Çarşı'nın iddanamesi kabul edilmiş bu arada.

IŞID'ın terör örgütü değil öfkeli bir grup genç olarak adlandırıldığı ülkemin adalet sisteminde Çarşı darbe ile yargılanacak. Bu gidişle muhalif olan herkesi her grubu 2023'e kadar öldürecekler sanırım. Hayattali en büyük derdimiz hakemler olan , düzenli kan bağışi bir sürü sosyal proje yürüten adamlar darbe ile suçlanacaklar. Diyebileceğim tek şey sistemi buraya getirenleri inandıkları Allah'ları ( Eğer onların varsa ) hesabını kendi görsün. Yazıklar olsun.

hiçbirsekilde savunmuyorum ama ruhsatsız silah tasımak nedir daha buna benzer birkaç sey daha var,, hadi mantaliteyi geçtim buda nedir böyle,,bunun cezasız kalması yerinde olmazdı,, ama yargılanıs konusu yanlıs,,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

bugün ba nın açıklamaları vardı.diyor ki ümit karaalı desteklemeliyiz.helal olsun ba.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2014, 15:38:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
batuhan işçiler

Geleceğin gözümdeki en iyi sol beklerindendir Buca'da. Bu adam için hiçbir girşimimiz olmadı şimdiye kadar. İşin ilginç yanı tam Gs'nin istediği gibi yetenekli yerli çok genç sol bekti onlar da mı göremedi bilmiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

batuhan işçiler

Geleceğin gözümdeki en iyi sol beklerindendir Buca'da. Bu adam için hiçbir girşimimiz olmadı şimdiye kadar. İşin ilginç yanı tam Gs'nin istediği gibi yetenekli yerli çok genç sol bekti onlar da mı göremedi bilmiyorum.
gs pişecek oyuncu almaz pişmiş oyuncu alır ondan ilgilenmemişlerdir hoş devre arası o kadar genç oyuncu aldılar tutarsa diye 1 tanesi bile iş yapmadı ve başarısız oldukları için sanmıyorum bundan sonra öyle genç oyuncu almaya niyetlensinler

Çevrimiçi Rasim

Çarşı'nın iddanamesi kabul edilmiş bu arada.

IŞID'ın terör örgütü değil öfkeli bir grup genç olarak adlandırıldığı ülkemin adalet sisteminde Çarşı darbe ile yargılanacak. Bu gidişle muhalif olan herkesi her grubu 2023'e kadar öldürecekler sanırım. Hayattali en büyük derdimiz hakemler olan , düzenli kan bağışi bir sürü sosyal proje yürüten adamlar darbe ile suçlanacaklar. Diyebileceğim tek şey sistemi buraya getirenleri inandıkları Allah'ları ( Eğer onların varsa ) hesabını kendi görsün. Yazıklar olsun.
Arkadaşlar siz Çarsının gezi olaylarına neden katildigini anladinizmi ben şahsen anlayamadım. gecen sene Besiktasin maçlarından fazla kalabalıkla Hükümete karşı protestoya katılıyorlardı her yeri yakıp yıktılar neden adi üstünde Spor taraftarı sizce bunun arkasında birsey yok muydu?
Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2014, 20:24:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar siz Çarsının gezi olaylarına neden katildigini anladinizmi ben şahsen anlayamadım. gecen sene Besiktasin maçlarından fazla kalabalıkla Hükümete karşı protestoya katılıyorlardı her yeri yakıp yıktılar neden adi üstünde Spor taraftarı sizce bunun arkasında birsey yok muydu?

Gezi olaylarının çArşı açısından başlangıcı çok eski aslında. Biz zaten polis gereksiz şiddet uyguladığı için çevikleri sevmiyorduk ama son Gençlerbirliği maçı fitili ateşledi. Takımı 25 yıldır aynı sokaktan alıp stada kadar götürüyorduk o gün ne olduysa it yunusun biri geldi havaya ateş açtı milleti tahrik etti ve 50,000 kişi o gün stadyuma girdiğinde bile gaz yedi. Maçın içinde ağlayanlar vardı gazdan düşünün ne kadar sıkmışlar futbolcular bile isyan etmişti.

Çarşı halkın her zaman yanında oldu haksızlığın hep karşısında. Her türlü katılırdı geziye yine ama bu olayların olması çok daha istekli olmasını sağladı. Gezi olaylarında tahrik vardı yoktu marjinal grup bilmem ne bunlara girmeye hiç gerek yok. Çarşı her zaman yaptığını yapmıştır ama şimdi sırf topluma  ileriye dönük gözdağı vermek için Kenan Evren'in darbe zamanı şiddetle yaptığını , insanları darbeden yargılayıp 20 şer yıl hapis vererek yapacaklar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2014, 20:42:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Kalde'nin sahibi her kimse adamın alnından öpmek istiyorum.

Kalde voleybol takımına sponsor olmak üzereymiş. Sırttan kola geçerken de hiç sorun çıkarmadılar bu tarz firmalar 2 az versin hep baki olsun formada çok teşekkürler Kalde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2014, 21:48:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş'ın sponsor politikası bence harika. Mesela Vodafone. Futbola yeni girmiş bi şirket ve görüldüğü kadarıyla bu yolda ilerlemek istiyor. Stat'ı sıfırdan yapıyoruz sponsor oldu ve büyük bi paraya. Aynı şekilde formalarda. Reklam çekimleri, site ve Vodafone Bayilerinde forma satışının olması cabası. Veya Kalde. Beşiktaş çok büyük bi marka, Kalde hem kendini tanıtıp hem Beşiktaş'ı daha iyi tanıtmak istiyor. Böylece daha çalışkan oluyorlar. BEKO zaten Barcelona sponsoru. Çok iyi be.  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 10:02:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray Şampiyonlar lig için THY Lig için Huawei ile ikisi toplam 7 milyon dolara anlaşabilmiş KDV Dahil değil yani 5,4 milyon dolara.

