Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970423 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Renton

Yok birader kaybetsin, gelsin aday olsun hatta kazansın bile.

Bugün de burada atıp tutan o yeni yetmeleri görürüz o zaman neler diyorlar. Şuan en büyük dileğim budur. O sonradan konuşan 2 büdü bakalım neler diyecekler. Başkanım diye yağ mı yakacaklar yoksa bugün konuşabildikleri kadar sert konuşabilcekler mi hepsini takip ediyorum artık. :icool:
Naptın sen ya adamlara korku saldın 4. olursak bende peşlerindeyim helal olsun sana
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Bu muhalefette findik kadar akil yok.1 sene sonra orman yine başarısız olsaydi karsisina cikacak iyi bir rakip kazanırdi.ama su sartlarda kimi koyarlarsa koysunlar orman kazanir.

Fikret ormanin 3 sene daha baskanligi hayirli olsun.
2016'da da değişiklik olacağını düşünmüyordum ama az da olsa muhalefetin şansı vardı şimdi o şansları da kalmadı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Kongre falan tamam da bu ilk 11 nedir ya ? Atiba-Necip. Artık küfür edicem şu Bilice

Çevrimdışı src35

kongrelerde ekonomiden anlamayan insanların sırf "bakkal hesabı" tarzı hesap yapıp eleştirmesi çok acınası...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

11 mükemmel..
Öyle mükemelki insanda umut bırakmıyor direkt öldürüyor tüm beklentileri.
Bu kadro en az 3 yer
Belki 1 tane atar

Çevrimdışı talha

Kongre falan tamam da bu ilk 11 nedir ya ? Atiba-Necip. Artık küfür edicem şu Bilice

Töre sakat Oğuzhan sakat Veli sakat. Yapacak birşey yok.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Renton

Kadro güzel çıkarabileceğinin en iyisini çıkarmış adam elde olanlarla

Çevrimiçi Necmi

Hiç almadı yani sponsorluktan sattıkları loca vip peşin alınmadı mı sermaye arttırımı alınmadı mı bu saatten sonra oradaki ibra etmeyenler  fikret orman yönetimi başarısız olsun diye uğraşacaklar stat için eylül 15 dedi yine bitmeyecek durumlar vahim
neden bitmeyecek burda 3 aydır bende eylül ayında biteceğini söylüyorum
şuan yapılış durumu eylülde biteceğini işaret ediyor ama açılış Ekimde olur.
bu paralar alındı ama bu kulübün hiç işletme giderleri yokmu amatör şubeler para yemiyormu
ne kadar basit 150 M stada harcadı ama sadece 150 mi harcadı icralık dosyalar hiç para vermeden sırayla öpücüklemi kapattılar
durumda fazla bir değişiklik olmaz zaten başarısız olsun diye uğraşıyorlardı ne değişecek orda ibra etmeyenlerin stadın altında tarihi eser çıktı
diye şikayet edenler olduğunu biliyormusun şu ana kadar stadı durdurmak için Beşiktaşlılar tarafından ne kadar şikayet gittiğini biliyormusun.
kabul edelim Beşiktaşın durumu iyi değil ama yeni gelecek olan daha iyi yaparmı yoksa tribünemi oynar sorun bu tribüne oynarsa biteriz.
şu an en azından bir ışık görünüyor.

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı f_madida

Cogu insan futbol as'nin tablolarina dahi bakmadan yorum yapiyor...

Tablolara baksaniz daha esas faaliyetten zarar ederken borc indirmenin imkansiz oldugunu gorursunuz. Bir de ustune yatirim yapmaniz lazim vs.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Renton

neden bitmeyecek burda 3 aydır bende eylül ayında biteceğini söylüyorum
şuan yapılış durumu eylülde biteceğini işaret ediyor ama açılış Ekimde olur.
bu paralar alındı ama bu kulübün hiç işletme giderleri yokmu amatör şubeler para yemiyormu
ne kadar basit 150 M stada harcadı ama sadece 150 mi harcadı icralık dosyalar hiç para vermeden sırayla öpücüklemi kapattılar
durumda fazla bir değişiklik olmaz zaten başarısız olsun diye uğraşıyorlardı ne değişecek orda ibra etmeyenlerin stadın altında tarihi eser çıktı
diye şikayet edenler olduğunu biliyormusun şu ana kadar stadı durdurmak için Beşiktaşlılar tarafından ne kadar şikayet gittiğini biliyormusun.
kabul edelim Beşiktaşın durumu iyi değil ama yeni gelecek olan daha iyi yaparmı yoksa tribünemi oynar sorun bu tribüne oynarsa biteriz.
şu an en azından bir ışık görünüyor.
Abi zaten anlattıkların 950 milyon borcun içinde yoksa vay kulübün haline onlar zaten hali hazırda olan borç mabet çatı yapılırken saha içi ellenmeyecek dedi ocağa kadar sarkar stat şuan çok yavaş çatı işleri zaten benim söylemim değil 150 stada verdim diye anç söyledi basit karışık bilmem abi gider kalemlerinde gösterilende şuanlık 120 milyon tl olduğu

Çevrimdışı atalay

Şu kongreyi baştan sona izleyenler, şakşakçıları görmediyse sözüm yok.

Kimsenin adamı olmayın diyen Seba'nın izindeler, yersen.

Ayrıca kimse aday olmaz, olsa da 5.000 blok üye var. Boşuna üye yapmadılar onları.

Ben yönetimin artılarını, eksilerini naçizane yazdım.

Lakin Beşiktaş'ın; muhalefetinden, iktidar yancısına kadar bu kongre yapısı ile bir geleceği yok.

Koca koca adamların omurgasız durduğu bir kulüpte tek adam istediği gibi kulübü yönetir. 8 yıllık Demirören yönetiminde olduğu gibi.

Çevrimdışı Tolga

Şu kongreyi baştan sona izleyenler, şakşakçıları görmediyse sözüm yok.

Kimsenin adamı olmayın diyen Seba'nın izindeler, yersen.

Ayrıca kimse aday olmaz, olsa da 5.000 blok üye var. Boşuna üye yapmadılar onları.

Ben yönetimin artılarını, eksilerini naçizane yazdım.

Lakin Beşiktaş'ın; muhalefetinden, iktidar yancısına kadar bu kongre yapısı ile bir geleceği yok.

Koca koca adamların omurgasız durduğu bir kulüpte tek adam istediği gibi kulübü yönetir. 8 yıllık Demirören yönetiminde olduğu gibi.

Maalesef bugün bu kongreyi gördükten sonra bunu bir kez daha anlamış oldum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

derbi var ve heyecan yok
rezilligin daniskası
yonetimın kadro değiştirecek olması anca iyi bir muhalefete baglıdır
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2015, 19:44:57 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Erken secimin olumlu yani belki yonetimdeki is bilmezler gider dogru duzgun is yapan adamlar gelir.

Secimi yine Orman kazanir.
Ayrica muhalefet bu kafayla 10 secime girse 10 unu da kaybeder.1 sene daha doğru duzgun secimi bekleyemediler.buyursunlar erken secim,kazanin bakalim.
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2015, 19:49:05 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Erken secimin olumlu yani belki yonetimdeki is bilmezler gider dogru duzgun is yapan adamlar gelir.

Ayrica muhalefet bu kafayla 10 secime girse 10 unu da kaybeder.1 sene daha doğru duzgun secimi bekleyemediler.buyursunlar erken secim,kazanin bakalim.
Toplu aidat ve bekletilen üyelikler için konuştu mu başkan fazla dinleyemedim onu erken seçimde aday çıkmaz

Çevrimdışı talha

Bu noktada kim çıkacak çok önemli. Mesela durup durup konuşan Altınsay bu sefer taşın altına elini sokup Başkanlığa aday olacak mı? Ya da Hasan Arat ile birlikte bir koalisyona başvuracaklar mı?

Yoksa çıkacak tek aday belli Serdar Adalı. Ha çarşının gönlünden kopan adam Serdar Adalı. Ama işte evde ki hesap çarşıya uymaz. :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet K

Beyler Liverpool 6-1 yenildi ve Avrupa biletini Tottenham'a hediye etti. Bu ağır yenilgi ve başarısızlıktan sonra B.Rogers'ı gönderirlerse hemen çökelim bence Brendon reise

Çevrimdışı Renton

Beyler Liverpool 6-1 yenildi ve Avrupa biletini Tottenham'a hediye etti. Bu ağır yenilgi ve başarısızlıktan sonra B.Rogers'ı gönderirlerse hemen çökelim bence Brendon reise
Brandonu taktik oyununda yedi bilic yedi  :icool: :icool:

Çevrimdışı Deniz

Bu noktada kim çıkacak çok önemli. Mesela durup durup konuşan Altınsay bu sefer taşın altına elini sokup Başkanlığa aday olacak mı? Ya da Hasan Arat ile birlikte bir koalisyona başvuracaklar mı?

Yoksa çıkacak tek aday belli Serdar Adalı. Ha çarşının gönlünden kopan adam Serdar Adalı. Ama işte evde ki hesap çarşıya uymaz. :busted_cop:
3 u de cikmaz sanmiyorum.kim kaybedecegi secime girer ki.adali daha 2 sene once kaybetti tekrar girmez.

Secim 1 sene sonra olsa ve yine sportif basari olmasa Orman secilemezdi.
Orman da su anki durumda kazanacagini biliyor o nedenle secim karari aldi.muhalefet de ekmegine yag surdu :).ondan diyorum ya bu muhalefet 10 secime girse 10 unu da kaybeder diye.
isleri gucleri istifa diye bagirip secim istemek.ulan bi sabredin bir bekleyin belki Orman basarili olacak,olamadi mi?o zaman zaten 1 sene sonra siz secilirsiniz.
Bu kafayla bunlar omur boyu muhalif olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 20:00:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kulübün bütçesini 144 m tl den 460 m tl ye çıkar ve beğenilme.

Önce bir açıklanacak o hiç inandırıcı değil şuan kulübün gelirlerine hakimim ben o kadar olması mümkün değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

3 u de cikmaz sanmiyorum.kim kaybedecegi secime girer ki.adali daha 2 sene once kaybetti tekrar girmez.

Secim 1 sene sonra olsa ve yine sportif basari olmasa Orman secilemezdi.
Orman da su anki durumda kazanacagini biliyor o nedenle secim karari aldi.muhalefet de ekmegine yag surdu :).ondan diyorum ya bu muhalefet 10 secime girse 10 unu da kaybeder diye.
isleri gucleri istifa diye bagirip secim istemek.ulan bi sabredin bir bekleyin belki Orman basarili olacak,olamadi mi?o zaman zaten 1 sene sonra siz secilirsiniz.
Bu kafayla bunlar omur boyu muhalif olur.

O zaman no problem.  :icool: 

Çevrimdışı Kadir G.

Gs 8. bitirdi ardından 4 sene 3 şampiyonluk. 1 çeyrek 1 gruptan kupalar vs. Stadı ağzınızdan düşürmüyorsunuz yönetimi savunuyorsunuz. Stad bittiğinde yönetim bunların yarısını yapamazsa ne yapacaksınız? Daha doğrusu yapabileceğini düşünen var mı? Varsa iyi hayalgücü varmış derim.

Stad 120 milyona patlayacak deniliyordu neden bu kadar borç arttı? Sermaye arttırımı futbol kulübüne harcandı deniyor zaten çok az bonservis ödüyoruz 50-60 milyon masş anca vardır. Peki biz maçlardan hiç mi para almıyoruz o paralar nereye gidiyor?

Yönetimin hatalı olduğu noktaları söyleyenlerin dövülmediği kalmış keşke bunları yapanlarda kongreye çıkıp konuşsalarda dinleyebilsek.

Çevrimdışı Kadir G.

Gs 8. bitirdi ardından 4 sene 3 şampiyonluk. 1 çeyrek 1 gruptan kupalar vs. Stadı ağzınızdan düşürmüyorsunuz yönetimi savunuyorsunuz. Stad bittiğinde yönetim bunların yarısını yapamazsa ne yapacaksınız? Daha doğrusu yapabileceğini düşünen var mı? Varsa iyi hayalgücü varmış derim.

Stad 120 milyona patlayacak deniliyordu neden bu kadar borç arttı? Sermaye arttırımı futbol kulübüne harcandı deniyor zaten çok az bonservis ödüyoruz 50-60 milyon masş anca vardır. Peki biz maçlardan hiç mi para almıyoruz o paralar nereye gidiyor?

Yönetimin hatalı olduğu noktaları söyleyenlerin dövülmediği kalmış keşke bunları yapanlarda kongreye çıkıp konuşsalarda dinleyebilsek.

Çevrimdışı Alper1903

Hala bilic savunana cok agir konusurum