Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970416 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Renton

Bu kafada daha çok insan varsa yapmasın, böyle mantık olmamalı.
Dostum sponsorlukla yapacağım dedi 120 milyon dolar iyi güzel imzaladı 3 yıllık locayı vip sattın 30 milyon dolar stada giden para 120 milyon tl miş.Üstüne 150 milyon stada harcadım diyor anç ne düşüneyim ben asıl sen düşünmediğin için böyle diyorsun
See you in another life,brother.

Çevrimdışı talha

Alın işte.

Çok değil 2-3 saat önce kapı açtınız başkana dedim şuan o kapıdan çıktı dışarı ben öksüz değilim diye.

Soruları doğru seçmeden böyle devam çok bekleriz daha.

İyi oluyor birazda

Haklı durumdayken haksız duruma böyle düşersin işte. Adam sonuna kdar kullanır bunu. Zamanında niye çıkıp sormadılar ben de soruyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı f_madida

transfere ne dedi yahu, reklama girdi yayin...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 18:22:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dostum sponsorlukla yapacağım dedi 120 milyon dolar iyi güzel imzaladı 3 yıllık locayı vip sattın 30 milyon dolar stada giden para 120 milyon tl miş.Üstüne 150 milyon stada harcadım diyor anç ne düşüneyim ben asıl sen düşünmediğin için böyle diyorsun

Normal şartlarda böyle değil durum. Stada 250 milyon harcanacak yaklaşık.

Vodafone'un tüm sponsorluk anlaşması karşılıyor maiyeti stad aslında borçla yapılmıyor. Şuan borç sadece.

Basketbol da aynı şekilde. Zaten tesis yapılmasa sponsor yok şuan o gelir yok.

Bunlar yapılsın yapılmalı tesisleşmeyi bitirsin bıraksın başkanlığı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

iyide haklısın diyeyim sana ama haklı değilsin
demirören o koltukta 8 yıl oturdu tek bir laf etmeyenler bu gün kimseye neden etmiyorsun diyemez bu bir
Gezi olayları forzanın tercihidir. Kulübü bunun içine çekemez. Üzümü sapını birbirine karıştırmayalım
gezi olaylarının içine girerken nasılsa kulüp gelir beni kurtarır diyemi girdin. kulübün ve yönetimin böyle bir misyonumu var.
Benim siyasi çizgimi burda herkes bilir Forzayla paralellik gösterdiğini inkar etmem ama kardeşim haksızsın
bu tip işlerin içine giriyorsun başta yanlız kalmayı kabul edeceksin Kulüp sana destek vermez vermemeside gerekiyor
sen düşünmüyorsun belki ama yönetim Beşiktaşı düşünmek zorunda sizin dediğiniz kadar basit işler değil bu işler.
herşeyden önce derneğiz. kimsenin adamı değil diyorsun ama Beşiktaşın göbeğinde bir siyasi partiye açık destek veriyorlar.
kimsenin adamı değilsen kimsenin adamı olmazsın bu işler lafta değil uygulamada böyledir.
Burda sadece Beşiktaş vardır. Buranın temel kuralı Beşiktaş taraftar gurupları tartışmaya açık değildir. Forza bizim değerli bir
taraftar grubumuzdur ötesi bizi ilgilendirmez. Alkışlayacaksanızda bunu forzada yapın Eleştireceksenizde bunu forzada yapın
Burası forza değil. Burda forzayı tartışarak herşeyden önce buraya haksızlık etmiş oluyorsunuz.
birde burası futbol başlığı ve bu günde önemli bir maçımız var ama tek bir kelime bile yok kongreyi konuşmak isteyenler bununla ilgili başlık var gitsin konuşsun
burayı futbola bırakın.
Beşiktaş kimsenin siyasi kurumu değil diyorsunuz bunu savunup rezaya locayı sattınız eyvallah lafım yok.Ama sen taraftarı geziye katıldı diye üye yapmazsan bizde böyle konuşuruz

Çevrimdışı Kemal

Bir kulübün başkanına "zirvaliyor " yazmak hakaret değildir kardeşler , ülkece başımıza ne geliyorsa bu dokunulmazliklar laf soylenememezlikler yüzünden geliyor , küfür etmek zaten yasal yollara kalır suçtur .