Biz Vodafone'dan ilk 3 yıl 5 son iki yıl 7 alacağız şimdi hani bizim anlaşmamız kötüydü?

Bir yanda son 3 yılda 2 kez şampiyon olmuş şampiyonlar liginde boy gösterecek takım bu anlaşmyı bizden bir sene sonra bu şartlarda zor yaptı. Bizim başarımız bile yok bu şartlara yaptık.

Artık herkes şapkasını önüne alıp takdir etmeyi öğrenmeli.

Fener'e ise yıllık 3 milyon dolardan fazla bir teklif gelmemiş.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2014, 10:15:32 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 10:17:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün Ahmet Nur Çebi ve Fikret Orman yalanlamasına rağmen bugün aynı haberi daha da büyük bir kriz var diye haber yapıyor Sabah

http://haber1903.com/Besiktas-30158-krizin_boyutu_cok_daha_buyuk.html

Takım iyi diye şimdiden başladılar altını oymaya.

Sabahtan ikinci art niyetli haber. Bu da Gs'li bir İtin kaleminden çıktığı çok belli.

http://haber1903.com/Besiktas-30159-kartal_rotayi_devlete_cevirdi.html

Özellikle şuna dikkat edin '' Başkan söylemini değiştirecek Devletten diğer kulüpler gibi yardım alıyoruz demiyecek '' Bir Gs'linin takımının itibarini kurtarma çabaları.

Vatan'dan art niyetli haber

http://haber1903.com/Besiktas-30165-besiktas_pasif_kaldi.html

Cümleye dikkat : Finans müdürünün bir anlık hatasıyla unutulan 700,000 dolar! Ulan neremizle gülelim buna  :kop: Adam dalgınlıktan o miktarı ödemeyi unutacak Aktif Reklama  :kop:

Allah Hepinizin Belasını verin medya adı altındaki sarı kırmızı (Hakaret Yasak)₅.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2014, 10:22:05 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

HaberTürk köşe yazarı Meriç Müldür, şampiyon takımlar arasındaki deplasman yasağının, önümüzdeki hafta yapılacak protokolle Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında kalkacağını açıkladı.
İşte Meriç Müldür'ün İl Güvenlik Kurulu toplantısı ile ilgili yazdıkları;
"İl Güvenlik Kurulu toplantısı vardı. Gündem deplasman yasağıydı. Beşiktaş yöneticisi Hakan Özköse yasağın kalkmasından yana görüş bildirdi. F.Bahçe yöneticisi Yalçın Haker de aynı görüşü savundu. G.Saray cephesi ise “kesinlikle hayır” dedi.
Kaldı ki iki kulüp toplantıya yönetici düzeyinde katılım sağlarken, G.Saray bir yöneticisini gönderme gereği duymamış, stattan sorumlu ismi yeterli görmüştü. G.Saray da “evet” dese deplasman yasağı kalkacaktı, olmadı. Görünen o ki, 2 hafta sonra imza altına alınacak protokolle bu sezon Beşiktaş-Fenerbahçe maçları iki takım seyircisine de açılacak. İlk uygulaması da 8. haftada Olimpiyat Stadı’nda olacak. Diğer derbilerde yasağa devam.

slmlar kardeşlerim cuma geceleri arkadaşlarla halı saha maçımız oluyor.çoğu renkli arkadaşlarım.dün işte sponsor açıklanınca coştular.valla artık ne içiyorsa bu monşerler.bide takımımız iyi demezler mi.allahtan bi tanesi iyi düşünüyordu bunloar fasa fiso batıyoruz dedi biraz akıllandılar.hepsi biliyor ki lobisi en zayıf takım bjk yoksa darma duman olurlar.hepsi başkanlarının gitmesini istiyorlar.şu medyada bjkli görünüpte ne kadar renkli olan var.

Çevrimdışı Tolga

slmlar kardeşlerim cuma geceleri arkadaşlarla halı saha maçımız oluyor.çoğu renkli arkadaşlarım.dün işte sponsor açıklanınca coştular.valla artık ne içiyorsa bu monşerler.bide takımımız iyi demezler mi.allahtan bi tanesi iyi düşünüyordu bunloar fasa fiso batıyoruz dedi biraz akıllandılar.hepsi biliyor ki lobisi en zayıf takım bjk yoksa darma duman olurlar.hepsi başkanlarının gitmesini istiyorlar.şu medyada bjkli görünüpte ne kadar renkli olan var.
mesele zaten bu Türkiye de lobin olmadı mı meydanı fb ve gsya bırakıyorsun bizim bunu elde etmemiz lazım yoksa ne kadar sistem kurarsan kur,çok iyi bir futbol takımı oluştur oluşturma farketmez başarılı olmamızı engellerler geçmişte olduğu gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

(Küfür Yasak)₆ Spor Gazetesi bu yıl Oscar Ödülleri'nde 4 dalda aday gösterildi.

Çevrimdışı Tolga

bu haberlerle ilgili gerekli tepkiyi koymazsan bu gazetecilik oynayan şahıslarda böyle yalan dolan haberler yazarlar yazıklar olsun ne diyim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 14:24:27
  • Beşiktaş / Bodrum

Özellikle Ba ve Sosa'nın adını koymuş bir de olay gözüksün diye  :kop: :kop: :kop:

Bunlara kulüp dava açmıyor mu ben anlamıyorum birkaç defa yüklü tazminat alınsa önü kesilemez mi
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga