Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3969626 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Başkan küme düştü sorumluluk bende dedi alkışladılar mantık ne
Mantık sorumluluğu üstüne almış olması.

Çevrimdışı Renton

Mantık sorumluluğu üstüne almış olması.
Zaten onda bende olacak hali yok bunun alkış alması saçma
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anıl

Aha akatlara 15 bin kişilik sponsor parasıyla tesis yapacakmış borç artmaya devam
Asıl bunun mantığı ne ?

Çevrimdışı atalay

Şu öndeki 300 kişi büyük şakşakçı ama helal olsun. Buralar hep blok işte  :kop:

Çevrimdışı Renton

Asıl bunun mantığı ne ?
Vodafone arena açıklanırken aynı cümleler kurulmuştu borç 1 milyar oldu mantığı bu

Çevrimdışı talha

Ya arakdaş salih selim insanlar lazım bizlere. Bütçeyi konuşun lan tebriki sona bırakın. :lol: :lol: :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Kartal Ç

Çok güzel oldu. Hakedilen budur. Hadi bakalım görelim cengaverleri.

sonra da kimse stadın bitişi niye sarktı diye bıdı bıdı etmesin. ki edecekler  :D

Çevrimdışı Renton

Ya arakdaş salih selim insanlar lazım bizlere. Bütçeyi konuşun lan tebriki sona bırakın. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: dağıldı zaten kimse kalmadı

Çevrimdışı talha

sonra da kimse stadın bitişi niye sarktı diye bıdı bıdı etmesin. ki edecekler  :D

Şurada tek aday Serdar Adalı çıkarsa o zaman görecem ben.

Çevrimdışı adil arif

Kulübün bütçesini 144 m tl den 460 m tl ye çıkar ve beğenilme.

Çevrimdışı Kemal

Zaten şuanda en iyi ihtimal ocak 2016

Çevrimiçi Necmi

İyi diyorsunda anç konuşmaya başladı 100 milyon borç yaptık bana bunun hesabını sor 150 milyonda sermaye arttırmını sor 100 ü takıma harcadım 150yi de stada harcadım dedi.Ee stat anlaşması imzaladın 300 milyonluk 100 milyonluk loca vip sattın
eee yaptın anlaşmayıda parayı kasaya koydunmu alacak hanesinde duruyor sponsorluklar peşinmi ödendi nerde diyorsun
500 M sponsorluk anlaşman var sen bunları peşin alsaydın şimdi yönetim alkışlanırdı ama kimsede on yıllık gelirler gitti demezdi sonra gelecek olan yönetimler tırmalasın dursun
yanlış pencereden bakıyorsunuz orda söylenen geldik kulübün giderleri var gelirleride var gelirler giderleri karşılamadı 100 M borçlanıldı diyorama buna karşılık orda yükselen stad var
yani yüzmilyon borç karşılığı stad yani stad yapımasaydı o borç olmayacaktı kendi dönemini borçsuz götürmüş olacaktı.

Çevrimdışı Tolga

Şurada tek aday Serdar Adalı çıkarsa o zaman görecem ben.

Y.D, TFF başkanı seçilemezse yandık demektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

Y.D, TFF başkanı seçilemezse yandık demektir.

aman aman, esegin aklina karpuz kabugu dusmesin...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

aman aman, esegin aklina karpuz kabugu dusmesin...
Dua edelim de kazansın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

eee yaptın anlaşmayıda parayı kasaya koydunmu alacak hanesinde duruyor sponsorluklar peşinmi ödendi nerde diyorsun
500 M sponsorluk anlaşman var sen bunları peşin alsaydın şimdi yönetim alkışlanırdı ama kimsede on yıllık gelirler gitti demezdi sonra gelecek olan yönetimler tırmalasın dursun
yanlış pencereden bakıyorsunuz orda söylenen geldik kulübün giderleri var gelirleride var gelirler giderleri karşılamadı 100 M borçlanıldı diyorama buna karşılık orda yükselen stad var
yani yüzmilyon borç karşılığı stad yani stad yapımasaydı o borç olmayacaktı kendi dönemini borçsuz götürmüş olacaktı.
Hiç almadı yani sponsorluktan sattıkları loca vip peşin alınmadı mı sermaye arttırımı alınmadı mı bu saatten sonra oradaki ibra etmeyenler  fikret orman yönetimi başarısız olsun diye uğraşacaklar stat için eylül 15 dedi yine bitmeyecek durumlar vahim

Çevrimiçi Necmi

Daha iyi herkesin vakti var hazırlansınlar planlı projeli.
bütün muhalefetin ipini çekti.
stad biter borcun en büyük olduğu anda seçim olur kazananın kucağına bombayı bırakır
o nedenlede aday zor çıkar tekrar kazandığında muhalefet diye bir şey kalmaz.
kesinlikle erken seçim muhaliflerin ön görmediği bir şeydi. Beğenmiyorsan beğendiğini getir
tabi getirecek birini bulursan.

Çevrimdışı Anıl

Vodafone arena açıklanırken aynı cümleler kurulmuştu borç 1 milyar oldu mantığı bu
Tüh keşke yapmasaydık o zaman Vodafone Arena'yı borçta 580lerde kalırdı

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Olcay niye kesik yiyor.
Herkes tamam olcay da mı sadece sıkıntı

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Olcay niye kesik yiyor.
Herkes tamam olcay da mı sadece sıkıntı

Çevrimdışı Deniz

Bu muhalefette findik kadar akil yok.1 sene sonra orman yine başarısız olsaydi karsisina cikacak iyi bir rakip kazanırdi.ama su sartlarda kimi koyarlarsa koysunlar orman kazanir.

Fikret ormanin 3 sene daha baskanligi hayirli olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Tüh keşke yapmasaydık o zaman Vodafone Arena'yı borçta 580lerde kalırdı
Tamam abicim

Çevrimdışı Renton

Bu muhalefette findik kadar akil yok.1 sene sonra orman yine başarısız olsaydi karsisina cikacak iyi bir rakip kazanırdi.ama su sartlarda kimi koyarlarsa koysunlar orman kazanir.

Fikret ormanin 3 sene daha baskanligi hayirli olsun.
Erken seçimde muhalefet aday çıkaramaz tek aday olacak başkan yönetimi yenileyebilir

Çevrimdışı talha

Dua edelim de kazansın.

Yok birader kaybetsin, gelsin aday olsun hatta kazansın bile.

Bugün de burada atıp tutan o yeni yetmeleri görürüz o zaman neler diyorlar. Şuan en büyük dileğim budur. O sonradan konuşan 2 büdü bakalım neler diyecekler. Başkanım diye yağ mı yakacaklar yoksa bugün konuşabildikleri kadar sert konuşabilcekler mi hepsini takip ediyorum artık. :icool:

Çevrimdışı Kemal

bütün muhalefetin ipini çekti.
stad biter borcun en büyük olduğu anda seçim olur kazananın kucağına bombayı bırakır
o nedenlede aday zor çıkar tekrar kazandığında muhalefet diye bir şey kalmaz.
kesinlikle erken seçim muhaliflerin ön görmediği bir şeydi. Beğenmiyorsan beğendiğini getir
tabi getirecek birini bulursan.

Aynen böyle durum , imza