Çevrimdışı talha

Sadece stad mı var bizim ilgilenmemiz gereken? 34 m euro maaş yükü falan tabi. Ha bu arada stad giderleri? Personel giderler? Yatırım giderleri? Faiz giderleri? Likitide akışları? Bence o kadar sığ bakmayın olaya.

Çevrimiçi Necmi

Daha önceki uyarılarına sesimi çıkardığımı hatırlamıyorum,maç başlığında sinirden yazmışlığım var.

Fikret Orman yalan konuşuyor,zırvalıyor diyorum...Ne hakaret ediyorum ne bir şey yapıyorum mesaj siliyorsun

Standartlarınızı belirleyin ona göre yazalım o zaman.Slaven Bilic yalan konuşuyor desem umursamazsın,Fikret Orman'a gelince sıkıntı oluyor.

Tek bir kelime söyleyeyim sen burda yalan konuşuyorsun zırvalıyorsun dersem zoruna gidermi kendini hakarete uğramış hisserdermisin
tamam bunu hakaret olarak görmeyelim ama bundan sonra bana göre söylediğin her yanlış şeye sen zırvalıyorsun diyeceğim ve benim bakış açımdan bu kelime
seni rencide etmek aşağılamak için kullanılacak bir kelimedir. Eminim sana zırvalama dediğim zaman kendini aşağılanmış hissedersin.
Hitap ettiğin kişi Beşiktaş kulübü Başkanıdır. Eleştirirken bile bunu saygı çerçevesinde yapacaksın. Sen hakaret edersen senin sözlerini kabul etmeyende sana hakaret eder bu hakkı vermiş olursun. Şimdi biri forumda kalksa sana zırvalama dese büyük ihtimal onu forumdan atarız yada denetci arkadaşlar hemen susturur. @Celestine Babayaro
ama bana denk gelirse kesinlikle atarım ben burda hiç bir Beşiktaşlının bir başka Beşiktaşlıyı aşağılamasına izin vermem Saygı herşeyden önce gelir.

Çevrimdışı Renton

Normal şartlarda böyle değil durum. Stada 250 milyon harcanacak yaklaşık.

Vodafone'un tüm sponsorluk anlaşması karşılıyor maiyeti stad aslında borçla yapılmıyor. Şuan borç sadece.

Basketbol da aynı şekilde. Zaten tesis yapılmasa sponsor yok şuan o gelir yok.

Bunlar yapılsın yapılmalı tesisleşmeyi bitirsin bıraksın başkanlığı.
İyi diyorsunda anç konuşmaya başladı 100 milyon borç yaptık bana bunun hesabını sor 150 milyonda sermaye arttırmını sor 100 ü takıma harcadım 150yi de stada harcadım dedi.Ee stat anlaşması imzaladın 300 milyonluk 100 milyonluk loca vip sattın

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 18:25:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Olağanüstü seçime gidiyor Fikret Orman.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

En iyisini yaptı güven oylaması istediğimdi yeniden fikret orman gelsin ama yönetimini değiştirsin

Çevrimdışı talha

Şu adam varya. Bambaşka bir adam. Beceremedi bazı olayları ama kesinlikle bambaşka bir adam.

Çevrimdışı atalay

Voleybol takımının küme düşmesi bana aittir diyor. Bravo diyorlar.  :kop:

Koca koca adamlarsınız kaça satıyorsunuz arkadaş kendinizi.

Beğen-beğenme omurgalı ol yeter.

Çevrimdışı Tolga

Olağanüstü seçim hiç iyi olmadı bu birçok işimizin sarkmasına yol açacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 18:27:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu dakikadan sonra kimsenin laf söyleme hakkı kalmadı.

Aday çıkarsa çıkar çıkmazsa alır yürür ama tüm eleştirilere set çekti tek sözüyle.

