Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963233 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Biz sadece sampiyonlugu dusundukte fb ve gs sadece kupayi mi dusunduler? Onlar yedeklerle cikmadi mi? Demek ki yedek kadron da kotu...
eyvallah bu yerinde bir eleştiri. Kadro derinligi yok dersin yedeklerin kötü dersin anlarım. Ama istedikleri Ziraat kupasıydı ise onu da alırdık yani bu kadar buyutmesinler. Alsaydık da zaten bu kupanın bir önemi yok diyeceklerdi. Hatta gayet iyi hatırlıyorum daha grup maçlarında cogu kişi elenelim bu kupadan bize yük oluyor diyorlardı. Taraftarı memnun etmek kolay degil

Çevrimdışı Türkay

Sersal Adalı Fikret Ormandan altta kalmayı kabul etmez. Mutlaka rakip çıkacaktır.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fatih

Yönetim kurulunun değişmesi konusunda herkes hemfikir ama kimler gelecek orası önemli.

Herkes olmayacak bir liste yazacak ya ben de yazim :D :

Başkan:Fikret Orman
CEO:Serdal Adalı
Başkan Yardımcısı:Hasan Arat
Futbol Komitesi Başkanı:İbrahim Altınsay
Stadyumdan sorumlu üye:Umut Güner
Genel Sekreter:Murat Aksu
Futbol takımından sorumlu üye:Mete Vardar
Bu kadro en fazla 1 ay dayanir..Hepsi birbirinden farkli dusuncelere sahip insanlar...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yönetim kurulunun değişmesi konusunda herkes hemfikir ama kimler gelecek orası önemli.

Dernekçiliğin hakim olduğu bir alanda bu kadroyu bir araya getiremezsin. Bir kere başkan adayı olan adam bir daha hedef küçültmez. Adam der ki ben başkan olayım şunu alacağız bunu takımın başına getireceğiz. Be arkadaş bunları yapmak için illa başkan mı olman lazım . Olmuyor işte ego .....
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

işte bakın ben tam da buna bel altı vurmak diyorum. Beşiktaş isteseydi tam kadro oynayıp alamazmıydı ziraat kupasını şu 3 yılda? veya çıkamazmıydı ceyreklere yarılara finallere filan. Hepimiz biliyoruzki öncelikli hedef lig oldugu için kupayı gozden çıkardılar. Bunları gormezden gelip bel altı vurmayın. Cunku tam kadro çıksalardı kupada hepiniz isyan edicektiniz. kulubu düşürdükleri duruma bak kıytırık bi kupayı almak için tam kadro çıkıyorlar falan diyecektiniz.

Bu çok detaylı konu hocam işte. Epl de chelsea bu sene 48 saat içinde 2 maç yaptı yanlış hatırlamıyorsam bizim futbolcular 3 günde bir yapamaz mıydı? Yapardı ama yeterli kondisyon lazım. O da kondisyonerlerle alakalı yani işin arka planı çok önemli. Onu iyi yönetmekte başlı başına bir başarı olurdu.

Ben takımın 3 kulvarda da as mı çıkmış yedek mi çıkmış olmasını umursamam demek istediğim isimler önemli değil benim için. Ha necip yapmış ha sosa. Kazansın yeter.

Şöylede bir gerçek var türkiye kuoası getiri olmaktan çok bir yük olsada parayı basıp alamıyorsun oynayıp kazanman lazım. Onu da geçtim tek başına değilsin rakiplerinle yarıştığın kulvarın adı süt kupası dahi olsa önde bitirmen gerekir. Araftarın istediğide budur. O gün konuşan ne muhalefet ne de yönetim Beşiktaş başarısız olsun istemez sonuçta. Ben birleşip kenetlenip ortak paydayı yüceltmek düşüncesindeyim.

