Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968337 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

Bilic gitmiş. Bunun üzerine bir arpa suyu içilir :)

arpa şehriyeye de razıyım :evillol:

Çevrimdışı talha

Altyapıdaki futbolculara bile para verilmiyor ben inanmıyorum artık buna. 150 milyon tutuyorsa bu haramalarımız biz ne büyük kulüpmüşüz derim. Herkes dönüp güler sanırım. Büyük.

Ya kolay mı zannediyorsunuz beyler siz bu işi. Tabii ki tutuyor. Altyapısı var, zırtı var pırtı var.Habire ödenmesi gereken anlaşmalar var.

Ödemezsen adamlar icra geiriyorlar siz gördünüz işte.

Bu hallere düşürenler utansın yapacak birşey yok.

200 tane dava vardı. Hepsi ile anlaşmaya gidildi. Hepsi ile oturuldu taksitlendirme yapıldı. Ödeyin siz ödeyin o zaman.

Uzaktan davulun sesi hoş gelir. Maalesef kolay değil. Borç artacak daha da çok artacak.

Adamlar FULYA'yı bile batırmış. Gram para alamıyorsun belki milyonlar alman gereken yerden. Bu işler öyle kolay değil maalesef.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Mümkünse ülkeye bile uğramasın. Adam gidecek epl deki 2. takımımıda batmışken iyice batıracak. Artık küme düşer west ham.

Çevrimdışı Renton

Senol guneste statta izlemis macı carpitirlar ama final maci oncesi analiz yapiyordur
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Mehmet K

Bu sanırım sermaye arttırımları ile oldu.
Bilmediğimden soruyorum. Bu bütçe tüm A.Ş. nin bütçesi mi?

Çevrimdışı Tolga

Senol guneste statta izlemis macı carpitirlar ama final maci oncesi analiz yapiyordur
Şenol Güneş hayırlı olsun :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bilic 2 seneye bir anadolu takımına gelir

Çevrimdışı Kadir G.

Mümkünse ülkeye bile uğramasın. Adam gidecek epl deki 2. takımımıda batmışken iyice batıracak. Artık küme düşer west ham.

Çevrimiçi Kartal Ç

Sinan Engin, bir BJK'lı futbolcu parasını alamadığı için Fb'li bir yöneticiyi aramış diyor herhalde Tolgay'dan bahsediyor.

fb oparenin bonservisini alacak haberleri ve oparenin geldiğinden beri maaş almadığı haberlerini birleştirince opare sonucu çıkıyor.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çevrimdışı talha

fb oparenin bonservisini alacak haberleri ve oparenin geldiğinden beri maaş almadığı haberlerini birleştirince opare sonucu çıkıyor.

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı esguel

Bugün yenilmemize değilde galatasaraylıların fenerle dalga geçmesi zoruma gitti bizi artık umursamıyorlar artık trabzonspor gibi olduk insanların gözünde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu takımı kim bu hallere düşürdüyse Allah belasını versin

Çevrimdışı Tolga

Opare'nin bonservisi bizde olmadığına göre bu haber doğruysa Tolgay'dan bahsediyordur. :)

Çevrimdışı talha

Yanlız ikinci yarı ne bastırmışız be. Maçın ikinci yarısını izleyememiştim de. Muslera çok iyi bir kaleci.

Çevrimdışı Tolga

Bilic tazminatta almayacak böylelikle.

Çevrimdışı Renton

Gokhan tore napiyor ya tek basina taraftarlarin arasina karismis bu nedir ya.Bilic tazminat almayacakmis
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gokhan tore napiyor ya tek basina taraftarlarin arasina karismis bu nedir ya.Bilic tazminat almayacakmis
Yok bi de alsaydı. Tazminat olarak Mustafa Pektemek'i verelim eline :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 23:06:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi hiç kızmayın göreceksiniz Bilic 10 yıl içinde mutlaka Beşiktaş'ın başına bir kez daha geçecektir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 23:07:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bilmediğimden soruyorum. Bu bütçe tüm A.Ş. nin bütçesi mi?

Öyle oluyor tüm gelirler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şimdi hiç kızmayın göreceksiniz Bilic 10 yıl içinde mutlaka Beşiktaş'ın başına bir kez daha geçecektir.
Gitsin bir yerlerde hocalığının üzerine koysun kendini hoca olarak kanıtlasın ondan sonra bakarız :akuma:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bilic 10 yıl içerisinde bu düzeyde bir antrenör olamayacak bunu çok açık ve net söyleyebilirim. Çok ama çok kötü bir ligde üçüncü olmak için bu kadronun sahaya çıkması yeterdi zaten yani takıma hiç bir katkısı olmayan bir antrenörün gideceği ülkede çok fazla tutunabileceğini düşünmüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Şu inadı olmasa seneye de kalsın diyecem de yok baba. Adam inadın inadı. İnadına Tolgay çıkarılmaz her maç anlamsız yani.

Çevrimdışı talha

Gökhan napıyor ki nerden izliyorsunuz merak ettim.  :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Bu sezonun en güzel tarafı bitti gitti arkadaşlar, iyi hoca ve vodafone arenayla gelecek bizim...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bilic 10 yıl içerisinde bu düzeyde bir antrenör olamayacak bunu çok açık ve net söyleyebilirim. Çok ama çok kötü bir ligde üçüncü olmak için bu kadronun sahaya çıkması yeterdi zaten yani takıma hiç bir katkısı olmayan bir antrenörün gideceği ülkede çok fazla tutunabileceğini düşünmüyorum.

çok net söylüyorum 6. olurduk.

bilicin gitmesi hayırlı oldu. Lucescu yada Şenol hocadan gerisi hayal kırıklıgı olur.