Hodri Meydan adaylara.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Sadece stad mı var bizim ilgilenmemiz gereken? 34 m euro maaş yükü falan tabi. Ha bu arada stad giderleri? Personel giderler? Yatırım giderleri? Faiz giderleri? Likitide akışları? Bence o kadar sığ bakmayın olaya.
Maaş yükünü söyledi anç 100 milyonu verdik o maaşlara dedi.Saydıkların şuan borç olarak kulübün yükümlü olduğu durumlar ödenmiyorlar ki hepsi uzun vadeye yayılmış durumda bu anlattığım paralar cash geldi

Çevrimdışı f_madida

Bu dakikadan sonra kimsenin laf söyleme hakkı kalmadı.

Aday çıkarsa çıkar çıkmazsa alır yürür ama tüm eleştirilere set çekti tek sözüyle.

Hodri Meydan adaylara.

Ocak 2016'dan onceye olacagini sanmiyorum...Stad bitmeden oylama olmaz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Umarım çabuk bir zamanda yapılır da bu seçim stat, yeni hoca ve transfer konularında sıkıntı yaşanmaz.

Zaten yeni bir aday çıkacağını da sanmıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 18:29:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Ocak 2016'dan onceye olacagini sanmiyorum...Stad bitmeden oylama olmaz.

Daha iyi herkesin vakti var hazırlansınlar planlı projeli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Olağanüstü seçim hiç iyi olmadı bu birçok işimizin sarkmasına yol açacak.

Çok güzel oldu. Hakedilen budur. Hadi bakalım görelim cengaverleri.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 18:29:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Umarım çabuk bir zamanda yapılır da bu seçim stat, yeni hoca ve transfer konularında sıkıntı yaşanmaz.

Zaten yeni bir aday çıkacağını da sanmıyorum.

En en erken Eylül ayında olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Bir kulübün başkanına "zirvaliyor " yazmak hakaret değildir kardeşler , ülkece başımıza ne geliyorsa bu dokunulmazliklar laf soylenememezlikler yüzünden geliyor , küfür etmek zaten yasal yollara kalır suçtur .
@Kemal  kardeşim  işin yasal boyutu beni ilgilendirmiyor ben işe Beşiktaşlı bakışıyla bakıyorum zırvalama argo tabirdir bir Beşiktaşlı başkanına bu şekilde argo
konuşamaz yanlış konuşuyor diyebilirsin bu kelimenin yerine kullanacağın bir sürü düzgün kelime var. Sen bunu kullanıyorsan amacın aşağılamaktır ve burda buna izin verilmez
anlamıyorsunuz bu başkanla ilgili değil duruşla ilgili Beşiktaşlılıkla ilgili ben burda fener diyenide uyardım. Demirörene kullanılan malum kelimeleri kullananıda ikaz ettim.

Çevrimdışı Tolga

En en erken Eylül ayında olur.
Bari sezon açıldıktan sonra olsun hiç yoktan diğer işler aksamaz.

Çevrimdışı Renton

Başkan küme düştü sorumluluk bende dedi alkışladılar mantık ne

Çevrimdışı Kemal

@Kemal  kardeşim  işin yasal boyutu beni ilgilendirmiyor ben işe Beşiktaşlı bakışıyla bakıyorum zırvalama argo tabirdir bir Beşiktaşlı başkanına bu şekilde argo
konuşamaz yanlış konuşuyor diyebilirsin bu kelimenin yerine kullanacağın bir sürü düzgün kelime var. Sen bunu kullanıyorsan amacın aşağılamaktır ve burda buna izin verilmez
anlamıyorsunuz bu başkanla ilgili değil duruşla ilgili Beşiktaşlılıkla ilgili ben burda fener diyenide uyardım. Demirörene kullanılan malum kelimeleri kullananıda ikaz ettim.

Abi ben kullanmam o kelimeyi ama düşüncemde bu yönde,  şimdi tabiiki siyaset yapmıyoruz ama bugün haberlerde vardı , milletvekili elini sikma di diye dayak yedi haberleri vardı , biraz bana bunu animsatiyor.