Daha önceki uyarılarına sesimi çıkardığımı hatırlamıyorum,maç başlığında sinirden yazmışlığım var.
Fikret Orman yalan konuşuyor,zırvalıyor diyorum...Ne hakaret ediyorum ne bir şey yapıyorum mesaj siliyorsun
Standartlarınızı belirleyin ona göre yazalım o zaman.Slaven Bilic yalan konuşuyor desem umursamazsın,Fikret Orman'a gelince sıkıntı oluyor.
Tek bir kelime söyleyeyim sen burda yalan konuşuyorsun zırvalıyorsun dersem zoruna gidermi kendini hakarete uğramış hisserdermisin
tamam bunu hakaret olarak görmeyelim ama bundan sonra bana göre söylediğin her yanlış şeye sen zırvalıyorsun diyeceğim ve benim bakış açımdan bu kelime
seni rencide etmek aşağılamak için kullanılacak bir kelimedir. Eminim sana zırvalama dediğim zaman kendini aşağılanmış hissedersin.
Hitap ettiğin kişi Beşiktaş kulübü Başkanıdır. Eleştirirken bile bunu saygı çerçevesinde yapacaksın. Sen hakaret edersen senin sözlerini kabul etmeyende sana hakaret eder bu hakkı vermiş olursun. Şimdi biri forumda kalksa sana zırvalama dese büyük ihtimal onu forumdan atarız yada denetci arkadaşlar hemen susturur.
@Celestine Babayaroama bana denk gelirse kesinlikle atarım ben burda hiç bir Beşiktaşlının bir başka Beşiktaşlıyı aşağılamasına izin vermem Saygı herşeyden önce gelir.