Çevrimdışı Fatih

eyvallah bu yerinde bir eleştiri. Kadro derinligi yok dersin yedeklerin kötü dersin anlarım. Ama istedikleri Ziraat kupasıydı ise onu da alırdık yani bu kadar buyutmesinler. Alsaydık da zaten bu kupanın bir önemi yok diyeceklerdi. Hatta gayet iyi hatırlıyorum daha grup maçlarında cogu kişi elenelim bu kupadan bize yük oluyor diyorlardı. Taraftarı memnun etmek kolay degil
Hocam bana kalirsa kupa maclarina hic cikmayalim hukmen maglup sayilip elenelim.. Son derece gereksiz bir kupa... Ama yedekler icin cok onemli bir kupa, orasi da farkli bir detay... Aldigin yedekleri bu kupa da surmek zorundasin... Neden yedeklerle cikti diye sormam hic bir zaman... Seninle ayni fikirdeyim bu konu da... Dedigin gibi kadro derinligi sifir..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Samet Ç

devlet desteği olan bir başkan isterim ama bu ethem olmamalı bence

ayrıca ethem seçimde başkanlığa adaylığını koyarsa alır 

Çevrimdışı mehmetthedum

Adam kan kustu kızılcık şerbeti içti, el emeği göz nuru mabedi dikti; yar etmeyecekler matmazel. La bırakın adam 2-3 sezon yatırımını tamamlamış beşiktaş kulübüne başkanlık etsin. Anca o zaman sportif başarı oranı ölçülür. Gerisi hikaye..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kadir G.

devlet desteği olan bir başkan isterim ama bu ethem olmamalı bence

ayrıca ethem seçimde başkanlığa adaylığını koyarsa alır

Aday olursa alır orası öyle.

Çevrimiçi Samet Ç

Aday olursa alır orası öyle.
umarım öyle bir şey olmaz eğer başkan olursa Beşiktaş'la ilgili her şeyi bir köşeye atarım ama aday olursa devlet desteği ile karşısına rakip bile çıkartmayabilir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 23:43:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Sadece 1 transfer üzerinden değerlendiriyorum :D

Başkan:Fikret Orman - Pektemek iyi çocuk gerek yok.
CEO:Serdal Adalı - Etoo'yu getirebilirim 2.5 üstünü ben veririm yıldız lazım.
Başkan Yardımcısı:Hasan Arat - Kararsız kaldım.
Futbol Komitesi Başkanı:İbrahim Altınsay - Şimdiye kadar para harcadık da ne oldu. Benzia'yı alalım geliştirir satarız.
Stadyumdan sorumlu üye:Umut Güner - Önce stad!
Genel Sekreter:Murat Aksu - Adalı ne derse o.
Futbol takımından sorumlu üye:Mete Vardar - Bjk Travel hala bende mi olacak?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

allah korusun eğer başkan olursa Beşiktaş'la ilgili her şeyi bir köşeye atarım

Ben on yıl sonra rüzgar sağnak'ı bekliyorum. Düşünün bi başkan olmuş yine bir mali kongrede kürsüye çıkıyor ve biat edin diyerek konuşmaya giriyor. :D çok eğlenceli olur heralde.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben on yıl sonra rüzgar sağnak'ı bekliyorum. Düşünün bi başkan olmuş yine bir mali kongrede kürsüye çıkıyor ve biat edin diyerek konuşmaya giriyor. :D çok eğlenceli olur heralde.
  :kop:

Çevrimdışı Kadir G.

Nasıl . Biraz açabilirmisin

Hükümetin adamı varken yd nin oyları bizzat bu adama gider. Bu da yeterli. Maşallah adamın blok blok oyu var nasıl bir kongre yapısı varsa kulübün İstediğini indirip istediğini oraya çıkarabilir.

Çevrimdışı Deniz

Sadece 1 transfer üzerinden değerlendiriyorum :D

Başkan:Fikret Orman - Pektemek iyi çocuk gerek yok.
CEO:Serdal Adalı - Etoo'yu getirebilirim 2.5 üstünü ben veririm yıldız lazım.
Başkan Yardımcısı:Hasan Arat - Kararsız kaldım.
Futbol Komitesi Başkanı:İbrahim Altınsay - Şimdiye kadar para harcadık da ne oldu. Benzia'yı alalım geliştirir satarız.
Stadyumdan sorumlu üye:Umut Güner - Önce stad!
Genel Sekreter:Murat Aksu - Adalı ne derse o.
Futbol takımından sorumlu üye:Mete Vardar - Bjk Travel hala bende mi olacak?
:kop: :kop: :kop:

O kadar da olmaz.Futbol işine başkan çok karışmayacak mesela.Herkes kendi işini yapacak.
Stad konusu mu oldu,uzman kim?Orman ve Güner.Onlar karışacak.Diğer üyeler kendilerine sorulmadan sesini çıkartmayacak.
Transfer konusu mu oldu,Sorumlular kim?Altınsay.Bırakacaklar halledecek.
Maddi konularda Adalı Arat ve Aksu çalışacak.
Orman da bu kadar adamın koordineli olarak çalışmasını sağlayacak.

