Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974094 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

almamışlardır yalan olmustur  :D
Zaten bu zeminle böyle giderse takım yalan olacak..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa sahalardan 2 hafta uzak kalacakmış.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Yine Bursa deplasmanına gidemiyor muşuz ne zaman bitecek bu deplasman yasağı ?

Çevrimdışı Tolga

Yine Bursa deplasmanına gidemiyor muşuz ne zaman bitecek bu deplasman yasağı ?
bu kavga ortamı tamamen ortadan kalkarsa bu da şimdilik zor görünüyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 13:15:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı Rummenigge, UEFA’nın finansal fairplay cezalarının kurallara uyan kulüplere paylaştırılacağını açıkladı. Buna göre Galatasaray ve Trabzonspor bu havuzdan pay alamayacak; Beşiktaş yaklaşık 250 bin Euro alacak.

Ps : Uğur Boral'ın maaşı çıktı  :kop:

Teselli ikramiyesi  :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 13:19:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa tamam da Demba'nın sakat olması beni işkillendiriyor biraz. Kronik değildir elbette zaten olsa Chelsea almaz ama adam darbe almadı maçta yani sadece 3 maça çıktı ve 3 haftaya yakın sakat.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 13:23:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada futbolu bilen bir sportif direktörün profesyonellerin neden takımda olması gerektiğini anlamak için ;

İş yönetime kalsaydı önce Pedro'yu gönderirlerdi devra arası.

Ardından Töre'nin bonservisi alınmazdı.

Muhtemelen Linnes yerine 30'luk bir sağ bekimiz olurdu.

Bunlar hep geçmişte yapılan hatalar çünkü. Birinde Özen diğer ikisinde Bilic ısrarcı olduğu için sağlıklı biri iskelet çıktı ortaya. Basının gazıyla az kalsın Töre'yi yiyorduk adam çok iyi oynamasına rağmen.

Pedro 2 sene içinde bu takımın bel kemiği olacak.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı Rummenigge, UEFA’nın finansal fairplay cezalarının kurallara uyan kulüplere paylaştırılacağını açıkladı. Buna göre Galatasaray ve Trabzonspor bu havuzdan pay alamayacak; Beşiktaş yaklaşık 250 bin Euro alacak.

:lol: :lol: :lol: bu iyiymiş :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Hakan Bilgin

rize maçının hakemi hüseyin göçek
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi murat

küfür yasak olduğu için etmiyorum :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

anladığım kadarıyla psg ve city nin aldığı cezalarda havuzda birikecek ve diğer ceza almayan takımlar arasında bölüşülecek miktar 250 bin eurodan fazla olabilir kanaatimce
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Deniz

hüseyin g. yine görevini başarıyla icra eder ..

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa tamam da Demba'nın sakat olması beni işkillendiriyor biraz. Kronik değildir elbette zaten olsa Chelsea almaz ama adam darbe almadı maçta yani sadece 3 maça çıktı ve 3 haftaya yakın sakat.
Beni de işkillendiriyor hocam hele ki Bilic umarım değildir dedi neredeyse programda sonra cümleyi hemen değiştirdi. Acayip kafam karışık umarım böyle birşey yoktur.  :alala:

Çevrimdışı Tolga

Beni de işkillendiriyor hocam hele ki Bilic umarım değildir dedi neredeyse programda sonra cümleyi hemen değiştirdi. Acayip kafam karışık umarım böyle birşey yoktur.  :alala:
ben öyle birşey olduğunu düşünmüyorum ama eğer doğruysa tam bir skandal olur bu seferde herkes derki f.orman kronik sakat dediği oyuncuyu bile bile aldı bu hiç iyi olmaz

Çevrimdışı Deniz

Bizim takımın sakatlık derdi daha sezon başlamadan kendini gösterdi.Veli Ozi BA Sosa Necip Serdar.. bu kadar sakatlık hiç normal değil hele ki bu sezon dar bir kadromuz var..

Çevrimdışı Yakup

susmak bazen en iyi cevaptır. :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı Deniz

ADalı TJK başkanlığına aday olmayacağını açıklamış.Beşiktaş a CEO olma ihtimali kuvvetlendi

Çevrimdışı Tolga

ADalı TJK başkanlığına aday olmayacağını açıklamış.Beşiktaş a CEO olma ihtimali kuvvetlendi
eğer öyleyse dediğin gibi CEO olma ihtimali kuvvetlenir

Çevrimdışı yatoraya

senin söylediğine şunu ekliyorum ve daha çok kıllanıyorum.

Ayrıca oyuncuya  her sezon için, sezonun ilk yarısında en az 6 maçta ilk 11'de yer alırsa 350.000 Euro, sezonun ikinci yarısında en az 6 maçta ilk 11'de yer alırsa 350.000 Euro ödenecektir."
BeşiktAŞK!

Çevrimiçi Samet Ç

senin söylediğine şunu ekliyorum ve daha çok kıllanıyorum.

Ayrıca oyuncuya  her sezon için, sezonun ilk yarısında en az 6 maçta ilk 11'de yer alırsa 350.000 Euro, sezonun ikinci yarısında en az 6 maçta ilk 11'de yer alırsa 350.000 Euro ödenecektir."
Sözleşmesinde böyle bir şey varsa ben acayip kıllanmaya başladım. Ama bu adam Newcastle'da senede 40 maç yapıyordu bu yönüde kafamı karıştırıyor.