Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3962791 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Fikret Orman derhal çıkıp olağanüstü seçim kararından vazgecildigini açıklamalıdır. Yoksa bu spekülasyonların ardı arkası kesilmez. Daha dün hangi bolgelere transfer gerekiyoru tartışırken bugun başkan adaylarını tartışır duruma geldik. Bizim boyle bir lüksümüz yok.
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum seçime hiç gerek yoktu bu karardan dönmesi gerekiyor ama döneceğini hiç sanmıyorum.

Karşısına aday çıkacağını da sanmıyorum tabi seçimin ne zaman yapılacağı ile de ilgili biraz bu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Demek kimse Büyük ( ! ) Beşiktaş'lı YD ye bu yüzden laf edemiyor. Demek blok oylar ha. Şimdi biz stadın içinde YD ye laf etsek üzerimize saldırır bunlar  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Peki sizce Vodafone Arena'nın açılışına bu YD geldiğinde seyirci tepkisi ne olur ???
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı eski inönü

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum seçime hiç gerek yoktu bu karardan dönmesi gerekiyor ama döneceğini hiç sanmıyorum.

Karşısına aday çıkacağını da sanmıyorum tabi seçimin ne zaman yapılacağı ile de ilgili biraz bu.
Beşiktaş'a zarar verecegini bildigi halde seçim kararında ısrar ederse iyi niyet aramam. Kendi koltugunu saglamlaştırmak için Beşiktaş'ın 1 senesini daha çöp etmeye hakkı yok.

Çevrimdışı Kadir G.

Demek kimse Büyük ( ! ) Beşiktaş'lı YD ye bu yüzden laf edemiyor. Demek blok oylar ha. Şimdi biz stadın içinde YD ye laf etsek üzerimize saldırır bunlar  :evillol:

Abi rüzgar sağnaka laf kondurmuşsun heralde de orda adam ironi yapıp yerdi adamı :D

Çevrimdışı Tolga

Peki sizce Vodafone Arena'nın açılışına bu YD geldiğinde seyirci tepkisi ne olur ???
Gelir mi gelmez mi bilemiyorum ama gelirse de tepki olacağını düşünmüyorum :)

Çevrimdışı atalay

Fikret Orman yönetimi 5.000 blok üyeyi kongre üyesi yaptı. Tıpkı Bilgili ve Demirören'in yaptığı gibi bunu bilmeyene yada bilip de önemsizmiş gibi davrananlara söyleyecek söz yok.

Ve sırf 500 kişiyi. Başkanın kongrede söylediğine göre 413'müş.

Gezici, muhalif, şucu-bucu ve seçim zamanı oy kullanmasınlar diye (en az 1 yıl üye olma şartı) kongre üyelik başvurularını onaylamadılar.

Tüm bu olan bitenler normal ise sözüm yok

Çevrimdışı Kadir G.

Fikret Orman yönetimi 5.000 blok üyeyi kongre üyesi yaptı. Tıpkı Bilgili ve Demirören'in yaptığı gibi bunu bilmeyene yada bilip de önemsizmiş gibi davrananlara söyleyecek söz yok.

Ve sırf 500 kişiyi. Başkanın kongrede söylediğine göre 413'müş.

Gezici, muhalif, şucu-bucu ve seçim zamanı oy kullanmasınlar diye (en az 1 yıl üye olma şartı) kongre üyelik başvurularını onaylamadılar.

Tüm bu olan bitenler normal ise sözüm yok

+ geçen seçimlerde yd nin oyları ormana gitmemiş miydi? Serdal adalı yd nin adamıysa neden işin aslı öyle olmadı. Orman ilk sandıklardan fark attı. Bu kadar oy olmasa bir sandığı bile geride tamamlamadan başkan olabilir miydi?

Çevrimdışı atalay

+ geçen seçimlerde yd nin oyları ormana gitmemiş miydi? Serdal adalı yd nin adamıysa neden işin aslı öyle olmadı. Orman ilk sandıklardan fark attı. Bu kadar oy olmasa bir sandığı bile geride tamamlamadan başkan olabilir miydi?

Oralara girmeye bile gerek yok. Seçim öncesi Karadeniz'in dalavereleri ortada. Ben Adalı şu bu tanımam. Omurgasız olmasınlar.

Seba'yı dillerinden düşürmeyenler kimsenin adamı olmasın yeter. Ama öyle değil işte. Beşiktaş bu kongre yapısı ile tek adam üzerinden daha da kötüye gider.

Çevrimdışı Kadir G.

Oralara girmeye bile gerek yok. Seçim öncesi Karadeniz'in dalavereleri ortada. Ben Adalı şu bu tanımam. Omurgasız olmasınlar.

Seba'yı dillerinden düşürmeyenler kimsenin adamı olmasın yeter. Ama öyle değil işte. Beşiktaş bu kongre yapısı ile tek adam üzerinden daha da kötüye gider.

Yönetim hükümete tek hareketlerinde ters gitmemeye çalışırken bile lobi yapamıyor. Eleştirdiği kan emicilerşn desteğini alabiliyor. Sonumuz ne olacak bilmiyorum.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

2004 seçimleri;

Yıldırım Demirören - 3272
Fikret Orman - 3110

2013 seçimleri;

Fikret Orman - 3850
Serdal Adalı - 2088

FO direk YD'ye karşı yarışırken 3000 küsür oy almış. 2013 seçimlerinde YD'nin blok oyları Fikret Orman'ı destekledi demek hem saçma, hem komik, hem de hayal ürünü.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2015, 00:30:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gerets konusulduysa iptalim ben

Dün yazmıştım ben :D

Olabilir Gerets iyi alternatiftir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Dün yazmıştım ben :D

Olabilir Gerets iyi alternatiftir.
Yav ne geretsi tansiyonumla oynama gece gece  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi rüzgar sağnaka laf kondurmuşsun heralde de orda adam ironi yapıp yerdi adamı :D
İroni nin farkındayım. Daha evvel yazdım bu konuda pek ilgilenen olmadı. Şu renklilerin başkanı mhk sı olsa 4 sene şampiyon olurdu lafını söylüyorsa eğer bu rüzgar daha başka bir şey konuşmaya gerek yok ki . YD resmen FO ı ve Beşiktaş ı baltaladı. Ama yükseklerden emir geldi ama FO ın efsane başkan olmasını istemedi, sonuçta Beşiktaş'a çok büyük zarar verdi. Rüzgar efendi üzerine basa basa bu konuyu konuşsaydı ya. Federasyon mhk senin hakkını yediği gibi rakiplerini de kolluyorsa yönetimi salt kupa alamadı diye gereksiz transfer yaptı diye eleştiremezsin. Real'in kadrosu bizde olsa ne olacaktı ki ? Hakemleri de yenecektik öyle mi .... Asla ..... birkaç kırmızı fazla gösterirlerdi yine şampiyon olamazdık. Yönetim hadi belli nedenlerden sesini çıkaramıyor diyelim, sen muhalefetsin buyur istediğin gibi eleştir. Eleştir ama asıl konudan uzaklaşma . Bu ülkede TFF ye rağmen MHK ye rağmen şampiyon olamazsın.... Bu kadar basit aslında
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  29 sn.30 saniye önce
4) Şenol Güneş'le prensip anlaşmasına varıldı..Ancak iş resmileşmeden "bitti" demek olmaz..
Başkan "tamam" dediğinde imzalar atılır..

:evillol:

Çevrimdışı Tolga

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  29 sn.30 saniye önce
4) Şenol Güneş'le prensip anlaşmasına varıldı..Ancak iş resmileşmeden "bitti" demek olmaz..
Başkan "tamam" dediğinde imzalar atılır..

:evillol:
Sanki bilinmeyen birşey :kop:

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  41 sn.42 saniye önce
5)Şenol Güneş olursa, kaleci transferi yapılmayacak..
Yanında Belluschi'yi getirme ihtimali de oldukça yüksek.

Çevrimdışı atalay

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  41 sn.42 saniye önce
5)Şenol Güneş olursa, kaleci transferi yapılmayacak..
Yanında Belluschi'yi getirme ihtimali de oldukça yüksek.

Kaleye Şenol Güneş geçecek herhalde.  :kop:

Çevrimdışı Tolga

3. maddeye bakarken tanıdık birine rastladım profil fotosu bile aynı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı atalay

Kaleci almayacaksak bu işin sonu yine hüsran olur.

Ne unutkan bir taraftarız biz.

Tolga, Cenk olmadı işte.

Çevrimdışı muhalefet

Gençlerbirliği futbolcusu Dusko Tosic, Beşiktaş ile anlaştı. (TRT Spor / Barış Yurduseven)

Çevrimdışı Kadir G.

2004 seçimleri;

Yıldırım Demirören - 3272
Fikret Orman - 3110

2013 seçimleri;

Fikret Orman - 3850
Serdal Adalı - 2088

FO direk YD'ye karşı yarışırken 3000 küsür oy almış. 2013 seçimlerinde YD'nin blok oyları Fikret Orman'ı destekledi demek hem saçma, hem komik, hem de hayal ürünü.

Evet gerçekten çok komikmiş. Eleştiri yapan insanları aşağılamaya çalışmaktan vazgeçebiliiz.

Fikret orman seçimlerde sebayıda bir şekilde arkasına alıyordu. Kaldı ki o oylamaya 10 binden fazla oyun yarısı katıldı.  Kaçı blok oydu belli değil. 5600 kişi gelip oy verdi.

Yd o oyları başkan olmadan niye yapsın. Çok az bir fark varmış değil mi o zaman orman yd nin seçildiği diğer dönemlerde kendine güvenip niye aday olmadı? Çünkü ezileceğini biliyordu. Adam başkan olduğu andan itibaren kongreyi fethetti öncesinde değil.

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 dk.1 dakika önce
8) Töre için de menajerler yokluyor ama resmi teklif yok..Bu arada GS maçında oynayabilecek durumdaydı..Gelen bilgi; Bilic istemedi..