Tabi hayaller hayaller bizde öyle birşey olmaz..  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

:kop: :kop: :kop:

O kadar da olmaz.Futbol işine başkan çok karışmayacak mesela.Herkes kendi işini yapacak.
Stad konusu mu oldu,uzman kim?Orman ve Güner.Onlar karışacak.Diğer üyeler kendilerine sorulmadan sesini çıkartmayacak.
Transfer konusu mu oldu,Sorumlular kim?Altınsay.Bırakacaklar halledecek.
Maddi konularda Adalı Arat ve Aksu çalışacak.
Orman da bu kadar adamın koordineli olarak çalışmasını sağlayacak.

Tabi hayaller hayaller bizde öyle birşey olmaz..  :bandit:

Hocam araya girdim de sen Tr'de böyle yönetilen bir kulüp gördün mü?

Aldous Huxley'in ütopyalarını geçmiş.

Çevrimdışı mellfred

bu ethem sancak kulubün üyesi midir ?

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Yahu bana yd yi anlatmayın. Okuduğunuzu bi anlamaya çalışın. Yd yi sevmem etmem. Rüzgar sağnak niye o donem konuşmadı deniyor. AdAm zaten konuşmasında borçlar umrumda bile değil diyor beni sportif başarısızlık ilgilendiriyor diyor. Bende onu diyorum iyi kotu 3 4 kupa almışız yd zamanında o yüzden konuşma yapmamıştır diyorum.

Koyulaştırdığım yer kilit cümle işte. Bu adam bu yaşına kadar hala Beşiktaş'ın arkasında ne GS gibi her sıkıştığında bir şampiyonluk hediye eden devlet, ne de FB gibi 10 küsür milyon Euro'ya futbolcu hediye edecek zengin işadamları olmadığını öğrenemediyse yazık.

Hiçbir şey bilmiyorsanız açın geçmiş yılların bilançolarını okuyun. Transfer yapmak hiç zor değil, bastırır parayı alırsın. Biz bunu tarihimizde bir kez denedik ve o sene borç neredeyse iki kat arttı, iflasın eşiğine geldik. O takım da ligi 5. bitirdi. Üstüne Beşiktaş'ın adı şikeyle anılır oldu. Yetmezmiş gibi iki kez UEFA'dan men edildik. Bu yazdıklarımın hepsi Adalı'nın kulüpte görev yaptığı 3 senelik dönemde yaşananlar.

Kesinlikle Fikret Ormancı filan değilim. Eleştirileri de yüzde yüz hakettiğini, yönetim kadrosunun zayıf olduğunu düşünüyorum. Ama alternatifi Serdal Adalı ise thanks but no thanks, ömür boyu Fikret Orman'ın başkanlığına razıyım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı muhalefet

Ethem Sancak olayın bana göre hikayeden ibaret. Fikret Orman olmazsa bunun gibileri olur gibi kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar, yemezler.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ethem Sancak

Şimdi YD nin blok oylarıyla bu adam başkan olabilir mi yani . Fener maçında sevinen adam ?????
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Şimdi YD nin blok oylarıyla bu adam başkan olabilir mi yani . Fener maçında sevinen adam ?????

YD'Nin blok oylarıyla YD bile olabiliyorsa herkes olur. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Fikret Orman derhal çıkıp olağanüstü seçim kararından vazgecildigini açıklamalıdır. Yoksa bu spekülasyonların ardı arkası kesilmez. Daha dün hangi bolgelere transfer gerekiyoru tartışırken bugun başkan adaylarını tartışır duruma geldik. Bizim boyle bir lüksümüz yok.

Çevrimdışı Deniz

Hocam araya girdim de sen Tr'de böyle yönetilen bir kulüp gördün mü?

Aldous Huxley'in ütopyalarını geçmiş.
hocam zaten hayal dedim olmayacağını biliyorum hatta o listedeki 2 isim bile zor bir araya gelir bizde herkes Beşiktaştan önce kendi menfaatini düşünür.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba